1610
-
#1090 Figyu: nem túl nehéz egyébként. A következő a helyzet. Az első amcsi küldetés asszem, hogy 5 erődbe kell fát szállítani, hogy be tudják fejezni az építését.
Megkeresed a fakitermelő helyeket, összekötöd ezeket a fafeldolgozókkal. Onnan pedig a deszkákat kell elszállítani az erődökhöz. Ha jól emlékszem, erődönként 50 egység fát kell odavinni.
Emellett még egyéb jövedelemforrást is nézhetsz, hogy legyen pénzed újabb pacikat venni a fahordáshoz.
Meg kell nézned azt is, hogy melyik lovaskocsi mit bír szállítani. A "fehér" lovak csak utast, vagy leveleket tudnak, a pálya adfottságokhoz képest. mani fog bejönni, úgyhogy folyamatosan lehet növelni a számukat. Én az első amcsit kb. fele annyi idő alatt csináltam meg, mint ami a határidő volt. -
#1089 Mindkettőnél 7 küldetés van USÁnál 1980-ig, európánál 2050-ig tart -
#1088 szintúgy :) -
myke #1087 hány pálya van az SUA és Europa küldetéseknél? -
#1086 Semmilyen iparággal nem foglalkoztam, csak utasokat szállítottam -
myke #1085 na és mi volt a megldás a csalagutasnál? -
#1084 Örömmel bejelenthetem, végigvittem az európai küldetéseket is :) -
#1083 Én írtam... Minden kornak megvan a maga jövedelmező ága... 19. sz. végén az arany, 20sz. elején az olaj.... 20. sz. végén az olaj már nem jövedelmez... :( -
#1082 én az Amerikai első pályán rögtön elvérzek mert qvára nem tudom mit kell csinálni igy lehet hogy valami lényeges dolgot kihagyok mindig
szal én személyszerint nagyon várom a magyaritást vagy leirást hozzá -
myke #1081 valaki itt azt írta hogy az olaj nem jövedelmező.Dehogynem,nekem 16 egységért 3.5millát hozott,és közel volt a célpont is -
#1080 ezzel a játékkal hogy az istenbe kell jáccani? :) építkezni még csak tudok, de ilyen schedule-t csinálni már nem ráadásul se help se tutorial... -
#1079 Sziasztok miért van hogy nem szálnak ki az emberek a hajókból? -
#1078 SIkerült, a TGV taktika bevált, 3 évvel előbb be is fejeztem :D -
#1077 Hát továbbra sem sikerült megoldanom a Csalagutat :( Lehet most ráállok arra, hogy TGV-kel szállítsak gyorsan embereket, hátha hosszútávon jövedelmező... -
Drizzthsz #1076 Húha, ez nekem is jól jött... -
#1075 thx, nem rossz ötlet, majd megpróbálom!
ja, de nem... :( Csak vonatot lehet csinálni, ha jól emléxem :(((( Azér a biztonság kedvéért majd megnézem ;) -
#1074 -
antijedi #1073 cd1:
mo-tga.bin
mo-tga.cue
cd2:
mo-tgb.bin
mo-tgb.cue -
myke #1072 vagy ezt már próbáltad -
myke #1071 lehet hogy ez nem oldotta meg a próblémád,de lehet hogy jó sokat hoz -
myke #1070 én igaz nem tartok ott,de lenne egy tippem
Szóval az embereket szállítsd a vízpartra,ott rakd le őket és szállítsd tovább hajóval,a túloldalon kiteszed őket,és onnna meg kocsival viszed őket tovább -
#1069 Mi az angol változat bin-neve? -
Rusy #1068 én is ezt mondom, hogy szerintem tiszta káosz az egész, én pl nagyon nehezen tudok eligazodni benne, és tutorial sincs... -
#1067 Csalagútnál még senki se tart? Csak mer ha valaki igen, akkor adhatna nekem tippet, mit szállítsak, próbálkoztam fával,m az let a legjövedelmezőbb, másfél milla szállításonként, az emberek a TGV-ért 300ezer-500ezer körül fizetnek, az olajnak nem jó az ára, alig adnak érte 300ezret, viszont az onnan szerzett benzinér adnak 6-700ezret, de ez a kettő együtt sem haladja meg a fa jövedelmét, a gyapjú is elég jó, úgy 6-700ezer körül lehet.... Próbáltam disznót, és belőle húst is szállítani, gondolván az emberek úgyis olyan kövérek, de erre sem kaphatóak... :( Szal most odáig jutottam, hogy 90 millát szereztem 2010-re, de 160 kéne az alagúthoz, és hogy Londonba jussak még kéne egy csomó, mer muszáj hidat építeni, hogy átjussak, az meg még 50 milla lesz.... Senkinek sincs tippje? (egyébként tudtommal Párizs és London is egy-egy folyó mindkét partján fexik el, de itt a játékban csak az egyik parton vannak....) -
#1066 Asszem az az uccsó küldi az USÁnál :)))) 1980-ra kell? mer akkor tuti az az uccsó :) Én azt úgy csináltam meg, hogy mondjuk 1980 dec 31-ig lehetett max, és az utolsó vonat dec 20-a körül érkezett be :D -
#1065 Váltókkal kapcs nekem az első pár küldinél volt ilyen, de pl most ennél a csalagutasnál direkt költöttem pár millióval többet, hogy építsek egy új vonalat a faszállító vonatoknak, hogy ne lassítsanak egy TGV-t, de hiába kattintgattam a váltóknál, arra ment, amerre neki jólesett, és az a TGV útjában volt... :( -
#1064 a játék magában jó
csak kicsit áttekinthetöbbnek kéne lennie pl a minimapnak, a menüknek stb... -
#1063 Szerintem ez nem az a fajta játék, hogy hopp, gyorsan felépítünk mindent. Emellett igenis meg lehet nézni, hogy mennyi az aktuális építés összköltsége, csak éppen figyelmesen kell átnézni a játékot.
