Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
német DC hubok ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Mr.Macho
megagames?
negativ.
[HUN]PAStheLoD
gamecopyworld ?
kazaa , eDonkey ?

Na, a game leért... most már csak 2 órát kell várnom, mire a k. torrent elinditja a crack letöltését is...
Nem tud valaki cracket máshol?😊 (német fullhoz)
tiefer...
schneller...
aaaaaaaaaahhhhhhhh..

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Naja, csak valakié nem merül ki abban, hogy sumaha 😊
Tuvok
Du bist ein kleine schwanz

Tuvok
Transport Gigant ?

[HUN]PAStheLoD
németül mindenki tud .. egy kicsit legalábbis 😄D

[HUN]PAStheLoD
ezt már említettem :/

Mert én tudok németül is

De ha tudsz angolt, már irhatod is a cimet 😊
minek neked a német verzió?

Hé, te tudsz valamit! 😊
Na mondjad csak?😊
Na igen.
Többek közt azt is sajnálom, hogy a minitérképen nem színezik a különbözõ gyárakat. Ha keresek egy dohánygyárat, vagy egyszerûen az egymáshoz közel esõ termelõ-feldolgozó üzemeket, akkor végig kell nyomogassam az összeset a menübõl, aztán rá kell nyomjak a nézõke gombra hogy odaugorjon, megjegyezni, aztán nyomni a következõre....

A piát majd a városba gondolom, de ez alatt a 10 év alatt nem veszi fel még. Mint ahogy a ruhát se...

BaziJoe
A piát hova kell szálítani?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

toMpEr
Name: Der Transportgigant
Size: 1.17 GB

áprilisi
[HUN]PAStheLoD
elvileg ez valami fércmeló demó volt és már fél éve készült

Javítok: 2 db lóhelyett 2 sor lót értek 😄😄😄
Sziasztok!

Érdeklõdve olvasom a hozzászólásokat már régen, és én is nagyon várom a progi megjelenését.
A demót én is végignyomtam.
Az említett hiányosságok nekem is feltûntek, remélem ki is javítják majd õket, vagy csak a demó van lebutítva.

A többlovas kocsi témához annyit, hogy szerintem nem érdemes 6 vagy 8 fogatos kocsit berakni, mert úgysem megy gyorsabban. A 1 db. fehér ló max. 25tel tud menni, 8 db fehér ló szintén. 😄 Csupán annyi, hogy kevesebb terhelés jut rájuk. Azonban 2 db ló is 100% alatti terheléssel hurcolássza a farönköket, max sebességgel. Érdemesebb újabb fogatot beállítani a többfogatos kocsi helyett.

A legjobb biznisz szerintem a kitûzött cél teljesítése, arra fizetnek a legtöbbet. Persze ha csak úgy játszik az ember, akkor mindenféleképpen a nyersanyag->feldolgozóüzem-> bolt útvonal fog fizetni.
Embereket addig nem érdemes szállítani, amíg egy hónap alatt jutnak el a másik városba.

Ami nem tetszett, hogy a raktárban nem látszik, hogy mennyi áru van, és milyen féle. Az IG2-ben ez tök jól meg volt oldva, nem értem, hogy miért nem lehetett átemelni az ottani jó dolgokat. Vagy ez is csak a demó hiányossága?

Bocs, ha hosszúra nyúlt a mondanivalóm, de már én is nagyon vártam valami kézzelfogható demót a játékból.

Bye!

Guriga
Gyorsan végignyomtam a demót hard fokozatban is, úgy látszik csak az a különbség, hogy kevesebb pénzt adnak a cuccokért, minden más maradt... Hát gondolom majd ha lesz ellenfél is, akkor azok is agresszívebbek lesznek.
Egyébként még így hardon is elviselhetõ, egy szállítmány pamutért még mindig 20-30 ezer körül perkálnak... Ez a legjobb biznisz a demóban, meg a vas (de az ezen a pályán messze van)

Mit gondoltok?

MADár

Nem, úgy látom, nem lehet gyárat vagy termelõüzemet birtokolni. A demóban biztosan nem, de az ikon sincs meg, úgyhogy valszeg nem.

zaki
olvass vissza

ÁjjLe BoBBi
mikor jön már a teljes ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Mr.Macho
a ttd-ben lehetett ipartelepüléseket létrehozni, de a játékos nem volt a tulajdonosa. Most van valami ilyesmi feature a TG-ben?
Kevés lóval is van rá esély. Médiumon egy pár lovas fogatokkal lazán csináltam öt év pár hónap alatt... Nem nehéz, pénz meg rengeteg jött be a fafeldolgozásból. Azért is nem értem, hogy az utasszállítás miért hoz ilyen keveset...

