3220
Szerintetek?
-
#539 Rendben. De nem arról beszéltem, hogy ítéljük el, hanem azt mondtam, hogy szerintem nem helyes. A pedofíliát igenis elítélem, viszont a topic témája 16 év:) Egyébként, ha majd a te 15 éves lányodat kúrogatja egy 23-24 éves fószer mit fogsz szólni?? jól van kislányom csináld csak?? Vagy még Gumit is adsz neki??? -
#538 de attol még nem mindenkinek a magánügye, hogy hány éves pasival jár, kivel kefél, és hogy érett e minderre? nem tök mindegy?
szoval amilyen baromagyu liberalista vagyok, szerintem mindenki csinálja azt ami jolesik neki.
és ha tizennégyéves a csaj? na akkor mi van. nem engem zárnak börtönbe miatta. szerinetm ne kell feltétlenül mások viselkedése felett itélkezni. ha nekik igy jo... -
#537 Ez nem igaz. Ssajnos a 14-15-16 éves csajok hiszik magukról azt, hogy ó ők milyen érettek csak azért mert lett egy kis domb a mellkasukon (esetenként elég nagy domb) meg mert menstruálnak és még ezt az időszakot sem tudják kultúráltan kezelni, hanem mint egy hurrikán veszekszenek mindenkivel... Ez felnőtt viselkedés???
A szexuálpszicholgusok sem azt mondják, meg a felvilágosítók sem, hogy a lány érzelmileg felkészültebb az együttlétre, hanem azt, hogy fizikailag érettebb... Az hogy érzelmileg ki milyen érett azt hadd ne a kora döntse el. És láttam már olyan 20 ves csajt aki érzelmileg a 14 éves szinten rekedt meg mert azóta is csak 7-8 évvel idősebb pasikkal járt és azokat meg nem érdekelte, hogy hogyan viselkedik... Hivatalos helyre nem vitték el, dugni meg jó volt alapon bántak, voltak vele... Életében nem tudta, hogy milyen gyengédnek lenni, vagy hogy orgazmusa lehet attól is ha gyengéden szerelmeskedik valakivel és nem volt egy kapcsolata is.... És ez sajnos egyre durvább lesz.. Én továbbra is azt mondom, hogy beteg az az ember aki 14-17 éves csajokkal kezd úgy, hogy azok 5-6 évvel fiatalabbak nála... És mivel ez egy fórum csak a saját véleményemet és tapasztalataimat mondtam el. -
#536 akkor fordítsuk meg. szerintem idönként a 22 éves pasikhoz képest a 15-16 éves lányok még öregek is. szal attol, h. a csávesz 22 éve született, értelmileg/érzelmileg idönként 13. az meg h. ki kivel fexik le és hány éves korban, ez olyan mindegy. akár hány éves a csaj, ha nem eröszak, akkor mindenki másnak kuss. -
#535 Jó a szó tesó! -
#534 egy olajmágnástól el is várjuk hoyg igy gondolkozon -
#533 Na végre...
