1610
-
Nah, valakinek sikerült már megcsinálni a csalagutas pályát? mer sztem ez idáig a legnehezebb.... Próbálkoztam szállítani fát és sót, ezek a legjövedelmezőbbek, mer az olajra valahogy nem kaphatóak... :( Volt pár TGV-m is, de sztem sok (összesen 4), talán 1-gyel, vagy 2-vel kellet volna gazdálkodni, mer akkor plussz 30 millám marad egyébre.... Hát nemtom, nem egy könnyű pálya,főleg, hogy mindezt 20 év alatt.... -
Rusy #1049 pf nemtom csak én vagyok a béna? mer szerintem rohadt nehéz, már az első pályán nem tom mit kell csinálni, hogy kell összekötni és mit, hogy indítom el a kocsit, pedig nagy TTD játékos voltam de ez kifogott rajtam, na majd még próbálkozok, de tutorial sincs vagy nem jó helyen kerestem? -
myke #1048 nekem az nem tetszik a váltóknál,hogy mindíg kilóg egy kis sínrész -
Én nem tudok segíteni, easyben nyomom :DDDDD
De azt olvastam itt a fórumon, hogy hardban egymásnak mennek a vonatok, ezért két sín kell, szal ott kellenek a váltók, de valszeg ugyanúgy felajánlja merre menjen.. De sztem elég gagyin vannak megcsinálva... Nem szertem őket használni, mer lámpa sincs... akkor lenne az igazi.... -
váltók ügyben valaki? -
Valaki tart már az európai kampányban ott, hogy össze kell kötni Londont és Párizst? Ha igen, megcsinálta????
Én most kezdtem bele, elnézegettem a dolgokat, meg hogy miből lehetne pénzt kinyerni, de elég nehéznek tűnik (főleg, hogy legolcsóbb esetben is 170 milla az alagút... Az előtte lévő küldetés meg olyan könnyű volt, hogy 6 év alatt összeszedtem 200 millát, szinte nem csináltam semmit... -
Üdv!
Már rájöttem, hogy a váltókat nem intelligenes használják a vonatok csak mikor elindítom a vonatot lehet útvonalat választani velük (egyébként az adott helyezetben legjobbat ajánlja fel ugy láttam), de ez csak easy szinten van így vagy magasabb szinten is?
Mintha valahol azt hallottam vagy láttam volna, hogy magasabb szinten már foglalkozni kell a váltókkal...
köszi -
myke #1043 ja az jó lenne,mert azt sem látom hogy mit hovva szállítsak
-
azt be lehet-e állitani hogy az ipari telepeket gyárakat , bányákat külön jelezze szinekkel mint a TTD-ban volt ? -
ment évente? valamit beállítottál? Nekem is jól jönne, ha mentene.... -
egy magyaritás nagyon jo lenne még -
myke #1039 nekem volt többször is,csak nemtudom hgoy miért,de nekem ment évente -
Valakinél előfordult már, hogy csak úgy játék közben kiakadt, egy hibára hivatkozva??? Csak mer épp az európai capmaign 3. pályáját csináltam, már 50 millám volt a 100-ból, és épp beindult az olívaolajbiznisz, amikor kiakadt... :( Persze nem mentettem el, az autosave pedig nem úgy van, mint a TTD-ben, hogy évente ment, hanem csak akkor, amikor kilépsz, az meg sztem felesleges, mer amikor kilépsz úgyis elmented, ha akarsz még vele játszani... -
thenx -
myke #1036 asszem a hivatalos oldalon megtelálod,de csak német patch van!!!!!!!!!!!!!!És ahhoz meg nem találtam crack-t -
Szal, pecset nem tudok.... Nekem így is megfelel, úgy sem fogok már sokáig játszani vele...
