Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
küldtem választ
oks, küldtem mailt

Tom3
engem igen
Tom3
engem?
A megadott emailen el tudlak érni?

Másold át, az lenne a jó, és akkor ott gyûjthetnénk az összes infót. A képet mindjárt megnézem, az biztosan nem lett lekonvertálva 800*600-ra. De elég ha csak a htmlben átírod hogy kisebb méretben jelenítse meg.
Megnéz

Fritz Von...
Igen. Sajnos ezt egy picit leegyszerûsítették. Én is próbáltam, hogy egy szerelvénnyel a lehetõ legtöbbféle cumót vigyem, de nem igazán megy.

Ha azt szeretnéd, hogy több síned legyen, akkor rá kell kattintani a vasúti építgetésre, ott van egy zöld + jel. Ezzel lehet a MÁR MEGÉPÍTETT állomásokhoz hozzáadni dolgokat, mint pl. utasszállításnál az állomáson éttermet, vagy postát, vagy darut a nehéz áruhoz. És az Additional Track-kel pedig egy plusz sínt tehetsz az állomásra. Amíg csak akarod és bírod manival.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tom3
Mármint azt a menüpontot.
Tom3
Az 1.képet egy kicsit kisebbre lehet tenni?
Azon a html-en ugyan akkora az összes kép de nálam az 1.kép nagyobb a többinél és az az 1kép széthúzza a weblapot.
Tom3
Schedule legyen a menü pont neve?
Tom3
Átköltözök a G-portál-ra még készül.

Új címe:

http://transportgiant.gportal.hu/
Tom3
nem
Ez nekem szól Tom?
Tom3
Linkeljem be?Vagy másoljam le?
Tom3
de
kösz myke ez tényleg mûködik
Lehet hogy én vagyok nagyon hülye de ezt nem értem:

4 állomás van
1. cement felvesz
2. vasérc felvesz
3. vasérc kirak
4. cement kirak
Így kéne lennie de a 2. állomáson felveszi a vasércet de nem viszi tovább a cementet (a vagonok is lecserélõdnek). Úgy is próbáltam hogy az összes vagon elindul de így a 2. állomáson meg sem áll.
áh nem,az a lényeg,hogy az új vonal legalább a leokkézás pillanatában legyen összekötve a már meglévõ brámelyik sínnel.Aztán utána az összekötõ rész mát ki lehet törölni
Vagy csak úgy lehet hogy egy szerlvény közlekedik? Ha igen akkor ezt az patch javítja?
A FAQ nem lenne rossz.
A Vonathálózattal kapcsolatban: Ha kétvágányos állomást szeretnék akkor azt hogyan kell (gondolom úgy egy vasúthálózat lessz) mert én csak úgy tudom megcsinálni hogy egymás mellé teszek kettõt de láttam képeket ahol csak egy állomás van 8 sínnel
Fritz Von...
Szerintem nem zavaró az, hogy egy vasút van csak. Ha okosan megtervezed, akkor egy vonalon nagyon sok manit össze lehet hozni.

Csinálhatnánk egy faqt, és a linket betenni a topik tetejére, mint a Sacredben, nem?

1.2 -es pecs van, krekk nincs.
Ha egy kicsit is visszaolvasol, akkor legutoljára a 1134-ben írtam, hogy a vasúthálózat összefüggõ kell legyen. Csak egy vasúthálózat lehet. Több különálló nem.

Hali!

Hogy a piklibe tudtok játszani ezzel a játékkel. Nekem ha egynél több vasutat akarok csinálni akkor azt már az építésnél nem engedi leokézni. Valahol mintha olvastam volna hogy 1.2-es patch-el már nincs ilyen hiba. De én az angol változathoz nem találtam még 1.1-est se. Ha valaki tudja a megoldést, esetleg van 1.2-es patch-e sõt még hozzávaló crack is annak nagyon megköszönném a segítséget.
Nem tudom, valahogy nem ennyire egyértelmû, hogy az elsõ megállónál kirakja és kész, mert az alábbi példa esetében is A-ból C-be eljut a posta, jó pénzt adnak érte, pedig a vonat megáll közben B-ben. Még akkor is így van, ha beállítom hogy meg kell várni a kirakodást és a berakodást. Valahogy misztikus, ez a baj vele.

Fritz Von...
Igen. Elvileg ez így egy kicsit bosszantó. Én is próbáltam, hogy vegyes szerelvényeket állítok össze. De nem lehet, illetve nincs értelme. Ha egy útvonalon vannak gyáraid, és városaid is, akkor két vonat kell. Az egyikkel az árut szállítod, a másikkal pedig az utasokat-postát.

Meg lehet oldani, hogy odateszel postát az áru mellé, de ahol nincs város, ott levonja a pénzedet és még a levelek is elvesznek. Sajnos ez bosszantó, de ha tisztában vagy vele, akkor meg lehet szokni.

