3220
Szerintetek?
-
#170 de minden kapcsolat a bizalomra épül, nem ? :DDDDDDDDDD -
#169 nem is a bizalmat gerjesztik -
#168 A háttéreben az a világos kék felsős jól néz ki. Az elöl lévő két ribi nem vmi bizalom gerjesztő. -
#167 Jaja, igazat beszélsz.
Ezek a mai 4 éves nők... hát az eszem megáll :DDDD Kimész a strandra egy ovis csoport mellé és csak lesel. Utána aztán mondhatod hogy én azt hittem hogy 200 as IQ ja van..
Szász Marcit is így b*szhatta meg friderikusz. Neked ekkora az IQ-d ? akkor biztos elmúltál már 18. :DDDD.
Témaindító: " reggel hugom, este dugom" ?? szóval te vagy 20+, és kiváncsi vagy a mi ötleteinkre hogy mit csinálj vele. Én majd beszélek a hugoddal :DDDD -
#166 Felvágni a barátnői előtt. -
#165 Hasonló az én gimimben is volt. A 7.esek között volt egy olyan csajszi, hogy nem hittem el róla, hogy 13 éves! Vékony derék, hatalmas feszes mellek, iszony jó segg, szép arc. Rettentő gyerekes viselkedés... -
#164 e zpedofíling ezek kislányok nem mondadnám rugdosnám -
#163 Szerintem is a szőke ari nagyon...
A másikat se vetném meg....
ICRAM: ne mond már hoyg mondanád neki hoyg Oh, kérlek ne! Ne szopj le :) -
#162 Faszt, a szőke nagyon ari :) -
#161 Szerintem mindkettő borzalmas :D a baloldalinak borzalmas a feje! Cikói meg mintha szilkonok lennének :D -
#160 PEDOFEELING -
#159 2. apukát :) -
N #158 Bocs reálisabb kérdést. -
N #157 HÉHÉ én feltennék egy jobb kérdést ami általánosabb:
MIT AKAR A 15 ÉVES CSAJ A 22 ÉVES SRÁCTÓL? -
#156 Az még hagyján, de genetikailag szoláriumozottnak tűnik :) -
#155 ááámekkora baszott feje van:D -
#154 3 éves kisácsók akkor még a 8 és fél éves kis bigét is megruházhatja:D -
#153 837 de ezért most levágom a fjeed, mert tudod az életkorom...sőt mindenkinek levágom a fejét -
#152 hát 14 évesen a szilikonmell tényleg durva lenne :D -
#151 Remélem találsz -
#150 Különben az ideális a férfi életkorának a fele plusz hét. -
#149 Épp most keresek valami képet róla... -
#148 Szerintem 14-ek...
Gimiben volt egy csaj, aki már 14 évesen akkora (természetes. nem szilikon) mellekkel büszkélked(het)ett, hogy a legtöbb 18-22 éves csaj is GYILKOLT volna érte! -
#147 Szerintem is kevés neki a 13...
De Csernobil óta más a véleményem! -
MrTressy #146 jobb oldali az aris de a baloldali csak mellben jó de mondjuk abban nagyon -
#145 eeeez 13? -
#144 fel. -
#143 VEladhatnánk 1 hirdetést:
SG verőlegények :D -
Ez egy-két 13 éves nő (nálam kislány)
Akinek szexuális hovatartozása nem vitatható nehezen mond erre nemet!:)
UI:Bp Parade
ThX Zoli a képet! -
#141 muháháháháhá -
#140 ja es a csaj 15 eves, szal egybevagnak az esemenyek:) -
#139 na jo, de en akkor sem hagyom annyiban a dolgot, azer en normalis embernek tartom magam, akkor meg mi baja velem annak a csakonak??:)) -
#138 na, akkor most már lekophatsz a csajról -
#137 Bassza meg felek, most jutott eszembe, hogy annak a lanynak van egy 22 eves tesoja, es hat...ize, lehet en vagyok, akit agyon akartok verni??? Csak mer a csavo nem nezte jo szemmel, hogy megkornyekeztem a tesojat...:) Pedig en telleg nem aztat akartam... -
#136 jó lett -
#135 LOL -
#134 Hát ebben igazad van.
Kettős mérce van: Én dughatom bárkinek a hugát, viszont az enyémet senki se baszogassa csak úgy. -
#133 Azt szeressük! De igaz amit írtál... -
#132 azért gondoljatok bele, hogy egy 22 éves ficere nem fog várni 3 évet, amíg a 15 éves hugocska felcseperedik, hogy lefeküdjön vele. azt mondom dumpolni kéne az ürgét most. vért karok!!! -
#131 ja
másrészt meg, ugye mint a maseében
ha két ember igazán megtalálja egymást
akkor nem számít a kor (sem)