5583
-
Viszont szó szerint lefordítva elég értelmetlen: Jade Reporting & company= Jade ripoltál és vállalat. Ez elég röhejesen hangzik :))))))))))) -
Én is valami ilyesmire gondoltam. -
#2418 saját vállalkozás? :) -
#2417 ezt írják róla (foglalkozás terén)
Occupation: Action Reporter / Photographer - she owns Jade Reporting and earns her living by producing various photographic reports on commission.
-
Szerinted ott írnak róla? Ha máshol nem hát a fórumban. -
#2415 a hivatalos oldalon kénr utánaérdeklődni
biztos rád gondolt :)) -
Az "azt írja"-val ugye rám gondoltál ? Ugyanis ezek mind az én kis gyűjtőmunkám eredményei (már megint milyen szerény vagyok :)))) -
Én se, de mire jó a szótár :)))))))))))) -
Én se ezért raktam utána kérdőjelet :)))
Az elején említik meg párszor, sztem annak Jade munkahelyének neve, de konkrétan nem tudom, és a neve alapján elég nehéz magyarra fordítani :)
Kösz hogy tetszik :) -
#2411 Jah, én se tuttam :) -
#2410 nem is tudtam, hogy vágóhidat jelent a slaughaterhouse :))
ezt a Jadest, amit Davidka írt én sem értem... -
#2409 Én is megkaptam, viszont ezt a Jade Reporting & Co.-t nem értem... Mi ez? Hol van, azt írja intézmény, miféle? -
#2408 én pont most kaptam meg, megyek is olvasni :) -
#2407 Nah ez király amit küldtél. -
#2406 jó szórakozást :) -
Biztos az a mydoom vírus vagy mi támadta meg.
Na én megyek mert folytatódik a film. -
Igen ez Isteni jel :))
Na elküldtem a leveleket, de nem a freemailről, hanem az otthoni címről, úgyhogy ne lepődjetek meg. (és biztos nem vírus :)))))) A freemail nálamis ezt írta ki :( -
#2403 eh adatbázis hiba :) mikor máskor, mikor kapok valamit... (mostanság nem megy túl jól a freemail)
grt!a 2400-hoz :)), direkt mostanra rakták a reklámot... :)) -
Enyém lett a 2400! :)))))))))))))))))))) -
Majd kellenének 5letek a szavak és kifejezések jó magyarosítására (pl.: A jede reporting & co.-nak is kell egy jó magyaros név) -
mindhármótoknak pontosabban :) -
Na reklám van itt is vagyok :)
Küldöm mindkettőtöknek sztem pár perc múlva ott is lesz. -
#2398 igen nekem is :) -
#2397 Nekem is jöhet rendavid..freemail...... :D -
#2396 Nah. Nekem küldheted a carajoesp..freemail....hu-ra(nem kérek spamot:DDD) -
#2395 nemhinném, hogy lesz valami... Nayon ücsörög a topic... Én épp a honlapom angol verziójának elkészítésén fáradozom :) Jó kis angol gyakorlás, kell is tudni, elvégre világnyelv, bár ott van a világnyelveknél a spanyol, a francia a portugált is sokan beszéli (brazilok), de még az arabok is sokan vannak, a kínaiakról nem is beszélve, de sztem legtöbbjük nemsokára csak az angolt fogja tudni... -
Na itt vagyok jó napot mindenkinek (pontosabban inkább estét :)).
Látom rákaptatok nagyon erre a VIP-re, én is megcsinálnám, de nincs túl sok pénz a kártyámon :(
Sajnos ma még nem foglalkoztam az írással, más elfoglaltságom volt, viszont a jegyzetek megvannak már egy doc-fájlba, bárki aki kéri elküldöm neki szívesen.
Na ennyi 20:40-kor kezdődik a Basebolondok a TV2-n azt nézem, deazért reklám közben még benézek. -
#2393 nem én PoP-zok :) most vagyok 50%-nál és a kedves MX-em rendesen megszenvedtet... de legalább nem haladok túl gyorsan :)) -
#2392 Nah, mindenki BGE-zik? menyus, hogy halacc a folytatással?
Nekem most el kell intéznem vmit, majd gyüvök :) -
#2391 Nah, én is VIP lettem :) -
#2390 És a VIP mennyi ideig érvényes? 1 hónap? Aztán újra kell? -
#2389 Egész jó. Igazából semmi extra ,de tok törölni 6percig és ez sokat számít:D Főleg nálam:D Magyarosítás szerintem folyamatban van. -
#2388 pedig nem nagyon kéne elfeledkezni róla: ha magyar lenne, én biztos szívesebben játszanék vele:-) -
#2387 magyarosítás terén van valami fejlemény?? mindig elfelejtem megkérdezni :) -
#2386 milyen a vip? :)) -
#2385 Nah. Elkezdtem írni a történeteket. Remélem vasárnapra lesznek. -
#2384 Hello, végülis a tanár úgy döntött nem írunk :)
Megúsztam (mázlista) -
#2383 szivesen :) -
#2382 thnx zsea! naon lenni hálász kisz hobbita..:) -
#2381 drukkolok a plussmacimmal eggyütt:))