5583
-
#2340 azt én is letöltöttem már pár hete, de nekem csak 2 nap volt, az se végig :) -
#2339 feladtam :)
"hamarosan" odaér -
#2338 feltéve ha a freemail is úgy akarja ... -
#2337 küldöm :) -
#2336 na én megyek
jó tanulást, jó játékot, és jó éjszakát:-) -
#2335 akkor hajrá Davidka:-)) -
#2334 Én nem játszok, hanem tanulok :)
Törit, meg hittant, meg kémiát, meg olaszt :)
tigeroo, sztem nyugodtan kezd előlről és figyelj jobban oda 1-2 dologra, gyöngyök szedése, állatok fotózása, nameg a mentés :) -
#2333 :-)) -
#2332 én vagyok...nincs lelki erőm elöröl kezdeni.. -
#2331 no, itt van még valaki, vagy már mindenki játszik?:-) -
#2330 hát igen... de nekem egy nálam 3 évvel idősebb bátyám van:-)))) -
#2329 :) -
Látod, ezért rossz, ha a kistestvéred odaengeded a géphez :) Az én húgom is úgy elállította media playert (fogalmam sincs hogy), hogy fél óráb telt mire visszaállítottam, hogy egyáltalán lejátszon valamit :) -
#2327 az könnyű, csak "nitrózz":D -
#2326 jajj, zsea: [email protected], sry, de nem frissítettem! szal vipmailes vagyok -
#2325 Automex. Rendesek voltak, azt mondták 2nap, meg is jött, Szabolcs megyében lakom -
#2324 köll a mentés!:)
thnx!:)
már megvan, de Automextől -
#2323 tesóm régen (még mikor kb 11-12 volt) megpróbálta megszerelni a gépet. Az lett a vége, hogy egy kábelt rossz helyre dugott be, és elkezdett füstölni, mint állat. valamilyen alkatrész szét is olvadt:-))) -
#2322 háááát....:-)) filmet méghozzá a Gyűrűk Ura 2 bővített változatát. Az amúgy is nagy kiterejdésű, sőt még lassan is töltött, mint állat (átlag 10kb/sec) -
#2321 mit lehet tölteni ilyen sk ideig? :) -
#2320 nekem eddig még csak a cdmeghajtó égett le :)
van egy olyan érzésem, hogy az öcsém kavar be... tegnap kapott internetet... bele sem merek gondolni miket csinál :)) -
Csak aztán vigyázz fel ne robbanjon! :) (nekem egyszer robbant egyet a tápnál, ki is kellet a fél gépet csderélni :)) -
#2318 :-)) az én gépem már egy hete megállás nélkül megy:-))) ki se volt kapcsolva, mert éjszaka is ment a letöltés:-) -
#2317 hát berakhatod a képed, atán megdicsérnek :), de azt mi is megtehetjük... :))
folyton fagyok, azt hizem pihentetem egy kicsit a gépem -
#2316 ja, hogy és akkor abba a fórumba be lehet rajzolni? wow:-) -
#2315 thx:-) -
#2314 http://forums.ubi.com/messages/overview.asp?name=bge_gd -
#2313 melyik a hivatalos fórum? mi a címe? -
#2312 nem csak egy keveset :))
na de addig nem véleményezek amíg az enyém nincs meg :) -
#2311 jól teszed:-) -
#2310 kifagytam :) grrrr
már flopyn tárolom a mentéseimet, nehogy elvesszenek :)) -
#2309 hát, én elég jól tudok, végül is.... -
Nekem tetszenek, bár az egyiknek egy keveset nyomott a feje :)
Közületek tud valaki jól rajzolni?
Ha már megindult, én is összedobok egy rajzot, ha lesz időm rá, és akkor majd lehet kritizálni :) -
maxius #2307 Ki szedte össze az összes pearlt? -
#2306 megyek rekordot dönteni :), majd jövök -
#2305 a hivatalos fórumon, kezdik készíteni a fanartokat .... láttátok már? vélemény? -
#2304 hát kulcsos bug akkor van, ha felraktad a patchet, de akkor mindig :) és az együtt jár egy fagyással
hangbeakadás nálam nem fordult elő, szerencsére... csak hangelmenés :)) Melyik jobb?? :)) -
#2303 nem rész, csak az a kulcsos bug, már ha bug, és nem én vagyok ilyen béna:-) meg az, hogy ugyanott mindig lefagy... meghogy beakad a hang... csak épp ez a gondom:-) -
#2302 az enyém :))
észre sem vettem :)) -
#2301 Én meg 2.-ra. Nekem ezezk a versenyek rohattul bejöttek. Azokkal szórakoztam legtöbbet.