Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellene egy kis help.
hogyan lehet a vasuti sin kanyarokat forgatni? nem sikerült rájönnöm és enélkül nehéz megcsinálni a 2. kampánypályát. köszi elöre is.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
1.2 vagy 1.3-hoz továbbra sincs no cd exe?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
loál

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A vagon telítettségét nem lehet megnézni, a load% pedig nem azt jelenti, hogy mennyi van egy vagonban, hanem hogy a mozdony hány vagont tud húzni, meg mennyi a mûszaki állapota... A load ugyanannyi üres és teli vagonnal is...
Transport Giant kiegészítés
<2004. szeptember 06. @ 09:32 - ZeroCool>2004. szeptember 06. @ 09:32 - ZeroCool>
A közelmúltban jelent meg a Transport giant nevezetû manager játék. A Tiscali Games talált egy linket, mely a hivatalosan még be nem jelentett kiegészítõjérõl árulkodik. A Down Under alcímet viselõ csomagban Ausztrália egyes területein kell majd tevékenykednünk. Egyelõre nem lehet tudni mikor érkezik, de, ha érdekel, csekkold ezt a linket.
Info: Gamestar
na szal van egy vasutvonalam, amin van 5 allomas. Es mittudomen ha a 2.-rol megy level az 5.-re akkor az elviszi az 5.ig vagy lebassza a 3.nal, vagy hogy megy ez?
amugy hol lehet megnezni hogy tele van e a kocsi? mert oke hogy load akarhany %, de az az optimalis eset nem?
ahol válaszol vannak
kérdésekre
olyanokra amit gyakran feltesznek
azok akik nem olvasnak vissza a fórumban
teccikérteni?
semmi értelme nem volt azt a faqt megcsinálni
semmi
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
kellene egy kis help.
hogyan lehet a vasuti sin kanyarokat forgatni? nem sikerült rájönnöm és enélkül nehéz megcsinálni a 2. kampánypályát. köszi elöre is.
Én 2cd-t nem tudok feltölteni fõleg hogy a g-portal csak képeknek ad tárhelyt sajna a letöltéseknél is linkelnem kell. 😞
Csak belinkeltem az oldalra.
1jó kis dosos oldal asszem ez a deluxe legalábbis az van oda írva.
Most toltom Koszsi!!!
Tenyleg csak 5.29 MB????
:-)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Hogy keressek warez-t?
Transport Tycoon is jo lenne
Hol lehet letolteni a Transport Giant-et?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Én hülye úgy csináltam hogy volt olyan 5-6db szekér és mindig egybe vitték a fát aztán mentek máshova.
Akkor egyszerre 2helyre(Aztán több helyre csak még nincs pénz.)fog 10szekér menni.
az elsõ pályát...
igy mar nem voltnehez hogy nem 1 szeker volt az utakon😄 vegen mar mindenhova ilyen 10 db szeker ment, ugyhoy vicces latvany. joofa, de annyira nem jon be, nehez atlatni, sok minden tul nagy, vagy tul gyors, es kicsit uncsi
Hol lehet letolteni a Transport Giant-et.
(Flash gettel)