Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
Hát, valsószínüleg sohasem fogjuk õket kiismerni, de egy biztos: Az én érzéseimel már egyik sem fog játszani, mert csak tiszta szexrõl lehet szó. ;-)

Match
Hát én hamarosan fogok próbálkozni egy 14 éves csajjal....jelenleg 18 vagyok....szerintem korekt korkülönbség 😊 Vagy nem ? 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Pheel
Konkrétan szerintem õ sem tudja. 😊
gergou
na latod ebben 100%ig egyet ertunk... Ez a gondd nalam is, az eletben nem fogok rajonni a miertekre, mert azokra nem valaszol, ha igen miert?? ha nem miert??? sosem kaptam normalis valaszt, es hogy mit akar??? Sose lehet tudni😊

`Take a look to the sky just before you die`

FtranX
Én 20 éves vagyok. 18 év alatti csajjal komoly kapcsolatot semmiképpen nem kezdek, mivel már egy párszor megjártam velük. A 18 alattiak valahogy nem tudják, hogy mit is akarnak igazából. Nem arról van szó, lehet egy 16 éves csaj is vagány, meg jófej, de attól még gyerekes marad. Volt már a dologból verekedés is. Mármint csajok verekedtek. 😄D Sosem tudtam rájönni hogy igazából hogyan gondolkoznak. 18 felett már egy picit más a helyzet.

Pheel
Szerintem 18-19 alatt nem érdemes csajozni, bár én már 25 vagyok, szal könnyen beszélek 😊
Munch
Höhh! Te és a haverod. Höhh! Vagggány! 😊

gergou
Kulonben az egyetlen problem a fiatal csajokkal, hogy nagyon konnyen meg tudjak bantani a szerelmes, es idosebb baratjukat a kulonbozo cselekedeteikkel, igy jart a haverom is, aki 20 evesen beleszeretett egy 16 eves csajba halalosan, aztan osszejottek, es a csaj 2 het utan kidobta.... En is hasonlo sorsra jutottam, de nem hagyom annyiban a dolgot😊

gergou
na jo, de latni kell, hogy 60 % ban igaz a feltevesetek, de 40 % ban nekem van igazam, erre jo pelda vagyok en, es az egyik haverom....

Pheel
Az ész csak részben korfüggõ.
Munch
Hááááát... No comment.

gergou
Most akkor azt mondjatok, hogy ha en( 20 evesen) hajtok egy 15 es fel eves csajra, akkor szellemeileg kb 15 korul jarok??? Ez nem igaz, Ismerek en olyan 20-25 eves csajt, aki szellemileg joval 13 ev alatt van, es mi van, ha ez a lany mondjuk szellemileg sokkal idosebbnek tunik? Mi a problem ezzel a korkulonmbseggel ekkor? Semmi...

traXion
rotfLoL 😄

Lynx_TWL
vigyázzál a hugoddal, mert rákap eg 9 évesre!!!!
én a helyedben elbesézlgetnék ele, ill a lehetséges 9 évesekkel is, de csak óvatosan nehogy megverjen mert még gyúr!

๏̯͡๏﴿

The Garrett
lol ezekszerint ez nem is valami egyedi probléma 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

csabawarchief
nemtom te hány éves vagy (mármint a topic nyitó), de sztem figyelj oda a hugodra, esetleg a szülõket is vondd be ha alapból nem tudják...

...én se többet nem tudok mondani

Munch
SZÓÓÓ SZERINT!!!!

pontosan...
teljesen egyetértek
ez is tök divat lett....
nekem oszttársaim (16) is az ilyenekre buknak....
elég szomoru
az egyik csaj (nem is néz ki rosszul) pl egy 28 éves faszival van..
elõtte vmi nõs férfi dugta....
(az a hír járja a csajrol , h vmi hasonloan koros uriembert meg vérsre szop*tt... nah, az jo lehetett 😛PP)

football without ultras is nothing

BADE
Ne is mondd,osztálykirándulásra is elhozta😊)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Davidus
Jól nyomja😄

V9ykn8_TZL0

Dynamic
22 évesen 15 éves csajra hajtani elég lúzer dolog.Ez 2 dolgot jelenthet:a fickó szellemileg 22 alatt van és nem volt még 15-16 évesnél idõsebb nõkkel.
BADE
Az durva lehet😄DD
Mondjuk az oszifõm is vagy 50-55 éves és 25 éves nõje van😊)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

14 fölött nem büntetik. 12-14-ig ha feljelentést tesz vki akkor eljárás indul, de az sokkal enyhébb minhta 12 alatt, mert akkor az mindenképpen bûncselekmény, még ha a kiskorú hozzájárulásával is történt.

Punker
a szomszédunk "barátnõje" fiatalabb mint a pasi lánya.........
bár azért 20 fölött van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Match
A volt barátnõm 15 (én 18), és most pont 22 éves pasija van. Csak hoyg engem qrvára nem érdekel 😊
Mondjuk ha a hugom lenne akkor abból balhé lenne (ki tudja, van hugom is csak õ most lesz 3 éves 😊).

