Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem szabad elflejteni, hogy a németeknél a legnagyobb a vasút története.Nekik a leghíresebb, azt nem merem állítani ,hogy a legrégebbi is, de ki tudja?
Én úgy tudom, hogy ezt is németek vagy osztrákok feljlesztik.Látszik rajta (a képekbõl), hogy benne van a tipikus német precizitás, pontosság, a legapróbb részletekig figyelés.
Én imádtam TTD-ben hatamlas vágányrendszereket csinálni. Olyan is volt, hogy az egész térképen minden vonat egy központi sinrendszerre futott rá. A rekordom egy 8x4 vágányos állomáshoz 78 vonat rendelve😊 Felváltva futottak ki be, fennakadás nélkül...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
a lovaskocsi tényleg jó 5let
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Itt egy szép kanyar én még nem láttam:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bazi nagy képek, de a játéknak ez a lényege, jó az a sorompós lovaskocsik kép. 😉

De még megrendelni sem lehet....
Amúgy némelyek szerint Május 15 lesz a dátum, tehát az E3 után.

én ezért vagyok csak kissé nyugodtabb...
War. War never changes.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)