388
-
#108 Ja, akkor o.k.
Mar megzavarodtam.
Terjesztem itt a februar 24-et, aztan kiderul, hogy mar kaphato :) -
#107 Én már előre megrendeltem a magyar változatot. -
#106 angol... -
KennyG #105 Alien Tetralógia -
#104 Megvetted? Hol? Mar kaphato???
A magyar nyelvut vetted meg, vagy angolt??? -
#103 akkor jól jártál, nekem most jött a mail hogy a rendelés nem teljesíthető :(((
lehet megveszem én is a full sorozatot..... -
#102 dvd... -
#100 nevetseges miket kihagytak a filmekbol. de amugy cool. minden filmnek 2 cd je van..elso cd-n az elso resz eredeti es 2003 as director cut.. masodik cd az elso resz extrai.. kepek, igy keszult, interju meg ilyenek.. 3. cd a masodik resz ket verzson.. majd a 4. en van a masodik resz extrai es igy tovabb...
adirector cut nal lehet valasztani olyat is hogfy kijelzi ha eppen extra reszt latsz... meg ilyenek.. amugy cool az egesz.. es szerintem az hogy az elso resznel levo elso hasrobbantonal nem tudtak a szereplok semmit eleg nagy faszsag....lehet latni az igy keszultnel is ahogy mindenki korbealja kane robottestet meg minden... -
#99 megvettem a 9 cd-s valtozatot!!! eddig csak vidkazettan volt meg.. de ez most NAGYON ZSIIIIIR... -
#98 Ja, bocs! -
#97 nem azt, én csak Aliens-t rendeltem.... -
#96 Februar 24-e a megjelenes! Addig ne vard! -
#95 nem értem én ezt az online rendeléses dolgot néha 2 nap alatt kihozzák ez meg hetek óta nem jön :((((( -
#94 Valóban csak 18000Ft -
#93 hát remélem az új kiadásra a mozi verzió is felkerül az Aliens-ből,és lehetőleg a régi szinkronnal(ne a bővített lagymatag szinkronjával)... -
#92 Aliens-t én is 3700-ért rendeltem meg, csak még nem jött meg :(( -
#91 Igazsag szerint nagyon meglep, hogy annak ilyen durva meg az ara! Egyesevel a reszek mostmar 3700-ert kaphatoak, eppen a Quadrology nyomta le az arukat.
Durva, hogy ez a Legacy meg ennyi, es - elvileg - 10 ezerrel olcsobb lesz a szebb es teljesebb kiadas! -
#90 aha értem akkor gondolom annak az ára is le fog menni. -
#89 Asszem a Legacy meg nem volt szinkronos. Een az ujon rendezoi valtozatban lesz mind a 4 resz (eddig csak az ALIENS volt kinn rendezoi valtozatban!). Tobb extra lesz, es mindez 9 DVD-n lesz. -
#88 és mi a különbség? -
#87 Az az ALIEN LEGACY, es most az ALIEN QUADROLOGY fog megjelenni!
A LEGACY mar nehany eve megjelent, ez pedig most fog, 2004. februar 24-en! -
#86 hol? mert a dvdfutar-on 28000 van kiírva...... -
#85 Es nehany kep rola:
-
#84 Van egy kellemes, johirem!
Szoval a Quadrology februar 24-en jelenik meg, (szinkronos lesz, ugyebar), es az ara valoszinuleg 18000 Ft, lesz, ami szvsz, nem veszes erte! -
#83 Szerinted nagy baklövés volt, szerintem viszont hatalmas ötlet, és az összképen semmit sem rontott (SZERINTEM!).
#35 - bövebben -
#82 Azért jó ,hogy újra kiadják mert még sajnos vannak akik nem látták:(
Most megnézhetik és az AvP-vel és talán Alien 5-tel bővül is a már így is jó sztori (mondjuk a 4. elég nagy baklövés volt)
Talán így ez a sztori örök marad.Hiszen nézzük csak meg mikor készült a Nyolcadik utas és azt hogy hány év telt el azóta.
Az Alien sorozaton kívül nem is készült jobb űrszörnyes film mert ami utána következett mind KLÓN volt és 20-ad rangú pancserság.
-
KennyG #81 "Alien Tetralógia - felmelegítve, vagy felújítva?" -
#80 azt még én se láttam sehol hirdetve. -
#79 Ezeket megvettem eredetiben, de maga a sorozat (ami anno ment a magyar tv-n is Galla Miklos forditasaval), meg nem jelent meg nalunk, es nem is tudom, meg fog-e. -
#78 nem tom, a Gyalog galopp-t átírtam ,viszont a Brian élete másolás védelmét nem tudtam kiiktatni :(( -
#77 nekem is!
nam ....kartam írni, hanem ?-et.... -
#76 Nana!
Imadom a Monty Python csoport minden filmjet :))) Brian elete a masik nagy kedvencem.
Es ha mar... akkor kicsit OFF: nem tudja valaki, hogy a Monty Python Repulo cirkusza sorozatot nem adjak-e ki nalunk valaha DVD-n? Ugyanis mashol mar kiadtak, valami 8-9 DVD, ha jol tudom, 40000 HUF koruli aron jon ki, dollarban neztem anno... -
#75 az aláírásod:
Gyalog galopp.... -
#74 Nos, megneztem a linket, ez valoban durva ar. VISZONT! Ez "meg csak" az Alien Legacy kiadas, nem pedig a Quadrology! Ez egy uj, 9 DVD-s kiadas lesz, az elso, harmadik es negyedik resz eddig kiadatlan, vagatlanul! (A ketton mar nem valtoztatnak.)
Most, hogy ez jo hir vagy rossz, meg nem tudom. Lehet, hogy meg dragabb lesz, ugyebar ez valoszinubb, de azert a lepenyhal eloszor, a remeny hal meg utoljara...
Mindenesetre biztos, hogy ez kishazankban 2004. februar vegen debutal, mig a Legacy 2000. majusaban jott ki. -
#73 ja, valahohy így ... -
#72 nekem a tv3-ról van felvéve és ez benne van, a kis csaj szülei vitték be a dögöt a bázisra, illetve őket küldte ki a cég érte. -
#71 a film elején, nem lehetett tudni, hogy alienek hogyan kerültek be a telepre.
a rendezői változatban benne van, hogy egy család kirándul a telep körül, és ott megtalálják az alienek űrhajóját, és egy tojásból elindul a dolog, beviszik a telepre....
Az eredetiben onnan látjuk, hogy Ripley dolgozik a kikötőben, aztán jön az a majom, hogy a teleppel elvesztették a kapcsolatot, lécci segítsen a Ripley....
végül is nem nagy durranás, de így kerekebb a film.
a hangok miatt szerettem nagyon ezt a filmet, és profi a szörnyek megvalósítása. -
#70 leárazták az összes Alien filmet a mega pack megjelenése elött, ennek mi értelme volt vajon? bár nekem így jobb :))) -
davos80 #69 Nekem a 8. utas a halál van meg rendezői változatos verzióban.HDC -
#68 ez jól hangzik, meg is rendeltem.