1610
  • Foglaltnick
    áhhá!
  • Tom3 #1129
    Ezt a weblapot kéne berakni?
  • Foglaltnick
    /off
    Azt nem értem, hogy azok, akik a játékokat készítik, miért nem alapból úgy állítanak elő terméket, hogy pillanatok alatt lokalizálható legyen. Miért nem tesznek bele ők maguk editort, miért nem teszik ki a szövegeket szépen elkülönítve. A saját maguk dolgát is megkönnyítenék szvsz, a piacot meg csak növelné, mert így egyrészt a hivatalos verziókat is könnyebb lenne megcsinálni, másrészt meg azokhoz is eljutna a játék, akik a közelébe se néznek.
    Ez egy olyan logikus lépés, amiben akármennyire is képzelem magam a készítő helyébe, nem látom hátrányát. Nem értem.
    /on
  • Tom3 #1127
    Én aláírásomban van weblap.
    Csak már rég nem frissült.
  • Foglaltnick
    Mondanám hogy tessenek megvenni az eredetit, dehát nem nagyon lehet kapni hazánkban még..
  • Rusy
    hát ja mostmár csak krekk kéne...
  • rage
    A patch az általatok felsorolt hibák elég nagy részét javítja - állítólag...
  • Foglaltnick
    :) köszi
  • Rusy
    hát ja, én értek egy kicsit a programozáshoz, de annyira nem hogy erre írjak egy editort, de a sacred-re is írtak, lehet hogy erre is lehet (szerintem igen), akkor lenne gondh, ha a szöveg egy nagyobb fájlba van, ami ismeretlen algoritmussal van tömörítve, na akkor kéne egy be ki csomagoló, de dolgozok a fájlok kiszedésén...

amúgy nagyon jó a kis Schedule bemutató...

• Foglaltnick
    Hát, a magyarításban szívesen segítek, de a szövegekfájlok kikotráshoz nem nagyon értek.
    Mondom, Fireboy volt aki rögtön azt írta, hogy mi is tudunk csinálni magyarítást, de kételyeim vannak, mert ha a program készítője aki volt olyan idióta hogy németül csinálta meg a játékot alapból - majd az angol lokalizáció két hónapba tellt - úgy csinálta meg, hogy belebetonozta a szövegeket, akkor nemtom boldogulunk-e vele. Nehogy úgy járjunk mint a Sacreddel...
    Ha valaki ki tudja szedni, szóljon, aztán áttoljuk gyorsan magyarra...
  • Rusy
    jaja én is szívesen segítenék, magyarításba is pl ezt a játékmagyarításokról tudtok e topicban fel is vetettem, senki nem válaszolt, viszont a szövegeket sehol sem találom ajátékban, na ha beindul valami szóljatok én is szívesen segítek...
  • Foglaltnick
    Szia!

Nem egészen világos a kérdés...
    Van egy egyenes sín, középen pedig egy váltó, de a váltón nem megy át a vonat?
    Nincs az állomáson másik vonat? Akkor szoktak megállni, és megvárni amíg a másik kijön...
  • Foglaltnick
    Akkor egy kis schedule talpaló mindenkinek.
    Valakinek mintha az aláírásában láttam volna, hogy van transportgiant weboldala, oda fel lehetne tenni ezeket a dolgokat.
    Szívesen segítek magyarításban, meg tutorialban, ha van rá igény, és van még aki akarja csinálni. Azt hiszem Fireboy volt aki lelkesen ajánlkozott...

Schedule
  • magus
    senki?:(
  • myke
    tud valaki a patch-hez egy crack-et?
  • Foglaltnick
    Igen, ezen én is gondolkodtam, de azért ez már elég brutális tápolás, nem tudsz semmitse csinálni, csak figyelni kell azt az egy vonalat, és folyton kukázni a vonatokat.
    Valszeg nem éri meg a sínpályát megcsinálni, meg minden...
  • Fritz Von...
    Mindamellett egy dolog nem tetszik, van ebben egy ún. "soft-cheat". Ugyanis ha egy nagyon messze levő kitermelőhelyet összekötsz egy feldolgozóval, akkor ugye sok pénzt kapsz, mire odaér a vonat. Viszont visszafelé üresben megy a szerelvény és sokáig tart.
    De ha amikor leszállítod az árut és megszünteted a vonalat, akkor azonnal egy újat tudsz készíteni és így megúszod a visszautat.
  • Fritz Von...
    Ja. Mondjuk ebben meg az a cumi, hogy ha nincs elég messze a két hely, akkor nem ad annyi pénzt. Egy kicsit kell vele tolni, hogy az ember ráérezzen, honnan hova érdemes szállítani.
  • Since
    Van hozzá crack?
  • Rusy
    köszi próbálkozok...
  • Foglaltnick
    Nem, az állomásnak nincs építési ideje, az azonnal megépül. Az útnak lehet építési ideje, az először sárga, aztán jönnek kis mukeszek és megcsinálják.

