Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, az állomásnak nincs építési ideje, az azonnal megépül. Az útnak lehet építési ideje, az elõször sárga, aztán jönnek kis mukeszek és megcsinálják.

- elõfordulhat, hogy nem pontosan van összekötve. Az utat úgy kell húzni, hogy ráhúzod a már meglévõ útra is, nem csak eléhúzod: fõként az állomásoknál lehet ez problámás, ahol csak eléhúzza az ember, és marad egy pici vékony sáv, ami azt jelenti hogy nincs bekötve

- abban a listában amit az 1.2 pecs javít találtam egy hasonló bugot, de az egyrészt nincs részletezve, illetve én sem találkoztam ezzel a buggal...

MADár

Kijött az 1.2-es pecs az angol verzióhoz. Ott van a transportgiant.com -on jól.

myke lécci, ha végignyomtad segíts... #1099

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ja igen, emléxem már, hard-on játszottam.
😊
Most a játékot is hardon nyomom... Annak ellenére, hogy sokan azt írják hogy nehéz, szerintem a nehézségét az átláthatatlanság okozza. Az ember elmélázik felette (párszor) két órát pause-ban, és máris megvan pikkpakk 😊
Az elsõ méhány pályát még hardon is meglehet csinálni a szintidõ fele alatt köbö. A middle-rõl meg nem is beszélek, az átlag negyed idõ alatt van meg...

Szóval azt üzenem azoknak akik megrettenek a kezelés szörnyûsége miatt, hogy kitartás, ha már egyszer megvan a dolog, megy minden...

Egyébként számomra a legbosszantóbb dolog az, hogy a minimap nem színes (ahogy valaki írta), és egy pálya mindig a szokásos két órás mélázással kezdõdik, hogy felfedezzem a jól kihasználható, egymásgoz közel lévõ gazdasági lehetõségeket...

MADár

Davidka
jah, pár év alatt megvolt, úgy dõlt a pénz 😊

na én végeztem az összes pályával,hát szerintem az ucssó(EU-s) pálya volt a legkönnyebb
magus
az miért van, h csinaltam 2 vasutvonalat, egymas mellehuztam, ilye switchel, es a vonatom amikor megerkezik hozza, csak all egy helyben es nmem moccan, mikor tokegyenesen kene mennie.

most vagyok a csalagutas pálya után,pont sikerült megcsinálnom és még maradt is 136 millám,a végén
BlackShadow
ja azóta rájöttem, nem a legátláthatóbb ez a játék.. ilyenbe minimum egy help v tutorial kéne

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Így nehéz meg hozzú lenne elmagyarázni. Vannak nyilak a lenyíló menük sarkaiban, azt kell haználni, meg kattintgatni kell az állomásokra közben. 😊 Rá lehet jönni...

BlackShadow
HOGYAN TUDOK SCHEDULET CSINALNI? RAMEGYEK A LORA RANYOMOK EGY EPULETRE OSZT SEMMI!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hi miért nem tudok fogatot indítani az elsõ pályán, kijelölöm hogy nonnan, amikor a hova jön akkor azt írja
The target station have not been connected, or the route is still under contruction,
össze van kötve úttal, az állomás épülne? már pár éve leraktam...

Davidka
Végtelenségig, de asszem azt olvastam, hogy 2050 után már nem jönnek új cuccok...

haha,én is végeztem az USA küldetésekkel
A szabad játékban meddig megy az idõ?(2071)
BlackShadow
srácok, hogy az istenbe kell schedule-t csnálni?

Hmuda
Nekem a demoban abszolut megérte, folyamatosan vásárolgattam az új fogatokat annyira dõlt a lé.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

minden küldinél alul a ? ikon a menüben és ott a kockás zászlóra kattanva kiirja mi a feladat...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

DonPapa

már sokat segitettél

eddig mindig azzal bibelödtem hogy gabonát, stb.... a megfelelõ helyre stb
na akkor most nekiindulok fátvágni

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Valóban, ha több fehér lovat fog az ember a fogatba, akkor megy gyorsan. Az a kérdés, hogy gazdaságos-e, amikor abból a pénzbõl öt rendes lovasfogat kijön.
Azon a pályán egyébként a legjobb üzlet a farönköket a fûrészmalomba szállítani.

Hmuda
Nemtom a demo ota mit változott a dolog, de nekem akármiyen lóval sikerült akármit szállítani. Befogtam két fehéret és úgy száguldottak mint a mérgezett egér. Ezt párszor eljátszottam és elég hamar kész lettem. Amelyik erõd emgtelt, annak a lovait átirányítottam máshova.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fritz Von...
Figyu: nem túl nehéz egyébként. A következõ a helyzet. Az elsõ amcsi küldetés asszem, hogy 5 erõdbe kell fát szállítani, hogy be tudják fejezni az építését.

Megkeresed a fakitermelõ helyeket, összekötöd ezeket a fafeldolgozókkal. Onnan pedig a deszkákat kell elszállítani az erõdökhöz. Ha jól emlékszem, erõdönként 50 egység fát kell odavinni.

Emellett még egyéb jövedelemforrást is nézhetsz, hogy legyen pénzed újabb pacikat venni a fahordáshoz.