Azért vannak bosszantó dolgok ebben a játékban. Többsége nem zavar, meg ki is javítják, például hogy a vonatok átmennek egymáson, de az sem annyira vészes hogy a vasúthálózat összefüggõ kell legyen.
Viszont, és most komolyan kérdem: tudja-e valaki hogy
1. a postavagont és a személyvagont miért kell üresen is cipelnem visszafelé, a többit meg miért nem (vonattal)
2. az istennek sem sikerült rávennem arra a progit, - szóljon valaki ha sikerült - hogy az utolsó állomásról utast/postát vigyen az elsõbe vissza. Magyarázom:

'A' város, 'B' ipartelep, 'C' város. A vonat ABC úton megy, visszafelé elvileg nincs dolga, üres lenne. A-ból vinne kukoricát B-be, B-bõl tojást C-be. Hogy ne legyen kihasználatlan, arra gondoltam, hogy felteszek egy postavagont, hogy C-bõl A-ba ne üresen jöjjön vissza. Igen ám, de akkor minden fordulóra kell ugye a postavagon. Ám legyen. A-ból elviszi a kukoricát és a postát B-be, B-ben fizetnek a terményért, posta továbbmegy, tojás be, C-ben pedig csengetnek a tojásért és a postáért is. Ok.
De sírva könyörgök, miért kell a végén üres postavagonnal visszajönni??? Próbáltam a schedule-ba felvenni C után ismét 'A' várost, de nem engedi, ha viszont 'B'-t veszem fel, akkor kipakolja ott a postát, bepakolja, és anyagilag rosszabbul jövök ki mintha üres lenne...

Gondolom hogy nincs megoldás, de ha valaki mégis tud valamit, ne habozzon elárulni...

Tom3
Ok holnap ha haza jöttem megcsinálom.
Tom3
Holnap után érek rá csak le tölteni a Tansport Giantot. 😞
Mert holnap megyek a nagymamánkhoz.
oldalacska inkább
fél óra összekattintgatása
emeld át, aztán ha igény van többre is, megcsináljuk igényesebbre...
Végülis a beépített tutorial nem túl jó ugyebár...

áhhá!

Tom3
Ezt a weblapot kéne berakni?
/off
Azt nem értem, hogy azok, akik a játékokat készítik, miért nem alapból úgy állítanak elõ terméket, hogy pillanatok alatt lokalizálható legyen. Miért nem tesznek bele õk maguk editort, miért nem teszik ki a szövegeket szépen elkülönítve. A saját maguk dolgát is megkönnyítenék szvsz, a piacot meg csak növelné, mert így egyrészt a hivatalos verziókat is könnyebb lenne megcsinálni, másrészt meg azokhoz is eljutna a játék, akik a közelébe se néznek.
Ez egy olyan logikus lépés, amiben akármennyire is képzelem magam a készítõ helyébe, nem látom hátrányát. Nem értem.
/on

Tom3
Én aláírásomban van weblap.
Csak már rég nem frissült.
Mondanám hogy tessenek megvenni az eredetit, dehát nem nagyon lehet kapni hazánkban még..

hát ja mostmár csak krekk kéne...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

rage
A patch az általatok felsorolt hibák elég nagy részét javítja - állítólag...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

😊 köszi

hát ja, én értek egy kicsit a programozáshoz, de annyira nem hogy erre írjak egy editort, de a sacred-re is írtak, lehet hogy erre is lehet (szerintem igen), akkor lenne gondh, ha a szöveg egy nagyobb fájlba van, ami ismeretlen algoritmussal van tömörítve, na akkor kéne egy be ki csomagoló, de dolgozok a fájlok kiszedésén...

amúgy nagyon jó a kis Schedule bemutató...

Hát, a magyarításban szívesen segítek, de a szövegekfájlok kikotráshoz nem nagyon értek.
Mondom, Fireboy volt aki rögtön azt írta, hogy mi is tudunk csinálni magyarítást, de kételyeim vannak, mert ha a program készítõje aki volt olyan idióta hogy németül csinálta meg a játékot alapból - majd az angol lokalizáció két hónapba tellt - úgy csinálta meg, hogy belebetonozta a szövegeket, akkor nemtom boldogulunk-e vele. Nehogy úgy járjunk mint a Sacreddel...
Ha valaki ki tudja szedni, szóljon, aztán áttoljuk gyorsan magyarra...

jaja én is szívesen segítenék, magyarításba is pl ezt a játékmagyarításokról tudtok e topicban fel is vetettem, senki nem válaszolt, viszont a szövegeket sehol sem találom ajátékban, na ha beindul valami szóljatok én is szívesen segítek...

Szia!

Nem egészen világos a kérdés...
Van egy egyenes sín, középen pedig egy váltó, de a váltón nem megy át a vonat?
Nincs az állomáson másik vonat? Akkor szoktak megállni, és megvárni amíg a másik kijön...

Akkor egy kis schedule talpaló mindenkinek.
Valakinek mintha az aláírásában láttam volna, hogy van transportgiant weboldala, oda fel lehetne tenni ezeket a dolgokat.
Szívesen segítek magyarításban, meg tutorialban, ha van rá igény, és van még aki akarja csinálni. Azt hiszem Fireboy volt aki lelkesen ajánlkozott...

Schedule

magus
senki?😞

tud valaki a patch-hez egy crack-et?
Igen, ezen én is gondolkodtam, de azért ez már elég brutális tápolás, nem tudsz semmitse csinálni, csak figyelni kell azt az egy vonalat, és folyton kukázni a vonatokat.
Valszeg nem éri meg a sínpályát megcsinálni, meg minden...

Fritz Von...
Mindamellett egy dolog nem tetszik, van ebben egy ún. "soft-cheat". Ugyanis ha egy nagyon messze levõ kitermelõhelyet összekötsz egy feldolgozóval, akkor ugye sok pénzt kapsz, mire odaér a vonat. Viszont visszafelé üresben megy a szerelvény és sokáig tart.
De ha amikor leszállítod az árut és megszünteted a vonalat, akkor azonnal egy újat tudsz készíteni és így megúszod a visszautat.

Fritz Von...
Ja. Mondjuk ebben meg az a cumi, hogy ha nincs elég messze a két hely, akkor nem ad annyi pénzt. Egy kicsit kell vele tolni, hogy az ember ráérezzen, honnan hova érdemes szállítani.

Van hozzá crack?

köszi próbálkozok...