3220
Szerintetek?
  • Al Bundy23
    visszaolvasok, de nem hioszem hoyg mondtam volna ilyet :)
  • Al Bundy23
    már megbocsáss de egy olyan lánnyal aki kurogat ide oda, azzal nem is lehet tervezni hosszutávra :)
    de lehet hogy tévedek...
  • davos80
    Szívesen, de az ucsó kb. 20 hozzászólás arról szól, hogy de meg dugnám, meg de leszopatnám...stb.
  • davos80
    Te csak dugod a nőket?Másra nem jók szerinted?Elég pritkó lehetsz ha a kefélés az első...
  • Al Bundy23
    köszönjük épitő jellegü hozzászolásod..
  • davos80
    Sok kielégítetlen f*asz...Szó szerint.
  • Al Bundy23
    höhö :)hol is vannak azok a bizonyos "barátnők"? :)))
  • Narancs
    Ja a 16 éves már makk érett, ahogy mifelénk mondák...
    Ez a falu vhol a Tiszántúlon volt ha jól emléxem!
    De mindek ilyen messzirre menni?
    Itt van hugi meg a barátnői! (vagy ez már a másik topic témája volt?)
  • Mars
    Bézbólütővel egy kokit, oszt kész... :DDDD
  • Al Bundy23
    :)))ha hagyod
  • Mars
    Nincs benne baj. Paff egy füles, oszt szent a béke. A 20-éves meg visszaadja.
  • Al Bundy23
    :) amugy nem tudom mi a baj azzal ha egy 22 éves csávo meg akar répálni egy (na joa 15 még fiatal) de egy 16 éves már azért répálhato kategoria :)
  • Mars
    Én 3-at akarok. 1-et kűdök, 2-be meg turkálok. weewewewehwhwh
  • Mars
    Ha meg összesz.rja magát, akkor a slag még mindig ott van. :DDDD
  • Mars
    Jó az!!! slaggal lecsapatjuk, meg smirglivel megberetváljuk, oszt aggyad neki. ehe ehe
  • Al Bundy23
    simán :)ezek messzagatják a brénket egy karton cigiért báz :)
    nari melyik fálu éz? ugye nem valami dzsipszi picsákrol beszélsz :))
  • Mars
    A felét állom, meg hordom a sört, ha mehetek veled
  • Al Bundy23
    hova kell menni? karton cigiér mit csinálnak?!?!?!
  • Narancs
    rendszeres=rendszeresen
    korár=korára

Nahh!
  • Narancs
    A lányok 50% -a 14 éves korár rendszeres maszturbál!!!
    Aki meg masztizik az előbb utőbb (főleg előbb) másra is hajlandó lesz!
    Falun meg pláne!
    1 szál cigiért leszopnak bárkit a kis hetedikes lánykák! Ez nem vicc!
    Lehet szörnyülködni de sok helyen ez a helyzet!
  • Al Bundy23
    te lókupec nem hancurozzál má itten heyy :)
  • Mars
    Ha haggya magát, meg ke szúrni. wáááháháháháháhá
  • steweee
    csak nem az irigység beszél egyesekből? nem akarok elkeseríteni senkit azzal amit most mondok. félreértések elkerülése végett előre közlöm, nem vagyok pedofil, igazából felháborítanak amikor egy felnőtt egy gyereket molesztál, de szerintem el kellene gondolkodni azon, hogy szexuálisan meddig tekintünk (főleg egy korához képest jól fejlett lányt) gyereknek! az hogy szellemileg nem érettek még eléggé az önállóságra, nem jelenti hogy szexuálisan nem érettek! én most múltam 26, és bevallom őszintén, a fiatal lányok/nők tetszenek.a legfiatalabb csajszi 16 éves volt akivel keféltem is, meg volt jópár 17-19 éves, 20 felett alig, és mondhatom, a legfiatalabbak voltak a legvérmesebbek!profin csináltak mindent, és élvezetből!akikkel a legjobb volt, azok mind 12-13 éves korukban már cumiztak, 14 évesen meg keményen keféltették magukat, és bár baromira szégyellték a dolgot, és lehetőleg titokban tartották amennyire lehet, de meg voltak őrülve a szexért!volt köztük biszex is bőven!a 16 éves csajszinak előttem volt egy 2 évig tartó kapcsolata, egy akkor 27 éves sráccal, bár össze-vissza csalták egymást, azért jól kijöttek egész sokáig.na én azt a gyereket sem nevezném pedofilnak, legfeljebb türelmetlennek!:))
  • nemcsakfeel
    nem értem miért kell megint bemártani az "átlagot"... és amúgy is ne OFFoljál.
  • Falabu #315
    22 fitty! És egy 25 éves fiú mit akarhat egy 14 és fél éves lánytól?! Nahh? Én azt a faszit úgy basznám sittre ahogy van! Persze előtte levágnám a tökeit és beledugnám a seggébe, hogy a jó**** életbe ne gondoljon még 1x arra a csajra!!!
  • peet69
    Tisztelet örvend mindenegyes kivételnek.
    [Nem akarja magát reklámozni de hátha ígyvan] :c)
  • Mars
    Sajnos igen....
  • Pyx #312
    nem mindegyik
  • Kata
    Ennyire közönségesek lennének a mai fiúk? [fejetcsóválószmájli]
  • Mars
    Hokiszagúan és saturészegen odaállsz a csaj elé, azt a fülébe hányod: SZERETLEK
  • Al Bundy23
    na te itt is juampeckodsz?
  • Mars
    Ennyi erővel le lehetne zörgetni akármelyik 15 éves picsát.
  • Narancs
    Végülis mindenki jól jár nem?
    Mi itt a gáz?
    A srác kefélhet, a csaj villoghat, bár ha egy 22 éves rákényszerül hogy 15éves csajjal járjon, azzal lehet hogy nem tud villogni sem...
  • Narancs
    Van ez így, nálunk van egy két elég túlfejlett hetedikes akiket simán felpróbálna a fél 12.évfolyam
  • davos80
    Most vettem észre ezt a topikot.Elég genny dolog huszonévesen tizenéves csajokat dugdosni.A szexen kívül nemhiszem, hogy akarhatnak tőle valamit.Nics olyan szellemi szinten általában a csaj.A csajnak meg azért jó, mert egy idősebb fiúval kavarhat, és vagizhat vele a barátnőinek.
  • nemcsakfeel

egy kb 12 éves csaj ma megtetszett :))))))))
  • Frank99
    én azt tudom rólad elképzelni, hogy TE meg egy 60 éves ÚR....
  • Botond #302
    az hogy az ember szorul egy ideig az nem ok,hogy leadja a szinvonalat,és ha megfigyeled,aki nem enged a szinvonalból az meg is kapja a toppos árut sűrűbben,mint aki minden csajra rástartol ;-)
  • FtranX
    hát ha sokat fizetne...
  • SoDI---
    hát belegondolok, hogy én meg egy 60 éves nő...
    [OKÁDIK]

Ne viccelj.
    Tudod, mennyit fizetne a társaságodért egy jobb módú korosabb hölgy? :-))))