Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát reménykedjünk hogy a loco jobb lesz

Davidka
easyn jah... de nekem tök mind1 lenne, easy vagy hard.... Ennek a játéknak nincs meg a hangulata.... Biztos jobban teccene, ha életemben nem láttam volna még a TTD-t, de láttam...

értem, no de milyen fokozaton? easyn? persze hogy millióid vannak, azért easy
én hardon háromszor meg kell nézzem, hogy melyik mozdonyt veszem meg, mert az a pár millió különbség nem kevés...

Davidka
már nem érdekel... végignyomtam, de nem teccett, végtelen játékba is belekezdtem, de 20 év után meguntam... nincs meg az a hangulata, mint a TTD-nek... csak dõl a pénz... 1-2 jó húzás és már millióid vannak....

hát ja. én is kiváncsi vagyok. Na de ennek a játéknak is van saját topicja...

Hol lehet letolteni a Transport Giant-et.
(Flash gettel)
robotnyk
locomotion, nem?
szept. 7 állítólag
Tudom hogy nem tartozik ide : én a Locomotive-re várok nagyon :-) tudja valaki mikor jön? Tudom ez OFF

Hát pedig ahhoz képest, hogy milyen gyorsan lenyomtad a játékot, az ember azt gondolná, hogy tudtad... 😊
Elkezdted újra hard fokozatban, vagy már nem érdekel a dolog?

Davidka
hm... ezt nem is tuttam 😄

Ha megcsinál az ember egy schedule-t, akkor egy gombnyomással tudja ugyanazt megcsinálni, csak legyen hozzá jármû. Tehát megcsinálsz egyet, és utána nyomogathatod, hogy ebbõl szeretnél még.
Ott van fent a gyakran feltett kérdések alatt egy oldal, errõl is van benne szó.

Davidka
nem.... egy-kettõ-három-négy-százötvenhat ló is csak egy szekeret tud húzni... csak arra jó a két ló (mármint 2*2), hogy ha valami túl nehéz, akkor gyorsabban tudják húzni, és a megrakottsága 100% alá csökken.... Szal igen, ha 10 fát akarsz szállítani, akkor 10 ló, tíz szekér kell, és tízszer kell megnyomnod ugyanazokat a gombokat....

magus
arra, h csinalok egy schedulet, es ugye akkor elindul 1 szeker. ha ebbe belepakolok meg egy szekeret, amit ugye lehet, akkor itt a wild westen moge pakolja, es akkor 2x2 lo huz egy szekeret, de csak 1 vasat vesz fel, mikor 2x2 loval ugye 2-t kene felvennie. de elmeletileg igy mukodnie kene nem? vagy ezek a szekerek csak a "mozdonyok", es a szekerek majd kesobb a "vagonok"? es akkor itt meg egyesevel kell csinalni?

Davidka
jah, közben rájöttem, mire gondoltál... Igen, mindet egyesével kell csinálni... (ha arról beszélsz, amire gondolok, de amilyen fáratt vagyok, könnyen meglehet, hogy tévedek....)

magus
vagy akkor mindig egyesevel kulon schedulet kellene csinalnom, vagy mi?😊

Davidka
simán meglehet csinálni csak rengeteget kell lovakból csinálni 😊
(egyébként nemtom mért van az amirõl beszélsz 😊 )

magus
az miert van, h elso palyan, beleraktam 4 lovat a scheduleba, de csak 1 et vesz fel mindig, mikor ugye elmeletileg 4 et kellene. amuy meg 50 et odacipelni lehetetlen 10 ev alat ilyen sebessegu jarmuvekkel

Valaki belekezdett már a honosításba? Én belenéztem a transportgiant.exe-be, de ott a string_table-ben németül vannak a cuccok pedig nekem angol van. Tud valaki ötletet hogy hogyan fordították angolra?
Charly
Nincs még mindig feltörve

arty
az egykettes nincs még feltö.... ?

vicc volt 😉 lehet h rossz 😉

Forza.

ne haragudj kérlek, de kettõ hozzászólást kellett volna visszaolvass

DonPapa
hát akkor ezek szerint nincsen még

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Charly
Köszi az infót

argh

lol
Charly
1.2-es Patchez nincs még Crack?

Fritz Von...
Anno a BF topicban is ez volt.

Egy BASZOTT NAGY, VILLOGÓ help felirat kéne, ami betölti a képernyõt.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tom3
Én úgy tudom nincs.
szal' 1.2höz még nincs Crack? (#1176)

JAAAA hogy az ott link 😄
Davidka
továbbra sem tudnak visszaolvasni 😞 szomorú dolog... ez a mai fiatalság... 😉

AndrewCB
Még mindig space billentyûvel fordulnak a dolgok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Davidka
hm... alcímben: GYAKRAN ISMÉTLÕDÕ KÉRDÉSEK! - nem orbibálok, csak idézem 😉
egyébként space...

Hali . Nekem van 1 nagy kérdésem. a sinnél a kanyarok csak 1 irányba vannak. hogy tudok másik irányba kanyarodni ???😊
1.2-es Patchez nincs még Crack? 😊

formatuq
te vagy egy nagy bug....

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

A fenti linken is megtalálható oldalra feltettem egy leírást az épületekrõl. Azoknak akik most ismerkednek a játékkal, hasznos lehet.

Madár

Tom3
Kösz Foglaltnick is segit.
király az oldal

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ams
igen...
szivesen

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Tom3
Te csináltad?
kösz!
Ams
kész a GYIK link...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

ez kicsit furi lett
😊
na mindegy

Jah. Tessenek nézni az oldalt aminek a neve

Fel fogjuk tenni a fõcímbe jól azt hiszem, hogy mindenki lássa...http://transportgiant.gportal.hu

Davidka
Ecce mán le lett írva (#1118)

AnarchoiD
eleg kemeny gamenak tunik ez a cucc en fojton becsodolok

mas

vonatot veszek utaztatom 2 pont kozott, szerelvenyt hogyanyugbe veszek ra (vagy az nem kell ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Davidka
2. Akkor tudod lerakni, ha rákattintasz (talán) felülrõl a negyedik ikonra, ott a vonat ikonra, és keresel egy pályaudvart, és a plusz jellel kibõvíted, és monorailt építesz bele...

Szia

Az elsõ nem bug. Feature. Csak azért, mert az eddigi vonatos játékokban nem így volt, az nem jelenti azt, hogy másképp nem is lehet. A mádodiknál egyelõre nem tartok...

Hello! A gameban tucatnyi bug található. csak hogy párat írjak. Nem lehet a új állomást egy másikkal összekötni, amíg a fõ vasútvonalhoz nem csatlakoztatom. 2. Megjött a monorai és nem tudom lehelyezni sehogy sem, mert nem jelenik ki a pipa jel, pedig a két állomást összekötöttem. Vajon mér van ez? 3. Amit már elõttem is írtak. MÉg van jópár, lehetne folytatni.. A 2. problémámra van valami megoldásotok? köszi.
Tom3
Amit írtam megcsináltam.