1610
-
#1170 Te csináltad?
kösz! -
#1169 kész a GYIK link... -
Foglaltnick #1168 ez kicsit furi lett
:)
na mindegy -
Foglaltnick #1167 Jah. Tessenek nézni az oldalt aminek a neve
Fel fogjuk tenni a főcímbe jól azt hiszem, hogy mindenki lássa...http://transportgiant.gportal.hu -
#1166 Ecce mán le lett írva (#1118) -
#1165 eleg kemeny gamenak tunik ez a cucc en fojton becsodolok
mas
vonatot veszek utaztatom 2 pont kozott, szerelvenyt hogyanyugbe veszek ra (vagy az nem kell ? :) -
#1164 2. Akkor tudod lerakni, ha rákattintasz (talán) felülről a negyedik ikonra, ott a vonat ikonra, és keresel egy pályaudvart, és a plusz jellel kibővíted, és monorailt építesz bele... -
Foglaltnick #1163 Szia
Az első nem bug. Feature. Csak azért, mert az eddigi vonatos játékokban nem így volt, az nem jelenti azt, hogy másképp nem is lehet. A mádodiknál egyelőre nem tartok... -
Joey #1162 Hello! A gameban tucatnyi bug található. csak hogy párat írjak. Nem lehet a új állomást egy másikkal összekötni, amíg a fő vasútvonalhoz nem csatlakoztatom. 2. Megjött a monorai és nem tudom lehelyezni sehogy sem, mert nem jelenik ki a pipa jel, pedig a két állomást összekötöttem. Vajon mér van ez? 3. Amit már előttem is írtak. MÉg van jópár, lehetne folytatni.. A 2. problémámra van valami megoldásotok? köszi. -
#1161 Amit írtam megcsináltam. -
#1160 küldtem választ -
Foglaltnick #1159 oks, küldtem mailt -
#1158 engem igen -
#1157 engem? -
Foglaltnick #1156 A megadott emailen el tudlak érni? -
Foglaltnick #1155 Másold át, az lenne a jó, és akkor ott gyűjthetnénk az összes infót. A képet mindjárt megnézem, az biztosan nem lett lekonvertálva 800*600-ra. De elég ha csak a htmlben átírod hogy kisebb méretben jelenítse meg.
Megnéz -
#1154 Igen. Sajnos ezt egy picit leegyszerűsítették. Én is próbáltam, hogy egy szerelvénnyel a lehető legtöbbféle cumót vigyem, de nem igazán megy.
Ha azt szeretnéd, hogy több síned legyen, akkor rá kell kattintani a vasúti építgetésre, ott van egy zöld + jel. Ezzel lehet a MÁR MEGÉPÍTETT állomásokhoz hozzáadni dolgokat, mint pl. utasszállításnál az állomáson éttermet, vagy postát, vagy darut a nehéz áruhoz. És az Additional Track-kel pedig egy plusz sínt tehetsz az állomásra. Amíg csak akarod és bírod manival.
-
#1153 Mármint azt a menüpontot. -
#1152 Az 1.képet egy kicsit kisebbre lehet tenni?
Azon a html-en ugyan akkora az összes kép de nálam az 1.kép nagyobb a többinél és az az 1kép széthúzza a weblapot. -
#1151 Schedule legyen a menü pont neve? -
#1150 Átköltözök a G-portál-ra még készül.
Új címe:
http://transportgiant.gportal.hu/ -
#1149 nem -
helldorado #1148 Ez nekem szól Tom? -
#1147 Linkeljem be?Vagy másoljam le? -
#1146 de -
helldorado #1145 kösz myke ez tényleg működik -
helldorado #1144 Lehet hogy én vagyok nagyon hülye de ezt nem értem:
4 állomás van
1. cement felvesz
2. vasérc felvesz
3. vasérc kirak
4. cement kirak
Így kéne lennie de a 2. állomáson felveszi a vasércet de nem viszi tovább a cementet (a vagonok is lecserélődnek). Úgy is próbáltam hogy az összes vagon elindul de így a 2. állomáson meg sem áll. -
myke #1143 áh nem,az a lényeg,hogy az új vonal legalább a leokkézás pillanatában legyen összekötve a már meglévő brámelyik sínnel.Aztán utána az összekötő rész mát ki lehet törölni -
helldorado #1142 Vagy csak úgy lehet hogy egy szerlvény közlekedik? Ha igen akkor ezt az patch javítja? -
helldorado #1141 A FAQ nem lenne rossz.
