Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most lett meg nekem a game, és az elsõ pályát nyomom USA-ban, ahol fát kell szállítani. Hogy a túróba kell a fát elhozni, mert építettem a fatelep mellé ilyen lerakatot, de nem teszi oda a fát és nem tudom elhozni. Hogy kell csinálni? Köszi
Na, én a TG-ben most csináltam meg az összes USA küldit 😊)))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagy akkor meg orultek, hogy benne vannak a programban?
unistall
😞(((((((((((((((((
tud valaki a transport tycoon-on kivul olyan vonatos programot, ahol arra vezetem a vaganyt a terben amerre jolesik (ja igen, itt srejen nem mehet a vagany csak kockasan 😞((( ) es vegre nem emnnek at egymason
a Eailroad tycoon 3-mat is ezert dobtam ki
tulbonyolitott a kezeles, a vaganyok lefektetese, a valto megoldasa kesz rohely
vagy pl. nem tudjuk 1 ikonka hany utast jelez
a palyaudvar meg mindig akkora mint az egesz varos
es meg sorolhatnam
nosztalgiatol futve elokapartam a transport tycoon-t, de az sajnos mai szemmel roppant ocsmany
es ott vmiert minden az eredeti neven szerepel
2.a Space-el tudod forgatni(én azzal tudom)mindent
"
404 - Nincs ilyen file.
A keresett "/" állomány nem található.
Kérjük ellenõrizd, hogy a hivatkozás megfelelõen lett-e megadva, például nincs-e kis-nagy betû elgépelés.
További információkat errõl a hibáról a Gyakran Ismételt Kérdések oldalon kaphatsz.
"
Köszi
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Én még csak most szedtem le a gamét nagyon fain😊 na lenne egy nagy gondom hogy lehet az állomásokat forgatni?
választ elõre is köszi!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
TTDLX Hungary

az király...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)