20179
-
#3135 jó videó, csak a külső nézetes jelenetek kicsit gyorsitottak...nekem a rally trophynál volt ilyen néha a felvétel, mert kevés volt neki a gépem... -
#3134 nem mintha CMR4-nél nem lenne tökmindegy...... -
Marco #3133 Fraps-ot használtad?
Nekem Epox 8RDA3+, 3000XP+, 1Gb RAM, Gigabyte Radeon 9800Pro és mégis csak 15-20fps-el akar felvenni. -
#3132 Asus A7N8X-X alaplap, 3200XP+, 1giga RAM, HIS Radeon 9600XT -
budasp #3131 Sokat jelenthet egy jó setup, de elsősorban a pályaismereten múlik a legtöbb idő. Láttam default setuppal 1.15-ös kört Rally School pályán, Toyotával. -
#3130 elég összetett az biztos :)
viszont érdemes nem egy tengelyen hagyni a féket, és a gázt...mint minden jobb autósszimnél.
-
donpedro #3129 Hmm, tartok tőle, hogy ebben a game-ben is a setupon fogok elbukni. Egyre bátrabban megyek, már a replay-im is kezdenek hasonlítani a rallyzásra, de az időeredményeim még messze vannak az elejétől. Rendszerint kb. 20-30 másodperc hátrányom van a pályacsúcshoz képest, igaz egy-két komoly hibám minden szakaszon volt. Ebből 10-15 saját jogon is simán lefaragható, de a többihez már kéne egy setup.
Kár, hogy nem értek a setupoláshoz... -
#3128 thx, és sirály :).
rég hallgatam már ezt a számot, kifejezetten jól esett most reggel. -
#3127 konfig... -
#3126 milyen konfogod van?...mert nekem a fraps nem veszi fel ilyen szépen..szaggat ..(( -
#3125 Minden alapbeállításon van....csak tudni kell hol engedd el a gázt :D 1 ébként minden fullon és maxon...az egyetlen segítség a kuplung...minden más off -
#3124 kiru...de ezt a kocsit már megbuheráltad...mert én ha ilyen bukkanókon így átmegyek akkor pattogok utána, mint a ping-pong labda.:)) -
#3123 ja és felmérés..ki milyen nehézségi fokozaton nyomja ?? -
#3122 kukkoljuk..:)) -
#3121 skacok..azt a geci ricsárd szellem ótóját nem lehet valahogy kibombázni?...mert ha már egy picit is meglátom előttem, annyira felbasz hogy (amúgy se látok semmit től) mindig hibázok.:( -
#3120 Nagyon jó lett :-) -
#3119 Na gyorsan feltöltöttem IDE de mivel a tar.hu-n van és ott 20 mega a megengedett valszeg hamar törölni fogják... -
#3118 Én betennék 1 jó videót ha lenne 28 mega tárhely vhol :D -
#3117 Most kelünk..iccakai vezetés..)) -
#3116 MIvan?...senki se lockolt ki egy gépet se 1 napja?...vagy csak lusta volt képet berakni?..:( -
Lacika 79 #3115 M'énem alszik már ilyenkor mindenki? Vagy Ricsárd bácsi nem hagy benneteket sem? :D -
#3114 azért az más...ott nem rohangál az ember a hegyi utakon 1000-rel, meg azért ott jóval többet lehet látni, mint így a monitoron... -
#3113 3 szakasz amire büszke vagyok :DDD
1. Francia 1-es: 2:39
2. Ausztrál 1-es: 5:30
3. Chirdonhead (angol): 3:35 -
#3112 Pixel Shaderek kellenek neki.... Ha az nincs akkor sikít!! -
#3111 Hi all!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy midenkinek simán fut a game?
Azt hallodtam ugyan hogy MX-es GF nem játszik, de a GF 3 Ti200 is kevés neki 2000+XP-vel és 768@400 DDR?
Nekem még low is picit mindtha darabos lenne, high pedig játszhatatlan.
Ha valaki tud légyszi segítsen.
Thx. -
#3110 hát ez nem vmi érdekes inkább nézzétek meg ezt -->> wrc mod screen^^ -
#3109 kis érdekesség a wrc modbol-->>
-
#3108 kéne bővíteni a smiley-kat pl ezzel--->>> -
#3107 na hát aki ff-es kormánnyal tolta a japcsi rally-t az se fog mostanaban muffot^^ én billről egyengettem de már a golyom kivolt. most vagyok az artic rally-n na de az se qtya -
loser #3106 ég-és a föld a billentyű meg a kormány.
én pl a colin 4-et sem tudtam csak kormányrol nyomni.
-
budasp #3105 Egrészt az élmény, másrészt pedig billentyűvel nem lehet azokat a vezetéstechnikai finomságokat megcsinálni, amiket kormánnyal igen. -
#3104 A kormany elsosorban nem a jo idohoz kell, hanem a jatek- es vezetesi elmenyhez;) A WC-n is elintezheted a "dolgod", az eredmeny ugyan az, de azert meg is teljesen mas:)))))) -
#3103 hehe, billentyuvel a francia elso: 2:47, alap kocsival, nem kell ide kormany. igy mar meg van az uj rekord a gyarihoz kepest :) egy ket billentyus is megoszthatna az eredmenyet !!!
-
#3102 aham így már megvan thanks -
#3101 na ez botrányos volt sztem, ez nekem is előfordult..bezizzent, hogy van 8%-os esély esőre, na egye kánya felraktam azt a féleső-félszáraz gumit, erre leszakadt az ég, és amit ott müveltem azt mindennek nevezném csak vezetésnek nem :))) -
#3100 Nekem akkor adta meg azt, amikor a Rally School-t megcsinaltam komplett aranyra. -
#3099 muti -
#3098 Az RBZ sima ZIP file:)) -
#3097 alexease!! a 2000-es Subaru-t mivel lehet kilockolni?? -
#3096 igen énis erre jutottam, de hogy?