20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Kvázi
    Azt szeretném megtudni, hogy neked milyen hangkártyád van, mert a haveromnak is ilyen a konfigja, ac97-es hangkártyával.
  • JuanG
    mégegyszer
  • JuanG
    mindjárt nézem...nekem is tetszik már az aszfalt, elkezdtem setupolni...2:45 lett most, de elkaplak :DDD

fra1replay
  • b-type
    2min43-as Francia 1 stage
    ebben vezetéstechnikailag van 2-3ms, és akkor még jön a jó setup, mert ez szinte alap, a féket húztam hátrébb, és a első rebound-ot vettem lejjebb...nem is biztos hogy számít.
    szal szerintem '33-aas körök lesznek..
  • tiroxine
    A külső kameranézetet hogy lehet távolabb vinni? A Subarunál az "impreza03.ini"-t szerkesztve a belső nézet változik, a Cam_external beállítások változtatására azonban nem reagál. Valakinek ötlete? Esetleg tapasztalata?
  • b-type
    thx, bocs..nem is figyeltem...akkor emerről is..na mindegy :)
    vezetni ugyis jobb mint nézni :))))
  • b-type
    szasz :)
    mindjárt nézem...de nem tok hová lenni egyenlőre...pl. van ez a replay..
    tök jó
    ami olyan mintha élő közvetítést néznék, egy kb. 2:42-es kör lett volna...
  • robotnyk
    lemaradt a .rpl :)
  • JuanG
    lejjebb linkeltem egy ausztrál replay-t azt nézd meg légyszíves, elég jól sikerült...
  • JuanG
    szeva b!!! ...no megvan végre??? :DDD Csinálj aszfalt setupokat, mert azokat még nem vágtam!!!
  • b-type
    replay
    a setup-ot nem linkeltem, mert sztem ennél az időnél még nem számít.
  • DonnieBrasco
    Ja várjál te a kötelező gyakorlatra gondolsz... na ott nem kell sokáig nyomni a féket, csak egy kicsit.

DB
  • DonnieBrasco
    Én nem használtam gáz+fék kombinációt sehol. Sőt, az igazat megvallva majdnem mindenhol powerslide-ot nyomok :)) esetleg megtoldva az elején egy lightos skandináv flick-kel... :) egyáltalán nem kell "pont ott, pont úgy" alkalmazni Richard trükkjeit. Ahogy jólesik!

DB
  • FREAK
    bizony, és talán pont az LFS-ben a legrealisztikusabb a rally
  • robotnyk
    [egyetért]
  • DonnieBrasco
    Oké, mea culpa :)) LFSt nem ismerem, csak ezért hagyom ki :))
    Részemről minden nap "rallizom" a zugligeti úton munkába és haza, bár az aszfalt, ezért nem nagyon csúszkálok, de talán nem is baj, 60-70-nél a hegyi szakaszon :))))

DB
  • Csacsi
    Szia. Én is billentyűvel nyomom, mert a kormány sajnos hétvégéig nem lesz otthon, viszont a rally school azt a pályáját nem tudom megcsinálni, ahol egyszerre kell gázd adni, és fékezni, és így bevenni a kanyart, mert egyszerűen, ha benyomom a féket gázadás közben, akkor egy idő után lelassul az autó. Ha felengdem közben a féket, akkor meg nem fogadja el, te hogy csináltad ezt meg billel?
  • FREAK
    vezettem, sőt imádom a csúszós talajt, legutóbb egy horvát szigeten kentem murvás hegyi utakon, de érdekes módon nem ugrott be a Rally Trophy feeling....

azért egy régi Kadett messze nem olyan erős, hogy egy komolyabb gázra elmegy kirándulni, mindezt földes úton, de a többire ugyanez igaz.... el van baszva az engine, csak FWD autókkal élvezhető
  • SE0418
    + Lfs
  • DonnieBrasco
    Lehet hogy jó, és élvezetes játék, de egyáltalán nem hasonlít a valóságra. Mondjuk a Colin sorozatnál lehet, hogy reálisabb de az semmit nem jelent .)

DB
  • Breki33
    klikk

Félreértés ne esik nekem nem ez a kedvencem de általában áradozni szoktak róla és így fura volt.

Rallisport Challenge (pc) kimaradt amúgy az eredeti sorból
  • DonnieBrasco
    Vezettél már autót murván? :)) az bezony "túl van jegelve" IRL is nem kicsit.
    Szimulátorok: Rally Tropy, (GTR), RBR. A többi csak valamelyest, eltérő helyeken tatrózkodnak a szimulátor-----árkád skálán.

