1610
  • Fritz Von...
    Figyu: nem túl nehéz egyébként. A következő a helyzet. Az első amcsi küldetés asszem, hogy 5 erődbe kell fát szállítani, hogy be tudják fejezni az építését.

Megkeresed a fakitermelő helyeket, összekötöd ezeket a fafeldolgozókkal. Onnan pedig a deszkákat kell elszállítani az erődökhöz. Ha jól emlékszem, erődönként 50 egység fát kell odavinni.

Emellett még egyéb jövedelemforrást is nézhetsz, hogy legyen pénzed újabb pacikat venni a fahordáshoz.

Meg kell nézned azt is, hogy melyik lovaskocsi mit bír szállítani. A "fehér" lovak csak utast, vagy leveleket tudnak, a pálya adfottságokhoz képest. mani fog bejönni, úgyhogy folyamatosan lehet növelni a számukat. Én az első amcsit kb. fele annyi idő alatt csináltam meg, mint ami a határidő volt.
  • Davidka
    Mindkettőnél 7 küldetés van USÁnál 1980-ig, európánál 2050-ig tart
  • BlackShadow
    szintúgy :)
  • myke
    hány pálya van az SUA és Europa küldetéseknél?
  • Davidka
    Semmilyen iparággal nem foglalkoztam, csak utasokat szállítottam
  • myke
    na és mi volt a megldás a csalagutasnál?
  • Davidka
    Örömmel bejelenthetem, végigvittem az európai küldetéseket is :)
  • Davidka
    Én írtam... Minden kornak megvan a maga jövedelmező ága... 19. sz. végén az arany, 20sz. elején az olaj.... 20. sz. végén az olaj már nem jövedelmez... :(
  • DonPapa
    én az Amerikai első pályán rögtön elvérzek mert qvára nem tudom mit kell csinálni igy lehet hogy valami lényeges dolgot kihagyok mindig

szal én személyszerint nagyon várom a magyaritást vagy leirást hozzá
  • myke
    valaki itt azt írta hogy az olaj nem jövedelmező.Dehogynem,nekem 16 egységért 3.5millát hozott,és közel volt a célpont is
  • BlackShadow
    ezzel a játékkal hogy az istenbe kell jáccani? :) építkezni még csak tudok, de ilyen schedule-t csinálni már nem ráadásul se help se tutorial...
  • Charly
    Sziasztok miért van hogy nem szálnak ki az emberek a hajókból?
  • Davidka
    SIkerült, a TGV taktika bevált, 3 évvel előbb be is fejeztem :D
  • Davidka
    Hát továbbra sem sikerült megoldanom a Csalagutat :( Lehet most ráállok arra, hogy TGV-kel szállítsak gyorsan embereket, hátha hosszútávon jövedelmező...
  • Drizzthsz
    Húha, ez nekem is jól jött...
  • Davidka
    thx, nem rossz ötlet, majd megpróbálom!
    ja, de nem... :( Csak vonatot lehet csinálni, ha jól emléxem :(((( Azér a biztonság kedvéért majd megnézem ;)
  • Hmuda
  • antijedi
    cd1:
    mo-tga.bin
    mo-tga.cue
    cd2:
    mo-tgb.bin
    mo-tgb.cue
  • myke
    vagy ezt már próbáltad
  • myke
    lehet hogy ez nem oldotta meg a próblémád,de lehet hogy jó sokat hoz
  • myke
    én igaz nem tartok ott,de lenne egy tippem
    Szóval az embereket szállítsd a vízpartra,ott rakd le őket és szállítsd tovább hajóval,a túloldalon kiteszed őket,és onnna meg kocsival viszed őket tovább
  • Hmuda
    Mi az angol változat bin-neve?
  • Rusy
    én is ezt mondom, hogy szerintem tiszta káosz az egész, én pl nagyon nehezen tudok eligazodni benne, és tutorial sincs...
  • Davidka
    Csalagútnál még senki se tart? Csak mer ha valaki igen, akkor adhatna nekem tippet, mit szállítsak, próbálkoztam fával,m az let a legjövedelmezőbb, másfél milla szállításonként, az emberek a TGV-ért 300ezer-500ezer körül fizetnek, az olajnak nem jó az ára, alig adnak érte 300ezret, viszont az onnan szerzett benzinér adnak 6-700ezret, de ez a kettő együtt sem haladja meg a fa jövedelmét, a gyapjú is elég jó, úgy 6-700ezer körül lehet.... Próbáltam disznót, és belőle húst is szállítani, gondolván az emberek úgyis olyan kövérek, de erre sem kaphatóak... :( Szal most odáig jutottam, hogy 90 millát szereztem 2010-re, de 160 kéne az alagúthoz, és hogy Londonba jussak még kéne egy csomó, mer muszáj hidat építeni, hogy átjussak, az meg még 50 milla lesz.... Senkinek sincs tippje? (egyébként tudtommal Párizs és London is egy-egy folyó mindkét partján fexik el, de itt a játékban csak az egyik parton vannak....)
  • Davidka
    Asszem az az uccsó küldi az USÁnál :)))) 1980-ra kell? mer akkor tuti az az uccsó :) Én azt úgy csináltam meg, hogy mondjuk 1980 dec 31-ig lehetett max, és az utolsó vonat dec 20-a körül érkezett be :D
  • Davidka
    Váltókkal kapcs nekem az első pár küldinél volt ilyen, de pl most ennél a csalagutasnál direkt költöttem pár millióval többet, hogy építsek egy új vonalat a faszállító vonatoknak, hogy ne lassítsanak egy TGV-t, de hiába kattintgattam a váltóknál, arra ment, amerre neki jólesett, és az a TGV útjában volt... :(
  • DonPapa
    a játék magában jó
    csak kicsit áttekinthetöbbnek kéne lennie pl a minimapnak, a menüknek stb...
  • Fritz Von...
    Szerintem ez nem az a fajta játék, hogy hopp, gyorsan felépítünk mindent. Emellett igenis meg lehet nézni, hogy mennyi az aktuális építés összköltsége, csak éppen figyelmesen kell átnézni a játékot.

