Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh😊

Mikor a lovaknak kijelölöd az útvonalat, a jobb oldali ablakban ottvan, hogy mit vihet az adott állomásról. Arra rákattintasz, majd a balra nyílra, és akkor odateszi a cuccot a lovakhoz. Ekkor automatikusan lesz szekér a lovak mögött.
BaziJoe
Nem énse tudom!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

cSuwwi
Csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem tudom, hogy kell kocsit csinálni?
A lovak csak natúrba járkálnak a két állomás között, de senkit/semmit sem visznek, így semmi hasznom sincs. 😞

Hol lehet kocsit venni?

shit happens

Serpa
nagyon jó hangulata van. 😊
tipikus vadnyugati zene a fõmenüben, valamint játék közben.(1850ben kezdõdik)

zaki
na vééééégre

Serpa
Német full verzió a boltokban.

cSuwwi
VÉGRE! 😄

shit happens

Serpa

TÁDÁÁÁM !!!

ANGOL NYELVÛ DEMO

Úgy látom, hogy ebben a játékban már nem mindegy az utasnak és a levélnek hogy hová is teszik ki...
Vicces volt hogy volt egy csomó utas akinek teljesen mindegy volt hová viszik, csak vigyék valahová, a levelek is meg csak úgy fel lettek adva...

No, hát valóban érdekes, szép kis játék.
ElQször fogalmam sem volt hogy mit kell csinálni, de miután rájöttem, pofonegyszerü....
A zene is egész jópofa, szóval eddig minden okés....bár szerintem lehetne komplexebb is.

Hmmmm... Kicsit olyan, mintha egy felturbózott grafikájú Transport Tycoon-t látnék.

Ha hozza a TT fílingjét, akkor meg van bocsátva.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Új screenshotok!

Érdekesek a kanyarok néhol😊 Fõleg az egyik képen a vége felé, van egy 180fokos megfordulás két kockán belül😄D Nade azon kivül jó lett szerintem!

A menübõl úgy tûnik nekem, hogy a gõzös korszakban a vízellátást is meg kell oldanunk a vonatoknak.

A kikötõ is király! Eddig nem is jutott el a tudatomig, hogy víz meg hajó is lesz benne!
Hû, ez remek, köszi
😊

A fórumukon is kérdezték ezt már, a fejlesztõ srác azt mondta, ugyan 2050 után semmi új nem jön, de kb 9000-ig simán játszható.

Igen, erre gondoltam

toMpEr
TT Patch-al barmeddig jatszhato, csak mar nem lesznek uj jarmuvek

cSuwwi
A TT-ben is 2050-ig lehetett csak játszani, ha jól emléxem.

shit happens

Elnézést az ostoba kérdésért, tudja valaki, hogy meddig lesz játszható a játék? Arra gondolok, hogy van egy felsõ idõkorlát, amin túl aszongya hogy itt a vége?
A weblapján azt láttam hogy 1850 és 2050...
Igazából nem emléxem már hogy is volt ez a TTD-ben meg társaiban... Szóval lehet-e addig nyomni, amíg a világ összes városában én szállítom a cuccot, vagy sem?

MADár

zaki
az, egy szót nem értek belõle

Mr.Macho
lol, ez már a ttd-ben is így volt.
Köszi!

Kib****tt német nyelv.

Ha nyersanyagot nem szállítasz a gyárnak, ne lepõdj meg, ha semmit sem gyárt 😊
Hogy lehet valamit is szállitani? Nekem egyik gyár se gyárt semmit.

Pontosabban egy része fix német, ezért késik a többi nyelvû.
Van egy config file a demoban is, amit le lehet fordítani tetszés szerinti nyelvre, és mûködik is. Csak az nem az egész...
Azt mondják 2-3 hét múlva jön egy 2nd demo is, vasúttal, lámpákkal stb. Német nyelven.
Viszont 11-én már kintlesz a német full is, 14-én pedig a patch a lámpákkal.
Ez az átka, ha németek csinálnak valamit... arról kell átírják az egészet angolra utána, és nem fordítva... ráadásul úgytûnik nem nyelvi fájlos lesz a cucc, tehát hardcoded a nyelv...
Ha megnézed, nem teljesen sík a terep. Csak éppen az egyenetlenségek nem hidalhatóak át, nem építhetzs rájuk.