DB
  • FREAK
    azért nem találsz róla semmit, mert

-szar a netkódja, multira alkalmatlan (sajnos)
    -nincs hozzá semmi kiegészítés, mod
  • FREAK
    fraps kiírja, ha máshogy nem megy
  • FREAK
    nem akarok flémelni, de ez baromság, mai napig az egyik legjobb, a Colin egyik része sem tudta megközelíteni, a Trophy meg túl lett "jegelve" ott bazzeg minden csúszott mindenfelé....

RM engine nagyon korrekt, STCC alatt is nagyot alakított
  • DonnieBrasco
    Nem írom be, de attól még a felsorolás leggyengébb tagja :)) már ami a realitást, fizikát illeti. Talán a Colin 4 alulmúlta, a Network Q rallyt meg nem lehet közéjük sorolni, nyilván :) 2D nem játszik.

DB
  • Breki33
    figyi, ha a hangot letiltod is akad?
  • Breki33
    Rally Masters (szar)???????????

a HSW-n nehogy beird ezt P
  • Kvázi
    Hát éppen ez az! Nekem sincs ekkora gépem, mégis tökéletesen fut...Ha rájöttél mi okozza, légyszi írd meg.
  • DonnieBrasco
    Igen, tapasztalat :) az tuti hogy 25 alá sose megy, mert az már zavarni szokott. Végig tökéletesen simán fut, bármilyen helyzetben. Ha tud valaki FPS-kiírást előcsalni az szóljon, most már nagyon kíváncsi vagyok hogy mennyire jól éreztem :))

DB
  • DonnieBrasco
    Nem csinált szerintem hülyeséget azzal a Warthog és a SCI games, hogy végre egy valósághű rallyszimulátort adott ki... konzoltömegeknek persze nem való, de akinek van saját jogsija, és szokott gyakran vezetni, az tutira sokkal jobban élvezi ezt, mint bármilyen árkád rallyimitátort (kolinbéna és tsai)... és ennek a rétegnek ponthogy van pénze már játékokat venni - bár ideje sajnos kevesebb.
    Én is komolyan gondolkodom, hogy megvegyem, pedig életemben eddig ha 3 játékot vettem meg dobozosan...

DB
  • SE0418
    Honnan tudod, hogy mennyi az FPS? Érzésre?
  • Lacika 79
  • DonnieBrasco
    Ezen a gépen röhögve kéne futnia 1024x/768-ban... Nálam: Xp2400+, 512@400 ram, R9500 non-pro, kicsit húzva (3Dmark2001: 11911).. minden beállítás max, 4xAA - röccenésmentes, 35-50 FPS.

DB
  • FREAK
    hát ahhoz megint le kéne porolni a kormányt..... na egye fene majd megszerzem :)
  • DonnieBrasco
    Állat.. ebből megvolt a Colin1-2 (teccettek, a három már nem, a négy ultrafos)... a NetworkQ rally (dinoszaurusz, de kirááály!), a Rally ch. Extreme (egész jó volt), a Rally Masters (szar), a Rally Trophy (király, de kormány nélkül esélytelen), illetve a Rally Championship.... de a mindenkori nagy kedvencem a Rally Championship 2000 volt, az iszonyat hosszú, végeláthatatlan pályáival, amelyek közül némelyik olyan keskeny volt, hogy a hajam 15 percen át állt az égnek :)) de szép is volt.

DB
  • Shodan
    Nekem ugyanez a bajom 3200+XP, abitNF7-S, radeon9800pro, 512mb ram és néhol eléggé beakad , belassul.Ja és nemtudom hogy a hangnak milyenek kell lennie de ha betonon megcsúsztatom a gépet akkor eléggé recseg a hang is.Catalyst 4.8 van fönt, meg dx9c.
  • DonnieBrasco
    Nah tegnap végre lenyomtam a rally iskola utolsó pályáját, egy _nagyon_ béna menettel... vagy 6 helyen kicsúsztam, de olyan zseniálisan korrigáltam, hogy végül 1:23:95 (!) alatt értem be :)) Bezzeg amikor tökéletesen megyek a pálya első háromnegyedén, akkor a végén egy kapitálisat hibázom mindig (minimum fejreállás). Hiába, nem tudom magam visszafogni, ólomláb befigyel.
    Rögtön utána nekiálltam Richard ellen nyomni ugyanott, és sokat fejlődtem (1:22:81), de még mindig hibázgatok :((
    Billentyűvel szép eredmény lesz lenyomni a srácot :)

DB
  • SE0418
    Próbáld ki! Ha tetszik a GPL, LFS, NR2003, GTR, akkor ez is tetszeni fog!
  • FREAK
    viszont ha kizárólag rallyban számolunk, akkor elképzelhető, hogy közelít az eddigi legjobbhoz