3220
Szerintetek?
-
#459 Irigyelnélek, de az életem olyan volt eddig, hogy ha újra végig kéne csinálnom, valszeg. inkább megfojtanám magam a köldökzsinórral ! Nem kívánom az ellenségemnek sem... Elhiszem, hogy van aki szívesen lenne újra gyermek, de engem inkább temessenek jó mélyre és dobják el kulcsot ! :DDD -
#458 Jó. Dolgozni, iskolába, sportolni, táncolni meg te mész el helyettem... Aztán arra fordítok időt, amire akarok. Tudod én az első diplomámat végig úgy csináltam, hogy dolgoztam mellette, és eltartottam magam. Most a másodikat ugyanezzek a módszerrel csinálom. Otthonról kaptam volna apanázst, de én mondtam le róla, mert két húgom van, akik szintén tanulnak. Meg amúgy is utálok függni anyagilag bárkitől is. -
[Walaki]D`Lair #457 Azt teszemö! :) -
davos80 #456 Jó biztos persze...ITT zárjuk le a témát szerintem.A rágalmazásaid alaptalanok.Nézeteltérésről volt szó, erre az öcsid elkezdett lehülyegyerekezni, meg stb.Más vélemény.El tudjátok ezt fogadni, anélkül, hogy negatív megjegyzést tegyetek a másikra?Semmi bajom nem lenne veled/öcséddel, ha nem kezdenétek negatív megjegyzéseket tenni.=> milyen videokártya #939 Hagyjuk egymást, ezután ne lásd meg amit írok, még ha más a véleményed is.Én sem foglak észre venni. -
#455 még gyerkőc vagy, de az nem baj...élvezd ki ! -
[Walaki]D`Lair #454 Én ebbe nem szólok bele, lévén csak 18 vagyok...:) -
#453 najugye -
#452 Ezzel én is így vagyok. :D -
#451 Már nem. -
#450 pontosabban mondva amire az ember akarja hoyg klegyen ideje arra lesz is.. -
#449 Én is kiváló vagyok önhipnózisban, de attól még tudom, hogy hülye vagyok ! :DDD -
#448 Esélyt se adsz -
K.András #447 Ha nem szakitasz valakire elég idöt,akkor miért mondod azt hogy szereted?Akit szeret az ember arra idöt is fordit... -
#446 És miből gondolod, hogy ő nem lesz képes téged így is elfogadni, szeretni és melletedállni céljaid elérésében ?!! Lehet ő is hasonló cipőbne jár ! Miért döntessz helyette is ?!! -
#445 Nem siránkozom, már beletörődtem, és jó így nekem. -
#444 gratulálok...:) -
#443 Szerintem nem... :) -
K.András #442 Ott a pont. -
#441 Jó akkor kérdem én: Síránkozol, hogy nincs kapcsolatod, vagy jó így neked minden, és nem is akarod hogy legyen valamit, másrészt, mit teszel ezért? -
#440 AZ főleg igaz, hogy ha egy egészséges férfi meglát egy jó nőt és nem "arra" gondol, akkor ott gondok vannak. AZ más kérdés, hogy ha van partnere, akkor képes magán uralkodni és annak az egy nőnek tartogatni magát, DE a gondolat bűne máris megesett ! Van is a mondás, hogy mi különbözeti meg a vadállatot az úriembertől, hát csak annyi, hogy az úriember tud várni ! -
K.András #439 Ismerlek ám nyilas!!!:)
-
#438 az legalább nem kapzsioságbol és önzöségböl öl :) -
#437 Ezt aláírom. Legutóbbi kapcsolatom - 1,5 éve - azért ment tönkre, mert nem volt elég időm a páromra. Meló, suli, sport, tánciskola. Azóta facéran tengődök. De van bennem annyi tartás, ha esetleg jön egy udvarló, akkor nem szórakozom vele, nem hagyom kibontakozni, hanem az elején szólok, hogy stop. -
K.András #436 Ez elég hülye példa volt :)
Ugye az aligátornak az a dolga hogy letépje a lábad,persze mindezt nem öszinteségböl teszi... -
#435 és valahol igazuk is van....mert sajna tényleg kihalofélben vannak ezek a férfiuk..nézzél csak szét mit látsz mindenhol a mümácso takonypócok.... -
#434 Azt állítod hogy minden pasi félrelép(het) egyszer...ez nem igaz! -
K.András #433 Miért tüntetném fel rossz szinben?Szerintem balgaság azt hinni hogy egy férfi tökéletes,olyan nincsen.Ha ezt egy nö nem tudja elfogadni ,az nem is szerethet igazán. -
#432 Egyébként abban is van valami, hogy a nők egyre jobban inkább a maguk kis életét akarják kialakítani, és ezért nem jut idő pasizásra, ambició...törtetés...stb. -
#431 Én már tényleg elhiszem egy ideje. -
#430 [bólogat]
Kell az őszinteség, de ott a kölcsönös bizalom és a hűség is ugye... :) -
#429 Elég rossz színben tünteted fel a férfitársaidat, pedig akad még normális, hűséges, ragaszkodó típus, csak úgy ahogy most te is a nőkbe mindenki azt súlykolja, hogy nincs, és kezdik elhinni :( -
#428 Nos az aligátor is őszinte állat, mégis letépi a bal lábadat tőből...Szal. az őszinteség sem minden ! -
K.András #427 De legalább nem hazudnak,ez már valami nem?Öszinteség,bármi áron,nekem ez a lényeg. -
#426 És sajnos igaz. Nálunk még kevésbé, de immár dől az igazság odaátról...brrrr
Világ nőstényei, önmegvalósítsátok magatokat ! Íme az eredmény... :DDD -
#425 -
#424 Jó. Eddig egy sem. :) -
K.András #423 Ne itt vitázz,ha nem látnád értelmes beszélgetés folyik,huzzál a rákba veszekedni máshova... -
#422 bazze nem esik le
ecsém :)
na megyek is :) -
#421 Csak majd egy számot írj be hány privát üzenet érkezik a fiúktól, hogy én nem vagyok ilyen! :)) -
#420 Ha valami leszbi klub címét akarod, vagy egy laktanyáét, akkor köszi, de ne! :)