5583
-
elmozo #16 Sziasztok!
Ezt találtam a hivatalos honlapon:
Beyond Good & Evil for PC is out now in the UK!
Nem tudom mit jelent de tetszik! -
#15 Amúgy a Prince of Persia CD-n van egy trailer asszem. -
#14 Szerintem van rá esély, hogy még karácsony előtt kijön. -
#13 hát ez az. minden cikkben azt írták amit olvastam, hogy november közepe, de hát még sehol semmi -
elmozo #12 mikor jelenik meg? -
#11 Bocs, máskor több smileet rakok ki -
#10 pedig annak tűnt mikor felkeltem, azt se tudtam hol vagyok -
#9 Nem baszogatni akartalak :) -
#8 már le is zártam a másikat -
#7 óóó bazze, hát igen, a hóhért akasztják. annyi legyen a mentségemre szólva, hogy a régi topinak szarul adták meg a címét, szal... meg ha már nyit valaki egy játékról egy topicot, azért írhatna róla egy kis bszámolót + képeket, nem azt hogy megnyitm, és leszarom, hogy mi van vele, na mind1. -
#6 http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1070485566 -
#5 itt ajáték hivatalos honlapja -
A népszerû Rayman megalkotója, Michel Ansel egy újabb sikervárományos platformjátékot, a Beyond Good & Evil-t mutatta be a nagyközönségnek a Los Angeles-ben megrendezett E3-on. Évek óta dolgozott már a BG&E által megjelenített univerzumon, állítása szerint ilyet eddig még nem nagyon láthattunk egyetlen konzolon sem. Most a GameCube lesz a prezentáló példa, erre a platformra jön ki úgyis elõször a program, melyben elsõbbséget élvez a kaland, mint játékforma, de sokszor elõfordul majd, hogy versenyeznünk, vagy éppen furmányos logikai feladatokt kell majd megoldanunk. Egyszerre kell irányítanunk egy mini-disznó szerû karaktert, valamint Jade-t, akivel majd fényképeznünk kell a gonosz ördögöket és teremtményeket, melyet eladva és blõle pénzt csinálva tudjuk majd fejleszteni a fegyverarzenálunkat. A kidó Ubi Soft nagy reményeket fûz a Beyond Good & Evil-hez, reményeik szerint a játékélmény, a magasz szintû átvezetõ filmek, valamint a hosszú játékidõ megteszi a hatását az eladási adatokban is. Tudunk pár képecskét i mutatni nektek a játékból, melyet a képgalériában találhattok meg.
Info: 576 Online -
#3 na, én mot keltem fel, mert Laludtam, de ezt most nem vágom mire volt jjó... 1ébként megnéztem, nincs ilyen topic, azért nyitottam neki 1et -
Cat #2 :D -
#1 Zaki, megnézted hogy van e ilyen topic?
1.!