1610
-
Yossi #690 Igy a kepek alapjan az egesz az Industry Giant 2 -re hasonlit... pedig en is nagyon be voltam ra indulva, de lehet igy megtakaritok magamnak 10eFt-t -
Borg #689 Elég gáz a helyzet. Átolvasgattam a német jowood fórumot, ahol már ugye a fullról irogatnak, mert ott már megjelent.
Szal a vonatok átmennek egymáson, a járművek nem előznek, a vonatok igénytelenül fordulnak bizonyos váltókon, zoomra egy homály lesz az egész, macerás sinrendszereket építeni, stbstb. A csapnivaló AI-ról, és a járművek eleve szinte működésképtelen útvonalkalkulációs képességeivel. Huzol egy új utat, aztán lefagy az egész, vagy bedugul minden, stb...
Szal definitive nem TTD. Sok dolgot eligénytelenkedtek a fejlesztők. Viszont sok dolognak a javítását már a hétfő peccsbe igérik (pl lámpázás, hogy ne menjenek egymáson át a vonatok).
Ráadásul valami olyasmit is irogatnak, hogy építesz A-ból B-be egy vasútvonalat, azt nem fejlesztheted kedved szerint később. Valahogy ugy irják, hogy előre be kell építsd a későbbi vonatok csatlakozásait a szakaszba, tehát a váltókat, mert később hiába építesz hozzá, nem fogja engedni kijelölni, mint utvonalat.
Magyarán meglévő vasútszakaszra nem vezethetsz rá új vonatot, ami máshonnan jön és máshova megy, tehát csak áthalad.
Egy szó mint száz, kibebaszott lusta, tohonya faszfej jürgen fejlesztők, igen magasfokú igénytelenséggel párosítva, ilyen lófasz problémákkal, és esztétikai hibákkal elbasszák az egész játékot, ami alapjában jónak igérkezett... Tényleg csak a patchekben lehet reménykedni, és abban, hogy van meggyőző ereje a rengeteg reklamálónak az ő fórumaikon legalább.
Ettől persze még lehet fun a játék, de engem személy szerint kurvára idegesítenek a fenti problémák, amelyek szerintem alap kellene hogy legyenek, TTD utódjának szánt játékban... (Bár pletykálkodnak egy másik játékról, ami év végén jön, és tényleg a TTD utódja lesz. Fene tudja, miről lehet szó.) -
#688 Jó megvárom a full angolt, a remény hal meg utoljára. -
#687 az vazze .. erőd :DD -
#686 Lassú vagy. :D -
CéZé #685 Erőd hegyek :)))) -
#684 a hangok kezdetben jók voltak , de mikor már 150 kocsim van és mind tütüzik kicsit hmm .. "idegesítő" .. a zenéről nem is beszélve .. mert az se volt halkabb :/
az hogy csak 4 irányba mehet a sima út, kibírható .. de majd a vasúti sín lesz a döntő (számomra)
a grafika pedig bezoomolva .. hát fos :/
kizoomolva szép . viszont az hogy nincs rendes MAP ami a TTD-be volt , hát az gáz ... az hogy a mentetrendeket fantasztikusan összefogták , de csak 1esével lehet editálni őket .. hát ez a 2 perc plusszmunkával 10ből 14 pontos game-t csinálhattak volna .. remélem lesz Deluxe vagy 2 ebből . és akkor megmutathatja a fejlesztő csapat hogy mire nem volt idő .. -
CéZé #683 -
#682 Ne legyél már ilyen tohonya. Derítsd ki wakker, szerinted mi is az ujjunkból szoptuk ki, hogy hova kell vinni?
Itt van vakker, ez az erod! Még a minitérképet is kinagyítottam, hogy tudjad hol keresd.
