1610
  • antijedi
    igaz a kép linkjéből ki lehet silabizálni de akkoris... :P
  • CéZé
    Railway Mogul
    Már topikja is van:)
  • antijedi
    hát igy sok az info tartalma hogy se honlap , de még névse, se semmi :P
    biztos nagyon jo :DDD
  • Mr.Macho
    kijött egy másik ehhez hasonló gamma, igaz shareware és csak 50 MB de ott télleg 3D-s a terep.
  • Borg
    Mert pl a Boeing 200.000 dollit akart kérni egyetlen repülőgép márkanevének használatáért... így lett Boing :)
  • Borg
    Na, én már játszom :)

1850-ben kezdtem egy végtelen játékot, central europe mappal. Eddig egy lovas, meg egy kezdetleges vasútvonalat építettem:)
    Grafikailag tetszik, szép a vasút is. Így ilyen kevés játékidő alatt egyedül az építkezést találom egy kicsit túl babrásnak.
    1. Miközben épít az ember (halványan rakja ugye le a cuccokat), véletlen átkattintasz másik gombra, akkor eltűnik az egész :( Csak ha a végén kipipálod, akkor végleges amit csináltál, és akkor kezdi el építeni.
    2. Az állomások egyből megépülnek, a síneket (utakat) pedig úgy építgetik, jó lassan. Kibaszott idegesítő, mert 1- nem lehet addig az útvonalat kijelölni a szerelvények száméra amig nincs kész a szakasz, 2- az állomások már vonják is le a havi fenntartási díjukat, holott a sínek még hónapokig épülnek :( Főleg hosszabb szakaszoknál ezért MINDENKÉPP előbb a síneket kell megépíteni, pipálni, és ha megépült, akkor a rájuk tenni az állomásokat...

Apropó, az ehét hétfőre ígért patch kijött végülis?
  • Tom3 #764
    alakitottak a neveken 1-2 példa:

Baldwin 4-6-0 Ten Wheeler = Boldwin 4-6-0 Ten Wheeler

Concorde = Grancorde

miért változtatták meg?
  • ÁjjLe BoBBi
    persze. annyi időm van hogy még itt fogok tekeregni az oldalak között. köszi hogy megmondtad.
  • Borg
    Na úgynézki mégis jó az ISO, csak a legeslegfrissebb alcohol kell hozzá... majd délután kiderül...
  • Borg
    Már megvan a crack, lejárt a várakozási idő.

Most már csak egy működő iso kell. Ugyanis az 1-es cd szar volt a torrentben. Ennyit a nagy Jürgenek precizitásáról. Tölthetem le a felét újra.
  • [HUN]PAStheLoD
    német DC hubok ?
  • Mr.Macho
    megagames?
  • Borg
    negativ.
  • [HUN]PAStheLoD
    gamecopyworld ?
    kazaa , eDonkey ?
  • Borg
    Na, a game leért... most már csak 2 órát kell várnom, mire a k. torrent elinditja a crack letöltését is...
    Nem tud valaki cracket máshol?:) (német fullhoz)
  • Garfield
    tiefer...
    schneller...
    aaaaaaaaaahhhhhhhh..

• Borg
    Naja, csak valakié nem merül ki abban, hogy sumaha :)
  • Tuvok #753
    Du bist ein kleine schwanz
  • Tuvok #752
    Transport Gigant ?
  • [HUN]PAStheLoD
    németül mindenki tud .. egy kicsit legalábbis :DD
  • [HUN]PAStheLoD
    ezt már említettem :/
  • Borg
    Mert én tudok németül is

