Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

formatuq
1.1 patch crack?
senki? 😞

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Mr.Macho
én most próbálom letölteni de reménytelen 😞 Nem tudsz feljönni dc-re?
Tom3
1000éve meg van de még nem próbáltam ki. 😄
Mr.Macho
hasonló kategóriás játék a railroad pioneer, azt nem próbálta valaki?
Az einnahmen beindulási feltételeirõl (a sorrend is fontos)adna egy hozzáértõ egy kis felvilágosítást.
[HUN]PAStheLoD
és azt imádtam is :|

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Okés köszi!

Hát ezaz.
Tuvok
Egyáltalán mi a fenére jó ez az útvonalmegadás vonatoknak, hát könyörgöm úgyis arra fog menni, amerre a sín van, bõven elég lenne megadni az állomásokat, ahol a vonatnak valamit csinálnia kell, mint a Transport Tycoonban volt, végtelenül egyszerû, de annál hatékonyabb módszer ...

Tévedés.
Magyarázat: Egyszerûen ilyen szar a jelzõrendszer benne. Ezeket lehet lerakni, és kész (block, és main signalok, ennyi).

Az a vonat azért nem megy be az üres vágányra, mert amikor a shedulerben beállította az útvonalát, ott KÖTELEZÕEN vágányt kellett hozzáfûzni, és ugyanazt a vágányt kapta, mint a másik vonat.
Azt látom, hogy ott vannak a jelzõk, de az állomás bejárati jelzõje nincs ott vagy rosszul van elhelyezve.
A bejárati jelzõ a nyíltvonal felé jelez, és jobb oldalon van.
Ami a képen van, az inkább egy kezdõ térközjelzõnek néz ki, de arra sem jó.
Szóval arra tippelek, hogy azért akar menni a foglalt vágányra a vonat, mert rosszul van a bejárati jelzõ elhelyezve. Ha lenne rendes bejárati jelzõ, akkor a szabad vágányra adna szabad jelzést.
Tuvok
#819 -en ott vannak a jelzõk, fõjelzõ, elõjelzõ, én inkább a térközjelzõket hiányolom, ami elvileg lehetségessé tenné, hogy 1 vágányon több szerelvény haladjon . Vagy nem térközrendszerrel van megoldva ?

Szia Borg!

A jelzõkkel kapcsolatos problémára kicsit térjünk már vissza.
Mutattad az a képet, ahol jelzõk vannak és mégis arra a vágányra akar menni a vonat, ahol a másik áll.

Ahogy a képet néztem, ott valami gubanc van a jelzõk elhelyezésével.
Ennek az állomásnak nincs bejárati jelzõje?
mert az általában a menetirányt tekintve a jobb oldalon kellene, hogy legyen. És ott meg pont a menetiránnyal szemben, a bal oldalon van.
[HUN]PAStheLoD
olvassá már vissza .. komolyan .. pár hsz-t .. max. 10-et és MiNDEN le van írva ..

Húúú. És warezen nincs valahol német verzió addig is?

toMpEr
hat max nemetben, az nemeztkozi megjelenes elvileg valamikor nyar vegen varhato

Osztrákiában, és attól nyugatabbra már igen, a német verziót.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Pénzért mikor lehet majd megvenni? Vagy már meglehet?

[HUN]PAStheLoD
😄 én elvbõl nem töltök le ilyen trailereket .. hát majdnem akkorák mint a fél film ;>

Hmuda
Ja. Például a filmeknél is azt utálom a legjobban mikor az elõzetesekben ellõnek minden puskaport oszt nézzé múvit. Ezért nem néztem emg egyetlen HP, GyU, Matrix meg hasonló elõzeteseket. Talán ennek köszönhetõ hogy kicsit jobban élveztem õket mint az átlag nézõ.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[HUN]PAStheLoD
persze megvárom az angolt ( a remény hal meg utoljára) de azért , mutogatták a szép vonatokat meg repcsiket azthittem amit nem mutatnak (alagút, free-build system .. lámpák , keresztezõdések .. állomások , aI. .) az is van .. hát aztán mégse :/

Tom3
némettel meg nem is játszottam
Tom3
Én azért lefogom szedni az angolt.
Nekem 1próbát megér ha már ennyire vártam.
Hmuda
Na ahogy itt elolvasgatom az üziket, lehet jobban jártam, hogy nem szedtem le a német verziót (amúgy se értem volna vele sokat). Én még azért reménykedem, hátha megér egy óránál többet az angol full.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mr.Macho
em kell azért feladni, az angolban szerintem már benne lesz elég sok javítás, amit a mostani német verziósok fikáznak.
Legalábbis ez lenne a logikus...
formatuq
patch-hez nincs meg valakinek crack-je?