Meg kell nézned azt is, hogy melyik lovaskocsi mit bír szállítani. A "fehér" lovak csak utast, vagy leveleket tudnak, a pálya adfottságokhoz képest. mani fog bejönni, úgyhogy folyamatosan lehet növelni a számukat. Én az elsõ amcsit kb. fele annyi idõ alatt csináltam meg, mint ami a határidõ volt.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Davidka
Mindkettõnél 7 küldetés van USÁnál 1980-ig, európánál 2050-ig tart

BlackShadow
szintúgy 😊

hány pálya van az SUA és Europa küldetéseknél?
Davidka
Semmilyen iparággal nem foglalkoztam, csak utasokat szállítottam

na és mi volt a megldás a csalagutasnál?
Davidka
Örömmel bejelenthetem, végigvittem az európai küldetéseket is 😊

Davidka
Én írtam... Minden kornak megvan a maga jövedelmezõ ága... 19. sz. végén az arany, 20sz. elején az olaj.... 20. sz. végén az olaj már nem jövedelmez... 😞

DonPapa
én az Amerikai elsõ pályán rögtön elvérzek mert qvára nem tudom mit kell csinálni igy lehet hogy valami lényeges dolgot kihagyok mindig

szal én személyszerint nagyon várom a magyaritást vagy leirást hozzá

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

valaki itt azt írta hogy az olaj nem jövedelmezõ.Dehogynem,nekem 16 egységért 3.5millát hozott,és közel volt a célpont is
BlackShadow
ezzel a játékkal hogy az istenbe kell jáccani? 😊 építkezni még csak tudok, de ilyen schedule-t csinálni már nem ráadásul se help se tutorial...

Charly
Sziasztok miért van hogy nem szálnak ki az emberek a hajókból?

Davidka
SIkerült, a TGV taktika bevált, 3 évvel elõbb be is fejeztem 😄

Davidka
Hát továbbra sem sikerült megoldanom a Csalagutat 😞 Lehet most ráállok arra, hogy TGV-kel szállítsak gyorsan embereket, hátha hosszútávon jövedelmezõ...

Húha, ez nekem is jól jött...

Davidka
thx, nem rossz ötlet, majd megpróbálom!
ja, de nem... 😞 Csak vonatot lehet csinálni, ha jól emléxem 😞((( Azér a biztonság kedvéért majd megnézem 😉

Hmuda

cd1:
mo-tga.bin
mo-tga.cue
cd2:
mo-tgb.bin
mo-tgb.cue

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

vagy ezt már próbáltad
lehet hogy ez nem oldotta meg a próblémád,de lehet hogy jó sokat hoz
én igaz nem tartok ott,de lenne egy tippem
Szóval az embereket szállítsd a vízpartra,ott rakd le õket és szállítsd tovább hajóval,a túloldalon kiteszed õket,és onnna meg kocsival viszed õket tovább
Hmuda
Mi az angol változat bin-neve?

én is ezt mondom, hogy szerintem tiszta káosz az egész, én pl nagyon nehezen tudok eligazodni benne, és tutorial sincs...

Davidka
Csalagútnál még senki se tart? Csak mer ha valaki igen, akkor adhatna nekem tippet, mit szállítsak, próbálkoztam fával,m az let a legjövedelmezõbb, másfél milla szállításonként, az emberek a TGV-ért 300ezer-500ezer körül fizetnek, az olajnak nem jó az ára, alig adnak érte 300ezret, viszont az onnan szerzett benzinér adnak 6-700ezret, de ez a kettõ együtt sem haladja meg a fa jövedelmét, a gyapjú is elég jó, úgy 6-700ezer körül lehet.... Próbáltam disznót, és belõle húst is szállítani, gondolván az emberek úgyis olyan kövérek, de erre sem kaphatóak... 😞 Szal most odáig jutottam, hogy 90 millát szereztem 2010-re, de 160 kéne az alagúthoz, és hogy Londonba jussak még kéne egy csomó, mer muszáj hidat építeni, hogy átjussak, az meg még 50 milla lesz.... Senkinek sincs tippje? (egyébként tudtommal Párizs és London is egy-egy folyó mindkét partján fexik el, de itt a játékban csak az egyik parton vannak....)

Davidka
Asszem az az uccsó küldi az USÁnál 😊))) 1980-ra kell? mer akkor tuti az az uccsó 😊 Én azt úgy csináltam meg, hogy mondjuk 1980 dec 31-ig lehetett max, és az utolsó vonat dec 20-a körül érkezett be 😄

Davidka
Váltókkal kapcs nekem az elsõ pár küldinél volt ilyen, de pl most ennél a csalagutasnál direkt költöttem pár millióval többet, hogy építsek egy új vonalat a faszállító vonatoknak, hogy ne lassítsanak egy TGV-t, de hiába kattintgattam a váltóknál, arra ment, amerre neki jólesett, és az a TGV útjában volt... 😞

DonPapa
a játék magában jó
csak kicsit áttekinthetöbbnek kéne lennie pl a minimapnak, a menüknek stb...

Fritz Von...
Szerintem ez nem az a fajta játék, hogy hopp, gyorsan felépítünk mindent. Emellett igenis meg lehet nézni, hogy mennyi az aktuális építés összköltsége, csak éppen figyelmesen kell átnézni a játékot.

Én most ott tartok, hogy az USA-ben kell ilyen ûrszatellitekhez, vagy mihez beszállítani a cumókat.

Szerintem király a játék. Ám az tény, hogy ha jól választod meg a szállítási helyet az elején, akkor viszonylag gyorsan lehet pénzhez jutni. Olyan, mint a Traffic Giant volt. Csak ez még jobb. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

pedig nekem csak akkor nem engedet hidat épiteni ha nem volt rá pénzem, hidak kurva drágák szal ne vedd készpénznek hogy lett volna elég pénzed... 😊

Mike at home
mindig hulye gombokra kell kattintani, es meg veletlenul se nagyon kattintsal mashova, mert akkor fuccs az egesz, jobbal se, mert akkor is, vegul mindig pipald ki, mert kulonben megint csak feleslegesen dolgoztal
a baj akkor van, amikor nem engedi kipipalni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]