Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
ja bocs az OFFért.

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
OFF
a kotorban több szöveg van mint ebben? mert a gyenge középfokú angoltudásommal ezt simán megértem a legtöbbször, de a KotORhoz ez eleg?

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Bond 007
HI!
Tudom, hogy nem nagy hír, de végre sikerült kinyírnom a fõellent. Bár a taktikára még mindig nem jöttem rá teljesen 😊
Ezúton is köszi mindenkinek a segítséget, fõleg neked Zsea. - egyébként neked honnan ered a neved?

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Hmuda
Abszolúte a kotor a nyerõ, ha össze kell hasonlítani a kettõt, de mivel nem egy kategóriába tartoznak, összehasonlításnak sok értelme nincs. Mindkettõ király. Pont.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zsea
vegyél a mammaonál fegyvert

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

CarajoEsp
Hát nekem spec ez. Engem jobban lenyûgözött ennek a világa. És ez kicsit egyedibb is.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hmuda
Hát a versenyek nem éépen egy kategória. A kotorban tulajdonképpen egymás idejét kell legyûrni, ami tud ám nehéz is lenni. Szvsz mindkettõ versenytípus totál megfelelõ.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CarajoEsp
Szóval akkor nem bántad meg. Nah mondtam én. Szerintem maguk a versenyek sokkal jobbak mint Kotorban( Iagz ,hogy más is ,de szerintem ott is jobb lett volna ilyesmi)

Hmuda
Mint állat. Ha összeszedtem minden erõmet, akkor megint neki fogok állni és totál 100%-ra akasztom (mert most kihagytam négy állatot, nem vettem fel a iris számait, és nem akasztottam a gyöngyös hülyeséget amit a Mammago tesóktól kaptam.

CarajoEsp
És tetszett?

Hmuda
Na végigvittem. Elég szemét a vége.

CarajoEsp
Én nekem egyszer sem volt ilyen probléma. A titka az ugratás. Ha ugratsz egy picit lelassulsz és könnyen tudod venni a kanyarokat!!!

Davidka
Nekem is ugyanaz a probléma, néha belép, néha nem...

Hmuda
Max hármat. De az az utolsó két gyöngyös játék az agyamra ment, egyszerûen egyedül lehetetlen megcsinálni.

Menyus489
Már megint azt csinálja, mint tegnap 😞 Nem tudok belépni. Csak most sikerült 😞
Nálunk már hétfõn kiosztották a bizonyítványt 4 négyes a többi ötös 😊 Majd még próbálkozom, remélem megjavul (Ha Zseának is megjavult nekem miért ne javulna, reménykedjünk...)

Bátor fiú...

Davidka
én csak billel nyomtam, meg egérrel

Davidka
Nálunk ma volt a bizonyítványosztás 😊 7 négyes, 7 ötös 😊))
A kémia meg holnap lesz, drukkoljatok nekem majd a 3. órában, mert már most nagyon izgulok...

Davidka
Érdemes gyorsítót használni egyenesebb szakaszokon

CarajoEsp
Pedig az a legkönnyebb😄 Jah és úgy érzem Hmuda kicsit elsietted a játékot😄 Kicsit gyorsan viszed végig😄 Mennyit itt a piros hol a pirosoztál?😄

Hmuda
De. Úgy utálom, hogy csak na, de akkor is lenyomom a dögöt.

zsea
csak nem te is a looter 4-gyel szenvezdsz ? 😊)

Hmuda
Na végre ott tartok, hogy csak egyetlen gyöngy hiányzik (a 4. looter), négy állat, és akármikopr felmehetnék az ûrbe. :-)

Menyus489
Jó éjt neked is!

Bátor fiú...

zsea
oks én is megyek 😊
jó éjt!

Menyus489
Itt lehet a zenéket meghallgatni.

Bátor fiú...

Menyus489
Jó éjszakát!

Én is megyek, nem akarok megint csak a suliban aludni 😊

Bátor fiú...

Davidka
Nah én is mentem aludni, remélem holnap nem szúrnak ki a tanárok, hogy feleljek 😊 de már készültem a pénteki kémia visszavágásra 😊))

Menyus489
Te lehet, de zaki nem biztos 😊

Bátor fiú...

Menyus489

Bátor fiú...

Davidka
Én nem fogom hagyni (feltéve ha nem leszel jobban, akkor átengedem 😊)

zsea
Jó éjszakát! jobbulást

Menyus489
Jó éjszakát és jobbulást!

Az Davidkán vagy zakin múlik 😊

Bátor fiú...

zsea
az a sötét a tehén orra 😊

CarajoEsp
Nah mentem aludni. Nem vok túl jól:í( Mindenkinek jó éjt.Tiétek lehet minden 1999-ig😄

Menyus489
Most már rájöttem 😊

Bátor fiú...

zsea
õ a döglött tehén orrán 😊)

Menyus489
Az amerikai fõoldalon.

Bátor fiú...

Menyus489
Egyetértek Davidkával. Ez hol van?

Bátor fiú...

zsea
hol?

zsea
ez a kis kdvenc 😊

CarajoEsp
Hát ,hogy? Én csak azt tudom ,hogy ki lehetett õket szedni. Nekem majd mind megvan.

Davidka
Na ez hol van?

zsea

Davidka
Nembaj, majd a Crashdayben össze vissza lehet zúzni az autókat 😊

Menyus489
Tudtátok, hogy meg lehet hallgatni három számot a Bgae-bõl?

Bátor fiú...

Davidka
Na mi van? Leálltunk, ma még el kell juttatni CarajoEspet az 1700-ig!!!

Menyus489
Akkor az már nem "igazi" nfs lett volna (legalább is a rajongóknak biztosan nem 😞)

Bátor fiú...

Davidka
Attól még kitalálhattak volna képzeletbeli neveket és töréseket, mint a GTA-ban...

Menyus489
Igen ez a másik. A nagy autógyárak nem egyeznek bele abba, hogy egy "jelentéktelen" sz.gépes játékban összetörjenek a z autóik

Bátor fiú...

Davidka
Nekem az volt vele a legnagyobb bajom, hogy nem tört benne egyetlen autó sem, karcolás se volt, semmi... nekimegyek 350-nel a lámának, megállok, kikerülöm, megyek tovább...