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Lacc
Itt se újkeletû ez a dolog. Egyre több helyen látom/hallom, hogy 15,16 éves jánykáknak 20+ pasijuk van. Sõt vazzeg ismerek egy olyan lányt (16), akinek a pasija akár az apja lehetne. Ráadásul valami hihtetlen igénytelen manus, mint aki a híd alól jött. De hát én az ilyeneket sosem fogom megérteni, biztos velem van a baj 😛

Szerintem ez a dolog valahol a diszkócicáknál gyökeredzik, ahol széria hogy minden kis csitrinek van egy kicsúrt kopasz állatja, akinek fityeg a mobil a nyakába.
Bandew
😄
De öcsém, belegondoltam!
Én most 18 vagyok, és egyáltalán nincs gusztusom a 13 éves lánykákhoz. Az a pali meg 25 éves volt. Beteg.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

traXion
Mert megérdemli! 😄

Bandew
Nem. 😛
Nem is volt cigány, ezt az esetet meg azért nem "reklámozták" a TV-ben, mert nem akarta senki se, hogy kiszivárogjon. A vicc, hogy a srác megúszta börtön nélkül.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lynx_TWL
ok, ne nekem mond nemén vagyok a téma indító:d

๏̯͡๏﴿

SoDI---
Szeretetet, kölcsönös bizalomra épülõ meghitt társaságot, és megbaszható pinát.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

te lennél annak a mucsai cigánycsajnak az osztálytársa akit reklámoztak a tv-be(a történet full ugyanaz)?😛

\"Life is around you and in you.\"

traXion
Csak testileg "férfi" a györcsein (állítólag izom) kívül...

Gery1980
Én igazán azt nem értem, hogyan fordulhat meg egy 22 éves "férfinek" az agyába, hogy ráutazzon egy 15 éves lányra.Komoly gondok lehetnek azzal a csávóval.Véleményem szerint minél elõbb le kell állitani ezt a projectet!

Munch
MaSzka! ÜSSED! Kell segítség? Van egy pár gorilla ismerõsöm!

traXion
MaSzka ha leírnád a problémát jobban, talán segíteni is tudnánk! 😊

Munch
Hûûha... regényt tudnék írni ebbe a topicba, de inkább nem.
Én máshogy is fel tudnám tenni ezt a kérdést.
Mit akar egy 20 éves lúzer egy 12-13 éves lánytól?
Merthogy az én közelemben ez történt meg. Nem írok konkrétumokat, mert meg akarom mutatni a lánynak ezt a topicot. A lány ma 16 éves, és még mindíg azzal kínlódik. Ég és föld a két ember. És nem értem, hogy mért van még vele. Csak a menõsködés? Hogy neki igenis sokkal idõsebb pasija van?
Felelõsség???? Iggen... nagy felelõsség. A szülõknek lenne az. 20 évesen nem bír gondolkodni. A lány meg mégúgyse, a szülei tudnak róla, és nem szólnak rá. Hol a hiba szerintetek? Mert én tudom, hogy hol...

Bandew
Általános 7-es voltam, amikor megtudtam, hogy az osztálytársnõm(13) terhes egy 25(!!!) éves sráctól.
Na ez a kemény!

The Garrett
nekem az is normális.

The Garrett
tisztelet a kivételnek, de általában az emberek általánosítanak... és ezesetben ide jut az általánosítás. 😛

gergou
No azert nem kell minnya arra gondolni, hogy egy 20, vagy feletti csako csak azer akar valamit egy 10enpar evs csajtol, mer all a pocse...😊 Ne vegyetek el a kedvemet,...gondolom ez miatt nem sikerult osszejonnom azzal a csajjal... Pedig en telleg nem ezt akartam...

The Garrett
tokinindítónaknemmûködikaszpész? 😄

Amugy meg szerintemis azt akarja amit elõttem leírtak.
Mondjuk láttam már olyan 15 éves csajt akit kapásból 19-20 nak néztem...
Idõben nem nagy különbség, de azért megláccik.

AJh meg annyi hogy ujabban a fiatal csajok a 20+ srácokra buknak de nagyon, ez nem feltétlenül jó imho mer azért elég durva az idõbeli különbség és lehet, elég rossz "tapasztalataik" lesznek.
Haver-t tudnám idézni errõl:
"Elmegyek a hyperspace re és azt a 16 éves csajt viszem ki fujatni amelyiket nemakarom."

ez kinek elkeserítõ kinek... "felemelõ"

Lynx_TWL
megyek kajálni addig szervezzétek meg ki legyen elõl az élõ pajzsnál😄

๏̯͡๏﴿

😊ööö és ha bántós?😛

\"Life is around you and in you.\"

Lynx_TWL
ppersze lehet mindenki normális, de én soha nem szerettem azt ha a csajok az idõsebbek felé húztak

๏̯͡๏﴿

ollie
én bármiben benne vagyok (duma, verés, stb), ha megszervezitek, de most már mennem kell.

Lynx_TWL
na azért 5en csak elverünk egy kigyúrt embert😄
én lefogom ti meg ütitek, de ha mégis rosszra fordul a helyzet, ti lesztek az élõ pajzs, amíg én menekülök😄

๏̯͡๏﴿

mikike
hol az a kép???

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

ollie
jó, akkor menj és dumálj vele 😛

Lynx_TWL
hát az sok, nem kellett volna hagyni, asztem még friss a kapcsolat....
nem feltétlenül jó mindig ellene szólni(ccsávó ellen) mert ez erõsítheit a hugi fûzõdését, inkább hozz be kit a képbe😄

๏̯͡๏﴿