1610
  • Garfield
    Hmmmm... Kicsit olyan, mintha egy felturbózott grafikájú Transport Tycoon-t látnék.

Ha hozza a TT fílingjét, akkor meg van bocsátva.
  • Borg
    Új screenshotok!

Érdekesek a kanyarok néhol:) Főleg az egyik képen a vége felé, van egy 180fokos megfordulás két kockán belül:DD Nade azon kivül jó lett szerintem!

A menüből úgy tűnik nekem, hogy a gőzös korszakban a vízellátást is meg kell oldanunk a vonatoknak.

A kikötő is király! Eddig nem is jutott el a tudatomig, hogy víz meg hajó is lesz benne!
  • Foglaltnick
    Hű, ez remek, köszi
    :)
  • Borg
    A fórumukon is kérdezték ezt már, a fejlesztő srác azt mondta, ugyan 2050 után semmi új nem jön, de kb 9000-ig simán játszható.
  • Foglaltnick

Igen, erre gondoltam
  • toMpEr
    TT Patch-al barmeddig jatszhato, csak mar nem lesznek uj jarmuvek
  • cSuwwi
    A TT-ben is 2050-ig lehetett csak játszani, ha jól emléxem.
  • Foglaltnick
    Elnézést az ostoba kérdésért, tudja valaki, hogy meddig lesz játszható a játék? Arra gondolok, hogy van egy felső időkorlát, amin túl aszongya hogy itt a vége?
    A weblapján azt láttam hogy 1850 és 2050...
    Igazából nem emléxem már hogy is volt ez a TTD-ben meg társaiban... Szóval lehet-e addig nyomni, amíg a világ összes városában én szállítom a cuccot, vagy sem?

MADár
  • zaki
    az, egy szót nem értek belőle
  • Mr.Macho
    lol, ez már a ttd-ben is így volt.
  • YencY
    Köszi!
  • YencY
    Kib****tt német nyelv.
  • Borg
    Ha nyersanyagot nem szállítasz a gyárnak, ne lepődj meg, ha semmit sem gyárt :)
  • YencY
    Hogy lehet valamit is szállitani? Nekem egyik gyár se gyárt semmit.
  • Borg
    Pontosabban egy része fix német, ezért késik a többi nyelvű.
    Van egy config file a demoban is, amit le lehet fordítani tetszés szerinti nyelvre, és működik is. Csak az nem az egész...
  • Borg
    Azt mondják 2-3 hét múlva jön egy 2nd demo is, vasúttal, lámpákkal stb. Német nyelven.
    Viszont 11-én már kintlesz a német full is, 14-én pedig a patch a lámpákkal.
    Ez az átka, ha németek csinálnak valamit... arról kell átírják az egészet angolra utána, és nem fordítva... ráadásul úgytűnik nem nyelvi fájlos lesz a cucc, tehát hardcoded a nyelv...
  • Borg
    Ha megnézed, nem teljesen sík a terep. Csak éppen az egyenetlenségek nem hidalhatóak át, nem építhetzs rájuk.

Van szintkülönbség is, de azt csak ki lehet kerülni az útépítéssel, ugyanúgy ahogy a hegyet is. Fel nem lehet vinni rá az utat. Szal félmegoldás, de lehetne jobb is...
  • BaziJoe
    Tehát ha már van demo akkor szerintetek a játék mikorra várható?
  • toMpEr
    Ja a sik terep a legzavarobb szamomra, igy eleg egyhangu az egesz terep szerintem, TT-ban meg kellett tervezni az utat, hogy merre a legrovidebb, legkevesebb kanyarral/emelkedovel jaro ut, itt nincs ilyen
  • Borg
    Én már elkezdtem a missziot:)

1. Hát jah, nincsenek lámpák. De azért, mert vasút sincs:) Az első demo szimplán a lovaskocsis érában játszódik.

2. Jó a grafika. Nekem tetszik. Szép, nagy felbontású (1280-ban játszom), aprólékos. Kiváncsi vagyok már a modernebb dolgokra, de azok ebben a demoban nincsenek... A GUI engem leginkább a SimCity 4-re emlékeztet. Szinte full ugyanolyan. A menü, az időgyorsítás, ki be kapcsolható feliratok, stb stb.

3. Buggal nem találkoztam eddig. Másképp működik, mint a TTD, más elven rendszerezhető a cég amivel játszol, máshogy kell az utakat szervezni, járműveket venni stb. De nem rossz! Meg kell szokni. Inkább a Traffic Giant, és az Industrie Giant irányítására hasonlít. Az picit zavaro, hogy pl a lassabb lovas "szerelvények" nem előzik meg a gyorsabbakat, avagy a több lóval ellátott fogatokat. Ha konvoj halad, a leglassabb mögött kullog az egész...

4. Az "állomások" alapból nem a legfejlettebbek. Fejleszteni lehet őket, és itt nem csak a befogadóképesség növelésére gondoltak. Pluszban kell megépíteni a raktárat (különben csak azt tudják felvenni, amit éppen kiad a gyár amikor bent áll a szekér), külön lehet darut építeni a gyorsabb rakodáshoz, fagyist, újságárust, postást a városi állomásokra... hűtőházat... szal sokmindenre gondoltak:)

Csakhát még keveset játszottam vele... 1/10-énél tartok a demonak (a 10évből amit játszani lehet). Meg kell ismerni mindent. Viszont sík a terep, ez igaz. De mivel demo, túl messzemenő következtetéseket sem lehet levonni a véglegesre nézve...
  • Tuvok #630
    német ??? akkor inkább nem erőltetem
  • Borg
    wah már installálódik
    zwanzigol ezerrel
  • toMpEr
    hat ez biztos jo, csak sajna en szart se ertek belole
  • zaobaba
    Valóban nincsenek lámpák a demóban, sőt vonatok se... :)
  • toMpEr
    Ja nem kamu, 'szep' nemet nyelvu demo :)
  • Borg
    Az emberek már a tapasztalatokat irogatják a fórumba :) Szal nem kamu szvsz.

De lámpák valóban nincsneek a demoban állitolag, hanem a 11-én megjelenő német verziohoz 14-én jön a patch... fenetudja...
  • Borg
    DEMO!

DE NE KÉRDEZZÉTEK HOGY JÓ E, VAGY NEM KAMU! MOST JÖN LE NEKEM IS CSAK. 56.6MB
  • zaobaba
    A hivatalos oldal fórumán nézz körül.
  • BaziJoe
    De a demot honnan szedted?
  • zaobaba
    Én már játszottam a demóval, nem rossz, de máris van pár idegesítő hiányosság...
  • Borg
    Válasz 'Tuvok' üzenetére (#617)
  • [HUN]PAStheLoD
    ooh .. ez már volt , nem ?
  • Borg

• Tuvok #617
  • Borg
    Én is emlékszem, hogy volt. Ilyen le-fel mozgó régimódi szemaforok voltak. De nem találom a képet...
  • M@TriX
    azt nem hinném...
  • cSuwwi
    ne bazz már, hogy az egyikben lesznek szemaforok, a másik verzióban meg nem... :?
  • M@TriX
    én igen, majd megkeresm ha lesz idöm..
  • Davidka
    lesznek. a német verzióban nem , de ami aug 13-án jön és angol lesz, abban lesznek.
  • toMpEr
    en vegigneztem az osszeset es egyiken se lattam