1610
-
Borg #730 Egy fogathoz egyszerre több lovat is hozzáadhatsz, nem csak egy párt. Asszem 6 vagy 8 a max. -
#729 4fehér lovat hogy lehet? -
Foglaltnick #728 Ah, kösz, erre nem is gondoltam, pedig egyszer véletlenül befogtam hat lovat valami elé... :)
-
Borg #727 Tegyél 2x2 fehér lovat a fogatba, és máris gyors lesz az. A fehér lovaknak csak magukban nincs erejük. Dupla fogattal már mennek mint a szél. -
Borg #726 Vasérc-öntöde-acél-gyár-termék-város -
#725 ez most tulajdon képpen minek a sorrendje? -
#724 itt van egy kép:
-
Foglaltnick #723 Nem nagyon éri meg utasokat hurcibálni. Egy halom farönkért cirka tizenötször annyit jattolnak. Jó, de mondjuk a fa nem szállítható csak lassú járművel, akkor ott van a wool, még azért is tízszer annyit adnak.
Van ennek valami titkos értelme?
A városok mikortól veszik fel a feldolgozóüzemek termékeit? Folyamatosan? Nekem a demóban semmire sem vol szükségük...
MADár -
#722 várjuk a mindent megoldó peccseket -
#721 eztakartam mondani , szal én már tényleg max-ra mindent elértem TTD-ben amit csak lehetett és úgy már totál uncsi ://
-
#720 amugy azert nez ki ilyen furan, mert a ttd-ot valoszinu kezzel rajzoltak a locomotion meg pre-renderelt, ennek viszont az az elonye, hogy valoszinu folyamatosabb animaciok lesznek, mert ha egyszer mar megvan a model, akkor mar marmennyi oldalrol tudnak rola kepet kesziteni, mig kezzel mindet kulon kellett rajzolni. -
#719 de valoszinu sokminden fog valtozni, a ttd-ot x-edszerre vegignyomni ugyanazokkal a jarmuvekkel/gyarakkal, stb-vel mar kicsit unalmas. -
Borg #718 Egyetértek, de azért az RCT2 grafikájával ritka szarul nézett ki a képeken. Akkor már inkább az eredeti...
ps: nézd meg inkább a tribes topicot:) -
#717 engem igazabol tokre nemizgat a grafika, nemreg vettem elo ujra a ttd-ot es teljesen jol elszorakoztam vele. nemazt mondom, hogy nem lenne jo szebb grafikaval, de szerintem meg mindig 1000x jobb, ha a grafika van elbaszva, mintha a jatekmenet lenne. -
Foglaltnick #716 Nem erre gondoltam
Beteszek az útvonalra egy ökrös szekeret, elslattyog az magában 7 km per órával, aztán dudálhat mögötte a kamionsor.... -
Borg #715 Nem fog menni, mert itt a TTD-vel ellentétben nem tudod bárhol lestoppolni a járműveidet. Illetve el sem indulnak addig, amig TELJES, és HIBÁTLAN útvonaltervük nincs! -
Borg #714 Pontosítok, a Traffic Giantben SEM volt előzés ;) Sőt, ott maximálva voltak a járművek 50kmh-ra. -
Borg #713 Locomotion igen... csak enyhén szólva is sár a grafikája. Hogy lehet 2004 közepén a roller coaster tycoon 2 motorjára tenni egy új játékot? Na az meg ott fog elhasalni.
Lehet, hogy az lesz a TTD vérbeli utódja, de ha nem kap rendes graf enginet, akkor meg azért lesz undorító. Szvsz a roller coasternél még a TTD grafikája is szebb volt, valamiért így érzem.
Amúgy take it easy. Mondtam, hogy a TG-ben a vonatok egymáson átmenését JAVíTANI FOGJÁK MÁR MOST. Vagyis ez nem bug, cask éppen lámpák nélkül csak így tud működni! HÉTFŐN! jön a patch, és lesznek lámpák, illetve rendes vonatközlekedés. Ezenkívül ki tudja, még mit javítanak. Várjuk meg szerintem. Ez nagyot fog dobni a játékon.
És különben is, minek sír a szánk?:) Még ISO sincs! Na EZ a röhej... -
#712 nem rossz 5let, sajnos ez igen béna dolog...
