1610
-
antijedi #770 igaz a kép linkjéből ki lehet silabizálni de akkoris... :P -
CéZé #769 Railway Mogul
Már topikja is van:) -
antijedi #768 hát igy sok az info tartalma hogy se honlap , de még névse, se semmi :P
biztos nagyon jo :DDD -
#767 kijött egy másik ehhez hasonló gamma, igaz shareware és csak 50 MB de ott télleg 3D-s a terep.
-
Borg #766 Mert pl a Boeing 200.000 dollit akart kérni egyetlen repülőgép márkanevének használatáért... így lett Boing :) -
Borg #765 Na, én már játszom :)
1850-ben kezdtem egy végtelen játékot, central europe mappal. Eddig egy lovas, meg egy kezdetleges vasútvonalat építettem:)
Grafikailag tetszik, szép a vasút is. Így ilyen kevés játékidő alatt egyedül az építkezést találom egy kicsit túl babrásnak.
1. Miközben épít az ember (halványan rakja ugye le a cuccokat), véletlen átkattintasz másik gombra, akkor eltűnik az egész :( Csak ha a végén kipipálod, akkor végleges amit csináltál, és akkor kezdi el építeni.
2. Az állomások egyből megépülnek, a síneket (utakat) pedig úgy építgetik, jó lassan. Kibaszott idegesítő, mert 1- nem lehet addig az útvonalat kijelölni a szerelvények száméra amig nincs kész a szakasz, 2- az állomások már vonják is le a havi fenntartási díjukat, holott a sínek még hónapokig épülnek :( Főleg hosszabb szakaszoknál ezért MINDENKÉPP előbb a síneket kell megépíteni, pipálni, és ha megépült, akkor a rájuk tenni az állomásokat...
Apropó, az ehét hétfőre ígért patch kijött végülis? -
#764 alakitottak a neveken 1-2 példa:
Baldwin 4-6-0 Ten Wheeler = Boldwin 4-6-0 Ten Wheeler
Concorde = Grancorde
miért változtatták meg? -
#763 persze. annyi időm van hogy még itt fogok tekeregni az oldalak között. köszi hogy megmondtad. -
Borg #762 Na úgynézki mégis jó az ISO, csak a legeslegfrissebb alcohol kell hozzá... majd délután kiderül... -
Borg #761 Már megvan a crack, lejárt a várakozási idő.
Most már csak egy működő iso kell. Ugyanis az 1-es cd szar volt a torrentben. Ennyit a nagy Jürgenek precizitásáról. Tölthetem le a felét újra. -
#760 német DC hubok ? -
#759 megagames? -
Borg #758 negativ. -
#757 gamecopyworld ?
kazaa , eDonkey ? -
Borg #756 Na, a game leért... most már csak 2 órát kell várnom, mire a k. torrent elinditja a crack letöltését is...
Nem tud valaki cracket máshol?:) (német fullhoz) -
Garfield #755 tiefer...
schneller...
aaaaaaaaaahhhhhhhh..
-
Borg #754 Naja, csak valakié nem merül ki abban, hogy sumaha :) -
#753 Du bist ein kleine schwanz -
#752 Transport Gigant ? -
#751 németül mindenki tud .. egy kicsit legalábbis :DD -
#750 ezt már említettem :/ -
Borg #749 Mert én tudok németül is
De ha tudsz angolt, már irhatod is a cimet :) -
Foglaltnick #748 minek neked a német verzió?
-
Borg #747 Hé, te tudsz valamit! :)
Na mondjad csak?:) -
Foglaltnick #746 Na igen.
Többek közt azt is sajnálom, hogy a minitérképen nem színezik a különböző gyárakat. Ha keresek egy dohánygyárat, vagy egyszerűen az egymáshoz közel eső termelő-feldolgozó üzemeket, akkor végig kell nyomogassam az összeset a menüből, aztán rá kell nyomjak a nézőke gombra hogy odaugorjon, megjegyezni, aztán nyomni a következőre.... -
Foglaltnick #745 A piát majd a városba gondolom, de ez alatt a 10 év alatt nem veszi fel még. Mint ahogy a ruhát se... -
#744 A piát hova kell szálítani? -
#743 Name: Der Transportgigant
Size: 1.17 GB -
Borg #742 áprilisi -
#741 elvileg ez valami fércmeló demó volt és már fél éve készült -
Guriga #740 Javítok: 2 db lóhelyett 2 sor lót értek :D:D:D -
Guriga #739 Sziasztok!
Érdeklődve olvasom a hozzászólásokat már régen, és én is nagyon várom a progi megjelenését.
A demót én is végignyomtam.
Az említett hiányosságok nekem is feltűntek, remélem ki is javítják majd őket, vagy csak a demó van lebutítva.
A többlovas kocsi témához annyit, hogy szerintem nem érdemes 6 vagy 8 fogatos kocsit berakni, mert úgysem megy gyorsabban. A 1 db. fehér ló max. 25tel tud menni, 8 db fehér ló szintén. :D Csupán annyi, hogy kevesebb terhelés jut rájuk. Azonban 2 db ló is 100% alatti terheléssel hurcolássza a farönköket, max sebességgel. Érdemesebb újabb fogatot beállítani a többfogatos kocsi helyett.
A legjobb biznisz szerintem a kitűzött cél teljesítése, arra fizetnek a legtöbbet. Persze ha csak úgy játszik az ember, akkor mindenféleképpen a nyersanyag->feldolgozóüzem-> bolt útvonal fog fizetni.
Embereket addig nem érdemes szállítani, amíg egy hónap alatt jutnak el a másik városba.
Ami nem tetszett, hogy a raktárban nem látszik, hogy mennyi áru van, és milyen féle. Az IG2-ben ez tök jól meg volt oldva, nem értem, hogy miért nem lehetett átemelni az ottani jó dolgokat. Vagy ez is csak a demó hiányossága?
Bocs, ha hosszúra nyúlt a mondanivalóm, de már én is nagyon vártam valami kézzelfogható demót a játékból.
Bye!
Guriga -
Foglaltnick #738 Gyorsan végignyomtam a demót hard fokozatban is, úgy látszik csak az a különbség, hogy kevesebb pénzt adnak a cuccokért, minden más maradt... Hát gondolom majd ha lesz ellenfél is, akkor azok is agresszívebbek lesznek.
Egyébként még így hardon is elviselhető, egy szállítmány pamutért még mindig 20-30 ezer körül perkálnak... Ez a legjobb biznisz a demóban, meg a vas (de az ezen a pályán messze van)
Mit gondoltok?
MADár -
Foglaltnick #737 Nem, úgy látom, nem lehet gyárat vagy termelőüzemet birtokolni. A demóban biztosan nem, de az ikon sincs meg, úgyhogy valszeg nem. -
#736 olvass vissza -
#735 mikor jön már a teljes ? -
#734 a ttd-ben lehetett ipartelepüléseket létrehozni, de a játékos nem volt a tulajdonosa. Most van valami ilyesmi feature a TG-ben? -
Foglaltnick #733 Kevés lóval is van rá esély. Médiumon egy pár lovas fogatokkal lazán csináltam öt év pár hónap alatt... Nem nehéz, pénz meg rengeteg jött be a fafeldolgozásból. Azért is nem értem, hogy az utasszállítás miért hoz ilyen keveset...
MADár -
#732 na kész , ez nem volt hosszú demo ://///////////// -
#731 akkor a több lóval már van esély a demó missön teljesítésére