3220
Szerintetek?
  • O0D:
    apád fellőte műholdnak?
  • Sir Quno Jedi
    Anyám SKyNet és ő mindig jól érzi magát, mer úgy programozták !
  • O0D:
    anyád hogyvan ?
  • Sir Quno Jedi
    Akkor ne beszélj róla !
  • O0D:
    és az egyenjogúságról ne is beszéljünk,.
  • Sir Quno Jedi
    nemis, vagyis de !
  • O0D:
    az összes háború nők miatt tört ki :)
  • Sir Quno Jedi
    ??? Vász ???
  • Borcsa
    muszáj engem szivatni?....
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ez a Gyufa gyerek nagyon ellenséges egy kis muksó, nem tudod mi a halál baja van ?!! Ahelyett, hogy itt jól szórakozna velünk...Ehhh, kissrácok, már csak ilyenek. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem, a cosa nostra ma már sajna nem biznisz.
  • Borcsa
    csak telefonon adod az utasitásokat :D
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a maffiát nem mind1iket ismerem személyesen, ez igaz... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Mond csak, jól vagy ?!!! :DDD
  • Borcsa
    na ne legyél már ennyire ellenséges:)
  • Match
    hidd el hogy midnenki elhiszi hogy imered az orosz maffiát, az amerikait, még a románt is és mindenkit aki útbaesoik, ráadásul barátok révén kézbentartod a CIA-t, az FBI-t, haverod kezeli a KGB ügyeit, és persze midnen ország hadtestületi vezetői is ott lapolnak valahol a barátaid körében, és hogy egy csettintésedre kitör a 3. világháború, és az egész világot egy emberre tudod uszítani.

Csak ez kurvára nem érdekel senkit.

Bár így viccesebb...
  • Match
    Nő miatt nem hábozúznék, ölnék...(hogy én is arcoskodjak).
    Lehet hogy nem arcoskodásnak széántad, de szerintem 100 emberből legalább 100 annak nézné.
  • Sir Quno Jedi
    Bocs nem arcoskodásnak szántam, puszta tényfeltárásnak. Nő miatt amúgy sem érdemes háborúzni sztem. Mint mondtam ők szabad "állatfajta" :DDD !
  • Borcsa
    azért nem árt az a kinézet...
    na mindegy.

CSOCSO: láttál már negyven éves szökitett göndöritett agyig kifestett nöket, akik olyan ruhát vesznek föl, mint a t17 évesek? na ez lesz a plázagirlböl.
  • Match
    Na ne arcoskodjál már.....
    Nem fogom azt mondani hogy "jajj leverlek bazdmeg hanmarabb mint ahogy pislognál", még ha igaz is lenne...
    Azt mondhatnám hogy rádküldök pár olyan embert (nevezzük nemtitkosszolgálatiaknak), akikkel aztán lehet beszélgetni (vagy könyörögni...).
    Viszont a topic kurvára nem arról szól hogy kinek mekkora az arca (szőándékosan nem azt írtam hogy kinek milyen ismerőse van)
  • Sir Quno Jedi
    Azér hülyének nem kéne nézni ! Van privát, email, mobil stb. :DDD Amúgy meg nyugodtan jöhetnek a "rohamozó ingerült barátok", mert egyrészt megvannak a módszereim a megtorlásra (titkosszolgálati) és ha valaki nem akar élete végéig vastüdőben dekkolni, jobb ha meggondolja kétszer is, másrészt mindig a nő dönt, nekünk férfiaknak ehhez nem sok közünk van. A nő nem rabszolga, részemről azt tesz ami jólesik neki, szabad akarata és járása van, ha azt kéri védjem meg, megteszem, ha el akar menni, segítem benne. EHHEZ mindössze korrektnek és őszintének kell lennie, akkor működik a dolog...
  • CSOCSO
    bocs az off ert.. amugy mindenki azzal legyen boldog akivel akar.. csak masoknak ne okozzatok kellemetlenseget ezzel.... es akkor semmi baj...
  • CSOCSO
    mar nem emlexem pontosan hogy volt.. 1 eve mondta a haverom hogy a sulijaban az volt a doga hogy x ido alatt x ezer karakternyit kellett irni... masolni pontosabban.. nah en ketszer annyit irtam mint amit nekik kellett.. igaz nem masoltam hanem egy sajat sztorit irtam le.. plusz voltak benne hibak de szerintem igy is siman megutottem volna a felmerojuket..
  • Match
    többezer azért durva.....modj8k úgy hogy ha megeröltetem magam akkor másodpercenként max 3-4 de soka hiba meg a javítgatás közben (tehát a 3-4-ben benne van 3-4 backspace is :)))
  • CSOCSO
    aza baj hogy en amiota idejarok azota nemtok irni.. mindig osszekeverem a szavakat meg azokon belul is a betuket... igaz percek alatt tobbezer karaktert itok
  • Match
    én is szoktam a két kezem keverni néha :)))
    Lehet hoyg betesgség? Vagy fáradtság+alkohol :))
  • CSOCSO
    soxor en is megfeledkezem.. mondjuk tegyuk hozza ha a rondabbik csaj viselkedik ugy velem mint a szebbik akkor ra lennek rakattanva nem a szebbikre..

