20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Mnemomic

Leszedhető innen
  • STLRR
    Ezt hova kell betenni??
  • Shongi
    Az SSE-t sajnos nem tudom.
  • Shongi
    640mb sd az egyiken az 1900-esen meg 512 drr
  • Alexease
    Elvileg igen, de meg a visszacsomagolo reszet nem irta meg:)) De gondolom, majd az is meg lesz;)
  • Mnemomic
    Akkor akár lehetne magyar navigátort is csinálni :)
  • HPt
    a linket elbasztam bocsi, még 1x :)

Rallyschool - Subaru '03 - 1:15.36 (75.36 mp)
  • Alexease
    Az talan a Realistic cockpit kiegeszitesben volt benne, minidash es digidash neven, mint modositott script. A BHMS-en fent van.
  • HPt
    budasp-nak hála feltettem tárhelyre is a replay-em, gondoltam miért ne, hátha segít vkinek :)

Rallyschool - Subaru '03 - 1:15.36 (75.36 mp)
  • Torry
    9800pro-val nyomja valaki?

Aki igen, pls írja már le milyen graf. beállítással nyomja.
  • STLRR
    Akkor ugy mondom hogy lentebbi kepeken teljesen mas annak a resznek a neve ami mutatja a sebesseget..-stb(nem tudom hogy hivjak ezt jatekban)!!
  • Alexease
    " masik pedig hogy a distancot hiaba allitom be az optionsban megsem jeleneik meg az ugynevezett "muszerfalon"!" ?!?!?!
  • STLRR
    Sziasztok!
    En most kezdtem jatszani es nagyon tetszik!Csak az lenne az egyik problemam hogy a schoolban nem tudom az utolso palyat 80 ala vinni!A masik pedig hogy a distancot hiaba allitom be az optionsban megsem jeleneik meg az ugynevezett "muszerfalon"!
  • HPt
    szerintem vágj le néha a pályából (ne őrült módjára), és RSC fórumról szedj le néhány replay-t

én default setup-pal 1:15.3-t mentem rallyschool-on, subaru-val
  • Alexease
    Csak Season jatekmodban mukodik, a legnehezebb fokozaton (elvileg).
  • Alexease
    Extra WOW! :))
    Irtam a kinti forumba, hogy kellene egy audio.dat expander, es 1/2 ora alatt meg is irtak!!:)))))) Az elkovetoje RACER_S volt, a http://tocaedit.com-rol!
    Igy akinek kell a jatek zeneje, ki tudja csomagolni a tobbi "hasznos" cuccal egyutt:))

RBR DAT Ripper
  • Mnemomic
    Viszont helikopterrel még nem mentettek ki egyszer sem :) Azt hogy kell előhozni? :)
  • clio1616v
    profi kormányosok tanács kéne hol vegyek Logitech MOMO-t nem a feketét hanem a piros cuccot
  • clio1616v
    Én egyenlőre billenyűzettel nyomom tegnap óta.
    Hát nem nfsu és colin4 az biztos de meg lehet szokni
    -ballábfék és kézi egyszerre ;)ez a USA test pály legjobb időm
    NEM nevetni tzegnap kezdtem és keyboardal :)))))))
  • Alexease
    Ha hotlap-ozni akarsz, akkor menj a East-West II-re (Australia):PPPPPPPPPPP
  • Alexease
    En csak azt mondtam, hogy megeri venni jormanyt:) De allitolag be lehet allitani a bill.-hez is, a controls menu reszben. Ott vannak finomhangolasok is.
  • Alexease
    Meg van csinalva rendesen:))
    Engem egy komolyabb borulas utan visszaraktak az utra, padlogaz, auto csuszik, ismet arok. Mivel hatrebb raktak mint kene, ramentem sajat lokharitomra, alagyurte es azon zakoztam egyet:))
  • b-type
    azért raktam jelbe, meg mert láttam a Ph-n is így emlegettétek ezt a futást..:D
  • Met
    Nem akar valaki átjönni hozzám megcsinálni az utolsó feladatot a schoolban?:)
    Nem bírom 80 alá vinni, 82-83 megvan.
  • hunt3r
    hat allat nem, de igen en vagyok :D
    koszi az elismerest :P
  • Szabyka
    Kérj KÖLCSÖN egy kormányt !
  • Mnemomic
    Öccsém most próbálta ki a játékot és aszfalt rallyt kért. Persze törte a kocsit rendesen nem is ez a lényeg de volt egy rész ahol nem igazán volt tiszta miért szállt is el.

