Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor a lovaknak kijelölöd az útvonalat, a jobb oldali ablakban ottvan, hogy mit vihet az adott állomásról. Arra rákattintasz, majd a balra nyílra, és akkor odateszi a cuccot a lovakhoz. Ekkor automatikusan lesz szekér a lovak mögött.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A lovak csak natúrba járkálnak a két állomás között, de senkit/semmit sem visznek, így semmi hasznom sincs. 😞
Hol lehet kocsit venni?
shit happens
tipikus vadnyugati zene a fõmenüben, valamint játék közben.(1850ben kezdõdik)
Vicces volt hogy volt egy csomó utas akinek teljesen mindegy volt hová viszik, csak vigyék valahová, a levelek is meg csak úgy fel lettek adva...
ElQször fogalmam sem volt hogy mit kell csinálni, de miután rájöttem, pofonegyszerü....
A zene is egész jópofa, szóval eddig minden okés....bár szerintem lehetne komplexebb is.
Ha hozza a TT fílingjét, akkor meg van bocsátva.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Érdekesek a kanyarok néhol😊 Fõleg az egyik képen a vége felé, van egy 180fokos megfordulás két kockán belül😄D Nade azon kivül jó lett szerintem!
A menübõl úgy tûnik nekem, hogy a gõzös korszakban a vízellátást is meg kell oldanunk a vonatoknak.
A kikötõ is király! Eddig nem is jutott el a tudatomig, hogy víz meg hajó is lesz benne!
😊
Igen, erre gondoltam
A weblapján azt láttam hogy 1850 és 2050...
Igazából nem emléxem már hogy is volt ez a TTD-ben meg társaiban... Szóval lehet-e addig nyomni, amíg a világ összes városában én szállítom a cuccot, vagy sem?
MADár

Van egy config file a demoban is, amit le lehet fordítani tetszés szerinti nyelvre, és mûködik is. Csak az nem az egész...
Viszont 11-én már kintlesz a német full is, 14-én pedig a patch a lámpákkal.
Ez az átka, ha németek csinálnak valamit... arról kell átírják az egészet angolra utána, és nem fordítva... ráadásul úgytûnik nem nyelvi fájlos lesz a cucc, tehát hardcoded a nyelv...
Van szintkülönbség is, de azt csak ki lehet kerülni az útépítéssel, ugyanúgy ahogy a hegyet is. Fel nem lehet vinni rá az utat. Szal félmegoldás, de lehetne jobb is...
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
1. Hát jah, nincsenek lámpák. De azért, mert vasút sincs😊 Az elsõ demo szimplán a lovaskocsis érában játszódik.
2. Jó a grafika. Nekem tetszik. Szép, nagy felbontású (1280-ban játszom), aprólékos. Kiváncsi vagyok már a modernebb dolgokra, de azok ebben a demoban nincsenek... A GUI engem leginkább a SimCity 4-re emlékeztet. Szinte full ugyanolyan. A menü, az idõgyorsítás, ki be kapcsolható feliratok, stb stb.
3. Buggal nem találkoztam eddig. Másképp mûködik, mint a TTD, más elven rendszerezhetõ a cég amivel játszol, máshogy kell az utakat szervezni, jármûveket venni stb. De nem rossz! Meg kell szokni. Inkább a Traffic Giant, és az Industrie Giant irányítására hasonlít. Az picit zavaro, hogy pl a lassabb lovas "szerelvények" nem elõzik meg a gyorsabbakat, avagy a több lóval ellátott fogatokat. Ha konvoj halad, a leglassabb mögött kullog az egész...
4. Az "állomások" alapból nem a legfejlettebbek. Fejleszteni lehet õket, és itt nem csak a befogadóképesség növelésére gondoltak. Pluszban kell megépíteni a raktárat (különben csak azt tudják felvenni, amit éppen kiad a gyár amikor bent áll a szekér), külön lehet darut építeni a gyorsabb rakodáshoz, fagyist, újságárust, postást a városi állomásokra... hûtõházat... szal sokmindenre gondoltak😊
Csakhát még keveset játszottam vele... 1/10-énél tartok a demonak (a 10évbõl amit játszani lehet). Meg kell ismerni mindent. Viszont sík a terep, ez igaz. De mivel demo, túl messzemenõ következtetéseket sem lehet levonni a véglegesre nézve...
zwanzigol ezerrel
De lámpák valóban nincsneek a demoban állitolag, hanem a 11-én megjelenõ német verziohoz 14-én jön a patch... fenetudja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.