Van szintkülönbség is, de azt csak ki lehet kerülni az útépítéssel, ugyanúgy ahogy a hegyet is. Fel nem lehet vinni rá az utat. Szal félmegoldás, de lehetne jobb is...
BaziJoe
Tehát ha már van demo akkor szerintetek a játék mikorra várható?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

toMpEr
Ja a sik terep a legzavarobb szamomra, igy eleg egyhangu az egesz terep szerintem, TT-ban meg kellett tervezni az utat, hogy merre a legrovidebb, legkevesebb kanyarral/emelkedovel jaro ut, itt nincs ilyen

Én már elkezdtem a missziot😊

1. Hát jah, nincsenek lámpák. De azért, mert vasút sincs😊 Az elsõ demo szimplán a lovaskocsis érában játszódik.

2. Jó a grafika. Nekem tetszik. Szép, nagy felbontású (1280-ban játszom), aprólékos. Kiváncsi vagyok már a modernebb dolgokra, de azok ebben a demoban nincsenek... A GUI engem leginkább a SimCity 4-re emlékeztet. Szinte full ugyanolyan. A menü, az idõgyorsítás, ki be kapcsolható feliratok, stb stb.

3. Buggal nem találkoztam eddig. Másképp mûködik, mint a TTD, más elven rendszerezhetõ a cég amivel játszol, máshogy kell az utakat szervezni, jármûveket venni stb. De nem rossz! Meg kell szokni. Inkább a Traffic Giant, és az Industrie Giant irányítására hasonlít. Az picit zavaro, hogy pl a lassabb lovas "szerelvények" nem elõzik meg a gyorsabbakat, avagy a több lóval ellátott fogatokat. Ha konvoj halad, a leglassabb mögött kullog az egész...

4. Az "állomások" alapból nem a legfejlettebbek. Fejleszteni lehet õket, és itt nem csak a befogadóképesség növelésére gondoltak. Pluszban kell megépíteni a raktárat (különben csak azt tudják felvenni, amit éppen kiad a gyár amikor bent áll a szekér), külön lehet darut építeni a gyorsabb rakodáshoz, fagyist, újságárust, postást a városi állomásokra... hûtõházat... szal sokmindenre gondoltak😊

Csakhát még keveset játszottam vele... 1/10-énél tartok a demonak (a 10évbõl amit játszani lehet). Meg kell ismerni mindent. Viszont sík a terep, ez igaz. De mivel demo, túl messzemenõ következtetéseket sem lehet levonni a véglegesre nézve...
Tuvok
német ??? akkor inkább nem erõltetem

wah már installálódik
zwanzigol ezerrel
toMpEr
hat ez biztos jo, csak sajna en szart se ertek belole

Valóban nincsenek lámpák a demóban, sõt vonatok se... 😊

toMpEr
Ja nem kamu, 'szep' nemet nyelvu demo 😊

Az emberek már a tapasztalatokat irogatják a fórumba 😊 Szal nem kamu szvsz.

De lámpák valóban nincsneek a demoban állitolag, hanem a 11-én megjelenõ német verziohoz 14-én jön a patch... fenetudja...
DEMO!

DE NE KÉRDEZZÉTEK HOGY JÓ E, VAGY NEM KAMU! MOST JÖN LE NEKEM IS CSAK. 56.6MB
A hivatalos oldal fórumán nézz körül.

BaziJoe
De a demot honnan szedted?

Én már játszottam a demóval, nem rossz, de máris van pár idegesítõ hiányosság...

Válasz 'Tuvok' üzenetére (#617)
[HUN]PAStheLoD
ooh .. ez már volt , nem ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Tuvok

Én is emlékszem, hogy volt. Ilyen le-fel mozgó régimódi szemaforok voltak. De nem találom a képet...
M@TriX
azt nem hinném...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

cSuwwi
ne bazz már, hogy az egyikben lesznek szemaforok, a másik verzióban meg nem... :?

shit happens

M@TriX
én igen, majd megkeresm ha lesz idöm..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Davidka
lesznek. a német verzióban nem , de ami aug 13-án jön és angol lesz, abban lesznek.

toMpEr
en vegigneztem az osszeset es egyiken se lattam