Már kezdtem azt hinni h. csak én gondolkodok így. -
#532 Hát nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem nő nem csak arra kell, hogy megfúrjam.... És véleményem szerint a 14-18 korosztály oly szinten éretlen érzelmileg, hogy ihaj.... Aztán jönnek a 22-évesek meg 2* éves pasik és eljátszák a macsó csávót... hát csoda hogy egyes csajoknak az 1 hónap már hosszú kapcsolat???? Van ismerősöm aki rendőr!!! 29 éves és 16 éves picsákra hajt.... iszonyat.... És a durva az, hogy ezek a lányok olyan szinten csalódnak a szerelemben és mindenben, hogy normális kapcsolatuk többet az életben nem lesz.... Majd ágyból ágyba mászkálnak, meg idősebb körben rámásznak a főnökükre, mást nem esztenek el csak a gátlásaikat..... Szal legszívesebben felkötném az olyan pasit aki sokkal idősabb csajjal kezd.. ez azt jelenti, hogy szerintem nem tud mit kezdeni a saját korosztályával.... Pedig szerintem nincs jobb mint egy olyan kapcsolat ahol egyformán érett mindkét ember.... JA meg lentebb olvastam nem tudom ki írta, "hogy ezek a mai 15 éves csitrik érettek a dugásra" Szerintem dugni csövet kell és egymásba én szeretkezni szoktam másrészt meg nem elég, ha valaki testileg érett, fel is kell fognia mit jelent a másikra odafigyelni odafigyelést adni és kapni..... Ez az amit a mai filmekből nem kapnak az emberek. értékrendet... de ez asszem már másik topic.... -
#531 Őtetet, mert nem ő az a 21 éves faszi ! :DDD -
#530 ez kit zavar egyébként? -
#529 Akkor inkább jövöre kellett volna beírnod ezt ide? -
#528 van az osztályunkban egy lány(14 éves)21 éves faszival jár... -
#527 Némelyikkel még "azt" se... -
#526 Amúgy a korban hozzámillő korosztálynak kezd még csak benőni a feje lágya, el nem tudom képzelni egy 15 évessel mit lehetne "azon" kívül kezdeni ?!!! 15 éves csajok brrr... -
#525 Mivan a 15 évesekkel, lassan azok is 16 lesznek ??! -
Dave77 #524 -
#523 át is írhatnánk a topic címét: Hogyan éljen Kata szavazzon sms-ben:)))
-Stohl Buci: Aki jobban tudja, hogy hogyan kell élni és ezt hajlandó megosztani Katával küldjön sms-t csak 2 millió forint sms-ként:)))) Fizessen, hogy segíthessen:))) -
#522 Miért egy 22 éves nem szerethet bele egy 16 évesbe? de amikor a csak 18 lesz akkor meg igen és a srác meg 24? Mi az összefügés ebben? -
steweee #521 nekem sem megy érzelmek nélkül.mindig volt köztem és egy nő között szerelem. TESTI szerelem :))) -
#520 Max egy lukat... -
#519 VISZLÁT ÜBERCÁRNŐM ! May the force be with YOU...USE THE FORCE, KATA ! :DDD -
#518 Köszönöm a jó tanácsokat, majd elgondolkozom rajta, amikor épp nem önhipnózok. :))
Most megyek, mert még holnap anatómia zéhára tanulnom is kéne valamit - ráadásul pont a szívről írunk. :)
Majd legközelebb folytatjuk az épületes vitát. :) Ja, és majd lehet, lesz egy "ROSSZARC" tali... -
#517 jó, ez korrekt! -
#516 -
#515 Úgyvalahogy ! Tudod, az ember annyi esztendős, amennyinek érzi magát ! Max. akkor fiatalon szegezik rá a koporsófedelet ! :DDD -
#514 Ja bazz ! :DDD -
#513 Te talán 22 éves vagy, és Katalin "cárnő" 15??? :DDD -
K.András #512 Dolgozni is kéne már valamit, igy fél hét körül?:) -
#511 Csak a magad nevében beszélj öcsisajt ! :DDD -
#510 Bölcs gondolat ! Nekem is nemsoká egyéb elfoglaltságaim vannak itt a cégnél... -
#509 Én pedig kosáredzésre...további jó beszélgetést!
Mondjuk a topik címétől elkanyarodtunk kissé :)) -
#508 Nade viccen kívül ! Menj és érezd jól magad ahelyett, hogy itt rohadsz a monitor előtt ! Menj kisleány és légy boldog, találd meg a herceged, vetesd el magad és szüljél neki 33 kisleányt, hogy örüljön az a barom ! :DDD Ammen ! -
[Walaki]D`Lair #507 Na én megyek kajálni, úgysem ebben a topikban fogom megváltani a világot....:)) -
#506 Bár lehet rosszul járnál, mert a keresztlányom anyja szerint én egy, idézem: "Töketlen, habozó macskajancsi" vagyok ! :DDD Ezt rakd össze és imád engem ! -
K.András #505 Mi van abban?Semmi,ahogy néztelek te egy igazi ragadozo vagy,nem pedig préda... -
#504 Én momentán akkor nagyon mellétrafáltam vón, mert én inkább azt akarnám, hogy ma este inkább menjél el hozzám pasizni és ha már, akkor velem... :DDD -
K.András #503 :) -
#502 Meghiszemazt :)) -
#501 Mindig is anyás voltam, szal. jöhet ! -
#500 Én ezt nem akarnám...a világ össze kincséért se :))