3220
Szerintetek?
  • Borcsa
    tulajdonképp arra gondoltam, hogy minél hamarabb meg kell tanulni kezelni az olyan helyzeteket, amik bárklivel elöfordulnak EGY KAPCSOLATBAN pl. mi van, ha az ember szakitani akar, de nem tud, vagy ha szakitani akarnak vele, de ö nem.
  • Sir Quno Jedi
    Te olyan kegyetlen dominaizé vagy tulajdonképpen, hogy így elbánsz a tisztességes szándékú udvarlóiddal ?!! :DDD Nehéz gyerekkor, hmmm ???
  • Kata
    Kiszámoltam. :P Mittudomén. Mondtam egy rezgésszámot. Tökmindegy, a lényeg, hogy még rezeg a földön.
  • Sir Quno Jedi
    Ez az 50 amúgy honnan jött neked ???
  • Sir Quno Jedi
    Életed egyik legőszintébb és szépreményűbb udvarlójától fosztanád meg magad azzal az apró villámcsapással ! :DDD TE VADAMAZON !
  • Carlos
    Sokkolót nem ajánlom, túl enyhe, gagyi.
    Teaser Gun, vagy skorpió!!! Na, azok igen!
  • Kata
    Szép lassú mozdulattal, retikülömből kivenném a sokkolót, és gyengéden ágyékába nyomnám maximális feszültséggel. Ezután még röhögnék egyet, ahogy a földön rezeg 50 Herz-en, aztán szépen továbbállnék. :)
  • Borcsa
    nem akarom megbántani a barátnöjét:)
  • Sir Quno Jedi
    Ez minden, mikor már ilyen jól összejöttetek ?!! :DDD
  • Borcsa
    ..:)
    a lényeg hogy nem kell nagyon megijedni, meg kö keresni egy haverját/ meghivni vmi italra. mivel ált. az ember vmilyen szorakozohelyen leledzik, ez egy elérhrtö megoldás.
    én speciel nyulcipöt rántanék... ha télleg részeg, ugy se szalad.
  • Sir Quno Jedi
    Mögédáll, borízű hang + bódító "illat"felhő.
    - Szega kicsim, bebbbrunyálok hacsak rádnézek ! Hukk !
    Diszkréten letapiz, az utcán állok nem biztos hogy tisztán látják.
    - Szerreted ha tapiznak azt látom ! Hikk !
    Hozzádnyomul.
    - Érzed ezt a dákót a hátadban... Hukkk ! EZ mind a tiéd lehet bébii !
    A lég-szeszkoncentrációtól megszédülsz, elgyengülsz és érzed, ahogy rádnehezedik teljes súlyával.
    - Megcsöcsörészlek arranyvirág...
    Érzed ahogy lassan nedvesdni kezdessz. A nyála kéjesen végigfolyik a kulccsontodon.
    - Mmmmm, gluágluá...
    Öklendezni kezd, de ezúttal még visszafojtja és tovább nyormorgat mindkét kezével. Fáj nagyon, de valahogy mégis élvezed férfias őserejét, mait az lakohol végleg kontrollállatlanul felszabadított. Lassan szétnyitod a combajidat, ahoyg lejjebb kotorászik.
    - Tudom ám én, hogy csak AZT akarod ! Mindegyik ribanc azt akarja !
    Belemarkol a lábaid közé, először célt téveszt, de aztán megremegsz. Sóhajtani sem mersz.
    .
    .
    .
    Parancsolj, hogyan tovább ???
  • Borcsa
    azér az ultratapasztalt egy kicsit tulzás.
    na igy nem tom leirni, de ha eljáccanád Mr. részeg disznajt, talán menne
  • Sir Quno Jedi
