1610
-
FiReBoY #890 Nagyon senkinek nincs meg. Még német hubon is kerestem. -
Gondolom talán a dc++-on már fent van valakinek. -
Sziasztok honnan lehet letőlteni? Jó a Német verzió is.
Előre is köszi! -
jah, hát az éhség az számít :D
Hát én a német verzió után elvesztettem a játékba vetett hitemet :(
Mondták mennyi baj van vele... :(
Remélem beleraktank 1-2 dolgot, így a negatív vélemények alapján... -
Foglaltnick #886 igazad van persze, csak biztosan éhes voltam, és az mindig csökkenti a morálomat, bocsi :)
arra gondoltam alapból persze, mert a hozzászólásom alatt is úgy volt írva...
Jöhetne már az angol. Remélem beleraktak valamit a némethez képest, és nem csak a fordítás tartott komplett két hónapig...
(egyébként az, aki már a legeslegelején tudja, hogy egy progit több nyelven akar kiadni, az hogy a francba írhatja meg úgy, hogy a végén még két hónapot kell szopnia a fordítással? Ha a windowst is így írná bill bácsi, akkor mindig is csak angol lenne belőle - most a fikázást félretéve...) -
Sziasztok honnan lehet letőlteni jó a Német verzió is.
Előre is köszi! -
hm... közben elolvastam az eredeti hozzászólásod, azt írtad aug 04 - lehet alapból 2004-re gondoltál? mer ha igen, akkor engem a következő aug 13-as hozzászólás vezetett férre.. de akkor nem értem mért reagáltál ilyen hevesen, mintha valaki azt mondta volt, hogy egy f*** vagy... elég lett volna annyi, hogy: "04 alatt 2004-re gondoltam..." vagy tévedek? -
Sztem te nézel hülyének engem... én csak megjegyeztem, hogy egy időben mindenki ebben a topicban azt hitte, hogy majd 2004, aug 4-én jön a játék, aztán jött valaki, aki felvilágosított minket... "És a magjelenés 2004 augusztus. Nem negyedike" - te montad, hogy negyedike, én mondtam azt, hogy 2004 augusztus :D
"Továbbá azonkívül ésmég" - te hol tanultál beszélni??!! vagy ez egy vicc??
na jó, inkább nem is foglalkozok ezzel...
-
Foglaltnick #882 Továbbá azonkívül ésmég vannak olyan emberek, akiknek elérhetőek játékok megjelenés előtt. Ilyenek is vannak. Letöltik az internetről. -
Foglaltnick #881 Igen, ez egy nagyon okos dolog, de ma nem augusztus negyedike van, hanem hetedike. És augusztus van. 2004 augusztus. 2004. Ez az év amit írunk. most. augusztusban. És a magjelenés 2004 augusztus. Nem negyedike. De az is lehetne. Mert augusztusban van. 2004-ben. Mint ma is. Augusztus.
Te mindenkit hülyének nézel, vagy csak engem? -
ja télleg elfelejtettem
akkor mégis jól írta -
már kitárgyaltuk, hogy a 04 = 2004.... -
oops Augusztus 13.
a jowood rosszul írta vagy mi vissza olvastam és ezt a dátumot találtam -
Foglaltnick #877 Megjelent már az inglis? Találkozott már vele valaki? Végülis már Aug 04 van, vagy mi.
A transportgiant.com -on nincs semmi érdekes...
MADár -
"Release
USA, England, Australia
Aug 04
France
July 04
Japan
Sep 04
Italy
tba
Spain
tba" -
kisviku #875 Na mi van, megjelent má'?Mármint hivatalosan?Vagy erre is várni kell még egy évet még ahogy ez általában lenni szokott? -
FiReBoY #874 Jajj, jöhetne má!!!
-
sajna nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket :( -
YencY #872 Egy misét megér, bárha kijön a doom 3 inkább avval töltöm el a szabadidőm. -
Foglaltnick #871 Jah, én is
azért el lehet vele szöttyögni szerintem
nem egy 'über alles' meg jobb is lehetne (bőven), de én szeretem ezt a stílust, úgyhogy egy darabig biztos eltologatom... -
várom az angolt... -

-
ahogy vartuk ezt a jatekot, ugy el is felejtettuk.... -
Foglaltnick #867 azon csodálkozom, hogyhogy nem adják ki előbb az eszkimó, az urdu, és az ógörög verziót -
:)
Próbálják utánunk dobni :)
Azért majd meglessük :) -
most már igen, csak senkit nem érdekel :D -
ezt már tudtuk ?
"A JoWooD bejelentette a minap, hogy Transport Giant nevezetű játékuk augusztus 13-án kerül a boltok polcaira."
english version. -
sehogy, hogy na hincs crack-ed hozza.
allomast forgatni: space -
Homaly #862 Allomasforditas meg van, mar csak az erdekelne, hogy mit erdemes szallitani?
Patch-et ha leszedem, hogyan tudom hasznalni?
-
Homaly #861 Engem az erdekelne, hogy mi modon lehet az allomasokat forgatni, mert csak egy iranyba tudom oket lerakni. Legalabb fel orat nezegettem, de nem talaltam semmit. Valamint, hogy mit erdemes szallitani??
Valaszokat elore is koszonom
-
1.1 patch crack?
senki? :( -
én most próbálom letölteni de reménytelen :( Nem tudsz feljönni dc-re? -
1000éve meg van de még nem próbáltam ki. :D -
hasonló kategóriás játék a railroad pioneer, azt nem próbálta valaki? -
stein #856 Az einnahmen beindulási feltételeiről (a sorrend is fontos)adna egy hozzáértő egy kis felvilágosítást. -
és azt imádtam is :| -
FiReBoY #854 Okés köszi! -
Borg #853 Hát ezaz. -
Egyáltalán mi a fenére jó ez az útvonalmegadás vonatoknak, hát könyörgöm úgyis arra fog menni, amerre a sín van, bőven elég lenne megadni az állomásokat, ahol a vonatnak valamit csinálnia kell, mint a Transport Tycoonban volt, végtelenül egyszerű, de annál hatékonyabb módszer ... -
Borg #851 Tévedés.
Magyarázat: Egyszerűen ilyen szar a jelzőrendszer benne. Ezeket lehet lerakni, és kész (block, és main signalok, ennyi).
Az a vonat azért nem megy be az üres vágányra, mert amikor a shedulerben beállította az útvonalát, ott KÖTELEZŐEN vágányt kellett hozzáfűzni, és ugyanazt a vágányt kapta, mint a másik vonat.