1610
  • Tuvok #810
    Ki gondolta volna ... :)

Seggnyalók, ez van .
  • Borg
    Nem kell aggódni, regeltem újra, és már irtam is nekik választ :)
    Ez a pár jürgen mind seggnyaló, a többi meg fél tőle, hogy ugyancsak kibannolják. Ami még jogos is lett volna, ha bármi sértő hangneműt, vagy inkorrekt dolgot irtam volna.
    Szimplán nem viselik jól a negatív kritikát.
  • Tuvok #808
    Ennyi faszt, az tetszik neki benne, ami egyébként szar !
    Ezek sose látták a TTD-t ........
  • Tuvok #807
    lol, rajtad kívül úgylátom mindenki ódákat zeng róla
  • Tuvok #806
    Ez az ?

Da hátte ich auch ne frage an das Team.

Habt ihr wirklich gedacht, das ein programm, mit solche progammiertechnische mängeln, problematische, und veraltete grafik, und GAR NICHT ausgearbeitetes wirtschafs-system wirklich etwas mit den titel "best buy", oder "tycoon game des jahres", oder sonst einem Titel zu tun haben wird?

Oder denkt ihr jetzd auch schon, das das spiel eine absolute flop geworden ist?

Grafik, steuerung, wirtschaft, einfach nicht ist euch diesmal gelungen. Und es tut mir leid, nicht weil ich es kaufen wollte, sondern ich hatte wirklich erwartungen, dass endlich ein spiel auch nur annähernd der erlebnis von TTD bietet. Leider nicht :(

Ich hab jetzt etwa 50 jahren gespielt, von 1850 bis 1900, und es ist LANGWEILIG, und hat irritierende mängel. Und leider -ich denke- ich bin mit dieser meinung nicht allein.

Wieviel wurden inzwischen verkauft? 100-200? Mehr wird's nicht... Und, man lernt von den deutschen erscheinung, NIEMAND wird den english sprachigen kaufen, wenn es endlich irgendwann mal erscheint.

"NIEMAND" :DDD
  • Borg
    Idióták... úgy csinál, mintha nem értené, hogy netről szedtem le :)
    Jürgenék hivatalos fórumán nem divat ezt bevallani ...
  • Tuvok #804
    Wenn du das Spiel nicht gekauft hast, kannst du gar nicht leagl 50!!!!! JAhre spielen

überleg dir was du schreibst

quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    GEschrieben von Loctus H

Ich hab jetzt etwa 50 jahren gespielt, von 1850 bis 1900, und es ist LANGWEILIG, und hat irritierende mängel. Und leider -ich denke- ich bin mit dieser meinung nicht allein.
  • Borg
    Kiraly :)
    Nem viselik jól a kritikát...

Tuvok: ha nem reagáltak rá, beollózhatod amit én irtam (az első postom) :)
  • Tom3 #802
    mit írtál?
    nem tok németül :)
  • Tuvok #801
    Locutus H
    Banned

Registered: Jun 2004
  • Tom3 #800
    800
  • Tom3 #799
    hogy hivnak? :)

nem látok borgot :)
  • Borg
    19"-on ehhez a felbontáshoz szoktam, ennyi.
    De más, komolyabb 3D-t igénylő cuccokkal 1024-ben játszok.
  • Borg
    Most engem bannoltak a forum.jowood.de -ről, vagy mást sem enged be?

Lehet, hogy egy picit éles volt a véleményem?:)

Valaki nézzen már be oda, a TG/Technischer Support/ Frage an das Entwickler-Team topicba, hogy mit is reagáltak az utolsó hozzászólásomra :D
  • Foglaltnick
    Jut eszembe. Tulképp mi értelme van az 1280-as felbontásnak? Egyetlen értelmét láttam: az 1280-al kisebbre ki lehet scrolozzni a dolgokat, de szvsz ott már minden annyira apró, hogy aki ott generál élvezhető játékot az vagy leszarja a részleteket, vagy 21+ col áll a rendelkezésére amitől viszont olyan messze kell ülni hogy ne fáradjon el a nyaka, hogy ugyanott van.
    Esküszöm nem értem.
  • FiReBoY
    Német verziót le lehet valahonnan tölteni?
  • BaziJoe
    Köszi!
  • Tuvok #793
    Remélem soha ...

(Bocs .)
  • BaziJoe
    Mikor lessz angol megjelenése a játéknak?
  • Borg
    Kijött ma az 1.1-es german TG patch.
    A fórumukban legalábbis ezt irják, de nem találtam meg sehol, mint letölthető ojjektumut. Nameg azt sem tudom, hogy a töréssel hogy áll majd a game utána.

Viszont a lista szerint,
    -került bele a lámpázás
    -és egy pár bugfix, memory leak javitás stb.

