Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a vonatiok akkor mennenek ossze ha lenne lampazas, de meg nincs, illetve nem tudni, ha esz lampazas, osszemnnek-e a vonatok, be lehet-e kapcsolni mint opciot
valtok
a vonat arra megy amerre megmondod neki, a valtoknal van ilyen nyilas ikon, arra kell kattintani
aztan vagy megjegyzi, vagy nem, neekm nem mindig jegyezte meg, illetve nem eleg az odautat bejelolni, a visszautat is kell
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ennel meg a simcity is fenyevekkel jobb
csak nemtom a fejlesztok ezeket a programokat nem lattak meg?
2 varos, sima busz, ez csak egyszeru lehet
epitem az utat, frankon, tokjo, jaj, egy folyo!!!
itt mar ereztem baj lesz 😊
gyorforgalmi ut, egy fajta hid van, nem baj legyen az.
hat keptelebn voltam hidat epiteni!
az, mint egy normalis jatekban, hogy huzom az utat, szol, hogy kell hid, ezek kozul valasszak, ilyen itt nincs. az tul szep lenne.
szal ut megepit folyoig.
hid huzkod, mindeig lila
kisse odebb de nem baj, hopp sarga! eljen, persze kipipalni nem lehet 😞
hm... biztos ossze kell kotni mindket allomast.
megepit tulparton masik allomast
nagynehez kimericskel utat
jo srga a hid, osszekoti, meg mindig nem lehet kipipalni, ellenorzi nincs-e luk. nincs
karomkodas
huzkodas az egrrel, hid rajzolodik mindenfele, hopp 90 fokban felfel, viz nelkul lehet, fasza!
na akkor alagut, detto
ezdeszar! felialtas, unistall, cd-k megevese
egyébként még pár óra és rájössz, mekkora szar a játék
ha a cuccot le akarod tenni, hogy mas vigye tovabb, kell stirehouse
pl kozponti raktar, amiben a keszletet vonattal viszed tovabb tavolabbra, ahol aztan megint van egy raktar, es onnan teritesz rovid tavon teherautokkal
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
De azt olvastam itt a fórumon, hogy hardban egymásnak mennek a vonatok, ezért két sín kell, szal ott kellenek a váltók, de valszeg ugyanúgy felajánlja merre menjen.. De sztem elég gagyin vannak megcsinálva... Nem szertem õket használni, mer lámpa sincs... akkor lenne az igazi....
Én most kezdtem bele, elnézegettem a dolgokat, meg hogy mibõl lehetne pénzt kinyerni, de elég nehéznek tûnik (fõleg, hogy legolcsóbb esetben is 170 milla az alagút... Az elõtte lévõ küldetés meg olyan könnyû volt, hogy 6 év alatt összeszedtem 200 millát, szinte nem csináltam semmit...
Már rájöttem, hogy a váltókat nem intelligenes használják a vonatok csak mikor elindítom a vonatot lehet útvonalat választani velük (egyébként az adott helyezetben legjobbat ajánlja fel ugy láttam), de ez csak easy szinten van így vagy magasabb szinten is?
Mintha valahol azt hallottam vagy láttam volna, hogy magasabb szinten már foglalkozni kell a váltókkal...
köszi
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
DonPapa: A fórum arra való, hogy visszaolvass, ha van valami bajod, a forgatást is leírtam már százszor, mások is, de tessék: Spésszel tudsz!
szal egész jónak igérkezik igaz jól jönne hozzá egy magyaritás és egy magyarnyelvü leirás sem ártana
pl nem jöttem rá hogy lehet az állomásépületeket forgatni ( ha lehet )
Én a demóban építettem kukoricára meg gyapotra is, de semmi különbség nem volt azzal és anélkül.
Lehet hogy húsnál vagy valami gyorsan romló cuccnál van szerepe.
Illetve még egy helyzetben tudom elképzelni, hogy megõrzi az elõzõ évi termést is - arra nem emléxem hogy mi van amikor új aratás van, de a régi cuccból még mindig van a telephelyen...
sorry
Elnézést kérek, nem tudnád ezeket a kérdéseket a TTD topicban feltenni?
Nem teljesen idevaló azt gondolom...
Köszi!
Honnan szedhetõ le a játék?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun