1610
-
Mesti #1250 Sziasztok!jó kis játék de nálam van egy kis baja,állandóan kilép.A kilépés azonos időközönként jön elő,hol előbb hol meg később.Valakinek van ötlete?Esetleg a 1.20 patch megoldaná a dolgot? -
#1249 Hmm itt sem mindig jön be mind1. -
#1248 Na szóval itt van. -
#1247 Ti látjátok a képet?Nekem néha behozza néha nem amikor frissítést nyomok. -
#1246 mi a!
weblapomrol szúrtam volna be és ez jött be! -
#1245 -
#1244 ehh kicsit nagy lett -
#1243 -
Foglaltnick #1242 Szerintem lebassza háromnál, ha a hármas felveszi. Ha nem, akkor kirakja, és berakja. Persze csak ha megáll a vonat. Mert ha nincs megálló, akkor átmegy az állomáson, akkor nincs ki/be rakodás.
A vagon telítettségét nem lehet megnézni, a load% pedig nem azt jelenti, hogy mennyi van egy vagonban, hanem hogy a mozdony hány vagont tud húzni, meg mennyi a műszaki állapota... A load ugyanannyi üres és teli vagonnal is... -
#1241 Köszi -
#1240 gamecopyworldöt figyeld, perpill még nincs -
#1239 Senki nem tud segitteni?
-
#1238 Sziasztok van már crack a 1.20-as patch-hez? -
#1237 Meg itt:
Transport Giant kiegészítés
[2004. szeptember 06. @ 09:32 - ZeroCool]
A közelmúltban jelent meg a Transport giant nevezetű manager játék. A Tiscali Games talált egy linket, mely a hivatalosan még be nem jelentett kiegészítőjéről árulkodik. A Down Under alcímet viselő csomagban Ausztrália egyes területein kell majd tevékenykednünk. Egyelőre nem lehet tudni mikor érkezik, de, ha érdekel, csekkold ezt a linket.
Info: Gamestar -
#1236 Itt a weblapján írják. -
#1235 Jön a Transport Giant: Down Under -
#1234 amugy csak egy hulye kerdes, de leirni sem fogom tudni de hatha.
na szal van egy vasutvonalam, amin van 5 allomas. Es mittudomen ha a 2.-rol megy level az 5.-re akkor az elviszi az 5.ig vagy lebassza a 3.nal, vagy hogy megy ez?
amugy hol lehet megnezni hogy tele van e a kocsi? mert oke hogy load akarhany %, de az az optimalis eset nem? -
Foglaltnick #1233 az ott fent egy link
ahol válaszol vannak
kérdésekre
olyanokra amit gyakran feltesznek
azok akik nem olvasnak vissza a fórumban
teccikérteni? -
Foglaltnick #1232 beszarás kérem
semmi értelme nem volt azt a faqt megcsinálni
semmi
-
#1231 space -
#1230 sziasztok!
kellene egy kis help.
hogyan lehet a vasuti sin kanyarokat forgatni? nem sikerült rájönnöm és enélkül nehéz megcsinálni a 2. kampánypályát. köszi elöre is. -
#1229 Az nekem is összejött, a gond onnantól kezdődik amikor vasútvonalat kell kiépíteni, az már nem jó móka, főleg hogy csak 1 állomást lehet lerakni, nameg nem tudom hogy kell többféle kanyart belevinni, mert a gémben csak 1féle van kicsit zavaraos ez nekem, szvsz a transport tycoon annakideján 386-oson sokkal letisztultabb volt, nem tudom miért nem tudják azt a színvonalat hozni legalább kicsit lehangoló:DD -
#1228 DC++ on lehet hogy valakinek fent van de ez nem biztos.
Én 2cd-t nem tudok feltölteni főleg hogy a g-portal csak képeknek ad tárhelyt sajna a letöltéseknél is linkelnem kell. :( -
#1227 Én nem tom nekem nem innen van.
Csak belinkeltem az oldalra.
1jó kis dosos oldal asszem ez a deluxe legalábbis az van oda írva. -
svitez #1226 Transport Giant-ot nem tudod feltenni vhova? -
svitez #1225 Megtalatam.
Most toltom Koszsi!!!
Tenyleg csak 5.29 MB???? -
#1224 A Transport Tycoon-t feltettem az oldalamra.(Banner alatti link.) -
#1223 cdgalaxisban, tescoban, ilyen helyeken megtalálod
:-) -
svitez #1222 Meg kezdo vagyok.
Hogy keressek warez-t?
Transport Tycoon is jo lenne -
#1221 dc++ vagy keress warezt -
svitez #1220 En nem egeszen erre a megoldasra gondoltam.
Hol lehet letolteni a Transport Giant-et?
-
antijedi #1219 sehol, vedd meg boltban... -
svitez #1218 Hol lehet letolteni a Transport Giant-et.
-
steweee #1217 csak egy kérdés. a railroad tycoon nagyon tetszett. ez is hasonló? jó? -
#1216 Na az USA 1.küldetést easy-n végig vittem. -
#1215 Lehet hogy újra megpróbálom. -
#1214 Nem tudtam végig vinni az 1.küldetést.
Én hülye úgy csináltam hogy volt olyan 5-6db szekér és mindig egybe vitték a fát aztán mentek máshova.
Akkor egyszerre 2helyre(Aztán több helyre csak még nincs pénz.)fog 10szekér menni. -
Since #1213 www.flashget.com -
#1212 VEGIGVITTEM!!!!
az első pályát...
igy mar nem voltnehez hogy nem 1 szeker volt az utakon:D vegen mar mindenhova ilyen 10 db szeker ment, ugyhoy vicces latvany. joofa, de annyira nem jon be, nehez atlatni, sok minden tul nagy, vagy tul gyors, es kicsit uncsi -
svitez #1211
Hol lehet letolteni a Transport Giant-et.
(Flash gettel)