14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#2085 a Heroes százalék? :D:ADSSD
najó, gondolom 5 akart az lenni :) -
#2084 Ha van játék amit nagyon várok akkor az a Heroes %!
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lessz! -
#2083 Én is örülök , hogy segitettél sose láttam még ezt az oldalt pedig googlen sokat keresgéltem asszem jobb lett volna a forumkeresöt használni?okostojás ^^ ezt a szót nem találom sértönek... -
G_ArchAngel #2082 A BF-nek volt singleje???
Ezt miért nem mondta nekem senki!!!
:DDD -
Monoton #2081 csak azért mert én l tudok szedni torrentről egy 260 megás betat :) az mi lehet? -
#2080 700Mb körül van a beta.
Angel nyugi, csak a beta multi only (még BF-nek is volt single-je, akkor ennek miért ne lenne? ) -
Monoton #2079 HY Vki megtudná mondani mekkora a fájlméret amit lelehet tölteni? -
#2078 olyan nem lesz:D -
#2077 persze persze Fronter, te sem maradhatsz ki a dologból, ezt nem is kellett volna mondanod :Dd -
#2076 tuti lesz...az nem lehet, hogy nem lesz :P
100% hogy lesz single, campaign, stb... -
G_ArchAngel #2075 srácok, a márciusi véglegesben sem lesz single?
zehát aki mondjuk net nélkül van, mert olyan helyen tartozkódik, az felejtse el a játékot? -
Newfronter #2074 Hohó én is beszálnék abba csüt. esti partyba. (de megjegyzem elsőre látok Heroes-t :D ) -
#2073 szerintem meg nem hasznalt keresot es kijelentette h nincs info a jatekrol ami igy ilyen formaban.. hm.. :D -
Takezó #2072 sztem meg a flemszagot te arasztottad eloszor itten:#2043 -
#2071 1. Battlefield 2
2. Football Manager 2006
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. Humoros és aranyos képek
5. Heroes of Might & Magic V.
6. KONAMI Soccer kiegészítők
7. World of Warcraft
8. Kézi és az Olimpia
9. AUTÓ mánia
10. Princ of Persia: The Two Thrones
hehe, haladás, haladás :)
modoshawan téged meg felvettelek :) -
#2070 ezt mindet megtalalod a http://www.heroesofmightandmagic.com/ weboldalon kedves okostojas
orulok hogy segithettem (megjegyeznem hogy egyelore 2nk kozul en vagyok az aki tud olvasni, kerlek vegyel vissza) -
#2069 kedes dzsonnika akkor ha ennyi informáciod van a gameröl akkor emlitést tehetnél a különféle városokban találhato egységekröl illetve a hösökröl és képességeikröl nah meg a játékban található tárgyakról...okostojás...szoval nincs semmi info csak anyni hogy dobjuk el az agyunkat mert kijött a homm béta -
IceTom #2068 nem akarok..csak úgy álatlában kérdeztem..tudok még 3 napot várni..de se többet se keveset:D -
modoshawan #2067 Van. [email protected]
-
#2066 nekem is thx :DDD -
Des #2065 ezé fizecc? /slap
majd add meg a kódot ha már nem kell kösz:) -
IceTom #2064 bocs..fizetést akartam..ha v.ki nem érten.
-
IceTom #2063 te eza fieztés hogyan megy?mert itt dollárba megy megminden. -
#2062 jaja :) már várom ^^
amúgy msn-ed, vagy vmi? hogy ha helyzet van akkor elérhető legyél :) -
modoshawan #2061 Szerintem elég lesz...
Induljon el az a lényeg...
Aztán küldjük ezerrel!! -
#2060 Gef 6600 256MB, 1,8-as P4 cerka, és 768 RAM :) nem valami hiper, majd húsvétra veszek még jobb cuccokat :) -
modoshawan #2059 ok. király!! MEGBESZÉLTÜK.
nekem P4 2.4GH, 1024 RAM, Radeon 9550... reménykedem.. -
#2058 itt lennék ;)
ha meglesz, felőlem mehetünk :) meg már ha megy a giga gépigény mellett...:D de csak-csak... -
#2057 amúgy kicsit sem giganagy a gépigénye a gamenek, legalábbis remélem ez csak a BETA gépigénye, hiszem mint tudjuk az optimizáció a legutolsó dolog...csak elég sok esetben ez elmarad...:( -
modoshawan #2056 csütörtök este nincs messze... :)
A legnagyobb bajom az, hogy nem lesz akivel zúzhatnék.... :(
Ha akad még magányos harcos az univerzumban... SZÓLJATOK!!!! -
#2055 na majd egy kis leírást, szkrínsátokat :P
kthx ^_^ -
#2054 hehe :DD de az a gáz hogy ez multiplayer =/ úgyhogy így cseszhetjük, meg tuti számítottak rá, hogy valaki így majd megpróbálja kicselezni a számításukat :( -
#2053 No nekem is csurog lefele ezerrel. Na jó annak csak a felével :P Kíváncsi leszek erre. -
#2052 Majd mesélj, linkelj, képelj, és ami a legfontosabb: dobd torrentre :)
-
#2051 azért fizetek hogy 70k-val töltsön:P -
IceTom #2050 ja..baszki..pedig már nagyon vártam..:(
-
#2049 ez nem az -
Mester #2048 3nap és onnantól ingyenes lesz aki nem tudja kivárni fizet 1-2ezer forintot és már mától játszhat ennyi röviden -
IceTom #2047 de muszáj fizetni? -
Takezó #2046 Release date: March 2006.