De ha tudsz angolt, már irhatod is a cimet :)
  • Foglaltnick
    minek neked a német verzió?
  • Borg
    Hé, te tudsz valamit! :)
    Na mondjad csak?:)
  • Foglaltnick
    Na igen.
    Többek közt azt is sajnálom, hogy a minitérképen nem színezik a különböző gyárakat. Ha keresek egy dohánygyárat, vagy egyszerűen az egymáshoz közel eső termelő-feldolgozó üzemeket, akkor végig kell nyomogassam az összeset a menüből, aztán rá kell nyomjak a nézőke gombra hogy odaugorjon, megjegyezni, aztán nyomni a következőre....
  • Foglaltnick
    A piát majd a városba gondolom, de ez alatt a 10 év alatt nem veszi fel még. Mint ahogy a ruhát se...
  • BaziJoe
    A piát hova kell szálítani?
  • toMpEr
    Name: Der Transportgigant
    Size: 1.17 GB
  • Borg
    áprilisi
  • [HUN]PAStheLoD
    elvileg ez valami fércmeló demó volt és már fél éve készült
  • Guriga
    Javítok: 2 db lóhelyett 2 sor lót értek :D:D:D
  • Guriga
    Sziasztok!

Érdeklődve olvasom a hozzászólásokat már régen, és én is nagyon várom a progi megjelenését.
    A demót én is végignyomtam.
    Az említett hiányosságok nekem is feltűntek, remélem ki is javítják majd őket, vagy csak a demó van lebutítva.

A többlovas kocsi témához annyit, hogy szerintem nem érdemes 6 vagy 8 fogatos kocsit berakni, mert úgysem megy gyorsabban. A 1 db. fehér ló max. 25tel tud menni, 8 db fehér ló szintén. :D Csupán annyi, hogy kevesebb terhelés jut rájuk. Azonban 2 db ló is 100% alatti terheléssel hurcolássza a farönköket, max sebességgel. Érdemesebb újabb fogatot beállítani a többfogatos kocsi helyett.

A legjobb biznisz szerintem a kitűzött cél teljesítése, arra fizetnek a legtöbbet. Persze ha csak úgy játszik az ember, akkor mindenféleképpen a nyersanyag->feldolgozóüzem-> bolt útvonal fog fizetni.
    Embereket addig nem érdemes szállítani, amíg egy hónap alatt jutnak el a másik városba.

Ami nem tetszett, hogy a raktárban nem látszik, hogy mennyi áru van, és milyen féle. Az IG2-ben ez tök jól meg volt oldva, nem értem, hogy miért nem lehetett átemelni az ottani jó dolgokat. Vagy ez is csak a demó hiányossága?

Bocs, ha hosszúra nyúlt a mondanivalóm, de már én is nagyon vártam valami kézzelfogható demót a játékból.

Bye!

Guriga
  • Foglaltnick
    Gyorsan végignyomtam a demót hard fokozatban is, úgy látszik csak az a különbség, hogy kevesebb pénzt adnak a cuccokért, minden más maradt... Hát gondolom majd ha lesz ellenfél is, akkor azok is agresszívebbek lesznek.
    Egyébként még így hardon is elviselhető, egy szállítmány pamutért még mindig 20-30 ezer körül perkálnak... Ez a legjobb biznisz a demóban, meg a vas (de az ezen a pályán messze van)

Mit gondoltok?

MADár
  • Foglaltnick
    Nem, úgy látom, nem lehet gyárat vagy termelőüzemet birtokolni. A demóban biztosan nem, de az ikon sincs meg, úgyhogy valszeg nem.
  • zaki
    olvass vissza
  • ÁjjLe BoBBi
    mikor jön már a teljes ?
  • Mr.Macho
    a ttd-ben lehetett ipartelepüléseket létrehozni, de a játékos nem volt a tulajdonosa. Most van valami ilyesmi feature a TG-ben?
  • Foglaltnick
    Kevés lóval is van rá esély. Médiumon egy pár lovas fogatokkal lazán csináltam öt év pár hónap alatt... Nem nehéz, pénz meg rengeteg jött be a fafeldolgozásból. Azért is nem értem, hogy az utasszállítás miért hoz ilyen keveset...

MADár
  • [HUN]PAStheLoD
    na kész , ez nem volt hosszú demo :///////////////
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor a több lóval már van esély a demó missön teljesítésére