Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A mai '04 már aligha jöhet be, hiszem június van keményen😊
Ettõl kezdve pedig a másik dátum sem lehet túl pontos...
Release
Germany, Austria, Switzerland
Mai 04
England, Scandinavia, Benelux, Australia
Jun 04
Van egy kép, amin egy canyon felett repül át a repülõ, egy másik meg, amin egy hegy van. Csakhát a hegyre/be nem megy semmi a képen...
A kép láttán a sinek miatt kevésbé aggódok már, bár a lámpákat hiányolom a váltók elõl...
amugy a honalpon van egy uj screenshot. Nem rossz, de eleg sik. Nem lesz tul nagy elvezet epitkezni, ha nem nem lehet hegyi utanakat tervezni, vagy alagutakat furni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Akarom....kell nekem....az én drágasszágom.... 😊
ha kijön megnézem aztán hipp-hopp kiderül mit alkottak
shit happens
Mi vagyunk a kisebbség? 😉
A második vh-s játékoktól meg már kurvára elegem van!!! Hetente megjelenik egy második vh-s rts vagy fps vagy valami háborús gazdasági stratégia játék (mint pl Hearts of Iron).
1. Van már egy screenshotunk amin van egy hegy! És egy másik, amelyiken egy grand canyon szerû szakadék is. Lapozzatok csak vissza. Igaz, nem megy fel/le rajtuk semmi, de ottvan!
2. Vannak hidak (screenshotok, visszalapoz), amelyek a zero z-bõl kiemelik a vasutakat, autókat stb. Magyarán az engine képességei is jelen vannak erre.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Igaz majdnem ugyanaz a grafikai engine, de mostmar kanyarodik a sin is 😊

nemertem miert nem tudjak legalabb a tt szintjet elerni...
Állítólag nincs szintemelkedés, meg csak 4 irányba mehet a sín, a kanyarok ellenére... Meg vanalmi olyan bajuk is volt, hogy a vonatokat állandójan cserélni kell...