Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menyus489
Most már valamivel jobb! (egyre többször enged be 😊)
Én is most játszom a prince-el és ugyanaz a véleményem róla, mint neked. (De gameboyon nagyon ott van 😊)

Zseának: Megpróbálom, csak akkor megint el kell mennem egy idõre. Melyik kell, az amikor mindig megjelenik, vagy az egész szoborszerû izé?

Bátor fiú...

zsea
hmm akkor lehet hogy még várok egy kicsit, BG&E elõtt én is a broken S3 játszottam, meg black mirrort ...

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

zsea
nem tudnátok nekem néhány képet berakni a fõellenrõl? szembõl meg oldalról
ha nagyon ráértek 😊

CarajoEsp
Hát drukkolok. Az a baj ,hogy Bge és Broken Sword3 után kezdtem el. Nagyon jó játék ,de valahogy üres egy kicsit Bge után. DE ettõl még ez is majd 100%

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

zsea
-tokat

zsea
a feladatok leírtam 😊)

hamarosan én is megoldom a Pop problémát...

CarajoEsp
Szia. Na mi volt? Most kezdtem el a Pop-ot. Nagyon jó játék nagyon jó harc és feladványokkal. Ami hiányzik : Zene és Történet😄) MEG A FELIRAT😞((

zsea
tökéletes megfogalmazás 😊)

zsea
na megjöttem

nekem eza fehér képernyõ tegnap volt, elmúlik...
az 1500 az enyém 😊

Menyus489
Megint sikerült bejönnöm 😊

Ez a **** oldal nem szeret engem

Hol vannak a többiek? Nem szabad leülni! Jöjjetek emberek! (én meg reménykedem, hogy megjavul)

Bátor fiú...

CarajoEsp
Szerintem a LLoterek a játék legkönyebben megoldható részei. A versenyeken új rekordot felállítani sokkal nehezebb.

Menyus489
Nem lehet igaz! Egész délután alig akart bejönni az oldal! Mindig rámegyek és fehér kép jelenik meg alul meg az hogy kész 😞 Most is csak valami véletlen folytán tudtam belépni, nem tudom mi lehet a probléma, abban sem vagyok biztos, hogy ezt egyáltalán elkülddi 😞 Ha bármi javulás lesz, Jövök! (Nem leülni, ha én még nem tudok jönni, gyorsan valami témát, ha még ma el akarunk jutni 1500-ig!)

Bátor fiú...

Hmuda
Na végre kikötöttem a mészárszéken. Nem volt egyszerû. Ráadásul a harmadik looter annyira tövig rágta az idegeimet, hogy a negyedikkel csak párszor próbálkoztam aztán feladtam. Na majd késõbb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Davidka
Don't Break Up The Team! 😊

Davidka
nehogy leüljön a topic!! Menyus, zsea!! hol vagytok? CarajoEsp?

CarajoEsp
Semmi probléma😄 Csak kiszúrtam😄

Davidka
Éreztem, hogy nem így van, de nem ugrott be a másik 😞

Davidka
Jah, sorry, máris javítom

Menyus489
Kösz.

Bátor fiú...

CarajoEsp
http://www.cograf.hu/top3gamez/cbge.htm

Menyus489
Kinek mondod ezt?

Bátor fiú...

CarajoEsp
Az Alpha Sector védi meg a bolygót. Nem Sector. Section!!!!

Menyus489
Meg a zöld szájával 😊

Bátor fiú...

Menyus489
Jade biztosan versenyben van, de mellette ott van még Farah a Princebõl és Bastilla a Kotorból is (rég nem volt ekkora "választék" 😊)

Na vissza kell mennem még tanulni, de azért negyedóránként benézek. Ha végeztem jövök

Bátor fiú...

CarajoEsp
Hehe:😄 Ezt a Gamestaron kérdezik. Spec Jade néz ki legjobban a zöld szemeivel.

Davidka
Pey'J

CarajoEsp
Szerintetek ki az év legszexisebb nõi karaktere?