A Vonathálózattal kapcsolatban: Ha kétvágányos állomást szeretnék akkor azt hogyan kell (gondolom úgy egy vasúthálózat lessz) mert én csak úgy tudom megcsinálni hogy egymás mellé teszek kettőt de láttam képeket ahol csak egy állomás van 8 sínnel -
#1140 Szerintem nem zavaró az, hogy egy vasút van csak. Ha okosan megtervezed, akkor egy vonalon nagyon sok manit össze lehet hozni. -
Foglaltnick #1139 Csinálhatnánk egy faqt, és a linket betenni a topik tetejére, mint a Sacredben, nem? -
Foglaltnick #1138 1.2 -es pecs van, krekk nincs.
Ha egy kicsit is visszaolvasol, akkor legutoljára a 1134-ben írtam, hogy a vasúthálózat összefüggő kell legyen. Csak egy vasúthálózat lehet. Több különálló nem. -
helldorado #1137 Hali!
Hogy a piklibe tudtok játszani ezzel a játékkel. Nekem ha egynél több vasutat akarok csinálni akkor azt már az építésnél nem engedi leokézni. Valahol mintha olvastam volna hogy 1.2-es patch-el már nincs ilyen hiba. De én az angol változathoz nem találtam még 1.1-est se. Ha valaki tudja a megoldést, esetleg van 1.2-es patch-e sőt még hozzávaló crack is annak nagyon megköszönném a segítséget. -
Foglaltnick #1136 Nem tudom, valahogy nem ennyire egyértelmű, hogy az első megállónál kirakja és kész, mert az alábbi példa esetében is A-ból C-be eljut a posta, jó pénzt adnak érte, pedig a vonat megáll közben B-ben. Még akkor is így van, ha beállítom hogy meg kell várni a kirakodást és a berakodást. Valahogy misztikus, ez a baj vele. -
#1135 Igen. Elvileg ez így egy kicsit bosszantó. Én is próbáltam, hogy vegyes szerelvényeket állítok össze. De nem lehet, illetve nincs értelme. Ha egy útvonalon vannak gyáraid, és városaid is, akkor két vonat kell. Az egyikkel az árut szállítod, a másikkal pedig az utasokat-postát.
Meg lehet oldani, hogy odateszel postát az áru mellé, de ahol nincs város, ott levonja a pénzedet és még a levelek is elvesznek. Sajnos ez bosszantó, de ha tisztában vagy vele, akkor meg lehet szokni. -
Foglaltnick #1134 Azért vannak bosszantó dolgok ebben a játékban. Többsége nem zavar, meg ki is javítják, például hogy a vonatok átmennek egymáson, de az sem annyira vészes hogy a vasúthálózat összefüggő kell legyen.
Viszont, és most komolyan kérdem: tudja-e valaki hogy
1. a postavagont és a személyvagont miért kell üresen is cipelnem visszafelé, a többit meg miért nem (vonattal)
2. az istennek sem sikerült rávennem arra a progit, - szóljon valaki ha sikerült - hogy az utolsó állomásról utast/postát vigyen az elsőbe vissza. Magyarázom:
'A' város, 'B' ipartelep, 'C' város. A vonat ABC úton megy, visszafelé elvileg nincs dolga, üres lenne. A-ból vinne kukoricát B-be, B-ből tojást C-be. Hogy ne legyen kihasználatlan, arra gondoltam, hogy felteszek egy postavagont, hogy C-ből A-ba ne üresen jöjjön vissza. Igen ám, de akkor minden fordulóra kell ugye a postavagon. Ám legyen. A-ból elviszi a kukoricát és a postát B-be, B-ben fizetnek a terményért, posta továbbmegy, tojás be, C-ben pedig csengetnek a tojásért és a postáért is. Ok.
De sírva könyörgök, miért kell a végén üres postavagonnal visszajönni??? Próbáltam a schedule-ba felvenni C után ismét 'A' várost, de nem engedi, ha viszont 'B'-t veszem fel, akkor kipakolja ott a postát, bepakolja, és anyagilag rosszabbul jövök ki mintha üres lenne...
Gondolom hogy nincs megoldás, de ha valaki mégis tud valamit, ne habozzon elárulni... -
#1133 Ok holnap ha haza jöttem megcsinálom. -
#1132 Holnap után érek rá csak le tölteni a Tansport Giantot. :(
Mert holnap megyek a nagymamánkhoz. -
Foglaltnick #1131 oldalacska inkább
fél óra összekattintgatása
emeld át, aztán ha igény van többre is, megcsináljuk igényesebbre...
Végülis a beépített tutorial nem túl jó ugyebár...