Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- elõfordulhat, hogy nem pontosan van összekötve. Az utat úgy kell húzni, hogy ráhúzod a már meglévõ útra is, nem csak eléhúzod: fõként az állomásoknál lehet ez problámás, ahol csak eléhúzza az ember, és marad egy pici vékony sáv, ami azt jelenti hogy nincs bekötve
- abban a listában amit az 1.2 pecs javít találtam egy hasonló bugot, de az egyrészt nincs részletezve, illetve én sem találkoztam ezzel a buggal...
MADár
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
😊
Most a játékot is hardon nyomom... Annak ellenére, hogy sokan azt írják hogy nehéz, szerintem a nehézségét az átláthatatlanság okozza. Az ember elmélázik felette (párszor) két órát pause-ban, és máris megvan pikkpakk 😊
Az elsõ méhány pályát még hardon is meglehet csinálni a szintidõ fele alatt köbö. A middle-rõl meg nem is beszélek, az átlag negyed idõ alatt van meg...
Szóval azt üzenem azoknak akik megrettenek a kezelés szörnyûsége miatt, hogy kitartás, ha már egyszer megvan a dolog, megy minden...
Egyébként számomra a legbosszantóbb dolog az, hogy a minimap nem színes (ahogy valaki írta), és egy pálya mindig a szokásos két órás mélázással kezdõdik, hogy felfedezzem a jól kihasználható, egymásgoz közel lévõ gazdasági lehetõségeket...
MADár
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
The target station have not been connected, or the route is still under contruction,
össze van kötve úttal, az állomás épülne? már pár éve leraktam...
A szabad játékban meddig megy az idõ?(2071)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
már sokat segitettél
eddig mindig azzal bibelödtem hogy gabonát, stb.... a megfelelõ helyre stb
na akkor most nekiindulok fátvágni
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Azon a pályán egyébként a legjobb üzlet a farönköket a fûrészmalomba szállítani.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Megkeresed a fakitermelõ helyeket, összekötöd ezeket a fafeldolgozókkal. Onnan pedig a deszkákat kell elszállítani az erõdökhöz. Ha jól emlékszem, erõdönként 50 egység fát kell odavinni.
Emellett még egyéb jövedelemforrást is nézhetsz, hogy legyen pénzed újabb pacikat venni a fahordáshoz.
Meg kell nézned azt is, hogy melyik lovaskocsi mit bír szállítani. A "fehér" lovak csak utast, vagy leveleket tudnak, a pálya adfottságokhoz képest. mani fog bejönni, úgyhogy folyamatosan lehet növelni a számukat. Én az elsõ amcsit kb. fele annyi idõ alatt csináltam meg, mint ami a határidõ volt.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
szal én személyszerint nagyon várom a magyaritást vagy leirást hozzá
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
ja, de nem... 😞 Csak vonatot lehet csinálni, ha jól emléxem 😞((( Azér a biztonság kedvéért majd megnézem 😉

mo-tga.bin
mo-tga.cue
cd2:
mo-tgb.bin
mo-tgb.cue
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szóval az embereket szállítsd a vízpartra,ott rakd le õket és szállítsd tovább hajóval,a túloldalon kiteszed õket,és onnna meg kocsival viszed õket tovább
csak kicsit áttekinthetöbbnek kéne lennie pl a minimapnak, a menüknek stb...
Én most ott tartok, hogy az USA-ben kell ilyen ûrszatellitekhez, vagy mihez beszállítani a cumókat.
Szerintem király a játék. Ám az tény, hogy ha jól választod meg a szállítási helyet az elején, akkor viszonylag gyorsan lehet pénzhez jutni. Olyan, mint a Traffic Giant volt. Csak ez még jobb. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
a baj akkor van, amikor nem engedi kipipalni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]