Szal talán simábban fut majd (nekem 1280-ban 2 percenként megakad 1mp-re, elég irritáló), és a lámpázásra is kiváncsi leszek. Viszont a rengeteg, általam is említett gondot, úgy tűnik le se szarták.
  • Tuvok #790
    Úgytűnik ...
    Az pedig Sawyer kezei közül kerül ki, és még 1 olyan játékban se kellett csalódnunk .
  • YencY
    Akkor most várhatunk a Locomotionra?
  • zaobaba
    Hát ezek az infók elég rosszul hangzanak...
    Azt meg lehet csinálni, mint a Transport Tycoonban, hogy a járművek ne romoljanak, ne kelljen állandóan javítani őket?
    Még egy kérdés: a pályaszerkesztő milyen?
  • Tom3 #787
    "Leveleket a letoltesi infokkal elkultem, akiknek inguk, azok szedjek le vasarnapig!!!"

mit?milyen leveleket?
  • Tom3 #786
    nagy kár hogy ilyen lett :(

csinálhatták volna még...
  • Tuvok #785
    Hmm, köszi .
    Tehát egy silány próbálkozás, de a TTD-t meg se közelíti . Valahogy sejtettem, nem csalódtam .....
  • formatuq
    Leveleket a letoltesi infokkal elkultem, akiknek inguk, azok szedjek le vasarnapig!!!

Borg-nak is koSzi meg 1x.

A game nagyon jo!
    Szerintem veletek lehet a baj, en IG2-vel is nagyon sokat jaccottam, es nagyon bejott.
    Eppen az usa 6. kuldeteseben vagyok, eleg sokmindenre rajottem en is.
    Nekem ugy tunik, hogy ebben is van egy masik vedelem mint az IG2-ben volt (megszunt a kereslet a gumicsonakra a floridai kuldetesben) mert nekem sem a 4. sem az 5. kuldetesben nem ugy sikerult megszednem magamat mint ahogy azt irta a kuldetes.
    4.-ben nem vettek at az aranyat, hiaba szallitottam le,
    5.-ben meg nem vettek at az olajat :(

ha valaki esetleg tudna segite, igen jol jonne.

Udv, Format

• cSuwwi
    Uff. Ezek után 2x is meggondolom, hogy letöltsem-e az angol verziót, ha megjelenik. A demótól sem voltam nagyon elragadtatva, de a szavaidból azt veszem ki (nem volt nehéz :), hogy elég trágya a gém. :(

Pedig hogy vártuk...

...a nagy semmit. :/
  • Borg
    Kicsit hosszú lesz, ezek az első benyomásaim a fullról.

Hát, elég uncsi ez a game.
    Nyomattam kicsit ezt a central europe végtelen játékot. Kb 7 év alatt odáig jutottam el, hogy volt 2 lovaskocsim, ami szállított vasércet, a maradék milliókból pedig építettm 1, azaz 1db vasútvonalat, ami a steelt elszállította.
    Azon indítottam 1 vasutat, amire az első, és egyetlen elérhető gőzmozdonyt ráraktam. Először 8 vagonnal, mondom tolja maxon. A szakasz 2%-ánál felrobbant.
    A vonatok ugyanis öregednek, amortizálódnak, vizet fogyasztanak stb. Ennek az első gőzösnek ennyire futotta. Kihúzta az állomásról a vagonokat, oszt felrobbant. Folyamatosan csökkent a health %-a, és ezzel dinamikusan nőtt a terhelése. Majd olyan 1000%-os terhelés közelében elérte a 0%-os megbízhatóságot, és egész egyszerűen FELROBBANT BAZMEG, ÉS ELTŰNT A PICSÁBA AZ EGÉSZ SZERELVÉNY.
    És ez még 3x. Mindig visszatöltöttem. A végén arra jutottam, hogy az első gőzös, kb (standard nagyitássa) egy 20cm-nyi távot tud megtenni, EGYETLEN EGY KIBEBASZOTT VAGONNAL. Great. Természetesen a lovak húzta vasút ezen a vágányon nem megy! mert ahhoz más fajta sín kell. Csőd.
    Újrakezd, full előlről.

"Rutinosan" 1875-ből kezdtem ahol már pár "értelmes" gőzmozdony is van. Építettem 2 olaj beszállító vonalat, két legjobb gőzössel. 3 vagon max, 20cm távolságban 75%-os health, tehát mindkét állomásra repair kiegészítés is kell, ami egyenként 380ezer euró. Tiszta öröm ez a game.
    Építettem hát egy hosszabb olajbeszállítót is, kb a térkép negyedén ment keresztül a vasút. 3 vagonnal meghalt a táv 75%-ánál. 2 vagonnal beért ugyan a célba, de ott már csak 4%-os healthje volt, és bő 10kmh-ra volt képes. 1 vagonnal szépen száguldozik oda vissza. Érdekes módon, több gőzőst nem tudok a szerelvény elé kötni. Nemtommér.

Más. Korábban ugye írtam, hogy a drága fejlesztők kedvéért az ember CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGYBEFÜGGŐ vasutakat építhet. Magyarán nem teheted meg, hogy a térkép egyik sarkában csinálsz egy vonalat A-ból B-be, a másik sarokban pedig egy másikat C-ből D-be.
    Neem, itt egyiknek a másikból KELL kiindulni, különben nem enged a pipára nyomni, és nem épül meg a tervezett vonalad.
    Magyarul van egy vasutad A-ból B-be. Ekkor Vagy A-ból, vagy B-ből kell tovább építkezned, a hálózatodat folyamatosan kiterjesztve a környékre. Hogy ennek mi értelme, talán csak jürgenék tudják. Irritáló, de nem vészes azért.