MADár

[HUN]PAStheLoD
na kész , ez nem volt hosszú demo :///////////////

[HUN]PAStheLoD
akkor a több lóval már van esély a demó missön teljesítésére

Egy fogathoz egyszerre több lovat is hozzáadhatsz, nem csak egy párt. Asszem 6 vagy 8 a max.
Tom3
4fehér lovat hogy lehet?
Ah, kösz, erre nem is gondoltam, pedig egyszer véletlenül befogtam hat lovat valami elé... 😊

Tegyél 2x2 fehér lovat a fogatba, és máris gyors lesz az. A fehér lovaknak csak magukban nincs erejük. Dupla fogattal már mennek mint a szél.
Vasérc-öntöde-acél-gyár-termék-város
Tom3
ez most tulajdon képpen minek a sorrendje?
Tom3
itt van egy kép:

Nem nagyon éri meg utasokat hurcibálni. Egy halom farönkért cirka tizenötször annyit jattolnak. Jó, de mondjuk a fa nem szállítható csak lassú jármûvel, akkor ott van a wool, még azért is tízszer annyit adnak.
Van ennek valami titkos értelme?
A városok mikortól veszik fel a feldolgozóüzemek termékeit? Folyamatosan? Nekem a demóban semmire sem vol szükségük...

MADár

[HUN]PAStheLoD
várjuk a mindent megoldó peccseket

[HUN]PAStheLoD
eztakartam mondani , szal én már tényleg max-ra mindent elértem TTD-ben amit csak lehetett és úgy már totál uncsi ://

toMpEr
amugy azert nez ki ilyen furan, mert a ttd-ot valoszinu kezzel rajzoltak a locomotion meg pre-renderelt, ennek viszont az az elonye, hogy valoszinu folyamatosabb animaciok lesznek, mert ha egyszer mar megvan a model, akkor mar marmennyi oldalrol tudnak rola kepet kesziteni, mig kezzel mindet kulon kellett rajzolni.

toMpEr
de valoszinu sokminden fog valtozni, a ttd-ot x-edszerre vegignyomni ugyanazokkal a jarmuvekkel/gyarakkal, stb-vel mar kicsit unalmas.

Egyetértek, de azért az RCT2 grafikájával ritka szarul nézett ki a képeken. Akkor már inkább az eredeti...

ps: nézd meg inkább a tribes topicot😊
toMpEr
engem igazabol tokre nemizgat a grafika, nemreg vettem elo ujra a ttd-ot es teljesen jol elszorakoztam vele. nemazt mondom, hogy nem lenne jo szebb grafikaval, de szerintem meg mindig 1000x jobb, ha a grafika van elbaszva, mintha a jatekmenet lenne.

Nem erre gondoltam
Beteszek az útvonalra egy ökrös szekeret, elslattyog az magában 7 km per órával, aztán dudálhat mögötte a kamionsor....

Nem fog menni, mert itt a TTD-vel ellentétben nem tudod bárhol lestoppolni a jármûveidet. Illetve el sem indulnak addig, amig TELJES, és HIBÁTLAN útvonaltervük nincs!
Pontosítok, a Traffic Giantben SEM volt elõzés 😉 Sõt, ott maximálva voltak a jármûvek 50kmh-ra.
Locomotion igen... csak enyhén szólva is sár a grafikája. Hogy lehet 2004 közepén a roller coaster tycoon 2 motorjára tenni egy új játékot? Na az meg ott fog elhasalni.
Lehet, hogy az lesz a TTD vérbeli utódja, de ha nem kap rendes graf enginet, akkor meg azért lesz undorító. Szvsz a roller coasternél még a TTD grafikája is szebb volt, valamiért így érzem.

Amúgy take it easy. Mondtam, hogy a TG-ben a vonatok egymáson átmenését JAVíTANI FOGJÁK MÁR MOST. Vagyis ez nem bug, cask éppen lámpák nélkül csak így tud mûködni! HÉTFÕN! jön a patch, és lesznek lámpák, illetve rendes vonatközlekedés. Ezenkívül ki tudja, még mit javítanak. Várjuk meg szerintem. Ez nagyot fog dobni a játékon.

És különben is, minek sír a szánk?😊 Még ISO sincs! Na EZ a röhej...
M@TriX
nem rossz 5let, sajnos ez igen béna dolog...
Pedig a Traffic Giant-ban is volt elõzés...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Azon gondolkodom, hogyha a jármûvek nem tudnak elõzni, akkor az ellenjátékos közúti szállítását elég egyszerû lebénítani...