Visszajátszásból kiderült, hogy kidöntött egy fakerítést és a nézők pont úgy rakták vissza a kocsiját, hogy előtte maradt egy gerenda. Na ezt tolta maga előtt egy ideig de aztán befordult elé és amint átment rajta repült is a susnyásba.

Hihetetlen hogy még ez is le van modellezve :)
  • b-type
    Áááhh, te vagy az 'állat' :DDDDD
    sajna nem tok segíteni, de hibátlan volt a stilus azon a szakaszon amit Breki linkelt ide :)))))))
  • Gibro
    Nekem is godot okoz a billentyűzet!
    Egyszerűen nem lehet azzal játszani. Úgyhogy nekem is pihen a game, de ha tud valaki valami okosságot (nem a kormány vásárlás) azt szivesen megköszönném!
  • hunt3r
    szevasztok, tudtok mondani egy oldalt, ahol megtudom nezni, hogy jelenleg mi a legjobb ido az angol rally utso palyajara? mentem 1:16:55 ot, de masik forumon mondta egy srac, hogy valaki ment 1:16:4x et. kivancsi lennek mi most oda a legjobb :)
  • b-type
    ja, ezt én is tapasztaltam. mármint hogy a replay-ben, elütöm a fotóst, pedig nem.
    viszont egyszer hibátlan nagy időnél csaptam el egy genyófotóst, a zászló előtt 10 méterrel, mikor láttam hogy meg lesz a piszok, akkor már asztem csak beesek a piroson túl, de nem, abban a pill.ban vér és bél, és animáció..:(
  • Mnemomic
    Ja USA 6. pályáján körrekordot futottam most nagyon happy vagyok :)
  • Mnemomic
    Ezek a fotósok nagy kikészítenek engem is mert ahogy megláttok egyet is előttem viszonylag közel már csak reflexből is a fékre lépek.

Ezért csodálom a rally versenyzőket mikor a sok néző között úgy bírnak menni én nagyon félnék mikor kaszálok el közülük vkit.

Ja van egy bug a játékban. Visszajátszásban néha a kocsi átmegy a fotóson szóval késő slisszol el onnan pedig valójában sikerült neki elfutnia.
  • bp
    Oké én ezt értem és tudom is, hogy így van. De most csak billem van, akkor addig ne játszak? Vagy ez csak specifikusan az én problémám??? Ezért lenne jó, ha valamelyik billes játékostárs megírná a tapasztalatait!
  • Alexease
    Ezt nem bill.-re terveztek (szerencsere!). Ha sokat jatszol autos jatekkal, akkor megeri venni egy kormanyt, foleg FFB-set. Meg a legolcsobb is hatalmas jatekelmenyt nyujt a bill.-hez, joy-hoz, kontrollerhez kepest.
  • Alexease
    Nem. Nekem LOW-ba van, ott nincsenek rohangalo egyedek:))
  • Cowek
  • b-type
    én simán áthajtottam rajta...nem volt semmi :(
    bár csak egyszer fordult elő.
    viszont egyszer átugrattam egy hülye fotóson a Finn rallyn, :DDDD
    tuti besz@rt, mert egy pillanatra én is. :D
  • bp
    Hűűűűűha!

Jópár versenyen túl vagyok de eddig 50 métert egyenesen nem tudtam menni. Össze-vissza csúszik, a gázt adagolni kell... szóval nem egy "nyomom oszt had menjen minn állat játék!"
    Csak azt nem értem, hogy miért kapok egy minden gyorson 2-3 percet a többiektől. Fullra töröm a kocsit, és nem tudom uralni. Megindul és ennyi, vagy döcögősre veszem... akkor meg 5 perceket kapok. Próbálok fékezni, de a látszólag jól megválasztott fékút mindig rövid és csattanok.

Akkor most hajintsam ki a billentyűt az ablakon és vegyek egy kormányt? Aki billel nyomja, megírhatná, hogy van-e ilyen gondja!!!!!!!!!!
  • Cowek
    Találkoztatok már szarvassal? Nekem ott állt az út közepén egy japánban, és nem volt olyan fürge mint a fotósok :-)
    Kikerültem, de azért kiváncsi lettem volna mi van ha nem gazolok miatta :-)