1610
-
Guriga #850 Azt látom, hogy ott vannak a jelzők, de az állomás bejárati jelzője nincs ott vagy rosszul van elhelyezve.
A bejárati jelző a nyíltvonal felé jelez, és jobb oldalon van.
Ami a képen van, az inkább egy kezdő térközjelzőnek néz ki, de arra sem jó.
Szóval arra tippelek, hogy azért akar menni a foglalt vágányra a vonat, mert rosszul van a bejárati jelző elhelyezve. Ha lenne rendes bejárati jelző, akkor a szabad vágányra adna szabad jelzést. -
#849 #819 -en ott vannak a jelzők, főjelző, előjelző, én inkább a térközjelzőket hiányolom, ami elvileg lehetségessé tenné, hogy 1 vágányon több szerelvény haladjon . Vagy nem térközrendszerrel van megoldva ? -
Guriga #848 Szia Borg!
A jelzőkkel kapcsolatos problémára kicsit térjünk már vissza.
Mutattad az a képet, ahol jelzők vannak és mégis arra a vágányra akar menni a vonat, ahol a másik áll.
Ahogy a képet néztem, ott valami gubanc van a jelzők elhelyezésével.
Ennek az állomásnak nincs bejárati jelzője?
mert az általában a menetirányt tekintve a jobb oldalon kellene, hogy legyen. És ott meg pont a menetiránnyal szemben, a bal oldalon van.
-
#847 olvassá már vissza .. komolyan .. pár hsz-t .. max. 10-et és MiNDEN le van írva .. -
FiReBoY #846 Húúú. És warezen nincs valahol német verzió addig is? -
#845 hat max nemetben, az nemeztkozi megjelenes elvileg valamikor nyar vegen varhato -
Borg #844 Osztrákiában, és attól nyugatabbra már igen, a német verziót. -
FiReBoY #843 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Pénzért mikor lehet majd megvenni? Vagy már meglehet? -
#842 :D én elvből nem töltök le ilyen trailereket .. hát majdnem akkorák mint a fél film ;> -
#841 Ja. Például a filmeknél is azt utálom a legjobban mikor az előzetesekben ellőnek minden puskaport oszt nézzé múvit. Ezért nem néztem emg egyetlen HP, GyU, Matrix meg hasonló előzeteseket. Talán ennek köszönhető hogy kicsit jobban élveztem őket mint az átlag néző. -
#840 persze megvárom az angolt ( a remény hal meg utoljára) de azért , mutogatták a szép vonatokat meg repcsiket azthittem amit nem mutatnak (alagút, free-build system .. lámpák , kereszteződések .. állomások , aI. .) az is van .. hát aztán mégse :/ -
#839 némettel meg nem is játszottam -
#838 Én azért lefogom szedni az angolt.
Nekem 1próbát megér ha már ennyire vártam. -
#837 Na ahogy itt elolvasgatom az üziket, lehet jobban jártam, hogy nem szedtem le a német verziót (amúgy se értem volna vele sokat). Én még azért reménykedem, hátha megér egy óránál többet az angol full. -
#836 em kell azért feladni, az angolban szerintem már benne lesz elég sok javítás, amit a mostani német verziósok fikáznak.
Legalábbis ez lenne a logikus... -
#835 patch-hez nincs meg valakinek crack-je? -
#834 Köszi! -
Borg #833 Én is jégre tettem, majd minden patch után kap kb fél órát, aztán meglátjuk mi lesz belőle... de leginkább semmi szerintem. -
Borg #832 Ember, ne legyél már hülye. Kb 45x írtuk le csak itt, és a hivatalos honlapon is kintvan, hogy augusztusban jelenik meg az angol verzió... -
#831 Megjelent már a játék angolul? -
#830 hülye jürgenék . .elbaszták ezt a jó kis játékot is .. a grafika ótvar . a gazdasági rendszerben jó hogy sok gyár meg üzem meg farm van .. de pl. bankok hiánya meg ilyenek enyhén zavaróak .. a lámpázás meg egyéb "apróságok" csak úgy tizedelik a game értékét .. a lovaskocsikkal már gondom volt a demóban , le se szedem a teljest
atomot jürgenékre .. ehh csak magamat baszom fel ezzel -
#829 ne hasznaljatok az "angolositast" mert elrontja a game-t.
Usa missiokban nem volt kereslet az aranyra, benzinre, visszaraktam nemetre es minden mukodott.
Ha valakinek kell a game, mail: [email protected] es vasarnap estig meg lehet szedni.
tovabbra is kene a crack az uj patch-hez, koszi.
-
Borg #828 Aggódni nem kell, van még vagy 60 emailcimem a regisztrációhoz oda ;)
Engem nem ráznak le így, főleg, hogy semmi okuk nem volt a bannolásokra. De úgy látom úgysem én voltam az egyedüli, akit kiraktak... -
#827 :)
Ez is egy hozzáállás, nem semmi. El se hinném, ha nem te mondtad volna...
Igazi fejlesztők... -
Borg #826 Asszem ezt irtam le, nem?
Amúgy a jowood.de fórumból törölték az összes hozzászólást :) Meg engem, megint. -
#825 a képpel inkább az a gond, hogy a vonat nem kanyarodott le, nem Borg? -
Foglaltnick #824 Hát ja, abban nem volt... -
#823 A Transport Tycoon jelent meg 10 éve, a Railroad '98 vagy '99-es, nekem a 2 volt meg, asszem '01-es, és abban nem volt opció, simán átmentek egymáson ... -
Foglaltnick #822 Emlékszem még anno a railroad tycoonban, ott már volt opció, hogy vonat átmegy, vagy vonat ütközik... :)
és a lámpa is jól működött
mikor is volt
huh
az első játékaim között volt pécére
asszem három nagylemezen volt? vagy ötön?
hát asszem 10 éve -
Borg #821 Ez jó kérdés látod, de elvileg nem, mert a lámpázással együtt a train collision is be kellett volna hogy kerüljön, különben nics értelme.
Persze furcsa értelemről beszélni, ebben a játékban szinte semmit sem gondoltak át rendesen... -
#820 és ezek át mennek egymáson? -
Borg #819 A probléma amit lentebb irtam:
Hiába van a kétvágányos állomás belámpázva, a vonat nem megy be a zöld vágányra, ha a másikhoz van hozzáfűzve az útvonala -
Borg #818 Majd figyelem a tracker torrenten, aztán ha lesz, szólok. -
#817 patch felmegy, de kell hozza crack..... regi nem jo
ha valaki esetleg tudna ra linket (borg :D) -
#816 Signal-Update downloaden 6,4 MB (nur für deutsche Version!)
http://jowood.inode.at/transportgiant/TG_Update11_ger.EXE
Leiras:
http://www.transportgiant.com/images/patches/TG_Signal_Update_deutsch.PDF
-
#815 Hát nem bírják a kritikát... :)
(Időnként már bánom, hogy nem tanultam meg németül a suliban) -
Borg #814 Semmi különös, csak a jowood német fórumán feltettem pár kínos kérdést a fejlesztőcsapatnak, a játék egyértelműen félresikerült elemeivel kapcsolatban.
Erre ők úgy reagáltak, hogy bannoltak :) -
#813 Az világos, csak az érdekelne, hogy mit írt Borg a fritzeknek, hogy bannolták? :D -
#812 #797 ? -
#811 Nem lehetne esetleg "emberi nyelvre" is lefordítni, hogy miről cseverésztek itt? :?