1610
  • démonigyerek
    honnan töltötted le????
  • Andi
    Magyaritás nincs??? Nekem magyarul fut a game!
  • Andi
    Van egy küldetés, ahol olajsajtoló müxik. Az veszi az olivabogyót.
  • Lycos
    Szerintem nincs még magyarítás
  • démonigyerek
    magyarítást?
    honnan van?
  • Danri
    Halihó!!!!!!!!
    Sikerült vkinek felrakni a magyarosítást???????
    Vagy ne is küzdjek vele?
  • démonigyerek
    nemtom :(
    vidd olivaolaj gyárba
  • HT Miskolc
    hahó!!!

olivabogyóval mit lehet kezdeni???
  • démonigyerek
    én is
    úgy kell csinálni hogy a vonatállomásokra raksz javító állomást
    és nem fognak olyan hamar tönkremenni
  • Lycos
    Most nyomom ezerrel a játékot.
    Azt nem értem a vonatjaim 9-10 év és gajjra mennek.
    Nem gyözöm cserélni őket, a sok pénzem erre megy el.
    Tök jó a game, ennek ellenére szeretem.
  • démonigyerek
    raktár??????????
  • HT Miskolc
    olivabogyó hova kell? egy raktár már tele van vele, és nem készült semmi olyan üzem, ami feldolgozná...
  • démonigyerek
    nekem az nem megy a gépemen
  • sz4bolcs
    Maradok a TTD-nál.
  • démonigyerek
    oksa
  • HT Miskolc
    akarom mondani még én is játszok vele :-)
  • HT Miskolc
    én igen...
  • démonigyerek
    van aki még játszik vele
    szerintem még mindíg jó game
    még eredetibe 6000Huf
  • démonigyerek
    majd leírom, de most megyek a suliba
  • démonigyerek
    van egy jó kis trükköm
  • démonigyerek
    sajna nemtom mi a baj
  • Pitkany
    Sziasztok!!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Megvan a játék, elindítom, tölt a homokóra az asztalon, pár másodperc után eltűnik, és nem történik semmi. A hardware tesztet lefutattam, nem tudom mi lehet. PLEASE HELP!!!
  • Zogu
    Mert ilyen szupi a program. Pedig kár érte, egyébként jó lenne ezen bosszantó hibák nélkül.
  • Johnny23
    illetőleg a ,ha külön leszedem a magyarítást,akkor utána
    a patchek felrakása, nem kavarnak be??
  • Johnny23
    Hello!

tudnátok linkelni torrentet ,ahonnan a magyar verziót tudom leszedni ??? !!!

Köszi
  • HT Miskolc
    és arra tud vki vmi elfogadható magyarázatot, hogy a "Central Europe" térképen ha összeakarom kötni hajóval Koppenhágát Amszterdammal, miért írja azt ki, h nincs kész az út a két pont között???
  • MrTressy
    lool most nézem hogy a magyar változat eleve 1.3mas patchel jött
  • MrTressy
    nem tudja vki hogy a magyar változat felpatchelve miért lesz német?mert ha még angol lenne azt mondom de német pff
  • HT Miskolc
    postás projekt becsődölt, 1870 körül már nem kerestem annyit, amennyi a kiadásom volt, ehhez persze nem kicsit hozzájárult az, h építettem székházat...

most megy a vasúti szállítás és dublin-liverpool között beállítottam két hajó járatot is, és meg is lett a válaszom a korábbi kérdésemre, egy dublin-l'pool- dublin postaforduló 1 millát hoz a konyhára...
  • HT Miskolc
    hát úgy tűnik signals nélkül se bírok egy elfogad6ó vasúti hálózatot összehozni... akkor is no connection-nal örvendeztet meg a progi, amikor sztem van...

szal inkább mégis a postás projektet vettem elő, felfűztem Wales és Anglia összes települését, meg egy pár skót várost... pénzecske csordogálgat... majd bővítem a projektet más árúval is, de 1enlőre véltelenül sincs elérhető közelségben szinte semmi...
  • Foglaltnick
    Hát én nem jutottam el a hajózásig, én a küldetéseket nyomtam, ott is csak addig, amíg egy pályán egy csomó aranybányából irtózatos mennyiségű aranyat kellett volna a városba szállítani hegyen vízen mindenfélén keresztül... Úgyhogy hajóval nincs tapasztalatom csak egy kevés lovas fogattal, meg egy halom gőzmozdonnyal...
    A megtérülés egyébként erősen kor és anyag függvénye, úgyhogy ezt neked kell megítélni :)
  • HT Miskolc
    nah még annyit akartam kérdezni, h szted a tengeri szállítás mennyi idő alatt termeli ki a beruházás költségét (és mivel)?
    amikor csináltam ezt a kukoricafarm-tengerpart-tengerpart-élelmiszergyár, nagyjából így nézett ki a ktsg: 2 szekér 400K, 2 truck stat. 540K, 2 kikötő 2milla, 1 hajó 6 milla... + raktárat + út, ez több mint 10 milla...
  • HT Miskolc
    akkor könnyen lehet, h én bonyolítottam túl, de asszem ha du. újrakezdem a pályát nem fogom bepöttyözni az use signalst :-)

kösz, h szóltál, épp azon gondolkoztam, h visszatérve eredeti szakmámhoz, csak postajáratokat fogok üzemeltetni

• Foglaltnick
    Ha nem használsz jelzőket, a vonatok átmennek egymáson. Ha használsz, akkor meg úgy viselkednek mint élőben, bár a jelzőrendszer nem olyan bonyolult mint a valóságban.

