1610
-
Most en vagyok a hulye vagy tenyleg nehez a TTD?Mar megvan hova kell vinni a fat de eloszor is lerobban a teherauto allandoan a masik meg hogy hogyx csinalok belole penzt? -
csinálsz egy lerakóizét a fatelepnél, aztán a fagyárnál, ahol deszkát csinálnak a fából, és azokat elszállítod az erődökhöz. Ha ráviszed az egeret egy-két épületre, akkor kiírja, hogy mit termel, mi kell neki stb. -
lolka123 #1008 Sziasztok!
Most lett meg nekem a game, és az első pályát nyomom USA-ban, ahol fát kell szállítani. Hogy a túróba kell a fát elhozni, mert építettem a fatelep mellé ilyen lerakatot, de nem teszi oda a fát és nem tudom elhozni. Hogy kell csinálni? Köszi -
a favágó :))))) - rákattintva biztos írja...
Na, én a TG-ben most csináltam meg az összes USA küldit :)))) -
Az mi? -
a sawmillbe :)))))) -
Hogy tudnek leggyorsabban penzhez jutni a TTD elejen?Mert probaltam azt hogy csinalok az erdo melle egy teherauto lerakodo helyet es onnan el is szallitja a teherauto de nem tudom hova kell vinni a fat!Valaki segitesen legyszi! -
myke #1003 mikor jelenik meg hozzá a patch?
-
myke #1002 én például a trains and truck tycoon-t azért dombtam ki,mert túl bonyolult volt.Egyszerűen nem tudtam eldönteni,hogy mit is akarok szállítani. -
myke #1001 azt kéne csinálniuk a fejlesztőknek,hogy nem kitalálni valami hasonlót a TTD-hez,hanem egy az egyben ugyan azt megcsinálni(persze a hibákat kijavítani),csak jobb grafikaával,és ennyi.Nem kell teljes 3D-ben megcsinálni.Mondjuk nekem a transport giant grafikája tetszik -
sehogy -
ja es gondolom a duplakatt is draga, foleg miota az MS levedette -
Borg #766: a TT-nal meg nem kellett fizetni a markanevert?
vagy akkor meg orultek, hogy benne vannak a programban? -
Borg 782, a Transport Tycoon meg mindig fenyevekkel jobb jatek, a hibaival egyutt. egy nagy baja van, a grafika folott eljart az ido -
Railroad -
most olvasom Borgtol, hogy a vonatok megintcsak atm3ennek egymason
unistall
:((((((((((((((((((
tud valaki a transport tycoon-on kivul olyan vonatos programot, ahol arra vezetem a vaganyt a terben amerre jolesik (ja igen, itt srejen nem mehet a vagany csak kockasan :(((( ) es vegre nem emnnek at egymason
a Eailroad tycoon 3-mat is ezert dobtam ki -
hat nemtom, a kepek alapjan orvendeztem micsoda jo kis jatek lesz ez, de sajnos nem az.
tulbonyolitott a kezeles, a vaganyok lefektetese, a valto megoldasa kesz rohely
vagy pl. nem tudjuk 1 ikonka hany utast jelez
a palyaudvar meg mindig akkora mint az egesz varos
es meg sorolhatnam
nosztalgiatol futve elokapartam a transport tycoon-t, de az sajnos mai szemmel roppant ocsmany
es ott vmiert minden az eredeti neven szerepel -
szerintem csak azt... sajnos... :( -
Csak a #819-es hozzászólás képén lévő elágazást lehet lerakni? Normális, sima elágazás nincs? -
myke #991 én egyébként szabad játéban nyomon,de mindíg 1950-198-ig mindíg 228 Millám van,tök könnyű összehozni őket,csak minnél nagyobb térkép kell hozzá(repcsiktől csak dől a lé,főleg ha messze vannak egymástól a célpontok) -
myke #990 1.nekem nincs is ilyen hogy tanulo(training módom)
2.a Space-el tudod forgatni(én azzal tudom)mindent
-
Valaki tudna segiteni TTD-ben!Mert a tanulas/demo opciobol nem tudokegyszeruen tanulni!Nem csinal semmit! -
Még mindig:
"
404 - Nincs ilyen file.
A keresett "/" állomány nem található.
Kérjük ellenőrizd, hogy a hivatkozás megfelelően lett-e megadva, például nincs-e kis-nagy betű elgépelés.
További információkat erről a hibáról a Gyakran Ismételt Kérdések oldalon kaphatsz.
" -
Hogy a rákba lehet egy normális elágazást csinálni a vasútban? (nem a switch-csel, sima elágazás)
Köszi -
FiReBoY #986 Most is? -
Ez nekem nem megy. -
Köszöntem nekem mindegy kijé csak magyar legyen elboldogulok vele igy is de ugy sokkal könnyebb és jobb.De köszi mindenkinek. -
szpésszel -
Hali!
Én még csak most szedtem le a gamét nagyon fain:) na lenne egy nagy gondom hogy lehet az állomásokat forgatni?
választ előre is köszi! -
FiReBoY #981 Amit én leszedtem az éppen most megszűnt Gam Library oldalról az angol. A MONEY cracker csapat Transport Giant-je az angol. Magyarosítást meg tudunk mi SG-sek is csinálni ha kell. -
Since #980 Magyarosítás nemtudom hogy van-e, körbe kell nézni. Nemtudsz angolul? -
Sziasztok magyarosítás a játékhoz van vagy lessz mit tudtok? -
Since #978 Milyen verziótok van? Angol vagy német? -
FiReBoY #977 Nagyon régi már, de le lehet szedni természetesen.
TTDLX Hungary -
hát nemtom pont mikori, úgy 95-ös lehet... Nézd meg a TTD topicot (írd be fent a keresőbe, hogy tranport tycoon deluxe, és a fórumok között keress) -
Azt mondják azér van így, mer avalóságban is össze van kötve az vasúthálózat.... De bátyám mondta, hogy kezdetben a vasutak külön épültek és később kötötték őket össze, szal így kéne hogy legyen.... -
Es ez mikori jatekŰ?Lelehet meg szedni vhonnan? -
FiReBoY #973 Transport Tycoon Deluxe -
Horci #972 Nekem is az a bajom, hogy ha felépítek egy vasútvonalat, akkor nem tudok máshol építeni másikat. Ez tök nagy hülyeség. Megvan az állomás, pénz is van, össze is van kötve (az elsövel nem), és nem engedi leokézni. Viszont, ha rákötöm a már meglévöre akkor simán építhetek. Nem lehet hogy ez valami védelmi hiba? Ennek így nincs sok értelme. Azért húzzak át a pusztán egy sínpárt, hogy össze legyenek kötve? Van hogy még ezt se lehet megoldani. Utakat persze szabadon építhetek ...
-
Sziasztok!Nagyon nagy baromsagot fogok kerdezni de mi az a TTD:)))?Koszi