14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
Since #2005 Na most pontosan mi a helyzet? Csak akkor lehet kirpbóálni ha fizet érte az ember? -
#2004 fizet a tököm...:))) (már elnézést)
időm van várni, eddig is elütöttem az időt, ezután is megoldom....én ugyan nem támogatom ezt az szvsz hülyeséget, open béta az open béta, nem igaz még a végén felborul a világ vzze. :) -
#2003 ejj észre se vettem hogy tékeltem:D -
#2002 Na, sztem sok kerdesre valaszt kaptunk.
(Es jo kis post, igy 2000.-nek :) ) -
#2001 Minimum
-------
- CPU: Pentium 4 / Athlon 2 GHz or higher
- RAM: 512 MB or higher
- Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card
:) Kiestem -
#2000 H5 FAQ fordítás -
Takezó #1999 en is kifizetnem, de hogy? nincs olyan bankkartyam :o -
#1998 hát én már nem bírok várni... ha muszáj akkor kifizetem azt a 7 dollárt 3 nap H5-ért:) -
#1997 Ne parázzatok ha jó lesz 3 nap és fent van törtnek ha nem akkor mindegy :) -
#1996 NC :( -
#1995 már ha lesz cdkey:) ha nem lesz akkor menni fog:D -
#1994 nem fog menni a login server miatt -
#1993 Letölti valaki, dobja publicra azt csókolom -
#1992 Nem egészen értem ezt az üzletpolitikát.
Húzni az emberek agyát a dátumig, aztán amikor már mindeki mindenkit meg akar ölni, akkor közlik, hogy bocsi, csúszás. Mondanak egy új dátumot, megint pattanásig feszülnek az idegek, erre ez is egy szopatás... Nem tudom ezt hányszor lehet eljátszani, meg hányszor szerencsés.
Ha egyszerű, mezei Heroes-s felhasználó lennék, azt mondanám, hogy elmegy az Ubi a k@rva anyjába és leszarnám a játékot innentől.
Így ugyanazt mondom, de még várok; mindenesetre elég kretén dolognak tartom ezt a mézesmadzag többszöri eljátszása dolgot. Ha vmi nincs kész, akkor kussoljanak, ha meg kész van, akkor ne pofázzanak mellé, hanem adják idefelé, mert közéjük csapok egy Armageddon-t. -
#1991 Valamilyen szinten ez elfogadhato; az ilyen gamespy, fileplanet elofizetesek. Ezt kapod a penzedert, hogy reszt vehetsz beta tesztekben. En ezt elfogadom, es merlegelek magamban, hogy er-e ez a lehetoseg nekem havidijat.
Csak mondjuk ezt hirezhettek volna, hogy a H5 is ilyen lesz. (Speciel eddig en azt hittem, most demo jon, nem pedig open beta) -
#1990 WWW.megasztar.hu
Egy régebben leadott müsort megnézhecc PÁR ÓRÁRA olyan 3500 ft-ért
Hihetelen dolgok vannak, valószinü amugy az lesz ha elöfizetö vagy a fileplaneton akkor hamarabb juthacc hozzá volt erre már példa....
Konkrétan nem kell fizetni érte, de elönyt élvezel ha :))) akárcsak az orvosnál vagy az iskolában nem kell ezen meglepödni :D
-
#1989 az is csak 3 napig volt fizetős mint ez lesz:P -
Takezó #1988 hm, en ugyan nem gamaltam vele, de tisztan emlexem, h egy haverom igen, es naggggyon ketlem, h o fizetettvolna erte :ð -
#1987 de:o -
Takezó #1986 nem:o -
Takezó #1985 jogos -
#1984 amúgy a WoW beta is gamespy-os volt és fizetős:P -
#1983 mire számítottál az után hogy pénteken az utolsó pillanatban eltolták?:P -
#1982 Hol olvastok ti ilyet?
(fizecc vazze?) -
Takezó #1981 asszem van egy ilyen sorozat... best of (sport, manager, etc) games... és akkor telipakolnak egy cd-t/dvdt demóval, +1-2 teljes (gaygi) játékot :ð -
#1980 Ha nem vartad volna, akkor is lesz hetfo -
Takezó #1979 de legalább kakor már pénteken mondták volna ezt, h ne várjam a hétfőt :C -
#1978 Volt ilyen, asszem most karacsony kornyeken olvastam egy cikket, hogy nehany demoval megpakolt cd-t adtak ki, aztan rendesen nyomtak ilyen kb 2000 HUF-nak megfelelo aron az uzletekben.
(Nem tudom, hogy Mo. volt, vagy nem) -
#1977 4 hétig tart az OB -
#1976 betáért pénzt kérni... ez kb olyan mintha fizetni kéne a demoért
jo mind1, jöjjön már ki a full azt csá, mit szaroznak :D -
#1975 ez van:D -
#1974 # Unterstütztes Betriebssystem: Windows® 2000/XP
# Prozessor: Pentium® 4 oder AMD AthlonTM 1.5 GHz (Pentium® 4 2.4 GHz empfohlen)
# RAM: 512 MB (1 GB empfohlen)
# Grafikkarte: DirectX® 9 kompatibel 64MB RAM (128 MB empfohlen)
# Soundkarte: DirectX® 9 kompatibel
# DirectX Version: DirectX® 9 oder höher
# CD-ROM: 4X CD-Rom oder besser (für die Beta mal nicht relevant Wink )
# Festplattenspeicher: 2+ GB (auch nicht auf die Beta zutreffend)
# Multiplayer: Breitband Internet Verbindung -
Takezó #1973 nemár, ezt nem hiszem el :OOO -
G_ArchAngel #1972 hát, ahogy olvasgatom, nagy esély van a "fizetsz, akkor játszhatsz" felállásra...
(FIlePlanet/GameSpy) -
#1971 lol, már hiányoltam a csavart a storyban...túl szép lett volna ha már ma játszottam volna vele... hihetetletlen, etetik az embert állandóan -
#1970 allítólag csak azok tudják majd letölteni akik perkálnak a gamespy-nak:P majd csak 26-án lesz ingyenes... -
#1969 Az open beta csak multi. A véglegesben lesz single kampány. -
Since #1968 Ez nem demo, hanem open béta. A demóban szokott lenni single player... -
#1967 Ez is csak neten vagy hálon játszható game lesz?
részemröl jó hir, bár egy laza kis single elfért volna, bár mindki tudja hogy mára csak a netes gamebe van jövö és pénz.
Melllesleg megemlitem SEMMI UJ NEM LESZ A GAMEBE ugyanazoka népek harcredszer stb
és pont emiatt lesz talan jó..
Csak uram add hogy vagy sok pálya legyen avgy legyen pályagenerátor avyg készitö -
Since #1966 Szerintem felkészültek az invázióra szóval csak bővítették a servert etc...