3220
Szerintetek?
  • Borcsa
    jaj mi történt a kissé elkenödött pofával, amit ide akartem?
  • Borcsa
    eyg honap[IMG]http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/top.php?br=3&mode=1&code=
  • Sir Quno Jedi
    Természetesen fővárosi vagyok, ha addigra mindkettőnket érdekel még a dolog, jöhetsz ! Miért, mennyi van még érettségiig ?!!
  • Borcsa
    éretségi, aztán attol függ hol lax, mert pestre megyek, idegenforgalmistának, és ugy is lakás kell fönt, szal ha arra vagy, akkor IGEN
  • Sir Quno Jedi
    Na mondjuk az rámférne ! Én is, mint minden agglegény igen rendetlen egy fajta vagyok !

Szal. felhagynál a sulival és ideköltöznél hozzám, vagy még agyra gyúrsz ?!! :DDD
  • Borcsa
    [nem rajongó nöstény, de elég jo házvezetö]
  • Sir Quno Jedi
    Nana ! Túl jó parti vagyok én ahhoz, hogy csak úgy kiadjam az adataimat és a rajongó nőstények hada rohamozza meg kicsiny birodalmam ! Teeee, te rámenős ! :DDD De ismerkedhetünk még, ki tudja...
  • Borcsa
    na, akkor megadod a házszámod, az utcát, a város, és már ott is vagyok. :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah és jól tudok magam is főzni ! (sajnos meg is eszem)
  • Sir Quno Jedi
    Héééé ! Ez jól hangzik ! ÉN keresek annyit ! :DDD
  • Borcsa
    csak gondoltam rákérdezek. én ugyan mindent megfözök, amit kivánni lehet, de akkor egye is meg a fiupajtás.

meg ha egy lány ugyan annyit melozik, mint egy fiu, akkor ugyan mozditsa meg a férfirgyed is a kezét, és csináljon ö is vmit a konyhában. de ha arrol lenne szo, hogy vki keres annyit, hogy nekem ne kelljen munkába járni, én nagyon szivesen eldolgozgatok otthon, és a tévés fözöfiukat megszégyenitö modon fogok bánni a fakanállal.
  • Sir Quno Jedi
    Momentán, ha pédául leruccantunk víz mellé üdülni, akkor a féltucat lány mellett mi fiúk főztünk, mosogattunk stb., mivel a kis édik e téren MINDEN munkát megtagadtak, úgy gondolták elég a csinos kis seggük a megváltáshoz. Persze van ellenpélda, de egyre ritkább ! :DDD
  • b-type
    mert ezt tapasztaljuk, nem mindenkire igaz, de a többségre igen.
    az nem gáz ha utál, csak csinálja, és finoman :D
  • Borcsa
    OFF: (minek irom ezt én ide, ugy is offolok csak)
    akkor a kérdésem... szoval miért él az a téves kép a férfiakban a mai lányokrol, hogy csak müköröm meg máz, és nuku fözés, mosás meg mosogatás?
    és miért olyan baromi nagy hátrány, ha egy lány utál mondjuk főzni?
  • b-type
    nem minden csaj egyforma..még a fiatalok sem, lehet hogy neked besikerül.
    nekem nincsenek jó tapasztalataim..ezért is vigyázok.
  • Sir Quno Jedi
    Még nem válaszoltál az előző kérdésemre, én miért válaszoljak a tiédre ?!!! :DDD
  • CSOCSO
    igen sajnos ez igy van.. baromi erdekes.. magadra tudod nevelni a csajt.. es ha meg nem megrontott lelkileg akkor talan egy ertelmesebb not is faraghatsz belole... nem mondom hogy mosni fozni fog tudni... de ha nem hagyod elzulleni..akkor nem lesz az a letorik a mukormom amugymeg anyam tud mosogatni..szal adj egy slukkot picsa...
    mindenki tudja hogy egy idosebb csaj a rulezebb..csak az a baj ahogy te is mondod.. ez attol fugg..
    ha egy olyan helyre kerulsz ahol egy 14-15 eves kiscsaj fog meg teged (es most hagyjuk hogy miben fog meg.. mert persze hogy nincs olyan gondolkodasa meg teste mint egy 20 evesnek) egyszeruen..ez csak megesik... es a ferfitol is fugg hogy ebbol akapcsolatbol mi lesz.. legtobb csak megkurja mert szuz..aztan csumika..:(.. no mindegy...aki nem tudja milyen szerelmesnek lenni egy ilyen fiatal kiscsajba addig az csak fikazni es kirohogni fogja a masikat....
  • Borcsa
    egyébként volt már valamelyikőtöknek ilyen kapcsolata, fiuk?