( bazzeg azt irtam hogy la rennek.. hogy a picsaba tudok igy irni?:)) lol)
  • Match
    egyetértek a szemléleteiddel!
    (az előző hozzászólásokkal is).
    Szerintem a legtöbben tudják hogy enm a kinézet a fontos, csak néha megfeledkeznek róla, vagy egyszerüen nem veszik figyelembe :)
    Nodehát néha meg is van rá az ok :)
  • CSOCSO
    sajnos csak erre tudunk gondolni es remenykedunk hogy nem igy lesz.. amugy meg kene tanulni hogy nemcsak a szepseg letezik..pont ezert nincsen most baratnom. mert a szebbiket lestem ki magamnak..pedig a (nem ronda csak nem olyan szep mint a masik) rondabbik csaj sokkal haziasabb ertelmesebb, normalisabb

..persze ezentul ne a ronda noket keressetek.... csakhat mi is hulyek vagyunk ha azt hisszuk hogy a nekunk tetszo plazacica csajok majd beallnak a haztartasba mosogatni,fozni, mosni vasalni.... a kor nem a legfontosabb.. persze szerintem azert egy 14-15 eves kiscsajhoz azert egy 20-22 eves csako nagyon sok.. de ez fugg attol hogy milyen a fiu vagy a lany...
  • Match
    eltartja=pénzeli ha nem tévedek, ugye? :)
  • LittleL
    csak offoltam, bocs

a témánál maradva : mi lesz vajon a mostani tizenéves plazacicákból ?
    Olyan fogyasztáscentrikus, vásárlásfüggő nők, azt hiszem.
    Minél márkásabb cuccokban járni, minél dögösebben kinézni, hogy
    aztán kifoghassa a fehér lovon érkező herceget. Aki majd eltartja őt, csak a hitelkártyája legyen jó vastag.
    Hová tart ez a világ....
  • CSOCSO
    mondjuk nemtom hogy ehhez az egeszhez hogy a fenebe jon az hogy hany topikot nyitottam??
  • CSOCSO
    jo ha 15 ot nyitottam:) abbol lehet hogy tobb van eletben mint a tieid:)
  • LittleL
    Hú, ezt nevezem CSocsó, kábé 230 topikot nyitottál már.
  • CSOCSO
    hat igen..sajnos az ember legtobbszor mar csak azt latja hogy egy kiscsaj vagy cigizik es nagyszajuan beszol akarkinek, vagy a 25 eves baratja mellett feszit es azthiszi o a miss plazagirl..... aztan szerencsere vannak akivetelek... akikenk ugyis van baratjuk. es van amaradek akik meg ugyse illenek hozzad mert te trances vagy a csaj meg rapes meg hasonlok... :) szal lol...
    amugy egy lanytol nem varom el hogy eltartson.. de ha kell akkor legalabb kerdezze meg mikozben porszivozom hogy addig mosogasson-e.. es ne csk engem nezzen a kanaperol vagy hasonlo.. ha eppen kajat csinalok ( mert elofordul) akkor bealljon segiteni.. nem fontos.. ugyse nagyon tud belemozdulni, hisz egy "szakacs" akkor a legsikeresebb ha mindent maga felugyel, csinal. no de mindegy:)))
    amit jelenleg elvarok egy lanytol az az hogy szeressen, es hozzambujjon..csak az a baj hogy ahol vagyok eppen ott parezer merfoldnyire csak ezt a lanyt ismerem aki elegge fiatal:(((( dehat mit csinaljak ha meg tetszik is?.... pppf..szarugy...
  • CSOCSO
    mostansag nekem se volt tapasztalatom ilyen fiatal lanyokkal. majd most meglatjuk:))))))))))) lol.. csak viccetem... de majd meglatjuk mi lesz... nem varom semmi nagy dolgot...
  • Match
    Veszélyes lenne csak így megadni a címedet a fórumon...pláne iylen témában. Képzeld csak el hány ingerült barát rohamozná meg a kicsiny birodalmadat a rajongó nőstények mellett :)
  • Sir Quno Jedi
    Azért megjegyzem, barátosnéim néha nekiállnak nagyüzemben takarítani nálam (mer rendesek), de ilyenkor kötelező a miniszoknya, magassarkú csizma, dögös-top összeállítás ! Múltkorjában is konstatáltam, hogy így már öröm a takarítás (nekem biztos), így már jó nézni !
  • Sir Quno Jedi
    Önarckép lett volna, ugye ?!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Hú de régen volt, számoljunk csak...12 éve, ha minden igaz ! Atyaúristen...