20179
-
#3175 pontosan min állítsak?...S.O.S ...:) -
#3174 mi ez School? -
#3173 Arra én is ideges lettem, le is halkítottam, azóta megyek jól...igaz, a startra nagyon kell figyelni, mert ott is ő számol(t) vissza. -
#3172 basszus, minden perfect, csak az utsó stage-et nem bírom 1:26 alá vinni (de már az is erősen roncsautós finis) :D -
#3171 nekem is alaplapi, elindul, csak az első replay-nél behal... -
#3170 jah..:) -
#3169 Vagy az a baj hogy nem eléggé -
#3168 azt onnan raktam be -
#3167 látom akkor az nem egy lopós társaság...mármint a logóból ítélve..:DDDDDDDDDD -
#3166 biztos ütöd vágod P -
#3165 a navigátort nem lehet kirugni és másikat szerződtetni? össze vissza mondja mi jön van mikro hamar mondja van mikor akkro mikor már elhaladok épp a kanyarba. jah és aszondja easy kanyar néha közbe meg medium..... na erre varjatok gombot -
#3164 alaplapival volt valakinek gondja, de ott már el sem indult asszem -
#3163 ez nem a tipikus hardvare accelerationos hiba? -
#3162 Most adtam fel a billentyűzettel való szórakozást. Inkább elmegyek a kormányomért. Billentyűzettel képtelen vagyok irányítani a kocsit. Mindig megpördülök, nem lehet ellenkormányozni, mert teljes visszakormányzásnak veszi, és akkor a másik irányba csúszik. Fékezni, csak satuval lehet, és már csúszik is az autó. Arról nem is beszélve, hogy a kanyarokból nem leht normálisan kihúzni az autót, mert csak padlógázt tudok nyomni, és már dobja is ki teljesen az autó hátulját.
Minden tiszteletem azoké, akik billel is tudnak jól játszani, nekem nem megy.
-
#3161 ha volt már róla szó, visszaolvasok, csak mondja meg valaki, hogy hang bug előfordult másnál is? (elmegy a mély, "telefon" hangja lesz egy idő után)
amúgy eddig tetszik, a rally school nagyon komoly cucc, lehet vele izzadni, mire minden perfect lesz -
#3160 thx. -
#3159 ;) -
#3158 klikk -
#3157 Szimulátor...nem árkád, nyugi...;))) -
#3156 Sziasztok!
Szóval ezek szerint jó lett a játék (legalább is ahogy a hozzászólásokat olvasgatom). Én éppen most töltögetem le. Gondolom a Colin McRae Rally 4. szintjét kicsit felül szárnyalja. Mennyire arcad? Hangok? Grafika? -
#3155 hát hogy ukrán sosem fog magyar fórumot olvasni P -
#3154 értem, de mi a különbség ilyen szempontból magyar és ukrán között? :) -
#3153 bázz, óriási...Finn versenyen alig látni ki az autóból annyira esik a hó..aztán egy az egybe átrepültem egy fotóst. :))))
meg néha magam mellé nézek mikor akkorákat nyög a navigátorom..mi van? minden oké?...:DDDD
nagy lenne, ha minden ilyen sérülése után egyre elhalóbban mondaná az itinert :DDD
esetleg beszólna,..és ki lenne sípolva..
:DDDDd -
#3152 ja, hoprendszerben/game controllers-ben.
-
#3151 kösziköszi -
#3150 A "szellem auto" szinet, atlatszosagat lehet allitani kint az ini-ben. -
#3149 hát mert énse szívesen venném ha készítenék egy ilyet és meglátnám a haver fórumában P -
#3148 miért? -
#3147 nem lehet sajna -
#3146 jah, de ez méretileg már nem az igazi -
#3145 Figyuzzatok! Megint én vagyok , vagy télleg nem lehet csűrni-csavarni-tekerni-lassítani-megállítani a replayt? -
#3144 http://wandoo.try.hu/ -
#3143 Inkább a Myth féle DVDRIP érdekelne, mégis ha jól látom a Reload-ossal gázok vannak. Szóval tudtok letöltési helyet? -
#3142 Amúgy ezse csúnya
De magyar oldalról nem illik. -
#3141 a finomabb "találta" szót használtam, de te tudod -
#3140 Üdv!
A Myth féle vagy akár a Reload féle (ha jól láttam az is működik) DVDRIP változatot honna lehet letölteni? (Nem DC vagy Torrent, valami SMS-es oldal ahonnan jön gyorsan?)
Köszi -
#3139 ezt hol álítod a game-ban?
vagy a winfosban gondoltad, hogy separate? -
#3138 igen decsak loptam P -
#3137 Breki találta, ha jól emléxem -
#3136 banner rulez
ki szülte?