Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
PEDOFEELING
The Garrett
2. apukát 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bocs reálisabb kérdést.
HÉHÉ én feltennék egy jobb kérdést ami általánosabb:
MIT AKAR A 15 ÉVES CSAJ A 22 ÉVES SRÁCTÓL?
SoDI---
Az még hagyján, de genetikailag szoláriumozottnak tûnik 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Lynx_TWL
ááámekkora baszott feje van😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
3 éves kisácsók akkor még a 8 és fél éves kis bigét is megruházhatja😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
837 de ezért most levágom a fjeed, mert tudod az életkorom...sõt mindenkinek levágom a fejét

๏̯͡๏﴿

The Garrett
hát 14 évesen a szilikonmell tényleg durva lenne 😄

Davidus
Remélem találsz

V9ykn8_TZL0

SoDI---
Különben az ideális a férfi életkorának a fele plusz hét.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

PLaci
Épp most keresek valami képet róla...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Szerintem 14-ek...

Gimiben volt egy csaj, aki már 14 évesen akkora (természetes. nem szilikon) mellekkel büszkélked(het)ett, hogy a legtöbb 18-22 éves csaj is GYILKOLT volna érte!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Crem
Szerintem is kevés neki a 13...

De Csernobil óta más a véleményem!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

jobb oldali az aris de a baloldali csak mellben jó de mondjuk abban nagyon

The Garrett
eeeez 13?

The Garrett
fel.

The Garrett
VEladhatnánk 1 hirdetést:
SG verõlegények 😄

Crem

Ez egy-két 13 éves nõ (nálam kislány)

Akinek szexuális hovatartozása nem vitatható nehezen mond erre nemet!😊

UI:Bp Parade

ThX Zoli a képet!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ollie
muháháháháhá

gergou
ja es a csaj 15 eves, szal egybevagnak az esemenyek😊

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
na jo, de en akkor sem hagyom annyiban a dolgot, azer en normalis embernek tartom magam, akkor meg mi baja velem annak a csakonak??😊)

ollie
na, akkor most már lekophatsz a csajról

gergou
Bassza meg felek, most jutott eszembe, hogy annak a lanynak van egy 22 eves tesoja, es hat...ize, lehet en vagyok, akit agyon akartok verni??? Csak mer a csavo nem nezte jo szemmel, hogy megkornyekeztem a tesojat...😊 Pedig en telleg nem aztat akartam...

csabawarchief
jó lett

csabawarchief
LOL

FtranX
Hát ebben igazad van.
Kettõs mérce van: Én dughatom bárkinek a hugát, viszont az enyémet senki se baszogassa csak úgy.

traXion
Azt szeressük! De igaz amit írtál...

ollie
azért gondoljatok bele, hogy egy 22 éves ficere nem fog várni 3 évet, amíg a 15 éves hugocska felcseperedik, hogy lefeküdjön vele. azt mondom dumpolni kéne az ürgét most. vért karok!!!

mikike
ja
másrészt meg, ugye mint a maseében
ha két ember igazán megtalálja egymást
akkor nem számít a kor (sem)

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

jugen
Milyen igaz a mondás!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

ollie
na, lesz verés?

Crem
Na emberek...

Dumáltok itt józanságról és erkölcsrõl...
Kíváncsi lennék rátok, mikor egy 16-18 éves csaj feszes fenekén átüt a tanga és a mellei majd kiszúrják a póloját.
Vonaglik elöttetek, mint egy kígyó...

Akkor is ilyen kemények lesztek az erkölcsi szinten??? Vagy csak derékon allúl?

Én is védeném a hugom...
De régi mondás (remélem jól idézem)
--A férfi ha elmegy egy házibuliba, csak reménykedik, hogy dugni fog... Míg a nõ tudja...

[HUN]PAStheLoD
mert az Te vagy 😊) és neked elvette az eszed a déli harangszó 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
elírta .. biztos 😊

[HUN]PAStheLoD
na ahogy a verés kerölt szóba megjöttem énis 😄DDDD

amúgy szerintem is egy megoldás van (majd megadom a számom hívj fel )

Esrohnoil
"szal egy 154 éves csaj még naogyn gyerek" ???

Mondd csak hány éves vagy MacLeod? 250? 300?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

FtranX
jó ötlet! meg fel kéne venni kamerával az egészet, oszt felraknia netre. Mekkora botrány lenne! Az egész net rettegne a gyilkos SG-fórumosoktól!

Lynx_TWL
mekkora lolság😄 szervezzünk verést, ha már így összeveernénk vkit, sztem legyen az, ghgyo mindenki hoz 5 embert, és így az elsz hogy összesen kik összegyûltünk elverünk jól egyet, azátn új körbne a vert is ver egyet, és a többi is ver egy újat stb stb.. az nyer aki életben marad😄

๏̯͡๏﴿

Buddy
ha ütni kell, akkor hívok embert....szóljatok

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Lynx_TWL
HUHÁ😄DDDD

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Hupsz, most lebuktam! 😄
I.C.ram
Jó jó, de gondolj bele milyen, hogy milyen rossz érzés lett volna MASZKá-nak, hogy a hugocskájára azt írtam volna, hogy megb*szni. 😊
Pheel
Hááát én nem nézném ki Mr Ironman-bõl, hogy ismeri a közösülés szót. Konkrétan a b betûs esélyesebb 😊
Lynx_TWL
jajj ez király volt😄DDD

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
😄 a lényeg megvan

๏̯͡๏﴿

Match
hát, megkockáztatjuk....a legszebb hogy nem is emléxem rá mert enyhén alkoholos befolyás alatt voltam amikor megismertem, és nem sok minden maradt meg belõle másnapra, csak a telefonszáma 😊))

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Lynx_TWL
nem korrekt 1 14 éves csaj lehe,t ohgy jól néz ki(elég érekes ez az emberi evolució olyan gyorsan fejlõdnke a gádzsik mostan😊 szal egy 154 éves csaj még naogyn gyerek egy 18 sõt még 16 éves sráchoz is képest

๏̯͡๏﴿

Match
neh, beszarattok itt elõre...eddig 15 volt a legfiatalabb, de akkor még én is csak 17 voltam...
Nah, majd meglátjuk 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

FtranX
ajjaj 😊 Majd megtudod! 😊