    Mér' ??? Te micsinász ultratapasztalt módon, ha egy részeg erőszakoskodóval hoz össze a huncut ámor ?!!!
  • Borcsa
    még akar egy szépreményu urilányt is!
  • Sir Quno Jedi
    Ez érheti a hőgyet ?!!
  • Borcsa
    tipikus hiba, ha nem jár az ember eleget kocsmába, meglepetés érheti, ha egyszer csak le kell rázni egy részeg eröszakoskodot ...:)
  • Sir Quno Jedi
    Mint például ?!! :DDD
  • Borcsa
    ugy látom itt mindenki huddetapasztalt a hülye kiscsajok ügyében.
    a másik: tehát a habzsolásrol csak annyit, hogy ha az ember 17-18 éves koráig nem ismerkedik meg bizonyos számu foszerrel, és nem lesz vele vmilyen (nem feltétlenül testi) kapcsolata, akkor utána komoly meglepetések érhetik.
  • Carlos
    Hehe...
    Pöttyet félrelátod a helyzetet!
    Amúgy tökmindegy. De úgy vettem ki szavaidból, hogy asszed, 16 éves pöcök vagyok vagymi.
    Hát nem. 24 vagyok és másfél éve boldog párkapcsolatom van.
    Ennyit erről!
  • Borcsa
    huh.. tiszta cukrosnéni sztájl
  • Borcsa
    én szeretem a fiatalabb pasikat:P
  • Bucser
    Csajozásra lehet jó hely, de szerintem, hogy normális kapcsolatod legyen akkor nem a csajozásból kikerült valakit keresd:) Szerintem elég gáz kifejezés az, hogy csajozás... Az olyan mintha azt mondanád magadra, hogy pasizol, csak a nemed más:)ÉS tudod, hogy a pasizos csajokra mit szokás mondani (HA veled is volt, akkor belevaló csaj, ha téged kihagyott, akkor büdös ribanc...) Na mind1 ilyen téren asszem túl konzervatív vagyok (pedig anyám abszolúte liberális:) Szal szerintem nem kell mindenhova rohanni és 16 éves kortol habzsolni az életet a szülők pénzin, elég ha majd felnősz... Az idő nem szalad el csak kicsit gyorsabban telik:)
  • Al Bundy23
    eheh a zenészekre buknak a csajok :)
  • Carlos
    Egyetem a jó hely csajozásra...
  • Sir Quno Jedi
    Nem, 25 éves korodig kell várjál, hogy normális(abb) "LÁNY"-ok szóba álljanak veled, talán ! Normális "NŐK"-re még várni kell tovább türelmesen.
  • Boba
    Én is pont a téma miatt bánkódom. 17 felé kötelítek, hamarosan le is hagyom. Viszont a 15éves csajok már szinte levegőnek néznek(kivétel van. Osztálytársal járhattam volna, az viszont nemjó. Házi nyúlra nem lövünk.). Amikor meg egy 9ikes (én 11ikes vagyok) nem nézett levegőnek és odamentem hozzá megismerkedni. Olyan elkeseredetten jöttem el... Tényleg arra vagyok szorulva, hogy ilye nvihogó csitrikhez menjek? Nem, nem erre vagyok szorulva. Arra vagyok szorulva, hogy még fiatalabbal kellene járjak. (Inkább várok amíg normális csajok is rámnéznek) Amúgy macsó egyáltalán nemvagyok, csendesnek is nevezném magam. Némának már néztek. Nemszokásom sokat beszélni, időpazarlásnak tartom. Izom ennek ellenére megvan (aikidozom már egy jóideje de nem az izom miatt, hanem a sport miatt.).

