14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#1965 Bitos hogy így lesz, sőt sztem max pár ezer júzert (vagy annyit sem) bír el a szerver, szal...
-
Since #1964 Szerintem kell majd valami regisztráció mivel ellenőrizni fogja a cd kulcsot vagy valamit, mivel egy login serverre fogsz belépni (mint a closed bétánál). Gondolom majd írnak róla infót hogy hol lehet reggelni esetleg. Ha nem így van javítsatok ki! -
Since #1963 Hmmm ez egy jó kérdés...Nemtudom megmondom őszintén :) -
#1962 Gyerekek gondolom ezerszer elhangzott már a dolog én mégis megkérdem(előre is bocs).
A ma megjelenő betateszt verzióval én mint mezei paraszt is ki tudom próbálni?
Ha jól olvasom csak multi lesz tehát a multi részre vonatkozik a kérdés.
Vagy kell esetleg valami regisztráció ? -
#1961 Hot Seat? -
tomo #1960 helyi halon jatszhatsz magad ellen :) arra még jo lesz.
ha lesz -
Since #1959 Miért? Az a lényeg hogy állandó internetkapcsolat kell hozzá...Nem lesz az openben se tutorial se single player mód. -
Since #1958 Hoops sry kétszer ment el kicsit fáradt vagyok mégegyszer sry :D -
Since #1957 Igen csak multi -
G_ArchAngel #1956 ööö...
ez elkerülte a figyelmem - akkor én ezt miért is várom?
inkább már nem is várom...:( -
Since #1955 Igen csak multi -
#1954 A Beta csak multi lesz??? -
#1953 a celkozonseg a h3fanok kozossege, ez egyertelmu (ugyanis az allitasoddal ellentetben vannak infok, amik ezt igazoljak)
a multirol sokmindent lehet tudni, like ghost mode, ismet csak olvasni kene
ugy tunik jatszhato lesz multiban, de ez az open betaban kiderul, hisz az only-multi lesz
en azt mondom ne legyen igazad a pesszimizmusoddal, es kapjunk keszhez 1 igazan jo jatekot -
Adler #1952 hello
kezd kicsit nevetségessé válni ez az "őrület", olyan mintha húznák a mézes madzagot, igaz még senki nem tudja, mi lesz a végén.
Én nagyon kiváncsi vagyok, hogy a biturbo garfikai tartalom mellett ill. mögött lesz e valódi tartalom, ami miatt még - esetleg - évek múltán is játszik vele az ember.
Sose szóltak az infók arról, hogy milyen célközönségnek is készül ez a játék,s tulajdonképpen nem igazán lehet tudni semmit a multiról sem, hogy játszható és fogyasztható lesz e multiban mint a H3 vagy teljesen alkalmatlan, mint a H4.
Lords online
akinek van kedve még a H3 hoz az nézzen be, csak magyarok vagyunk.
-
#1951 2600mhz-en?:P -
#1950 Ne a halasztástól féljeetk hanem attól hogy kinek lesz nyitva a bétateszt :) -
Thanatos #1949 + a halasztás? :DDD -
Takezó #1948 18 óra és 8 perc még ^^ -
#1947 nem azt mondo mh nem tudnám letölteni hanem azt h nagyon megterhelné a pénztárcámat ezért nem töltögetek... -
#1946 erdekes, nekem 3200-es is alig alig birja mondjuk 2600on, sot, olyan dolgok, amik nagyon igenybe veszik (like wow) le is fagynak... -
#1945 1 nap alatt több mint 5 gigát tudsz letölteni -
#1944 a netem nem bírja :D
ISDN-em van és csak 64 Kb/sec-os, percdíjas tehát nem érdemes letöltenem :c
a géppel valszeg nem lesz gond, de sztem kellene egy jobb hűtő a procimra mert csak 1800al megy, és az nem létezik h egy AMD Sempron 3000+ csak ennyit bírjon... -
#1943 nem birja a gep ? -
#1942 én foglakozom majd a fórummal, mert max a teljes game megjelénse után 1 héttel tom tolni a gamet... :c -
#1941 hat remeljuk, hogy nem kell a forummal foglalkozunk, mert lesz jobb dolgunk :D -
G_ArchAngel #1940 vagy mindenki azzal fog:))) -
#1939 hat szerintem este 7ig nem lesz mirol beszelni, utana meg senki nem a forummal fog foglalkozni :D -
#1938 Holnap remélem nem lesz ekkora pangás -
Thanatos #1937 -
#1936 etherlords2
és a
heroes 5
sztem nagy a hasonloság, bár nemcsoda hisz midnkettö a nival interaktiv szüleménye
de ha már olyan jo lesz mint az etherlords akkor már jó -
G_ArchAngel #1935 Melyik héten?:) -
#1934 Hétfőn jön -
#1933 Ha a battle.net mintájára lesz megcsinálva a multi ingame chatszobákkal meg ladderrel akkor itt világvége lesz:P -
#1932 hehe ez teny.. meglatjuk :P -
G_ArchAngel #1931 Te is írtad: elvileg...
már ezen a héten is megjelent egyszer: elvileg:) -
#1930 hajra -
G_ArchAngel #1929 na, erre befizetek... -
#1928 helyi ido szerint este 7kor open beta -elvileg- -
#1927 mi lesz holnap? -
Takezó #1926 jogos