3220
Szerintetek?
-
#217 Bazz, mondanék rá vagy 20-at....lehet hogya szemem rossz :) -
#216 Had mutassam be Anit. A képen olyan 13 és fél éves volt. Van didije a cicusnak. -
#215 Ezen akkorát röhögtem... vajon miért? -
#214 Én nem akarom védeni, mert nem ismerem, de az hogy nem mondja el, az nem azt jelenti hogy nem volt barátnője... -
#213 huhá:D -
#212 Jajj ez olyan romantiks volt! :) -
#211 En pedig egyet ertek veled, ha tenyleg ugy erzed, hogy az a 22 eves csako szeret teged, es te is erzed a true szerelmet, akkkor hulyeseg lenne megfogadni az itteni sok luzer javaslatat, mert a szerelem a lenyeg... En tudom azt 20 evesen, hogy beleszerettem egy 15 eves lanyba, aki inteligensebb, mint a ti 25 eves baratnotok:), es szeretem, ez a lenyeg... Az meg nem erdekel mellesleg, hogy a tesoja mit gondol, mert neki is van egy 22 eves tesoja....... -
#210 :) oszt társnak nővérétől is kértek pénzt labdára, és örült, hogy milyne aranyos kislányok, labdázni akarnak...
aztán le esett neki, hogy miről is van szó:DDD -
#209 12 évesen dédnagymama :D -
#208 Te cuccozol? :) -
#206 LOL -
#205 :DDDDDDDDDD -
#204 :DDDDDDDDDDDDDD -
#203 Attól még, hogy 22 éves lehet az osztálytársa is :DD -
#202 jajj bocs ezek neked tetszenek?
hát igen korcs világban élünk, és ezek erősítették bennem
ezt a tudatot...
.jpg vagy gumibaba mint neked? -
#200 És a szüleitek mit szolnak ehez?
nem hiszem hogy áldásukat adták rátok... -
#199 Mondasz valamit, de szerintem nem az életritmus a legnagyobb gond. Az a lényeg, hogy az embernek olyan partnere legyen, akivel valamennyire egyezik a gondolkodás-módja, magyarul egy hullámhosszon van. Akkor van baj, ha az egyik fél bulizni szerene menni, a másik étterembe akar menni. De lehetne ezer példát felhozni. Ha a közös hullámhossz megvan, akkor viszont tényleg nem számít, hogy ki hány éves. -
#198 Kicsit mintha pesszimista is lennél...! Mi az, ami ilyen idős korodra elvette az élet élvezetétől a kedvedet? Amúgy meg bp.-i vagy? -
#197 milyen jó ilyen tapasztalt "bölcsek közt" lenni :) -
#196 én 1épként átlagban 16-17-18éves korban akarom elvesziteni -
#195 Vissza térve a képre Crem ismered a szőkét?
mert elég jó és ráadásul pont egy koru velem ha 13 -
#194 jól szóltál rézbőrű testvérem :) -
#193 Ebből is látszik, hogy nagyon fiatal vagy még. Miből gondolod, hogy egy 22 éves mellett nem lenne szar az élet, ha eddig ez volt róla a véleményeD? Nőjj fel, és a korodbeliekkel ismerkedjek, az olyanokkal, akik iskolába járnak, mert hidd el, hogy neked tök szar lesz, és neki is, hogy ő már dolgozik, vagy fősulin tanul, te m eg még csak középiskolába. Nem összeegyeztethető az életritmusotok emiatt.
Gondolkozz egy picit. Bár ez ilyen fiatalon még egy kicsit nehézkes. -
#192 Ezt honnan veszed?
16 év az átlag! 13 egy kicsit durva.
(A romáknál esetleg.Bár ott inkább 12:)) -
#191 talán nem kéne idő előtt szexuális kapcsolatot létesíteni, akkor szebb lenne az élet -
#188 És te mennyi idős vagy?Áruld el nekünk is az élettapasztalaidat. -
#186 Kell a csaj száma 1ébként Barbi a neve és 15 éves lesz. -
#184 Egyebkent azon a fenykepen eppen 2 olyan 13-15 ev kozotti csajt lattok, akiket buliban 10 percenkent visznek ki a kigyurt csakok... Ha ez nem nevelesbeli problem, akkor semmi...Meg az is lehet hogy az apja is molesztalja...Mert nem eppen ez egy megfelelo viselkedes egy 13-15 ev kozti lanytol.... -
#183 a Diszkocicak igen, de lehet egy csaj szep, es szuz is, minden jellem, es neveles kerdese... A ribanc 15 eves csitrik meg csak arra jok, hogy megba*szatok oket, mert nem eppen normalis emberek:) -
#182 hat ugy oszinten, en atlag nem csak a sex miatt vagyok egyutt egy csajjal, es ha egyszer ugy erzem, hogy szerelmet erzek, akkor plane tudok varni ezzel... Egyebkent meg A lanyok 35-40 szazalekara igaz kb, hogy 14-15 evesen mar nem szuzek... -
#181 na most lesz verés, vagy nem -
#180 A témához kicsit visszakanyarodva...
Vagy korcs világban, élünk vagy lassan 2004-et írunk!
A lányok már nem a nászéjszakán vesztik el ártatlanságukat, és (hál'istennek) nem kell bemutatkozni az egész családnak, hogy egy jót du****k...
A témaindítónak:Szar érzés... De lassan jobb, ha beletörődsz, hogy ha nem is idén, de rövid határidőn bellül valaki elviszi "táncolni"... -
#179 N°1!:)) -
#178 Na...
Gondolom a hozzászólásod alapján "ááámekkora baszott feje van:D te egy Robert de Niro és Bred Pít keverék vagy...
Vagy az eddigi barátnőid után tényleg igazad lehet, igaz azoknak a nevük egytől egyig .JPG-re végződött... -
#177 Szvsz ez csak egy jól hangzó közhely.Azért még nem minden lány veszti el a szüzességét 14 éves korban.Kíváncsi vagyok hányan voltatok ilyen korú lányokkkal.Márpedig elvileg rengetegen voltatok, ha mindegyik nem szűz, ugyebár?Arról nem is beszélve, hogy voltam 1-2 16 évessel, de életem leggyengébb élményei közé tartoztak:)
-
#176 Te hol élsz? Láttál már te 15 éves csajt? Már csak akkor szűz,ha nagyon csúnya...nézzél szét egy szórakozóhelyen(diszkó) meglepődnél, hogy némelyik mekkora ribanc -
#174 és majd megfordul, 2 foga lesz, azis rothadt -
#173 A jobb oldali szőkéből veszett jó nő lesz, ha felnő!! -
#172 nem...azért van a gumióvszer...ha a bizalomra építenénk (és elég lenne) nem lenne AIDS -
#171 jáááááááááájj azok a csecsek:) borzalmas a feje... az igaz.. de azért összemaszatolnám a kiscsajt titokban...