1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
#149 előbb a the fall jelenjen meg!
azután jöhet ez is -
KH #148 Mutant City infó... -
#147 Hivatalos info az RPGVAULT-ról:
"Örömmel közlöm mindenkivel, hogy az SSE elküldte a "végső" verziót a SeVeN M-nek, ahol is a tesztelés után megkezdődik a gyártás. A helyzet nem változott, magyar feliratok, szinkron (beszéd) nélkül. A megjelenés ennek megfelelően inkább (tuti) szeptemberre várható." -
#146 Na ja, bár nálam ez az ősz, vagy az év első számú játéka, így max a többire nem jut időm... :) -
#145 az nem jó!!
mert elég sok jó game jön ki akkor, és nem lesz sok idő gamelni vele, ha mellette meg tanulni is akarsz -
#144 Épp most olvastam én is, hát nem lettem boldogabb, de szerintem úgy szept 15-20 fele fog jönni. -
KH #143 jah, hát valami ilyesmi a helyzet... remélem, nem szúrják el megint (mármint az SSE) -
#142 Igen megjelenik, ha jól tudom július elején készültek el a szövegek fordításával, most már remélhetőleg a szövegek beépítésével is kész lesznek.
Az volt az info, hogy augusztusban, de várhatóna valószínűleg inkább szeptemberben jön ki magyar nyelven. Az ára asszem 8000-10000 Ft között lesz, mondjuk a 8000-nek jobban örülnék. -
#141 Én is nagyon várom!!!
magyarúl is megjelenik?bár az angol is jó lenne -
#140 Én nap mint nap nézem a CD Galaxis-t, de semmi... :(
Na mindegy, ami késik nem múlik... :) -
#139 na már agusztus van!!
semmi hír??? -
#138 Na magyarul majd adok neki még egy esélyt. -
KH #137 Mini interjuhé a magyar megjelenésről -
#136 na végre egy jó hír!!
én már nagyon várom!! -
KH #135 Harinak köszönhetően egy kis infó a magyar megjelenésről (mely szerint inkább szeptember)
kitettem újabb fórumos értékeléseket is -
Foglaltnick #134 mádzsár? az milyen nyelv? -
#133 Mekkora boldogság lenne, ha magyarul is jönne... -
#132 állítólag lengyelül aug20 lesz!
szal sztem az angol is akörül -
GrimReaper78 #131 Magyarán: veniccdán... -
KH #130 Státusz jelentés az angol verzióról -
KH #129 Játékos értékelések a fórumról... -
Petko #128 Nincs.
Ha lenne akkor ebbe a fórumba is nagyobb élet lenne. -
Foglaltnick #127 Hi, nincs még angol, ugye? -
Petko #126 nekem megvan, de csak a német... az angol addig nem lesz meg amíg ki nem adják, ahoz pedig kiadó kell nekik
a némethez meg az a baj hogy az új 1.8 as extended patch hez nincs crack sehol...
de ha kell valakinek maga az alap német verzió, feltölthetem neki ha van valami tárhelye -
#125 Segítsetek égre földre próbálomltölteni ezt a gamet , de a torrentről nem jön.
Linket meg nem taLálok. Help !!!!! -
#124 le van fordítva??
huh az jó
küldj priv et ha megszerezted pls -
Petko #123 le van már fordítva... azért nincs angol verzió kiadva, mert nem sikerült terjesztőt szerezniük amerikában, meg angliában
egyébként kimondhatatlanul hálás lennék ha a németet valahol megtalálnám, vagy valaki átnyomná szerveremre, mert már hetek óta próbálkoztam torrenttel, emulelal stb. de nem jött össze -
#122 akkor mikor jelenik meg az angol??
vagy mikor fordítják le? -
KH #121 nincs angol gold, ez egy félreértés, a német Extended verzió ment aranyra, de mindegy -
haxoror #120 Remélem az angol verzsönhöz jön egy új pecs is :)
FALLOUT FOREVER! (nem is volt annyira bugos :P) -
#119 huh az kira!én tuti kipróbálom ,mert a fallout2 is tetszett és abban is volt pár bug :D -
#118 The Fall: Last Days of Gaia GOLD
Április vége. -
#117 Nekem nem jött be.Sok a bug annak ellenére is hogy a patch már 1.6 ha nem több már.
Az angol verzió is szerintem ilyen bugos lesz.
-
#116 én is!
csak az a baj hogy nincs angol változat -
#115 Asszitem,h ennél azért egy picit népszerűbb játék lesz -
#114 semmi hír?? -
#113 na hogy áll az angol verzió?? -
#112 Arról nem találtam semmi újat. :( -
haxoror #111 No news about the english version? -
#110 Bővebb info itt.