3220
Szerintetek?
-
#499 Bameg ! Én képes lennék szívem hölgyéért ebben az országban a nőknek egyenlő munkáért, még akár egyenlő bért is adni ! Dúlva vagyok mi ?!!! :DDD -
#498 Basszus mindjárt rádumáltok, hogy este menjek el bepasizni... :D -
#497 De mi azért vagyunk, hogy a kis lelketeket pátyolgassuk! :) -
[Walaki]D`Lair #496 Ez így van...bazmeg...nem óvodás vagyok...:)))
Csak ennek -véleményem szerint- nem kéne így lennie...csak a társadalom erőlteti az emberek tudatába ezt és az ehhez hasonló marhaságokat... -
#495 Jah a nők sokkal erősebbek ! Főleg lelkileg ! -
#494 Én azt mondom hogy az aláírásom mindent elmond! :)
Vannak akik képesek lennének akár érted, akár más lányért mindent megtenni, csak már nem bizonyíthatják be...mert ott tart a világ ahol :( -
#493 Mások is élnek így...és ??? -
[Walaki]D`Lair #492 Fú én egyre jobban irulok-pirulok itt a topikot olvasva...
[nemis] -
K.András #491 Majd rájössz,egy nö sokkal kitartobb általában mint egy férfi,no persze ha nem autorol,vagy kimondottan férfias dologrol van szo. -
#490 Ott van pl. az Oázis park stb. ahol az egész "család" jól szórakozhat... -
#489 Nem, nincs férfi a dologban. :) -
#488 Jó, a sport kilőve. Mi van a melóval? Mondjuk három napra el kell utaznom vidékre. Vagy három hétre külföldre. De legyen csak egy sima reklámfotózás, ami mondjuk 12-14 óra... Aztán jöhet a suli is, a tánccal nem kell foglalkozni, oda simán jöhetne partnernek, természetesen. -
#487 Azért ha mégis férfi van a dologban irigyeljük egy kicsit :) -
[Walaki]D`Lair #486 Hát azért....nem törvényszerű ez... -
K.András #485 A nöi kitartás ilyen dolgokban legendásan hires :)
(ironia nélkül) -
#484 Így van. Ráadásul bika a csillagjegyem, ami ezt megszorozza kettővel, majd négyzetre emeli. :) De ez legyen az én magánéleti titkom. :) -
#483 Valami hasonlót akartam már kérdezni. -
#482 Közben jön egy-két srác aerobikra, hogy na majd ő megmutatja. De míg mi lazán letornásszuk a 45 percet, addig ő meghal a 15. percnél, és utána laposkúszásban hagyja el a termet, és persze többet nem látjuk. :) -
K.András #481 Nem akarok provokativ lenni,de hogy birod sex nélkül?Azt mondod neked nem jok az éjszakás kalandok,barátra nincsen idöd,szal egy fiatal nö sex nélkül olyan mint egy auto benzin nélkül.:) -
#480 Egyébként kitaláltak már olyan edzőtermeket, ahol míg te aerobikozol, esetleg a barátod fallabdázik, kondizik, vagy mást sportol... -
#479 Látod itt van a másik gond? Tényleg nem hiszed el, hogy valaki elmenne veled, és nem a másik nőt bámulná! :(
Megjelentél a fórumon, és a férfiakból előhoztad a valódi énjüket!
A következő szavazás a főlapon ez lehetne:
Milyen kapcsolatot létesítenél Katával?
- Csak szexuális kapcsolatot (ha hagyja)
- Komoly szándékaim vannak (ha hagyja)
- Nem akarok tőle semmit (ha hagyja)
:))) -
[Walaki]D`Lair #478 Nemö! -
K.András #477 Azárt kicsit tényleg ciki volna a barátoddal beállitani egy aerobik orára :))Bár fene tudja... -
[Walaki]D`Lair #476 LOÁL -
#475 Értem, és elfogadom, de azért tanulni is akar az ember, meg közben nem éhendögleni, és mivel rohadt híú is, ezért elhízni sem... Klónoztatni kéne magam. :) -
#474 Pesze, csak az ugráló melleket bámulni, mi? :PPP -
[Walaki]D`Lair #473 Rohadt kapitalizmus...:)
[előtörnek az anarchista-kommunista nézetei....:))) ] -
#472 Annak dúlva ! -
#471 Nem szégyen az ! Szükséged van rá, hogy azt tehesd amire vágysz. Más kérdés, hogy áltaában pont annak hajszolása foszt meg az életedtől, de ez már egy másik mese... -
#470 De most tényleg! Elhisszük term. hogy nálad elfoglaltabb nő nincs a galaxis ezen kvadránsában, DE azért tudod te is, hogy csak karat kérdése... Persze szabad világban vagy szabad nő, úgyhogy csakis azt tedd amire vágysz (ott belül) és ne hallgass senkire ! Főleg rám ne ! Csak tedd, amit tenned kell ! -
K.András #469 Nem de teniszezni mondjuk szivesen eljárnék veled,aztán otthon miközben tanulsz én gépeznék,mikor dolgoznál akkor nöznék :)))Az utso csak vicc volt... -
#468 Szerintem sokan eljárnának...de mindegy hagyjuk most ezt! :) -
[Walaki]D`Lair #467 Én nem...én úgy jól érzem magam ahogy vagyok/voltam, van nagyszerű családom,barátnőm,barátaim...ezeken kívül nem sok minden kell...illetve igen, csak nincs pofám ezek után ideírni a pénzt... -
#466 Csak ne tudjanak egymásról, mi? :D -
#465 Ehhez már csak egy android lenne elég ! -
#464 Eljárnál velem aerobikra, meg aerodance-re heti kétszer? Egyébként a többi - szintén időigényes - dolgot kényesen kihagytad... -
#463 Kell egy csoporttársbarát, egy edzőpartnerbarát, egy munkahelyi kapcsolat, és egy táncpartnerbarát... :DD -
#462 Ő épp ezért hazsnálja az elfoglaltságát kiváló indokként arra, miért van egyedül... -
#461 Ez még semmi darling ! :DDD Hidd el, tényleg csak rajtad múlik ! Ezt én mondom a másik nagy önhipnózisuser ! :DDD -
K.András #460 "Jó. Dolgozni, iskolába, sportolni, táncolni meg te mész el helyettem..."
Tényleg nem akarok kötekedni,de pl a sportolás az szerintem pont olyan amit együtt is lehet csinálni...Csak arra akartam utalni,hogy ha a barátnöm nem fordit rám elég idöt,akkor biztos könyebben megadom magam más nöknek :)
Tehát az oké hogy vannak valakinek elvárásai,de ez nem lehet egyoldalu...