1610
  • Foglaltnick
    1. Könnyen elképzelhető hogy nem kaptál érte egy vasat sem. Egy idő után lejár a szavatossága.

2. Nem lehet hogy a terheltséget összekevered a telítettséggel? Nekem úgy rémlik, hogy nincs olyan hogy mennyire van tele. Telerakják a vagont, és azt vagy elhúzza a vontató (ló, mozdony, stb), vagy nem. Ha még lehet több vagont is csatlakoztatni, akkor nem éri el a 100%-ot. De 100 felett is elindul, csak akkor nem éri el a csúcssebességet...
  • HT Miskolc
    hát ezt nem tudom megmondani, az 1.3as patch van fent... (persze előtte az 1.2 is felment)
  • Andi
    Esetleg nem jó a verziód? Nálam minden müxik hibátlanul.
  • Andi
    Mert még nem jelent meg.
  • HT Miskolc
    a 3.: a schedule-ben hiába kattanok rá, h várjon, amíg tele nem lesz, van ami 20% anyaggal szaladgál, van ami meg 161%-kal...
  • HT Miskolc
    megvan!
  • HT Miskolc
    Szevasztok!

régebben a transport tycoon-t nyúztam, de a héten +szereztem a TG-t, napok óta próbálgatom, h mi, h műxik benne, a fórumból 2-3 oldalt átolvastam, a 3 kérdésemből 1-re találtam is választ, feltenném a maradék 2-t, hátha vki ide téved

2. csináltam 2 tengerparti város közelében 1-1 kikötőt, aztán elkezdtem a postát szállítani köztük, a kikötő mellé telepített szekérállomásról meg külön szekérrel a városba... de nem úgy tűnt, mintha 1 kanyit kaptam is volna érte... talán azért mert a kikötőben kvázi messze feküdt a várostól?
    3. na ezt meg elfelejtettem

• Zogu
    Tudja valaki, hogy a magyar verzióban hol tárolják a szöveget? Már egyszer átírtam valamiket, de most az Istennek se találom. Help!
  • vili13
    Szia!
    Sajnos ez a 2 link sem az, amit szeretnék... Az 1.2/1.3 patch érhető el róluk, de sehol egy Down Under, csak a hírekben. Persze, minek is rakná fel bárki töretlenül...
  • Zogu
    Vagy.
    Itt is!
  • Zogu
    Szia!

PL. itt:
  • vili13
    Hali! Van már kiegészítő TÖRETLENÜL valahol?!
  • Zogu
    Ne feledd a Noé .......
    Na de a tervező és a műszaki ellenőr abszolút profi volt ám!
  • kozso
    Hali! Van már kiegészítő törve valahol?
  • Zogu
    Ne örülj annyira. A jelzők ott sem működnek megfelelően (az angolban sem). A nagy baj az, hogy a főjelzőt (main signal) amit az állomással együtt rak le a gép, nem lehet az állomás mellől távolabb tenni. Így ha az állomáson áll a vonat, nyugodtan szembe állhat vele egy másik.
  • NoZoli
    Tényleg? Na, akkor ezt be kell szerezni...
  • Zogu
    Bocsika! Megselypült az írógépem. Szóval: először össze kell kötni vágánnyal, de ha már megépült, akkor azt törölsz amit akarsz.
  • Zogu
    Lehet, csak először kell összekötni egy vágánnyal. Azután már, ha medéoült, hkitörölheted a vágányt.
  • Zogu
    JELZŐK??? És mit tudtál kezdeni velük? Miért van kétféle? Hova kell rakni őket? Még kérdezzek? Miért nem logikusan működnek? Miért nincs egy szó sem róluk a kézikönyvben?
  • Jukare
    Nekem volt szerencsém a magyar verziót kipróbálni, ott a jelzők már be voltak építve.
  • R0sc0
    valaki segitsen hogy tudok vonathoz kocsit kapcsolni??
    thx
  • NoZoli
    Helló!
    XP alatt már nálam is megy az 1.3-as crack!
    A magyar verzióval gondolom ugyanaz lesz, mint az Industry Giant 2-vel. Az alapjáték kijön magyarul, de a kiegészítők, patchek már nem lesznek telepíthetőek, mert azok már nem magyarok...
  • morMi
    Nekem is az kéne
  • Nohab
    Nem tudtok egy olyan patch-etami a magyar Transport Gianthoz illik?
  • Foglaltnick
    Ez egy ilyen játék. Próbáltak életszerűek lenni, hogy a valóságban is összefüggnek a vasútvonalak. Ezen persze lehet vitatkozni, de ez egy ilyen játék.
  • Mesti
    Miért nem lehet,több helyen épiteni vasútat?csak mindig a meglévőt lehet folytatni,miért nem tudom mondjuk a térkép másik szegletében is lefektetni a vasútamat,ha már van egy valahol??
  • myke
    én kipróbáltam a crack-t,és el is indul a játék,de szerintem semmi változás sincs.Vagyis ugyan úgy lehet csak állomásokat építeni mint eddig.
    Nekem az a gondom,hogy most van 275 vonatom és 305 kocsim,és mikor le akarok rakni egy újabb vonatot,mindíg kifagy.Miért lehet ez?Talán van benne egységszám korlátozás?
  • NoZoli
    Van akinél működik a crack? Én hiába törlöm a Temp könyvtár tartalmát és ürítem a lomtárat, azt írja ki, hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre. Néha nem írja ki, de akkor sem történik semmi.
  • NoZoli
    1.3-as patch crack a gamecopyworld.com-on!!!
  • Me Ga
    kb 20-at kellett volna visszaolvasnod...
    egyébként space...
  • Tockos
    sziasztok!

kellene egy kis help.
    hogyan lehet a vasuti sin kanyarokat forgatni? nem sikerült rájönnöm és enélkül nehéz megcsinálni a 2. kampánypályát. köszi elöre is.

• Me Ga
    Ez engem is érdekelne... Valaki?
  • Vorpal
    Skacok én véletlenül megvettem a magyar verziót.Van rá valami esély ,hogy paccsolni lehessen?
  • Me Ga
    Hmm... ezek szerint nincs. Valaki nem akarja eladni az eredeti verzióját?
  • Me Ga
    Sziasztok!
    1.2 vagy 1.3-hoz továbbra sincs no cd exe?
  • DonPapa
    ez sem jött össze
  • DonPapa
    aszem igy már jó lesz
  • DonPapa
    bocsi ezt elb*****tm
  • DonPapa
  • antijedi
    "azonos időközönként jön elő,hol előbb hol meg később"
    loál