Általában ipari termékeket, nyersanyagot érdemes szállítani, a személy/posta általában nem jön be, csak ha veszett gyorsan tudsz odaérni valahová...
  • HT Miskolc
    nah elolvastam... ennek ellenére elbaxtam tegnap az átrakodós hajós/szárazföldi szállítást, mert nem nagy raktárat raktam az állomások mellé, hanem az állomást bővítettem raktárral, az meg nem funkcionált úgy, ahogy szerettem volna...

vasúti szállításról lemondtam, 1,5-2 óra próbálkozás után sem sikerült egy 4 állomás 3 szerelvény kombinációt működőképesen összehozni...
    juteszembe... játékkezdéskor az "use signals" mire vonatkozik?

személyszállítás se nagyon ment, még egész rövid távon is veszteséges volt lovaskocsival, aztán minél több lovat fogtam elé, annál veszteségesebb lett...

azt se nem nagyon értem, h az 1800as évek végén hogy-hogy nem kell szén a városoknak?

• HT Miskolc
    igenis! értettem! az igazság az, h csak a FAQ-ot olvastam el, a többit nem, amint hazaérek, igérem bepótolom :-)
  • Foglaltnick
    Ja, és olvasgasd el a fenti linken (gyakran ismétlődő kérdések) lévő weblapon a dolgokat, anno én írtam, van egy pár hasznos dolog. pl:

"A raktárépület egy független létesítmény, állomásoktól függetlenül bárhová lerakható. Hasznát akkor látjuk, amikor valamilyen árut átmenetileg hordozó nélkül szeretnénk hagyni: például egy terményt vonattal a kikötőbe viszünk, ahol behajózzuk azt. Ilyenkor az átrakodáshoz szükség van a raktár felépítésére, ahol tárolhatjuk termékeinket az alatt az idő alatt, amikor a vonatból már kipakoltunk, de a hajóba még nem pakoltunk be. Raktár nélkül az áru a kipakolás pillanatában megsemmisül. Felépítésénél figyeljünk oda arra, hogy hatósugarába mindkét állomás beleessen."
  • Foglaltnick
    - Lehet leágazást csinálni, de azt hiszem már előre be kell tervezni, amikor építed az első vonalat, mert csak akkor engedi betenni azt az elemet.
    - Az állomást lehet bővíteni plusz sínpárral, ilyenkor egymás mellé betesz két sínpárt, de az még azért ugyanaz az állomás
    - ha a loaded ilyen magas, akkor igen, érdemes lehet még egy pár lovat befogni a fogatba
    - nekem valahogy sikerült megcsinálni, hogy ne bámuljon egymásra a két vonat mint a hülye, de már nem tudom hogyan. Nem lehet jelzőt lerakni egy kicsit előrébb is a sínre? nem emlékszem...
  • HT Miskolc
    az a gond, h a Transport Tycoonból indulok, ki, és lehet, h ezért csak kínlódok a játékkal... a TTben ha közvetlenül egy állomás mellé építettél egy másikat, egyrészt nem kapott új nevet, hanem a másik része lett, másrészt az ilyenek átpakolások nélkül simán működtek... mert anélkül nem nagyon értem, h a frászba lehet pl a hajós szállítást megoldani, hiszen a legritkább esetben van pl ipartelep a tenger mellett..

a "loaded"-nél van %os érték de igazad lehet, azt észrevettem, h 160%nál csak vánszorgott a fogat, ilyenkor még egy pár pacit kellene eléjük fogni?

tegnap a vonatozással kínlódtam, Londontól keletre van egy sóbánya és Cambridge ezt a 3 helyszínt próbáltam összehozni úgy, h a sóbányából 1 vonat viszi a sót Londonba, Cambridge-London között meg leveleket szállít egy másik... hát nem jöttem rá, h hogy kell megcsinálni, h...
    1. ne bámuljon a két mozdony 1 idő után farkasszemet a jelzőnél mozdulatlanul...
    2. ne 1 vágány legyen a pályaudvaron (egymás mellett)...

ennél bonyolultabb hálózattal is próbálkoztam, sikertelenül... nem nagyon értem, h egy a-b szakasz közötti részről hogyan lehet leágazni c-be, esetleg d-be úgy, h mind1ik állomás elérhető legyen...
  • Foglaltnick
    Ja, egyébként nem vagyok benne biztos, hogy átpakolták a lovaskocsira a leveleidet. Lerakták a kikötőben, de ott nem kellett senkinek, úgyhogy a révész eltüzelte. A lovaskocsi meg üresen ment.