BaziJoe
Köszi!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Én is jégre tettem, majd minden patch után kap kb fél órát, aztán meglátjuk mi lesz belõle... de leginkább semmi szerintem.
Ember, ne legyél már hülye. Kb 45x írtuk le csak itt, és a hivatalos honlapon is kintvan, hogy augusztusban jelenik meg az angol verzió...
BaziJoe
Megjelent már a játék angolul?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

[HUN]PAStheLoD
hülye jürgenék . .elbaszták ezt a jó kis játékot is .. a grafika ótvar . a gazdasági rendszerben jó hogy sok gyár meg üzem meg farm van .. de pl. bankok hiánya meg ilyenek enyhén zavaróak .. a lámpázás meg egyéb "apróságok" csak úgy tizedelik a game értékét .. a lovaskocsikkal már gondom volt a demóban , le se szedem a teljest

atomot jürgenékre .. ehh csak magamat baszom fel ezzel

formatuq
ne hasznaljatok az "angolositast" mert elrontja a game-t.
Usa missiokban nem volt kereslet az aranyra, benzinre, visszaraktam nemetre es minden mukodott.

Ha valakinek kell a game, mail: [email protected] es vasarnap estig meg lehet szedni.

tovabbra is kene a crack az uj patch-hez, koszi.

Aggódni nem kell, van még vagy 60 emailcimem a regisztrációhoz oda 😉
Engem nem ráznak le így, fõleg, hogy semmi okuk nem volt a bannolásokra. De úgy látom úgysem én voltam az egyedüli, akit kiraktak...
M@TriX
😊
Ez is egy hozzáállás, nem semmi. El se hinném, ha nem te mondtad volna...
Igazi fejlesztõk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Asszem ezt irtam le, nem?

Amúgy a jowood.de fórumból törölték az összes hozzászólást 😊 Meg engem, megint.
M@TriX
a képpel inkább az a gond, hogy a vonat nem kanyarodott le, nem Borg?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hát ja, abban nem volt...

Tuvok
A Transport Tycoon jelent meg 10 éve, a Railroad '98 vagy '99-es, nekem a 2 volt meg, asszem '01-es, és abban nem volt opció, simán átmentek egymáson ...

Emlékszem még anno a railroad tycoonban, ott már volt opció, hogy vonat átmegy, vagy vonat ütközik... 😊
és a lámpa is jól mûködött
mikor is volt
huh
az elsõ játékaim között volt pécére
asszem három nagylemezen volt? vagy ötön?
hát asszem 10 éve

Ez jó kérdés látod, de elvileg nem, mert a lámpázással együtt a train collision is be kellett volna hogy kerüljön, különben nics értelme.
Persze furcsa értelemrõl beszélni, ebben a játékban szinte semmit sem gondoltak át rendesen...
Tom3
és ezek át mennek egymáson?
A probléma amit lentebb irtam:

Hiába van a kétvágányos állomás belámpázva, a vonat nem megy be a zöld vágányra, ha a másikhoz van hozzáfûzve az útvonala
Majd figyelem a tracker torrenten, aztán ha lesz, szólok.
formatuq
patch felmegy, de kell hozza crack..... regi nem jo
ha valaki esetleg tudna ra linket (borg 😄)

formatuq
Signal-Update downloaden 6,4 MB (nur für deutsche Version!)
http://jowood.inode.at/transportgiant/TG_Update11_ger.EXE

Leiras:
http://www.transportgiant.com/images/patches/TG_Signal_Update_deutsch.PDF

cSuwwi
Hát nem bírják a kritikát... 😊

(Idõnként már bánom, hogy nem tanultam meg németül a suliban)

shit happens

Semmi különös, csak a jowood német fórumán feltettem pár kínos kérdést a fejlesztõcsapatnak, a játék egyértelmûen félresikerült elemeivel kapcsolatban.
Erre õk úgy reagáltak, hogy bannoltak 😊
cSuwwi
Az világos, csak az érdekelne, hogy mit írt Borg a fritzeknek, hogy bannolták? 😄

shit happens

Tuvok
#797 ?

cSuwwi
Nem lehetne esetleg "emberi nyelvre" is lefordítni, hogy mirõl cseverésztek itt? :?

shit happens