Szóval nemértem... 25 éves koromíg kell hogy várjak, míg normális nők szóbaállnak velem?:( Nah megyek inkább vissza a gitármögé és elpengetem bánatom:D
  • szurmakotium
    Na, én 25 évesen egyszer jártam egy 17 éves csajjal, de vérgázvolt. Mármint a kapcsolat ;)

A csaj aranyos volt de annyira más jellegű (számomra totál gyerekes) dolgok érdekelték, hogy 2 hónapnál tovább nem is müködött a dolog ... nem is tudom már ki kezdeményezte a kapcsolatot.

Egyébként, érdekes módon ha a barátnőjével összefutottunk akkor a viselkedése átment óvodásba, viszont ha csak ketten voltunk akkor tudott normális lenni ...

Na mindegy, ez ma már nosztalgia ...

Egyébként 17 már elmúltam mikor először mentem diszkóba, mármint nem sulibálba hanem ki az éjszakába ...

Megszületendő gyeremekemnél sem lesz ez másként ...

• Sir Quno Jedi
    Ja, egy 15 éves lányt pár nanoszekundum alatt elkurvásít a mai éjszakai élet. Persze vannak akik ebből emberként jönnek ki később, de sokan nem...
  • Kata
    Na ja. De ha nekem lesz valaha lányom, és eléri ezt a kort, én biztos nem engedem bele az éjszakába, meg a nagy kefélésbe. Lehet, hogy átkozni fog, mert a gyerekek mindig szidják a szülőt - én is voltam így - de később mindig belátják, hogy jobb volt, hogy hallgatott rá, vagy hogy nem volt eleresztve, és nem züllött el. Majd ha felnő, a feje lágya benő, akkor majd értékeli a dolgot - ezzel én is így voltam. És akkor már úgy és arra kefél, amerre nem akar...
  • Borcsa
    tehát akkor ez a téma is csak nézöpont kérdése, és nem lehet egy szabályt minden esetre ráhuzni. kicsit ocska tamnulság.
  • Borcsa
    én meg ugy érzem egy csomo dologbol kimaradtam volna, ha 15 évesen nem ugrok fejjel a falnak. szoval lehet a kettöt párhuzamosan csinálni, csak pörögni kell nagyon. megoldottam, hogy tanuljak is, pia is volt meg szex is, csak a cigit bánom, mert az már egyre drágább.
    ha meg vki emiatt züllik le, hát mindenki a maga cseresznyéjének a pogácsa.
  • Kata
    De egy 15 évest hamar belebolondítanak a linkségbe, és az éjszakába. Az, hogy te 15 évesen mit csináltál, nem feltétlenül alap mások számára is.
    Legyen szerelmes, legyen barátja a suliból, de azért ne hülyüljön meg. Régen a cigányoknál volt csak divat, hogy 14 évesen már nemi életet élnek, de úgy látszik, ezt kezdi a mi társadalmunk is átvenni. Ezt szomorúan tapasztalom.
    Én pl. 15 éves koromban nem mentem bele az éjszakába, voltak szerelmeim, de a smárolásnál tovább nem mentünk, mert nem akartam. Volt annyi eszem, hogy tudjam, nem maradok le semmiről. 18 évesen vesztettem el a szűzességem, de sikerült megalapozni az életem a tanulással, mindennel, és ma már mondhatom azt, hogy bármit megengedhetek magamnak. Én jobbnak látom, ha egy 15 éves van annyira érett gondolkodású, hogy nem csak a sulit nem tojja le, hanem azzal is tisztában van, hogy előbb a jövőjét kell megalapoznia. Nálam itt kezdődik az érett gondolkodás, nem ott, hogy kefél keresztbe-kasba, de ésszel...
  • Borcsa
    na jo, drogozni nem kezdtem el.
  • Borcsa
    nah. álljunk csak meg. én 15 évesen kb ezt csináltam, a suli leszarását kivéve. nem muszály hülyének maradni attol, hogy él az ember.
  • Kata
    Szerinted. 100% elvonja a figyelmét a kötelességeiről, belemegy az éjszakába, dug mint a nyúl, letojja az iskolát, cigizik, iszik, ne adj isten narkózni is elkezd... Nem nyitottság kérdése a dolog. De azért nem akarnám, hogy a 15 éves lányom 16 éves korára egy kiégett roncs legyen, és úgy nézzen ki, mint egy 40 éves.
  • Borcsa
    legyetek má egy kicsit nyitottabbak. ha vki kefélni akar, isten adta joga, h. keféljen.
  • Borcsa
    hm. a kettö nem zárja ki egymást.
  • Kata
    Én meg akkora pofont adnék neki, hogy a falról pattan vissza! 15 évesen a tanulással foglalkozzon, ne a dugással.
  • Borcsa
    végül is én is voltam 15 éves.
  • Borcsa
    adok neki egy gumit.