Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez is egy jó 5let, hgoy átlatszanak a fák egy kicsit, nemúgy mint a TTD-ban, hogy nem láttál tõlük semmit, így kénytelen voltál õket kiírtani
hm, furcsa ezt modnani de örülök hogy nem jön még ki..., mer tha kijönne akkor tuti megbukok éretségin mint a huzat... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Én inkább a lámpás sínrendszerekre volnék kiváncsi...
Nemtom mikor lesz boltban, de megveszem.
Ha a közeljövõben nem, akkor online shop marad....
Ha a közeljövõben nem, akkor online shop marad....
nem biztos, de idáig ez az egyetlen konkrét adat. Nomeg a megjelenésnél is csak májust írnak. (de a hivatalos fórumon volt, aki jún 11-et írt, nem volt kedvem nagyon böngészni, úgyhogy nem tudom mire alapozzák...)
szal hivatalosan már kijött?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Kinn van, csak vkinek el kell mennie megvenni, feltölteni vhová, crackernek leszedni, feltörni, aztán feltölteni, és majd akkor lehet leszedni innen-onnan . Hetek kérdése .
Na mivan ez a game se jelent meg?????????????????
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Ezt írja:
Release
Germany, Austria, Switzerland
Mai 04
England, Scandinavia, Benelux, Australia
May 04
France
Q2 04
Japan
Q2 04
Portugal
Q2 04
Akkor lehet hogy 2004 májusban valami más napon?
Release
Germany, Austria, Switzerland
Mai 04
England, Scandinavia, Benelux, Australia
May 04
France
Q2 04
Japan
Q2 04
Portugal
Q2 04
Akkor lehet hogy 2004 májusban valami más napon?
hát elég tré ez a simutrans game... remélem lesz a transport giantba napszakváltakozás, ez az egy tetszett a simutrans-ba
de ez is a TT grafikai "engine"-ét használja nem? 😉
Jó lesz nekeünk ez a Transport Giant
Jó lesz nekeünk ez a Transport Giant
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ezt:
Base package, required for all systems:
simubase-0_82_15_7exp.zip, ~1280k
és ezt
Windows executable:
simuwin32-0_82_15_7exp.zip, ~510k, sound and music support
töltsem le?
Base package, required for all systems:
simubase-0_82_15_7exp.zip, ~1280k
és ezt
Windows executable:
simuwin32-0_82_15_7exp.zip, ~510k, sound and music support
töltsem le?
meg ingyenes, es nem rossz, valtoznak az evszakok, nappalok/ejszakak, meg egy csomo ujitas a TT-hoz kepest
Ez érdekesen néz ki... de az apropója kb ki is merül annyiban, hogy fut BeOS meg Linux alatt is...
mér nincs még ? legyen .. na mennyetek tüntetni brüsszelbe .. nem ezé' léptem be az EUba
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Már bannerek készek(letöltéseknél 1ideig nem lesz.)+1mozgó kép.Zenéket lassan berakok a letöltésekhez és fel teszem az srvre.
Majd a demót is.
Majd a demót is.
Jelzõk lesznek mint a TT-ben, mert én nem látok a képek alapján.