Menyus489
Én is olvastam 😊

Bátor fiú...

Menyus489
Jó napot mindenkinek! Nemrég értem egy egész elviselhetõ napból az iskolában. Azért volt kellemes, mert óra is lyukas volt és az alatt lehetett aludni 😊 (Ha már este nem sokat 😊)

Egész jó lett, csak egy dolgot nemtudtam biztosan, a többi meg nem tudom, hogy jó lett-e 😊

Bátor fiú...

Davidka
CarajoEsp
Mi a lapod?

Davidka
Én is írtam róla egyet a lapomra, csak még átnézem, mielõtt felrakom

CarajoEsp
Hát a Hardwired-nek is küldök egyet, de szeretném ha ti is írnátok róla mert ténylehg kell róla a sok jó ,hogy legyen reklámja. (persze csak HMUDA Kotoros cikke után😊

Davidka
a gamestar már írt róla csupa jót 😊

CarajoEsp
Asszem kéne írnom nekem valami összefoglolót a játékról amit el kell küldeni nagyobb Lapoknak ,hogy megismerjék ezt a játékot. Apropó én megveszem már csak azért is ,hogy legyen második rész😄

CarajoEsp
Meg ne bukj.😞((

zsea
nem tudok semmit😊 igazság szerint én a pénteki vizsgára készülök

csak olyan rossz érzés úgy bemenni, hogy egy szót sem tudok 😊... no és mit fogok én ott csinálni 60 percen keresztül ...

zsea
majd ha kiflé mész a a factoryból -- egyenesen elõre lesza gyöngy, balfelé pedig a kijárat

a detektor: ahol a kaját tudod venni a "zöldségestõl" arról a térrõl kell felmenni a lépcsõn és az elsõ (és egyetlen) üzlet balra

Hmuda
Okés. Én meg szittem, hogy a leesett karral kell machinálni valamit, de megnyugodtam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Késõbb mikor mész ki a gyárból(idõre asszem) a csónakkal tudod felszedni.

Ha elolvasta kérem tépje össze!

Hmuda
Hogyan kell a gyárban kiszedni a gyöngyöt a medencébõl? Ott lebeg a szörny hullája mellett a vizen, de sehiogy nem tudom elérni. Plusz merre van az a bolt, ahol a detektorokat vehetem meg?

Davidka
mi drukkolunk neked 😊 Kíváncsi vagyok, menyus nyelvtan tz-je hogy sikerült.

zsea
akkor jó napod volt 😊
nekem csak most kedõdik, 6-ra megyek vizsgázni, és meg fogok bukni 😊) ez már tény...

Davidka
Nah, itt vagyok 😊 Elég húzós nap votl az iskolában... Lehet tanulni kéne 😊 Irodalomból feleltetett, szerencsére 4-es (olyan anyagot kérdezett, amit hittanból vettünk elõtte és abból 5d lettem...) Aztán a kémia tanár is úgy döntött engem szúr ki... Hogy úgy mondjam semmit sem tudtam, inkább negatívban volt mérhetõ az, amennyit tudtam, az anyagról, de szerencsére a nõvéremet tanította ez a tanár és a nõvérem kémiazseni (...) úgyhogy megkönyörült rajtam és helyre küldött jegy nélkül, mielõtt valami marha nagy hülyeséget mondok... Majd következõ órán biztos én felelek 😞

zsea
na átolvasam prince of persia topikot, lehet hamaroan tudok vele játszani 😊

(bár az szép, hogy hamarabb fogom megoldani az MX problémát, mint kiszedni egy képet a játékból 😊) )

zsea
oda kell tolni az áramos izét...

zsea
szerintetek le lehet tiltani valhol a gyorsbillentyûk használatát?
(vagy ne kombináljak😊) )

Hmuda
Király a gém. Régen játszottam ilyen jó egy platform játékkal.

zsea
Jó éjt!

zsea
ez a fraps a harmadik képlopó amit próbáltam...
majdcsak össze jön