- előfordulhat, hogy nem pontosan van összekötve. Az utat úgy kell húzni, hogy ráhúzod a már meglévő útra is, nem csak eléhúzod: főként az állomásoknál lehet ez problámás, ahol csak eléhúzza az ember, és marad egy pici vékony sáv, ami azt jelenti hogy nincs bekötve

- abban a listában amit az 1.2 pecs javít találtam egy hasonló bugot, de az egyrészt nincs részletezve, illetve én sem találkoztam ezzel a buggal...

MADár
  • Foglaltnick
    Kijött az 1.2-es pecs az angol verzióhoz. Ott van a transportgiant.com -on jól.
  • Rusy
    myke lécci, ha végignyomtad segíts... #1099
  • Foglaltnick
    Ja igen, emléxem már, hard-on játszottam.
    :)
    Most a játékot is hardon nyomom... Annak ellenére, hogy sokan azt írják hogy nehéz, szerintem a nehézségét az átláthatatlanság okozza. Az ember elmélázik felette (párszor) két órát pause-ban, és máris megvan pikkpakk :)
    Az első méhány pályát még hardon is meglehet csinálni a szintidő fele alatt köbö. A middle-ről meg nem is beszélek, az átlag negyed idő alatt van meg...

Szóval azt üzenem azoknak akik megrettenek a kezelés szörnyűsége miatt, hogy kitartás, ha már egyszer megvan a dolog, megy minden...

Egyébként számomra a legbosszantóbb dolog az, hogy a minimap nem színes (ahogy valaki írta), és egy pálya mindig a szokásos két órás mélázással kezdődik, hogy felfedezzem a jól kihasználható, egymásgoz közel lévő gazdasági lehetőségeket...

MADár
  • Davidka
    jah, pár év alatt megvolt, úgy dőlt a pénz :)
  • myke
    na én végeztem az összes pályával,hát szerintem az ucssó(EU-s) pálya volt a legkönnyebb
  • magus
    az miért van, h csinaltam 2 vasutvonalat, egymas mellehuztam, ilye switchel, es a vonatom amikor megerkezik hozza, csak all egy helyben es nmem moccan, mikor tokegyenesen kene mennie.
  • myke
    most vagyok a csalagutas pálya után,pont sikerült megcsinálnom és még maradt is 136 millám,a végén
  • BlackShadow
    ja azóta rájöttem, nem a legátláthatóbb ez a játék.. ilyenbe minimum egy help v tutorial kéne
  • FiReBoY
    Így nehéz meg hozzú lenne elmagyarázni. Vannak nyilak a lenyíló menük sarkaiban, azt kell haználni, meg kattintgatni kell az állomásokra közben. :) Rá lehet jönni...
  • BlackShadow
    HOGYAN TUDOK SCHEDULET CSINALNI? RAMEGYEK A LORA RANYOMOK EGY EPULETRE OSZT SEMMI!
  • Rusy
    Hi miért nem tudok fogatot indítani az első pályán, kijelölöm hogy nonnan, amikor a hova jön akkor azt írja
    The target station have not been connected, or the route is still under contruction,
    össze van kötve úttal, az állomás épülne? már pár éve leraktam...
  • Davidka
    Végtelenségig, de asszem azt olvastam, hogy 2050 után már nem jönnek új cuccok...
  • myke
    haha,én is végeztem az USA küldetésekkel
    A szabad játékban meddig megy az idő?(2071)
  • BlackShadow
    srácok, hogy az istenbe kell schedule-t csnálni?
  • Hmuda
    Nekem a demoban abszolut megérte, folyamatosan vásárolgattam az új fogatokat annyira dőlt a lé.
  • antijedi
    minden küldinél alul a ? ikon a menüben és ott a kockás zászlóra kattanva kiirja mi a feladat...
  • DonPapa

már sokat segitettél

eddig mindig azzal bibelödtem hogy gabonát, stb.... a megfelelő helyre stb
    na akkor most nekiindulok fátvágni
  • Foglaltnick
    Valóban, ha több fehér lovat fog az ember a fogatba, akkor megy gyorsan. Az a kérdés, hogy gazdaságos-e, amikor abból a pénzből öt rendes lovasfogat kijön.
    Azon a pályán egyébként a legjobb üzlet a farönköket a fűrészmalomba szállítani.
  • Hmuda
    Nemtom a demo ota mit változott a dolog, de nekem akármiyen lóval sikerült akármit szállítani. Befogtam két fehéret és úgy száguldottak mint a mérgezett egér. Ezt párszor eljátszottam és elég hamar kész lettem. Amelyik erőd emgtelt, annak a lovait átirányítottam máshova.