1610
-
Foglaltnick #1210 hát reménykedjünk hogy a loco jobb lesz -
#1209 easyn jah... de nekem tök mind1 lenne, easy vagy hard.... Ennek a játéknak nincs meg a hangulata.... Biztos jobban teccene, ha életemben nem láttam volna még a TTD-t, de láttam... -
Foglaltnick #1208 értem, no de milyen fokozaton? easyn? persze hogy millióid vannak, azért easy
én hardon háromszor meg kell nézzem, hogy melyik mozdonyt veszem meg, mert az a pár millió különbség nem kevés... -
#1207 már nem érdekel... végignyomtam, de nem teccett, végtelen játékba is belekezdtem, de 20 év után meguntam... nincs meg az a hangulata, mint a TTD-nek... csak dől a pénz... 1-2 jó húzás és már millióid vannak.... -
Foglaltnick #1206 hát ja. én is kiváncsi vagyok. Na de ennek a játéknak is van saját topicja... -
svitez #1205 Hol lehet letolteni a Transport Giant-et.
(Flash gettel) -
#1204 locomotion, nem?
szept. 7 állítólag -
Since #1203 Tudom hogy nem tartozik ide : én a Locomotive-re várok nagyon :-) tudja valaki mikor jön? Tudom ez OFF -
Foglaltnick #1202 Hát pedig ahhoz képest, hogy milyen gyorsan lenyomtad a játékot, az ember azt gondolná, hogy tudtad... :)
Elkezdted újra hard fokozatban, vagy már nem érdekel a dolog? -
#1201 hm... ezt nem is tuttam :D -
Foglaltnick #1200 Ha megcsinál az ember egy schedule-t, akkor egy gombnyomással tudja ugyanazt megcsinálni, csak legyen hozzá jármű. Tehát megcsinálsz egyet, és utána nyomogathatod, hogy ebből szeretnél még.
Ott van fent a gyakran feltett kérdések alatt egy oldal, erről is van benne szó. -
#1199 nem.... egy-kettő-három-négy-százötvenhat ló is csak egy szekeret tud húzni... csak arra jó a két ló (mármint 2*2), hogy ha valami túl nehéz, akkor gyorsabban tudják húzni, és a megrakottsága 100% alá csökken.... Szal igen, ha 10 fát akarsz szállítani, akkor 10 ló, tíz szekér kell, és tízszer kell megnyomnod ugyanazokat a gombokat.... -
#1198 arra, h csinalok egy schedulet, es ugye akkor elindul 1 szeker. ha ebbe belepakolok meg egy szekeret, amit ugye lehet, akkor itt a wild westen moge pakolja, es akkor 2x2 lo huz egy szekeret, de csak 1 vasat vesz fel, mikor 2x2 loval ugye 2-t kene felvennie. de elmeletileg igy mukodnie kene nem? vagy ezek a szekerek csak a "mozdonyok", es a szekerek majd kesobb a "vagonok"? es akkor itt meg egyesevel kell csinalni? -
#1197 jah, közben rájöttem, mire gondoltál... Igen, mindet egyesével kell csinálni... (ha arról beszélsz, amire gondolok, de amilyen fáratt vagyok, könnyen meglehet, hogy tévedek....) -
#1196 vagy akkor mindig egyesevel kulon schedulet kellene csinalnom, vagy mi?:) -
#1195 simán meglehet csinálni csak rengeteget kell lovakból csinálni :)
(egyébként nemtom mért van az amiről beszélsz :) ) -
#1194 az miert van, h elso palyan, beleraktam 4 lovat a scheduleba, de csak 1 et vesz fel mindig, mikor ugye elmeletileg 4 et kellene. amuy meg 50 et odacipelni lehetetlen 10 ev alat ilyen sebessegu jarmuvekkel -
helldorado #1193 Valaki belekezdett már a honosításba? Én belenéztem a transportgiant.exe-be, de ott a string_table-ben németül vannak a cuccok pedig nekem angol van. Tud valaki ötletet hogy hogyan fordították angolra? -
#1192 Nincs még mindig feltörve -
#1191 az egykettes nincs még feltö.... ?
vicc volt ;) lehet h rossz ;) -
Foglaltnick #1190 ne haragudj kérlek, de kettő hozzászólást kellett volna visszaolvass -
#1189 hát akkor ezek szerint nincsen még -
#1188 Köszi az infót -
Foglaltnick #1187 argh -
Borg #1186 lol -
#1185 1.2-es Patchez nincs még Crack? -
#1184 Anno a BF topicban is ez volt.
Egy BASZOTT NAGY, VILLOGÓ help felirat kéne, ami betölti a képernyőt. -
#1183 Én úgy tudom nincs. -
Horci #1182 szal' 1.2höz még nincs Crack? (#1176) -
Dr.Tápfesz #1181 JAAAA hogy az ott link :D -
#1180 továbbra sem tudnak visszaolvasni :( szomorú dolog... ez a mai fiatalság... ;) -
#1179 Még mindig space billentyűvel fordulnak a dolgok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1178 hm... alcímben: GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK! - nem orbibálok, csak idézem ;)
egyébként space... -
Dr.Tápfesz #1177 Hali . Nekem van 1 nagy kérdésem. a sinnél a kanyarok csak 1 irányba vannak. hogy tudok másik irányba kanyarodni ???:) -
Horci #1176 1.2-es Patchez nincs még Crack? :) -
#1175 te vagy egy nagy bug.... -
Foglaltnick #1174 A fenti linken is megtalálható oldalra feltettem egy leírást az épületekről. Azoknak akik most ismerkednek a játékkal, hasznos lehet.
Madár -
#1173 Kösz Foglaltnick is segit. -
Rusy #1172 király az oldal -
#1171 igen...
szivesen