-
#681 van 5 erőd , amik még nincsnek kész , építs melléjük terminált meg kösd össze őket úttal .. és vigyél deszkát .. hajrá -
#680 Én nem szeretem a negatív hozzászólásokat -az lapozzon tovább-. most mégis... Szóval ez egy nagy rakás ennyi fejlesztetéssel csindarattával. Ez egy tipikus JooWoodos shareware. Pl autóduda, vonatfütty csak szekérforgalom alatt!? Talán még mintha rep.gép zúgást is hallottam volna...
-
#679 ezt nem igazán értem egyhelyről viszem a fát a Sawmillbe.
de onnan?
nem tom mi az a faerőd és hogy hogynézki.:( -
#678 most nemazér , de ez kibaszott bugos ..
ezt még kibírom , de vagy én vagyok a láma vagy simán szar , mert nembírtam teljesíteni a feladatot :/
az útkereső algoritmust meg kár volt beletenni mert ezek még 1 kereszteződést se képesek lekezelni -
#677 Egy kis dugó :D
-
Borg #676 Micsoda?
Ne mond már, hogy nem veszel észre 5db baszottnagy faerődöt a térképen :DD -
CéZé #675 miről kell kép? -
#674 estleg 1kép ha lehet -
#673 pontosabban hogy néz ki? -
Borg #672 Az erődöknek! Van 5 a térképen! Az a misszió célja, hogy mindet ellásd egyenként 50 feldolgozott fával. -
#671 sehova? -
#670 Sawmillbol a fát hova kell vinni? -
kisviku #669 Szerintem is....
Én kb fél óra alatt megtanultam.Meg hát nem az a nagyszerü érzés, amikor magadtól jössz rá mindenre?
(bocsi a rövid ü-ért, valamiért nem megy a hosszú...)
Na asszem körülnézek, honnan lehet megvenni....csak ne tartson annyi ideig míg az X2....az kb 2,5-3 hónap alatt jött meg.... -
Borg #668 Pedig egyátalán nem. Sőt, sokkal gyorsabban meg lehet tanulni, a TTD-hez képest. -
#667 kicsit bonyi a regihez kepest :) -
#666 Na végre valamit érteni is fogok! -
Borg #665 Egyébként nem értem, miért nincs még iso, amikor az angol van goldon kb két hete... -
#664 nézem, tőtőm, vaaaááá ... kell a full ;>> -
#663 ok, thx. -
#662 jaja van egy kisebb térkép, 3 faluval L alakban -
Borg #661 Az angol demo ami most kijött, gondolom ugyanaz, mint a pár nappal ezelőtti német, nem? -
Borg #660 Ehh:)
Mikor a lovaknak kijelölöd az útvonalat, a jobb oldali ablakban ottvan, hogy mit vihet az adott állomásról. Arra rákattintasz, majd a balra nyílra, és akkor odateszi a cuccot a lovakhoz. Ekkor automatikusan lesz szekér a lovak mögött. -
#659 Nem énse tudom! -
#658 Csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem tudom, hogy kell kocsit csinálni?
A lovak csak natúrba járkálnak a két állomás között, de senkit/semmit sem visznek, így semmi hasznom sincs. :(
Hol lehet kocsit venni? -
#657 nagyon jó hangulata van. :)
tipikus vadnyugati zene a főmenüben, valamint játék közben.(1850ben kezdődik) -
#656 na vééééégre -
#655 Német full verzió a boltokban. -
#654 VÉGRE! :D -
TÁDÁÁÁM !!!
ANGOL NYELVŰ DEMO
-
Foglaltnick #652 Úgy látom, hogy ebben a játékban már nem mindegy az utasnak és a levélnek hogy hová is teszik ki...
Vicces volt hogy volt egy csomó utas akinek teljesen mindegy volt hová viszik, csak vigyék valahová, a levelek is meg csak úgy fel lettek adva... -
kisviku #651 No, hát valóban érdekes, szép kis játék.
ElQször fogalmam sem volt hogy mit kell csinálni, de miután rájöttem, pofonegyszerü....
A zene is egész jópofa, szóval eddig minden okés....bár szerintem lehetne komplexebb is.