Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

kellene egy kis help.
hogyan lehet a vasuti sin kanyarokat forgatni? nem sikerült rájönnöm és enélkül nehéz megcsinálni a 2. kampánypályát. köszi elöre is.

Ez engem is érdekelne... Valaki?

Vorpal
Skacok én véletlenül megvettem a magyar verziót.Van rá valami esély ,hogy paccsolni lehessen?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Hmm... ezek szerint nincs. Valaki nem akarja eladni az eredeti verzióját?

Sziasztok!
1.2 vagy 1.3-hoz továbbra sincs no cd exe?

DonPapa
ez sem jött össze

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
bocsi ezt elb*****tm

DonPapa

"azonos idõközönként jön elõ,hol elõbb hol meg késõbb"
loál

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sziasztok!jó kis játék de nálam van egy kis baja,állandóan kilép.A kilépés azonos idõközönként jön elõ,hol elõbb hol meg késõbb.Valakinek van ötlete?Esetleg a 1.20 patch megoldaná a dolgot?

Tom3
Hmm itt sem mindig jön be mind1.
Tom3
Na szóval itt van.
Tom3
Ti látjátok a képet?Nekem néha behozza néha nem amikor frissítést nyomok.
Tom3
mi a!
weblapomrol szúrtam volna be és ez jött be!
Tom3
Tom3
ehh kicsit nagy lett
Tom3
Szerintem lebassza háromnál, ha a hármas felveszi. Ha nem, akkor kirakja, és berakja. Persze csak ha megáll a vonat. Mert ha nincs megálló, akkor átmegy az állomáson, akkor nincs ki/be rakodás.

A vagon telítettségét nem lehet megnézni, a load% pedig nem azt jelenti, hogy mennyi van egy vagonban, hanem hogy a mozdony hány vagont tud húzni, meg mennyi a mûszaki állapota... A load ugyanannyi üres és teli vagonnal is...

Charly
Köszi

robotnyk
gamecopyworldöt figyeld, perpill még nincs
Charly
Senki nem tud segitteni?

Charly
Sziasztok van már crack a 1.20-as patch-hez?

Tom3
Meg itt:

Transport Giant kiegészítés
<2004. szeptember 06. @ 09:32 - ZeroCool>
A közelmúltban jelent meg a Transport giant nevezetû manager játék. A Tiscali Games talált egy linket, mely a hivatalosan még be nem jelentett kiegészítõjérõl árulkodik. A Down Under alcímet viselõ csomagban Ausztrália egyes területein kell majd tevékenykednünk. Egyelõre nem lehet tudni mikor érkezik, de, ha érdekel, csekkold ezt a linket.

Info: Gamestar
Tom3
Tom3
Jön a Transport Giant: Down Under
magus
amugy csak egy hulye kerdes, de leirni sem fogom tudni de hatha.

na szal van egy vasutvonalam, amin van 5 allomas. Es mittudomen ha a 2.-rol megy level az 5.-re akkor az elviszi az 5.ig vagy lebassza a 3.nal, vagy hogy megy ez?

amugy hol lehet megnezni hogy tele van e a kocsi? mert oke hogy load akarhany %, de az az optimalis eset nem?

az ott fent egy link
ahol válaszol vannak
kérdésekre
olyanokra amit gyakran feltesznek
azok akik nem olvasnak vissza a fórumban
teccikérteni?

beszarás kérem
semmi értelme nem volt azt a faqt megcsinálni
semmi

Hmuda
space

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

aranypok
sziasztok!

kellene egy kis help.
hogyan lehet a vasuti sin kanyarokat forgatni? nem sikerült rájönnöm és enélkül nehéz megcsinálni a 2. kampánypályát. köszi elöre is.
KIP
Az nekem is összejött, a gond onnantól kezdõdik amikor vasútvonalat kell kiépíteni, az már nem jó móka, fõleg hogy csak 1 állomást lehet lerakni, nameg nem tudom hogy kell többféle kanyart belevinni, mert a gémben csak 1féle van kicsit zavaraos ez nekem, szvsz a transport tycoon annakideján 386-oson sokkal letisztultabb volt, nem tudom miért nem tudják azt a színvonalat hozni legalább kicsit lehangoló😄D
Tom3
DC++ on lehet hogy valakinek fent van de ez nem biztos.
Én 2cd-t nem tudok feltölteni fõleg hogy a g-portal csak képeknek ad tárhelyt sajna a letöltéseknél is linkelnem kell. 😞
Tom3
Én nem tom nekem nem innen van.
Csak belinkeltem az oldalra.
1jó kis dosos oldal asszem ez a deluxe legalábbis az van oda írva.
Transport Giant-ot nem tudod feltenni vhova?
Megtalatam.
Most toltom Koszsi!!!
Tenyleg csak 5.29 MB????
Tom3
A Transport Tycoon-t feltettem az oldalamra.(Banner alatti link.)
dikki*yysw
cdgalaxisban, tescoban, ilyen helyeken megtalálod
:-)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Meg kezdo vagyok.
Hogy keressek warez-t?
Transport Tycoon is jo lenne
Tom3
dc++ vagy keress warezt
En nem egeszen erre a megoldasra gondoltam.

Hol lehet letolteni a Transport Giant-et?
sehol, vedd meg boltban...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hol lehet letolteni a Transport Giant-et.
csak egy kérdés. a railroad tycoon nagyon tetszett. ez is hasonló? jó?

Tom3
Na az USA 1.küldetést easy-n végig vittem.
Tom3
Lehet hogy újra megpróbálom.
Tom3
Nem tudtam végig vinni az 1.küldetést.
Én hülye úgy csináltam hogy volt olyan 5-6db szekér és mindig egybe vitték a fát aztán mentek máshova.
Akkor egyszerre 2helyre(Aztán több helyre csak még nincs pénz.)fog 10szekér menni.
www.flashget.com

magus
VEGIGVITTEM!!!!

az elsõ pályát...

igy mar nem voltnehez hogy nem 1 szeker volt az utakon😄 vegen mar mindenhova ilyen 10 db szeker ment, ugyhoy vicces latvany. joofa, de annyira nem jon be, nehez atlatni, sok minden tul nagy, vagy tul gyors, es kicsit uncsi

Hol lehet letolteni a Transport Giant-et.
(Flash gettel)