Én most ott tartok, hogy az USA-ben kell ilyen űrszatellitekhez, vagy mihez beszállítani a cumókat.
Szerintem király a játék. Ám az tény, hogy ha jól választod meg a szállítási helyet az elején, akkor viszonylag gyorsan lehet pénzhez jutni. Olyan, mint a Traffic Giant volt. Csak ez még jobb. :) -
antijedi #1062 pedig nekem csak akkor nem engedet hidat épiteni ha nem volt rá pénzem, hidak kurva drágák szal ne vedd készpénznek hogy lett volna elég pénzed... :)
-
#1061 mindig hulye gombokra kell kattintani, es meg veletlenul se nagyon kattintsal mashova, mert akkor fuccs az egesz, jobbal se, mert akkor is, vegul mindig pipald ki, mert kulonben megint csak feleslegesen dolgoztal
a baj akkor van, amikor nem engedi kipipalni -
#1060 hm erdekesen olvassatok a forumot
a vonatiok akkor mennenek ossze ha lenne lampazas, de meg nincs, illetve nem tudni, ha esz lampazas, osszemnnek-e a vonatok, be lehet-e kapcsolni mint opciot
valtok
a vonat arra megy amerre megmondod neki, a valtoknal van ilyen nyilas ikon, arra kell kattintani
aztan vagy megjegyzi, vagy nem, neekm nem mindig jegyezte meg, illetve nem eleg az odautat bejelolni, a visszautat is kell -
#1059 dehogy, az mar nagy luxus lenne -
#1058 nalam ez ugy tortent, hogy megepeittetm a basutvonalat a ket allomast, megepult a vonal is, szal minden tokeletes lett volna, kivalasztottam a mozdonyt, katt az allmosra, "meg nincs kesz" uzenet, aztan kilepett -
#1057 ja es persze csak egy nagyon rovid hid kellett volna, es a jatek elejen csinaltam easyben, szoval tuti lett volna ra penzem, igaz fogalmam sincs mennyi lett volna az a hid, nem irta ki sehol
ennel meg a simcity is fenyevekkel jobb
csak nemtom a fejlesztok ezeket a programokat nem lattak meg? -
#1056 egyetertek -
#1055 teganap adtam neki egy utolso eselyt:
2 varos, sima busz, ez csak egyszeru lehet
epitem az utat, frankon, tokjo, jaj, egy folyo!!!
itt mar ereztem baj lesz :)
gyorforgalmi ut, egy fajta hid van, nem baj legyen az.
hat keptelebn voltam hidat epiteni!
az, mint egy normalis jatekban, hogy huzom az utat, szol, hogy kell hid, ezek kozul valasszak, ilyen itt nincs. az tul szep lenne.
szal ut megepit folyoig.
hid huzkod, mindeig lila
kisse odebb de nem baj, hopp sarga! eljen, persze kipipalni nem lehet :(
hm... biztos ossze kell kotni mindket allomast.
megepit tulparton masik allomast
nagynehez kimericskel utat
jo srga a hid, osszekoti, meg mindig nem lehet kipipalni, ellenorzi nincs-e luk. nincs
karomkodas
huzkodas az egrrel, hid rajzolodik mindenfele, hopp 90 fokban felfel, viz nelkul lehet, fasza!
na akkor alagut, detto
ezdeszar! felialtas, unistall, cd-k megevese -
#1054 akkor hat varjunk a locomotion-ra, azt jatekmenetben valoszinu nem fogjak elrontani, csak ott a gtafika nem olyan szep, de szerintem 1000x jobb, ha a grafika nem olyan szep, mintha a jatek tobbi resze van elbaszva -
#1053 szóköz
egyébként még pár óra és rájössz, mekkora szar a játék -
#1052 1xru
ha a cuccot le akarod tenni, hogy mas vigye tovabb, kell stirehouse
pl kozponti raktar, amiben a keszletet vonattal viszed tovabb tavolabbra, ahol aztan megint van egy raktar, es onnan teritesz rovid tavon teherautokkal -
#1051 kar leszedni