Én most ott tartok, hogy az USA-ben kell ilyen űrszatellitekhez, vagy mihez beszállítani a cumókat.

Szerintem király a játék. Ám az tény, hogy ha jól választod meg a szállítási helyet az elején, akkor viszonylag gyorsan lehet pénzhez jutni. Olyan, mint a Traffic Giant volt. Csak ez még jobb. :)
  • antijedi
    pedig nekem csak akkor nem engedet hidat épiteni ha nem volt rá pénzem, hidak kurva drágák szal ne vedd készpénznek hogy lett volna elég pénzed... :)
  • Mike at home
    mindig hulye gombokra kell kattintani, es meg veletlenul se nagyon kattintsal mashova, mert akkor fuccs az egesz, jobbal se, mert akkor is, vegul mindig pipald ki, mert kulonben megint csak feleslegesen dolgoztal
    a baj akkor van, amikor nem engedi kipipalni
  • Mike at home
    hm erdekesen olvassatok a forumot

a vonatiok akkor mennenek ossze ha lenne lampazas, de meg nincs, illetve nem tudni, ha esz lampazas, osszemnnek-e a vonatok, be lehet-e kapcsolni mint opciot

valtok
    a vonat arra megy amerre megmondod neki, a valtoknal van ilyen nyilas ikon, arra kell kattintani

aztan vagy megjegyzi, vagy nem, neekm nem mindig jegyezte meg, illetve nem eleg az odautat bejelolni, a visszautat is kell
  • Mike at home
    dehogy, az mar nagy luxus lenne
  • Mike at home
    nalam ez ugy tortent, hogy megepeittetm a basutvonalat a ket allomast, megepult a vonal is, szal minden tokeletes lett volna, kivalasztottam a mozdonyt, katt az allmosra, "meg nincs kesz" uzenet, aztan kilepett
  • Mike at home
    ja es persze csak egy nagyon rovid hid kellett volna, es a jatek elejen csinaltam easyben, szoval tuti lett volna ra penzem, igaz fogalmam sincs mennyi lett volna az a hid, nem irta ki sehol

ennel meg a simcity is fenyevekkel jobb
    csak nemtom a fejlesztok ezeket a programokat nem lattak meg?
  • Mike at home
    egyetertek
  • Mike at home
    teganap adtam neki egy utolso eselyt:

2 varos, sima busz, ez csak egyszeru lehet
    epitem az utat, frankon, tokjo, jaj, egy folyo!!!
    itt mar ereztem baj lesz :)
    gyorforgalmi ut, egy fajta hid van, nem baj legyen az.
    hat keptelebn voltam hidat epiteni!
    az, mint egy normalis jatekban, hogy huzom az utat, szol, hogy kell hid, ezek kozul valasszak, ilyen itt nincs. az tul szep lenne.
    szal ut megepit folyoig.
    hid huzkod, mindeig lila
    kisse odebb de nem baj, hopp sarga! eljen, persze kipipalni nem lehet :(
    hm... biztos ossze kell kotni mindket allomast.
    megepit tulparton masik allomast
    nagynehez kimericskel utat
    jo srga a hid, osszekoti, meg mindig nem lehet kipipalni, ellenorzi nincs-e luk. nincs
    karomkodas
    huzkodas az egrrel, hid rajzolodik mindenfele, hopp 90 fokban felfel, viz nelkul lehet, fasza!
    na akkor alagut, detto

ezdeszar! felialtas, unistall, cd-k megevese
  • toMpEr
    akkor hat varjunk a locomotion-ra, azt jatekmenetben valoszinu nem fogjak elrontani, csak ott a gtafika nem olyan szep, de szerintem 1000x jobb, ha a grafika nem olyan szep, mintha a jatek tobbi resze van elbaszva
  • Mike at home
    szóköz

egyébként még pár óra és rájössz, mekkora szar a játék
  • Mike at home
    1xru

ha a cuccot le akarod tenni, hogy mas vigye tovabb, kell stirehouse

pl kozponti raktar, amiben a keszletet vonattal viszed tovabb tavolabbra, ahol aztan megint van egy raktar, es onnan teritesz rovid tavon teherautokkal
  • Mike at home
    kar leszedni