Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéz
Ha azt szeretnéd, hogy több síned legyen, akkor rá kell kattintani a vasúti építgetésre, ott van egy zöld + jel. Ezzel lehet a MÁR MEGÉPÍTETT állomásokhoz hozzáadni dolgokat, mint pl. utasszállításnál az állomáson éttermet, vagy postát, vagy darut a nehéz áruhoz. És az Additional Track-kel pedig egy plusz sínt tehetsz az állomásra. Amíg csak akarod és bírod manival.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Azon a html-en ugyan akkora az összes kép de nálam az 1.kép nagyobb a többinél és az az 1kép széthúzza a weblapot.
4 állomás van
1. cement felvesz
2. vasérc felvesz
3. vasérc kirak
4. cement kirak
Így kéne lennie de a 2. állomáson felveszi a vasércet de nem viszi tovább a cementet (a vagonok is lecserélõdnek). Úgy is próbáltam hogy az összes vagon elindul de így a 2. állomáson meg sem áll.
A Vonathálózattal kapcsolatban: Ha kétvágányos állomást szeretnék akkor azt hogyan kell (gondolom úgy egy vasúthálózat lessz) mert én csak úgy tudom megcsinálni hogy egymás mellé teszek kettõt de láttam képeket ahol csak egy állomás van 8 sínnel
Ha egy kicsit is visszaolvasol, akkor legutoljára a 1134-ben írtam, hogy a vasúthálózat összefüggõ kell legyen. Csak egy vasúthálózat lehet. Több különálló nem.
Hogy a piklibe tudtok játszani ezzel a játékkel. Nekem ha egynél több vasutat akarok csinálni akkor azt már az építésnél nem engedi leokézni. Valahol mintha olvastam volna hogy 1.2-es patch-el már nincs ilyen hiba. De én az angol változathoz nem találtam még 1.1-est se. Ha valaki tudja a megoldést, esetleg van 1.2-es patch-e sõt még hozzávaló crack is annak nagyon megköszönném a segítséget.
Meg lehet oldani, hogy odateszel postát az áru mellé, de ahol nincs város, ott levonja a pénzedet és még a levelek is elvesznek. Sajnos ez bosszantó, de ha tisztában vagy vele, akkor meg lehet szokni.
Viszont, és most komolyan kérdem: tudja-e valaki hogy
1. a postavagont és a személyvagont miért kell üresen is cipelnem visszafelé, a többit meg miért nem (vonattal)
2. az istennek sem sikerült rávennem arra a progit, - szóljon valaki ha sikerült - hogy az utolsó állomásról utast/postát vigyen az elsõbe vissza. Magyarázom:
'A' város, 'B' ipartelep, 'C' város. A vonat ABC úton megy, visszafelé elvileg nincs dolga, üres lenne. A-ból vinne kukoricát B-be, B-bõl tojást C-be. Hogy ne legyen kihasználatlan, arra gondoltam, hogy felteszek egy postavagont, hogy C-bõl A-ba ne üresen jöjjön vissza. Igen ám, de akkor minden fordulóra kell ugye a postavagon. Ám legyen. A-ból elviszi a kukoricát és a postát B-be, B-ben fizetnek a terményért, posta továbbmegy, tojás be, C-ben pedig csengetnek a tojásért és a postáért is. Ok.
De sírva könyörgök, miért kell a végén üres postavagonnal visszajönni??? Próbáltam a schedule-ba felvenni C után ismét 'A' várost, de nem engedi, ha viszont 'B'-t veszem fel, akkor kipakolja ott a postát, bepakolja, és anyagilag rosszabbul jövök ki mintha üres lenne...
Gondolom hogy nincs megoldás, de ha valaki mégis tud valamit, ne habozzon elárulni...
fél óra összekattintgatása
emeld át, aztán ha igény van többre is, megcsináljuk igényesebbre...
Végülis a beépített tutorial nem túl jó ugyebár...

Azt nem értem, hogy azok, akik a játékokat készítik, miért nem alapból úgy állítanak elõ terméket, hogy pillanatok alatt lokalizálható legyen. Miért nem tesznek bele õk maguk editort, miért nem teszik ki a szövegeket szépen elkülönítve. A saját maguk dolgát is megkönnyítenék szvsz, a piacot meg csak növelné, mert így egyrészt a hivatalos verziókat is könnyebb lenne megcsinálni, másrészt meg azokhoz is eljutna a játék, akik a közelébe se néznek.
Ez egy olyan logikus lépés, amiben akármennyire is képzelem magam a készítõ helyébe, nem látom hátrányát. Nem értem.
/on

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
amúgy nagyon jó a kis Schedule bemutató...
Mondom, Fireboy volt aki rögtön azt írta, hogy mi is tudunk csinálni magyarítást, de kételyeim vannak, mert ha a program készítõje aki volt olyan idióta hogy németül csinálta meg a játékot alapból - majd az angol lokalizáció két hónapba tellt - úgy csinálta meg, hogy belebetonozta a szövegeket, akkor nemtom boldogulunk-e vele. Nehogy úgy járjunk mint a Sacreddel...
Ha valaki ki tudja szedni, szóljon, aztán áttoljuk gyorsan magyarra...
Nem egészen világos a kérdés...
Van egy egyenes sín, középen pedig egy váltó, de a váltón nem megy át a vonat?
Nincs az állomáson másik vonat? Akkor szoktak megállni, és megvárni amíg a másik kijön...
Valakinek mintha az aláírásában láttam volna, hogy van transportgiant weboldala, oda fel lehetne tenni ezeket a dolgokat.
Szívesen segítek magyarításban, meg tutorialban, ha van rá igény, és van még aki akarja csinálni. Azt hiszem Fireboy volt aki lelkesen ajánlkozott...
Schedule
Valszeg nem éri meg a sínpályát megcsinálni, meg minden...
De ha amikor leszállítod az árut és megszünteted a vonalat, akkor azonnal egy újat tudsz készíteni és így megúszod a visszautat.