20179
-
#3015 Hogy hogyan??? Most nem értem.
A Reloaded-es DVD-s verzió fagy ki high-on?
Ugye nem így érted...mert ez nem igaz..én azzal játszom high-on...
Amúgy van olyan elvetemült, aki manuális váltóval megy?
(csak félve merem kérdezni, és halkan, hátha mindenki azzal, csak én automatával. -
#3014 nem akarom mondani, hogy én megmondtam
amikor meg az alaplapi hangkártyáról beszéltem mindenki nekemesett P -
Kvázi #3013 Megoldódott a kép-hang akadás próbléma!!! Ha valakinek ilyen jellegü gondja volt esetleg, annak mondanám, hogy a hangkártyája környékén nézzen körbe. A haver alaplapi ac97 hangot használt. Miután ezt tiltotta, és berakott egy akármilyen noname 2000Ft-os hangkártyát, megszűntek az akadások, és az egyéb problémái! -
#3012 Istenkirály játék, a Rally Championship 2000 óta ez első rally ami napokig leköt úgy, hogy elvesztem az időérzékem. Még billentyűvel is király!!
DB -
HellBurner #3011 Elviekben ez a verzió müködik (RELOAD DVD)
Low beállításokkal elindul, csak high-ban fagy ki
-
#3010 Itt milyen a kategória, hogy van felosztva?
Bocsi, még nincs meg, azért kérdezek hülyeségeket, + körbeszegolom mielőtt leszedem. -
Lacika 79 #3009 És ha ez sem segít, akkor egy kis időt rászánni, és mindent kézzel beállítani az oprencerben, nem hagyni hogy sok hülye prg összebarmolja azt. És ez nem volt vicc. :) -
#3008 Fraps-ot lője le mindenki, akinek fagy a jatek. Ha nincs fent, akkor meg legfrisseb driver telepit! Ha ez sem segít inteles chipsetes alaplap megvásárol! :)
(na ez csak vicc volt) -
Lacika 79 #3007 Szerintem csak a nem meréssel van a gond. Mondjuk először felmásztam a falra én is. De azóta gyakoroltam picit. :)
Időt nemtok fejből, majd ha hazaértem, megnézem.
Mostmár többnyire nem egyedül kocsikázok amúgy. De ez nem ide vágó téma. :D -
#3006 Ez óriási emberek :-)
A Nascar és a GPL után átültem ebbe az autóba, és ugyan teljesen más stílus de az élmény végre szimuláció!
YEEES! -
#3005 Mi ahelyzet a V-rally 3-mal? 2l 4wd és kész
vagyok!
Szanaszét töröm a verdát ott ahol a 2 kerekes 1.6-ossal simán bemegyek full gázzal (190-200 km/h)
Próbáltam ennyivel, de ua. (fr.3) -
SE0418 #3004 Naná! Nem hycomat-tal megyek! -
#3003 nem akartam mindig én írni
de az első alkalommal vagy később?
mert esetleg lehetne manuálisan törölni
vagy megpróbálni egy másnál működővel. -
HellBurner #3002 Probléma : High beállítás mellett az intro után a profil választásnál lefagy.
Láttam hogy valakinek volt egyszer ilyen problémája.
Mit csináljak?
A controll panelben alkalmazás szerintre van álítva minden
2.6Ghz Baton, 9600xt, 512Mb RAM, Asus A7N8X-X, AC97
-
#3001 manuális váltó? -
#3000 mindent bele!! -
#2999 visszacsusztunk a masodik helyre a legnepszerubb temaknál. milyen dolog ez? :) -
#2998 Szia
Ilyesmit a Colin2-ben csináltam amikor ellenkező irányba aztán vissza és majd teljessel vettem azokat a kanyarokat amiknél bill-el tövig kell nyomni a féket.
De itt nem merem. Vagy nem jól csinálom.
Amúgy neked könnyű mindig autózol P
Tényleg mennyi az időd ott?
(Csaj nélkül:) -
Lacika 79 #2997 Van, mikor elmegy az harmadikban is. :) -
Lacika 79 #2996 Hali!
Én spec. "belóbálom" kanyar előtt, aztán sebességtől, út minőségtől függően néha egy pici kéziféket is rátolok. De nem mindíg szükségszerű szerintem. Idő szempontjából általában jobban kijövök, mintha mindig kéziznék. -
SE0418 #2995 kb. kanyar közepén kézifék vissza 2-be, gáz. -
HellBurner #2994 Probléma : High beállítás mellett az intro után a profil választásnál lefagy.
Láttam hogy valakinek volt egyszer ilyen problémája.
Mit csináljak?
A controll panelben alkalmazás szerintre van álítva minden
2.6Ghz Baton, 9600xt, 512Mb RAM, Asus A7N8X-X, AC97 -
[Walaki]D`Lair #2993 Mint a Rbr-ben...:) -
#2992 A hajtűket milyen teknikával veszitek?
Ugye itt nem lehet beletaposni a fékbe.
És a csúsztatásra van valaki jó tipp? -
#2991 2:41 :DDD...
replay -
#2990 hát ez az.. :))
-
#2989 milyen multit? -
#2988 úgy értem nekem :-)
azért érdekelne egy átlagos user ideje is :-) -
#2987 én az utolsó kettőt felcserélném -
#2986 ja, de azért kár lenne már az elején hotlapozni, mint a Gtr topicban mikor kijött a demó. :)
ennyi elég is volt :) ...majd ha már ki van vesézve mindenhogy...főleg multi. -
#2985 nono, a rallymasters sztem iszonyat jo... a maxra peccselt változat a maga idejében a törésekkel stb nagyon "szim" volt :D stcc2, v8challenge, mind az rm "modjai" voltak, imádtam is mindet... az stcc2 kocsijai mondjuk nem fogtak meg annyira...
mamár, egy lfs, gtr után mást vár el az ember... akkoriban a colin2höz kellett viszonyitani, annál szvsz jobb... tény: csuszott a kocsi, de volt sulya, a tapadások néha jol el voltak találva, mivel aszfalton NAGYON tapadt!
Összességében az én rally top-listám:
RBR
Rally Masters
Rally Trophy (ez is jég, kivéve aszfaltot, ott nagyon jo)
Colin1
NetworQ Rally
Rally Champ 2000
Colin2
Rally Champ Extreme
Rallysport Challenge
Colin4
Colin3
Colin5 :D :D :D megaLOL-szutyoksitt -
#2984 okés köszi akkor van még mit fejlődni P -
#2983 mennyire? mert a Trophynál csúszósabb játék nincs :) -
#2982 igen, tuti ász a hibái ellenére is... -
#2981 ez a festés letölthető valahonnan??? -
[Walaki]D`Lair #2980 bakker....egyik sincs....:(( -
#2979 asszem volt már róla szó korábban, ha nem tévedek, egy dds plugin kell a photoshophoz -
[Walaki]D`Lair #2978 Szvsz nem...ott még ennyire sem tapadnak a kerekek...:( -
[Walaki]D`Lair #2977 DE MELYIK PROGRAMMAL??? -
#2976 láttam az auszit :)), szép hosszú szakasz, frankón ment a járgány, gondolom meleg volt, hogy a végét már nyitott ajtónál raktad be :D...áhhh, nagyon tetszik nekem ez a játék.