Ami inkább vészes, hogy ha építek A-ból B-be egy vonalat, arra egyből akár SOK vonatot is felpakolhatok, mivel azok játszi könnyedséggel kihalványodnak adott esetben, és átmennek egymáson. Lol. Többvágányos állomás esetén választani KELL (tehát nem a vonat választja ki az éppen üres vágányt!) hogy melyik vágányra mehet az adott vonat. Mind1, hogy az 1-es vágányra 8 vonatot addsz, a kettesre meg egyet se. Akkor sem megy be egysem az üres vágányra, hanem mind az egyesen megy át egymáson.
    Lehet fasza váltókat építeni, stb stb, de azokon is úgy mennek át egymáson a vonatok, amerre az útvonalukat kijelölted. Vicces megoldás. Ámbár állítólag holnap patch, ami lámpázást tesz már lehetővé.
    Igen furcsa lesz, ugyanis nem értem hogyan fogják megoldani, hogy egy belámpázott állomáson pl a vonat maga válassza ki a szabad vágányt. Szvsz a következő lesz a helyzet.
    4 vágányos állomás, 4 lámpával előtte. Az 1-es vágányon áll egy vonat, tehát piros a lámpája. Megérkezik a következő vonat, de NEM MEGY BE A MÁSIK HÁROM ZÖLD JELZÉSŰ VÁGÁNY EGYIKÉRE SEM, mert az építéskor az 1-es vágány lett kijelölve neki. Szépen megvárja, amg az egyes kizöldül.
    Igenám, de hogy a péniszbe zöldül ki, ha a lámpás verzióban már train collision is lesz?

Áh szar, az egész. Nem fogják tudni értelmesen megoldani, egyszerűen szerintem túlontúl korlátolt az engine. És ez utóbbi tagmondat kb ki is fejezi az általános benyomásom a játékról.

A teherautózás, buszozás jónak tűnik, de ott meg bassza a csőröm, hogy csak derékszögű kanyar van, és abban is bénán kanyarodnak. Nemtom, de szerintem nem lesz hosszú életű ez a progi nálam. Ráadásul uncsi is az egész, marha lassan épül a sín, marha lassan közlekednek a kezdetleges cuccok, eltelhet vagy 50 év is (1900) mire valami értelmes jövedelforrások ki vanank építve, és komolyabb beruházásokba kezdhet az ember. Persze rendes bank sincs, hogy kölcsönt lehessen felvenni. A szállítandó áruk árfolyamát ugyancsak nem lehet áttekinteni, mint ahogy a térképen az sem látszik, mi milyen gyár. Kurva hosszú idő, mire egyátalán kitalálod, honnan hova akarsz építeni. És nem tudod azt sem, mi az igazán jövedelmező. CSAK és kizárólag a vonal megépítése végén tudsz rájönni, hogy a bevétel fedezi e a vonal fenntartási költségeit. Mert utóbbiakra aztán gondoltak, tejelni kell az állomás, a mozdony, a javítások, a víz, a raktár, a daru, a hűtőház, és minden egyéb kisficere lerakható, és mozgó ojjektum után. Befele meg persze szinte semmi nem folyik.
  • Borg
    Így van.
  • Foglaltnick
    Mármint nem használod, gondolom
    Azt olvastam, hogy nem is egyszerű a nyelvi konverzió, úgyhogy ez az "angolosítás" valszeg csak a kezelőfelületet, vagy nemtom mit, de nem az egészet konvertálja.
    Egyébként már biztos kint lenne a hivatalos változat is.

MADár
  • Borg
    Passzolok, én használom hozzá. Mások irták, hogy van, és működik.
  • Tom3 #778
    angolositás????
    hol lehet leszedni?
  • Hmuda
    mikor jön ki a rendes angol?
  • Borg
    Természetesen német, de van hozzá angolosítás is.
  • Hmuda
    Te jó ég! Már kijött?! Ugye angol?
  • stein
    Kezdőknek adhatna valaki egy kis indulási segítséget.Nyelv ismeret nélkül úgy látom elég nehéz boldogulni.
    Talán megérjük azt is , hogy magyarításra is sor kerül majd!
  • formatuq
    nekem is meg van a game, akinek kell, dobjon egy mail-t.
    [email protected]
    koszi borg-nak erte!!!

de egy leiras jo lenne, nem megy a german, es elakadtam az aranyszallitos palyan, ha valaki tudna segiteni,elore is kosz
  • Mr.Macho
    sorry elfelejtettem a játék nevét :D de amint látom megtaláltátok a topikot :D A grafika elég egyszerű, de nekem általában az nem nagyon számít. A ttd-vel is szoktam még játszani.
  • Borg
    ELég furán kanyarognak a sínek ott a kép alján :D

Amúgy a TG patch holnap, vagy holnapután jön!