Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ha englis verzsön jobb lesz mint a dáccs .. akkor kipróbálom
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hát én a német verzió után elvesztettem a játékba vetett hitemet 😞
Mondták mennyi baj van vele... 😞
Remélem beleraktank 1-2 dolgot, így a negatív vélemények alapján...
arra gondoltam alapból persze, mert a hozzászólásom alatt is úgy volt írva...
Jöhetne már az angol. Remélem beleraktak valamit a némethez képest, és nem csak a fordítás tartott komplett két hónapig...
(egyébként az, aki már a legeslegelején tudja, hogy egy progit több nyelven akar kiadni, az hogy a francba írhatja meg úgy, hogy a végén még két hónapot kell szopnia a fordítással? Ha a windowst is így írná bill bácsi, akkor mindig is csak angol lenne belõle - most a fikázást félretéve...)
"Továbbá azonkívül ésmég" - te hol tanultál beszélni??!! vagy ez egy vicc??
na jó, inkább nem is foglalkozok ezzel...
Te mindenkit hülyének nézel, vagy csak engem?
A transportgiant.com -on nincs semmi érdekes...
MADár

azért el lehet vele szöttyögni szerintem
nem egy 'über alles' meg jobb is lehetne (bõven), de én szeretem ezt a stílust, úgyhogy egy darabig biztos eltologatom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Próbálják utánunk dobni 😊
Azért majd meglessük 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"A JoWooD bejelentette a minap, hogy Transport Giant nevezetû játékuk augusztus 13-án kerül a boltok polcaira."
english version.
allomast forgatni: space
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Patch-et ha leszedem, hogyan tudom hasznalni?
Valaszokat elore is koszonom