20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • pajti
    RBR-ben nem. Win alatt próbáld.
  • Solt
    Közben rájöttem...:S
  • Solt
    Sziasztok. Dattool-al kicsomagoltam az audio.dat fájlt, bemásoltam a magyar navigtor hangot és amikor vissza akarom csomagolni, akkor error ír ki és nem engedi. Tudja valaki, hogy miért? Köszi..
  • Trucker39
    Tudom, hogy már régi a video, de egy csecsemőnek minden vicc új.
    Force Dynamics
  • Trucker39
    Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Van egy pedálom, de valami okból a gáz és a fék beállítása után éppen fordítva működnek. Vagyis, ha felengedem a pedált, akkor viselkednek úgy, mintha le lenne nyomva és viszont. Elnézést a pongyola fogalmazásért, de nem lehet "megfordítani" ezt a funkciót a játékban, bocs, szimulátorban ?
  • Ombika
    Rosszul teszed!! :))
  • bardocz
    én azt sose használom annak:-)
  • Met
    A MOMO Racing-ben pont az a jó (szerintem), hogy a szekvenciális váltót lehet használni kéziféknek :)
  • bardocz
    én szekvenciálissal váltok(MOMO),és bal oldalt hátul "pillangóváltóval" kézifékezek így tudok közbe váltani is,játékokba meg van hogy váltogatom,F1-hez kormány mögött,túrakocsi szekvenciális,le manson szintén kormány mögött
  • Ombika
    HAt en ezt ugy oldom meg,hogy kilove kulon valto es arra teszem hatrafele huzve kezit ,igy adva neki 1 kis realisztikussagot es hatul a gyorsvaltoval valtok!! Mas lehetoseg nincs! :(
  • pajti
    Hát éppen az a baj hogy nincsen!:)
    Amúgy ráraktam az egyik gombra de úgy elég sz@r...
    Kersgetni kell amikor körbe fordítom a kormányt :(
  • Ombika
    Korrekt ,bar kezit surubben hasznald!! :))))))
  • pajti
    Videó:) /g25+Hshifter/
  • arty
    nemtom, más tool kell ATI-hoz és más nVidiához ... van topik is rola bhmotorsportson, stb ... google, én is csak ezt tudnám ...

a lényeg:
    enable super sampling (a sima AA, amit a vga-k használnak az multi sampling) - erre probálj keresni
  • w77d
    nem tudsz erről vmi pontosabbat? pl: mi a tool neve?
  • JuanG
    azt írja ...
  • atiwrc
    B@szza meg tényleg, nem is néztem.Akkor 2 hét mulva nem fog már ez menni? (Nekem nem lényeg a GPS cuccok csak hogy falat meg több utvonalat tudjak csinálni). Telepitéstől számitott 14 nap?
  • JuanG
    ez már biztató...csak sztem soha nem lesz időm már pályákat csinálni, örülök hogy amit elkezdtem be tudom fejezni...remélem :)
  • JuanG
    ja igen, ugyanaz a demo mint a teljes 14 napig leszámítva a plussz material és texture cuccokat...
  • atiwrc
    Juan! igy lehet környezetet csinálni!

X fákat lehet csinálni bele meg majd póbálkozok egyszerübb épületekel,meg talán majd a háttert is megtudom változtatni.
    Csak ne lenne ez a csunya elmosás, érdekes hogy az uton nem látszik csak a korlátokon.....
  • JuanG
    sztem sokban...pl. ha jól tudom a demóban nem tudsz korlátot csinálni...
  • atiwrc
    Most jött ki egy uj demó nemtom hogy a teljes miben különbözik ettől sztem nemsokban. Igy hogy lehet már falat is csinálni meg gps adatok stb nagyon fasza dolgokat lehet művelni.

Csak azt nemtom mért maszatolja le ennyire a texturát (bár irt vmit hogy több fps-esek lesznek az ujjal csinált páylák.
  • DJPizsi
    ŰEzt a pályakészítő progit nem tudjátok honnan lehet leszedni telljesbe? :)
  • Finkoo
    tuti, hogy fake... eredeti felvett hangok vannak alákeverve...
  • arty
    minden kártyán ilyen az AA, vmi toollal be kell kapcsolni az AA supersamlinget, akkr lesz jo ... ilyen az engine, ezért is nem tudták megoldani Warthogék :)
  • atiwrc
    A környezetet ugy tod megcsinálni hogy panda X exportert használsz Maxhoz. (Az más kérdés hogy nekem még nemsikerült igy pályát berakni...)
    Most a BH-n irtak vmi Ximporter plugint is, igy be is lehetne maxba hozni a nyomvonalakat simán az X fájlból. (A régi Zm1 embe észrevettem hogy van directX export funkció, majd vmikor kipróbálom azzal hátha bejön)
  • Ronnie17
    lehetséges... csak szinte minden kocsiról van készítve és az a neve h " rbr real sound mod" nah midn1... ajd még utánanézek :)
  • JuanG
    ez csak fun video sztem, vagyis alákevert eredeti wrc hangok, és nem a játék hangja ...
  • Ronnie17
    Hali mindenkinek! lenne egy kérdésem: a minap ráakadtam erre a videóra:

http://youtube.com/watch?v=kBFBnO_-3jE

és szeretnék én is ilyen hangot a játékba... tudna nekem segíteni h mit kell letölteni, és hogy hogyan kell belerakni a játékba???

alőre is köszönöm, csumma
  • w77d
    nvidia 7900gt
  • aribazsy
    hat ez vmi nagyon durva! hihetelen jo! mondjuk azert majd kiprobalnam egy altalam loggolt GPS alapjan, kicsit ekvesebb rutinnal ;)
  • Solt
    nekem is csíkos, pedig nekem 7600GT-m van...:S
  • JuanG
    úgy tudom sajna hogy bug...Ati kártya ugye?
  • w77d
    sziasztok! ha bekapcsolom az élsimítást keresztben az úton csíkok láthatóak! nem tudnátok erre vmit?
  • Finkoo
    ahogy olvastam folyamatosan fejlesztik, mondjuk ez látszik a verziószámból is...
  • GPx8
    Jó lesz ez!
  • JuanG
    elég korrekt a videó..akár még GPS adatok alapján is lehet benne pályavonalat készíteni...az már más kérdés hogy a környezetet hogyan lehet "hozzácsinálni" ...
  • GPx8
    Pályaépítőknek!
  • DJPizsi
    na megnéztem,a richard Burns Challanget kell vinni:p ami persze nem könnyű :)
  • Diaby
    akkor én elkeztem haladóba, megnyertem mindent oszt kezdjem el most kezdőbe???