Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen kátyát vegyek geforce 5600 fx jó
JuanG
jobb klikk...mentés másként 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
igen bemásolással megy de kattintással nem ment
Harly18
800x600-ben nem megy tovább a provil választásánál, de 640x480-ban meg megy...?!<#zavart2>

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

JuanG
pedig megy...most próbáltam 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
A massmod-ra tud valaki mûködõ linket?

#8443 -nem mûxik
Glpetyus
<#wilting>

és az nem tudja
Met
hardveresen kell neki dx9-es kártya

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

új kártya kell
b-type
Az MX nem tudja.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

De mit csináljak
pajti
ja <#vigyor3>

inno3d nvidia geforce 4 mx egyébként a dx9.c van fen
Glpetyus
DX9-es kártya kell neki.

Glpetyus
kiadták a gémsztárt ? :S

hello a játék ezt írja ki amikor lement az intro:error loading creating pixel shader:pixel shaders/general/carglassinternal.pso lécci segítsetek
Met
semmi😊
ha külsõ hátsó nézetben nyomod akkor reagál késõbb
a controlls/filter settingsben lehet állítgatni, hogy mennyire legyen "érzékeny" az irányítás

Motorháztetõ nézetben nyomom mindig, de nem is tudom ennek mi köze van a steering laghez...
Met
ne külsõ nézetben nyomjad😊

Van valami trükkötök hogy hogyan csökkentitek a steering laget? Azaz hogy ha elmozdítod a kormányt egy irányban, akkor a játékbeli kormány késve reagál? Ez mást is nagyon zavar(t), több fórumban is írták, én speciel a demóban éreztem nagyon, de amióta feltettem a teljes verziót, már sokkal jobbnak tûnik a helyzet.

Itt egy srácnak vannak ötletei miket kell csinálni, kipróbáltam mindet, de nem éreztem szinte semmi változást:
http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=32307
Glpetyus
egér amúgy sincs.

igazából nagyon sok baja lehet, pl. gép, pl. directx, pl. videókártya, pl. faxom tudja még mi...
Harly18
Nálam a háték a profil választásánál nem megy tovább, semmi gombra nam reagál, sõt még egér sincsen.......?😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

melorin
Mert nem lehet többször.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

offline módban a tor file letöltésekor automatikusan olyan mintha online beléptél volna csak még nincs eredményed... amint használod a tor filet játék közben az módosul és nem tudsz többet belépni... ennyi röviden...
Met
ha offline megy?
mindenkibõl feltételezik a becsületességet

Köszi a segítséget, de így sem jó 😞

Egyéb ötlet valaki?

váltó, és egyéb effektek vannak, csak motor hang nincs.

Üdv.: G.<#wave><#wave>
És mi garantálja, hogy mindenki egyszer próbálkozik minden egyes szakszon?
hát én úgy érzem, hogy sok internettel rendelkezõ, rbr rallyongó nem is tud a cseh tournament pluginról, és a magyar bajnokságról sem... pedig minél többen vagyunk annál jobb a verseny...
Met
az a jó benne, hogy nem kell mondjuk este 8 kor leülni a gép elé, van rá 3 napod, hogy lefussd a távot😊

melorin
Igen! Ez egy magányos sport,általában nem túrják le egymást az útról a versenyzõk.
Tehát itt is egyedül indulsz egy plugin segítségével. A cseh oldalról kiválasztasz egy versenyt, és azon indulhatsz. Ilyenkor egy pályaösszeállítás fogad, amiken végig kell menned. Ha online nyomod, akkor a részidõknél és a szakasz végén látni fogod, hogy hogy nyomtad a többiekhez képest.
Ugyanezt offline is megteheted, így a pályaösszeállítást megkapod egy file-ban, amit bemásolsz a plugin mellé, és a játékban elindítod. Miután lenyomtad, visszaküldöd a csehekhez, és bekerülsz azok közé, akik már végigküldték a bajnokságot, és utána megtekintheted, hogy hányadik lettél szakaszonként, és végeredményben.

Kérdezz nyugodtan. De egyébként a www.rallysimfans.hu-n van 1 fórum, ott a nap 24 órájában segíteni tud valaki biztos. És ott szervezzük a Magyar bajnokságot is, úgyhogy témánál vagyunk 😉
üdv: HFRT Fecni

Huh, elolvastam ezt a versenyszabályzatot, így fáradt fejjel egy szót sem értek belõle 😊. Majd azért holnap nekiesek rendesen.