Match:
  • b-type
    sztem attól függ miről szól a helyzet,..laza belezavar bele fér, de hosszabb távra iszonyat problémás az ilyen fiatal bébi(szülők, suli, nyüglődés) az nem hiányzik :)
  • CSOCSO
    valami:valaki
  • CSOCSO
    erdekes ez a korkulonbseges dolog.. 15-16 evesen lefikaztam azokat a csajokat akik 20-22 eves sracokkal jarnak..
    melyik is a rosszabb? hogyha egy 15 eves csaj jar egy 22 evessel vagy hogyha a 22 eves srac jar egy 15 eves csajjal???
    most igy husz evesen megertem azt hogy a fiatal lanyok miert a 20-22 evesekkel jarnak.. nem tartom magam nagyon oregnek... egy 14-15 eves csaj mar elegge erett egy parkapcsolathoz.. igaz kozel sem annyira mint egy 17-18 eves.. vagy akar 20.. termeszetesen tudom hogy egy 20 eves lannyal sokkal jobban ellennek mint egy 14 evessel.. nekem is van egy fiatal lany aki nekem tetszik.. szexualisan egyaltalan nem vonz.... tehat nem a megbaszas a lenyeg.. egyszeruen csak tok ari tud lenni.. ennyi.. de egy 18-20 eves lannyal inkabb jarnek mint egy ilyen kiscsajjal. merthat nap mint nap tapasztalom hogy azert ez meg nagyon kolok... megertem ha valami 20 eves fejjel egy 15 eves csajba "szerelmes" szerintem ez ugy esik ahogy puffan... ha 22 eves srachoz egy 20 eves csajszi kozeledik.. akkor tuti hogy leszarja a 14 evest. szerintem ,legalabbis...
  • Bucser
    Semmi bajom a vulgáris voltadra, de engem nem izgatnak a 15-16-17 éves bringák..... Jobban szeretem a 21-22 éves korosztályt...
  • Match
    vagy mondjuk ki...paraszt :)
  • Match
    visszaolvasva írásaimat elnézést kérek mindenkitől ha kicsit vulgáris voltam :)
  • Match
    Lentebb lettek beszúrva 15 éves csajok...ne mond hogy ha nincs barátnőd, kanos vagy, nem vinnéd el őket rögtön.
  • Match
    akkor kiből induljak ki?
  • Bucser
    Ne magadból indulj ki....

Pl. ÉN
  • Match
    Mondtam már hoyg maga az alaptéma elég hülyeség?
    Sokan adják itt az álszent dumát, de ki az aki nem dugna meg egy 15 éves csajt még 2x évesen is?

(na ezért az asszony megkövez :DD)
  • ricsi1
    csak írtam példának,ha nem zavar...
  • Sir Quno Jedi
    Ebben szakértő vagy ?!! :DDD
  • Borcsa
    nem is azért irtam. de nem kell ahhoz idösebbel járni, h. annyi hancur legyen mint nyuléknál
  • Sir Quno Jedi
    Hát azért egy 35-40-es pasi még ott lehet a toppon "kefélés"-ben szívem ! :DDD Ne ijeszgess, lassan én is krisztusi korba lépek, legalább hadd maradjon meg a remény... :DDD
  • Borcsa
    nekem eddig egy db sokkal idösebb pasim volt. vhogy nem birom ezeket a vénembereket. és az se érdekel, ha nem kapok kéthetente uj fukszot. de a kefélés, hát az azért nem árt
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom. Én gimiben voltam utoljára szerelmes (ha az az volt), de szép lassan kiderült, hogy a csaj egy nálam közel 20 évvel idősebb nős pasival jár (és kefélnek mint a nyulak), szal. ennyit erről ! :DDD A nőknek nagyon bejönnek az idősebb férfiak csitri korukban ! Tudjátok egy tisztes őszes halánték, minden nőnek ajándék, pamparam...
  • Borcsa
    és föképp: hányszor?
  • nemcsakfeel
    mit akar a 22 éves doberman a 15 éves lánytól?
  • Boba
    füvet.
  • Match
    És mit akar a pocok a hörcsögtől, ha az egyik még épphogycsak zöld?
  • Sir Quno Jedi
    És a 3éves lány a 65éves tatától ?!!
  • LittleL
    tapasztalatot gyűjteni....szvsz