DonPapa: A fórum arra való, hogy visszaolvass, ha van valami bajod, a forgatást is leírtam már százszor, mások is, de tessék: Spésszel tudsz! -
Since #1034 myke tudsz adni egy patch linket? egyébként mit javit ki a patch? kicsit részletesen légyszi -
most volt egy órám ugy jobban belenézni a játékba
szal egész jónak igérkezik igaz jól jönne hozzá egy magyaritás és egy magyarnyelvü leirás sem ártana
pl nem jöttem rá hogy lehet az állomásépületeket forgatni ( ha lehet ) -
myke #1032 nem,angol van meg nekem is,de tudok valamit németül is.De az a baj,hogyha felrakom a patch-t,és rá a sima crackot,akkor szinte ugyan ott vagyok.Viszot már ebben kijavították a vonathibát,csak így nem tudom még mindíg leokkolni(de már világít a pipa) -
Since #1031 David angol verzióhpz van valami pöcs vagy játékiegészítés? Mert eléggé bugos... -
Since #1030 Myke német verziód van? -
myke #1029 hát nemtaláltam 1.2-es crackot -
Since #1028 Az angol verzióhoz is van patch? Vagy csak a német verzióhoz? Myke próbáld meg a www.gamecopyworld.com oldalt, ott biztos hogy találsz hozzá cracket... -
myke #1027 van valakinek egy olyan crack,ami az 1.2-es patch-hez van.Mert enkem megvan a némethez a patch,csak patch nélküli crack eléggé összezavarja a játékot.De az a jó,hogy kijavították a vonathibákat,mármint hogy minden összekötni mindennel -
igen, az egyik angol, a másik német cím -
Piko888 #1025 Hali!A Transport Giant és Transport Gigant ua? -
Foglaltnick #1024 A storehouse elvileg arra jó, hogy az áru természetes romlása nem következik be vagy mi a szösz.
Én a demóban építettem kukoricára meg gyapotra is, de semmi különbség nem volt azzal és anélkül.
Lehet hogy húsnál vagy valami gyorsan romló cuccnál van szerepe.
Illetve még egy helyzetben tudom elképzelni, hogy megőrzi az előző évi termést is - arra nem emléxem hogy mi van amikor új aratás van, de a régi cuccból még mindig van a telephelyen... -
biztos nem kötötted össze az új sínt a régivel... a storehouse nemtom imre való... -
lolka123 #1022 2 kérdésem volna. Az egyik, hogy mire való a storehouse. A másik meg az USA második pályán építettem néhány vonalat, de azután nem enged se sint se állomást építeni. Miért van ez? Köszi -
Foglaltnick #1021 Nem tudom, nekem még nincs meg, úgyhogy fog sincs hogy honnan szedték a többiek. -
Kasszián #1020 Azt próbáltam, de nem működik. Más hely nincs? -
Foglaltnick #1019 Egyébként a #966-ban van megjelölve egy forrás, másról nem volt még szó a topicban -
Foglaltnick #1018 bocsesz, félrenyomtam, az üzenet STLRR-nek ment
sorry -
Kasszián #1017 Miért a TTD topicban kéne megtudnom arra az egy kérdésemre a választ, hogy honnan szedhető le a Transport Giant? -
Foglaltnick #1016 Szia!
Elnézést kérek, nem tudnád ezeket a kérdéseket a TTD topicban feltenni?
Nem teljesen idevaló azt gondolom...
Köszi! -
Kasszián #1015 Hali!
Honnan szedhető le a játék? -
Most az en tutorialom szar de az egyik vasutiban ossze vissza rakosgat sineket a masik pedig az hogyha jon egy uzenet vmelyik jarmu gyartotol akkor nem csinal vele semmit es nem tudom megnezni mit csinal!!!!! -
Ebben segit a tutorial, hogy megoldd a többvonatos állomásokat. -
NA mostmar sikerult vonattal hasznot szerezni csak azt aruld el hogy hogy tudom azt megcsinalni hogy egyik vonatom az egyik, a masik vonatom meg a masik vaganyon mennyen!Mert most csinaltam egy ketvaganyos allomast de csak az egyik vonat megy! -
Csináld vonattal, sokkal kifizetődőbb és inkább városközti menetekkel kezdj emberekkel és levelekkel.