Mondjuk a lényehget nem vágom a szabályzatból: egyenként indul mindenki és a többiek közben nézik, vagy hogy megy ez? Meg hogy offline is lehet menni...

melorin
Hát, a www.rallysimfans.hu-n a Magyar bajnokságon lehet indulni, aminek a fordulói kéthetente kerülnek megrendezésre, ami már a 8. fordulónál tart.
A cseheknél pedig rengeteg tournamentet lehet kóstólgatni.

csimpok... ide kuksizz... www.rallysimfans.hu itt megtalálsz mindent... ez csak az egyik lehetõség, de ez a legnépszerûbb, a Czech Tournament...
melorin
Ja, én is. Szerencsére nincs sok verseny rajta 😄
Egyébként akkor van nagy gáz a motormeghalással, ha 7:10 alá akarsz befutni. No comment...

Noiker az egyik kedvenc pályám... tudom kívülrõl, esõben, szárazon... 😊))
Met
kapcsold ki az eax effektet

Sziasztok.
Olvastam a fórumot, végig viszont nincs türelmem ezt a rengeteg hozzászólást elolvasni (sry)
Remélem tud valamelyikõtök segíteni abban, hogy nekem csak a váltó hang hallatszik a motorhang nem.
Mi lehet a baj szerintetek?
Egyébként überbrutál a játék.
elõre is thx.<#wave>
Olvastam valami netes játéklehetõségrõl, ez mit takar pontosan? Egyéni indításos idõfutamok?
melorin
Így van, jól mondja Pukkandur. Noikeren végigmenni realistic dmg-vel, na az nem egy leányálom 😊
De én mégsem ezt hoznám fel példára, hogy miért nem csak a fával való találkozásba számít bele a real-damage.
Hanem: Mustaselkák! Na ott, ha nem vigyázol a futómûre, könnyen csámpásan érhetsz be a célba, már ha addig végigbírod kínlódni a szakaszt.
De Sikakama is motorölõs a javából.

Méghogy cheat?!
<#guluszem1><#wilting><#mf2>

melorin
De az elöbb pont azt mondtad, hogy az a jó, hogyha nem kívülrõl ismered a pályát, most meg csak NewBobsra hajtasz? <#ravasz1> Menjél mindegyiken egy bukásmenteset, és mentsd el a replayüket. Aztán kezdd újra a kört. Meglátod, hogy sokat javulsz akkor is, ha nem ugyanazokon a pályákon nyomulsz csak. Meg így megmarad a felfedezés varázsa is. Mindíg találsz valami újat a pályákon.
És szerintem töltsd fel a Rankra az idejeidet, így megláthatod, hogy körülbelül a többiekhet mennyire vagy jó/rossz. Itt a címe: http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm

Nem, azért is írtam ezt, mert ez volt az elsõ pálya, aminek jobban nekiültem (kb egy órát mentem rajta). Elöször még default settel ment kb 5:35, aztán letöltöttem valami erre a pályára valót és ezzel lett 5:27. Majd gyakorlok még, elsõ körben 5:1x-et akarok 😊
Pukkandur
Szia Finkoo!
Azért a törés nem ilyen egyszerû. Próbálj meg realistic-on végigmenni egy Noikert.
Ha igazán taposod neki, majd rájössz miért más a realistic. Spórólni kell az autóval, hirtelen gyors visszaváltások és gáz + fék együttes használata kiníyírja a gépet. Eleinte örültem, hogy be tudtam gurulni a végén. Tehát a törésmodell nem csak a fákról szól.....

Csimpok! Ha tényleg most kezdted akkor tényleg jó idõ! Nekem 5:20, de jópárszor végigmentem rajta. Azért Te sem elsõre futottad ezt<#wink>

Melorinnal egy csapatban nyomtuk régebben, akkor is jó idõket ment a cheat-ekkel<#nyes>
Bocsi Fecni, ezt nem tudtam kihagyni!

Jó versenyzést Mindenkinek!

Hát ha már annyit mentem volna rajta, hogy kívülrõl tudom a pályát végig akkor biztos sokat lehetne javítani, de egyelõre még csak az elejét ismerem. Meg szerintem úgy érdekes menni, hogy az ember nem ismeri a pályát és csak a navigátorra hagyatkozik, igaz ekkor érdemesebb lassabban menni, mert néha egy kicsit késõn jök a "K left" 😄 Szerencsére még van egy csomó ismeretlen pálya.
melorin
No para, de kicsit talán túlzás volt a "nekemrohanásod" <#rinya>

ja bocs... 😊))
melorin
Nem úgy értettem, hanem úgy, hogy reálisabb esélyed van futni egy ilyen idõt, mint egy WR-t. 😉

Mitõl lenne a te idõd reálisabb, mint a wr? Nem értem... Replay-el alátámasztott, cseh tournament módban futott online idõ... Ennél reálisabb nem kell... és hogy milyen a törés? Kit érdekel... Ha felmászol egy fára, akkor annak az idõnek úgyis lõttek, kit érdekel, hogy továbbiakban is mûködik-e a kocsi...
jointeer
loáál <#bohoc><#bohoc>

köcsög