Pedig a Traffic Giant-ban is volt előzés... -
Foglaltnick #711 Azon gondolkodom, hogyha a járművek nem tudnak előzni, akkor az ellenjátékos közúti szállítását elég egyszerű lebénítani... -
#710 jaja, én is a traffic giant miatt bíztam a jowoodban, hogy, "na, ha a jowood csinál egy tt utódot, akkor biztos jó lesz." Dehát a vonatos dolog télleg elég kiábrándító -
#709 akkor még nem hajtották a kiadók annyira a fejlesztőket, vagy gondolom a fejlesztők a sarkukra álltak, és megmondták, hogy márpedig ekkor lesz kész, és valóban elkészült az igért dátumra... -
#708 pedig a Traffic Giant nekem bejött, elvártam volnam, hogy legalább oylan legyen. mondjuk még reménykedek.., de ez a vonatok átmennek egymáson, ez elég rosszul esett.
Ebből is látszik, mekkorát alkottak a TT-ben anno... -
#707 Elegem van a német köcsögökből!!!
Egy hónap alatt 3szor kellett kimennem, de még olyan "kis" városban, mint Halle, az okmányirodában a kb. 30 dolgozó közül, egy sem beszélt angolul. De annyira nem, hogy azt nem értette, hogy mivel mentem oda!!! A szállodáról nem is beszélek! Persze, h egy 3 csillagos szállodában sem beszélnek angolul!
És a pontosság, a precizitás???? Szerintem a románok jobbak náluk!
Vicc, amit művelnek!!! És ez látszik mostanában mindenen, amit csinálnak! -
Foglaltnick #706 Ok, leülök én is, és mostmán csináljátok meg!
:)
na de tényleg. Vicc. -
#705 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ennyi barmot.
Annyit kellene, hogy ilyen graffal megcsinálják a TTd. Ennyire nehéz bazz?
Mindjá leülök és megcsináljuk. ;)
Úgy látom marad fennt még a TTD egy darabig. ;) -
#704 Locomotion biztos allat lesz -
Foglaltnick #703 Most mindent összevetve, ez egy egyszerű gazdasági szimuláció nem? Nem bonyolult.
Valóban nem értem miért nem tudja valaki megcsinálni normálisan. Ha már 10 éve megvan az előd... Egy jön-a-szörny-lelövöm játék vagy egy gyűjtsűnk-sok-egységet-aztán-zúzzunk játék mennyit fejlődik 10 év alatt? És hány változat van rá? Egy évben kijön cirka 250 darab. A gazdasági szimuláció meg nyema.
Eh.
MADár -
#702 bahhhh :/ -
Foglaltnick #701 jó ennek a játéknak a helpje
:)
annál talán csak a tutorial jobb
ehehhe -
Foglaltnick #700 de lehet
space
végignyomkodtam az összes gombot
persze hogy az utsó volt -
#699 Na ezt én sem. Nem lehet forgatni a demóban, vagy mi? -
Foglaltnick #698 bocsesz, el lehet forgatni valahogy a terminált? A térképen lévő kiinduló cucc másképp áll mint ahogy az újat akarja lerakni... De az istennek se találtam meg az elfordítási lehetőséget...
MADár -
#697 ÁZ :) -
#696 Nah, a roller 3-ra nagyon kíváncsi leszek, de az egy másik topic :) -
#695 Gondolom a kiadó sürgette őket a határidővel .
Sawyer most csinálja a Locomotion-t, meg a Roller 3-at, azokra jó remény van, hogy nem kell csalódnunk . :) -
#694 Azért nem annyira rossz. Mondjuk az nem értem, hogy az alapjátékba miért nem rakták bele pl. a vasutak lámpázását, miért csak egy patch-re futotta? -
#693 Ez inkább sajnálatos.
Tudott valami ez a Chris Sawyer nevű ürge (már majdnem Tom Sawyer-t írtam :P). Bár a többi játék, ami a nevéhez kapcsolódik, mind naggggyon sikeres volt. Ha besegített volna, most kánaán lenne :D -
#692 Azért érdekes, hogy a pont 10 éve megjelent TT-t - habár próbálkozás volt bőven - a grafikán kívül semmiben még csak megközelíteni se tudta egyetlen játék sem ... -
#691 Ok, akkor inkább hagyjuk, örülök, hogy megvártam a véleményeket róla .......