Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
`Take a look to the sky just before you die`
én a helyedben elbesézlgetnék ele, ill a lehetséges 9 évesekkel is, de csak óvatosan nehogy megverjen mert még gyúr!
๏̯͡๏﴿
...én se többet nem tudok mondani
teljesen egyetértek
ez is tök divat lett....
nekem oszttársaim (16) is az ilyenekre buknak....
elég szomoru
az egyik csaj (nem is néz ki rosszul) pl egy 28 éves faszival van..
elõtte vmi nõs férfi dugta....
(az a hír járja a csajrol
football without ultras is nothing
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mondjuk az oszifõm is vagy 50-55 éves és 25 éves nõje van😊)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
bár azért 20 fölött van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mondjuk ha a hugom lenne akkor abból balhé lenne (ki tudja, van hugom is csak õ most lesz 3 éves 😊).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Szerintem ez a dolog valahol a diszkócicáknál gyökeredzik, ahol széria hogy minden kis csitrinek van egy kicsúrt kopasz állatja, akinek fityeg a mobil a nyakába.
De öcsém, belegondoltam!
Én most 18 vagyok, és egyáltalán nincs gusztusom a 13 éves lánykákhoz. Az a pali meg 25 éves volt. Beteg.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem is volt cigány, ezt az esetet meg azért nem "reklámozták" a TV-ben, mert nem akarta senki se, hogy kiszivárogjon. A vicc, hogy a srác megúszta börtön nélkül.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
\"Life is around you and in you.\"

Én máshogy is fel tudnám tenni ezt a kérdést.
Mit akar egy 20 éves lúzer egy 12-13 éves lánytól?
Merthogy az én közelemben ez történt meg. Nem írok konkrétumokat, mert meg akarom mutatni a lánynak ezt a topicot. A lány ma 16 éves, és még mindíg azzal kínlódik. Ég és föld a két ember. És nem értem, hogy mért van még vele. Csak a menõsködés? Hogy neki igenis sokkal idõsebb pasija van?
Felelõsség???? Iggen... nagy felelõsség. A szülõknek lenne az. 20 évesen nem bír gondolkodni. A lány meg mégúgyse, a szülei tudnak róla, és nem szólnak rá. Hol a hiba szerintetek? Mert én tudom, hogy hol...
Na ez a kemény!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amugy meg szerintemis azt akarja amit elõttem leírtak.
Mondjuk láttam már olyan 15 éves csajt akit kapásból 19-20 nak néztem...
Idõben nem nagy különbség, de azért megláccik.
AJh meg annyi hogy ujabban a fiatal csajok a 20+ srácokra buknak de nagyon, ez nem feltétlenül jó imho mer azért elég durva az idõbeli különbség és lehet, elég rossz "tapasztalataik" lesznek.
Haver-t tudnám idézni errõl:
"Elmegyek a hyperspace re és azt a 16 éves csajt viszem ki fujatni amelyiket nemakarom."
ez kinek elkeserítõ kinek... "felemelõ"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
๏̯͡๏﴿
\"Life is around you and in you.\"
๏̯͡๏﴿
én lefogom ti meg ütitek, de ha mégis rosszra fordul a helyzet, ti lesztek az élõ pajzs, amíg én menekülök😄
๏̯͡๏﴿