20179
-
#10872 hát tévedtem..
nemcsak ladával nemtudok aszfalton menni
semmivel
murván már 90% ban akokr és ugy megy oda az autó ahogy én akarom
de aszfalton ojan szinten szarul megyek ördögmixi rámverne -
#10871 fubazeg ezvmihihetetlenjó pája
emlékeztet a magyarpájákra
csakkár h aszfaltos ésigy ladávalnehézmennirajta D: -
Finkoo #10870 n-essel mentem rajta, azzal én 5.09-et mentem, és bőven maradt benne... nem olyan hosszú, de baromi odafigyelős... igazi rallypálya... -
#10869 de nem túl hosszú igaz? -
Finkoo #10868 hehe... durva jó pálya... kellene róla egy belső kamerás felvétel valahonnan, de azt sem tudom melyik ez a szakasz... -
#10867 THX!!! -
atiwrc #10866 A vidéki-falusi :D
Felraktam ide www.rallyfilms.extra.hu/RBRPribram1.rar
A cseh pluginban 92es pályaként jelenik meg, de például nekem elbaszta a plugint, az tirja ki wrong rbr version.
Ha valakinek ugyanezt irná ki vagy nincs cseh pluginja tegye ezt:
Miután telepítettétek, berakjátok a maps mappába ezt a tracks.ini-t és akkor corte 1 helyén már száguldhattok is csehbe
www.rallyfilms.extra.hu/Tracks.rar -
#10865 jó gyors a link, holnapra talán le is jön a 30 mega :DDD
ez most melyik pálya? a "stadionos" vagy a "vidéki-falusi"?? -
#10864 MAjd vki irja le tapasztalatat errol please!! -
zoluss #10863 A csehek új pályája RBR-hez. Zsír új, részletes, alapoktól felépített pálya. Legalábbis az kell hogy legyen a képek és videók alapján. -
#10862 és ez mi is? -
zoluss #10861 Rally Pribram letölthető!!! http://data2.edisk.cz/stahni/29258/RBRPribram1.exe_30.21MB.html -
Lacika 79 #10860 Igen, ezt akartam még hozzátenni a kommentemhez ;) -
Lacika 79 #10859 Szerencsére mi első napon Egerszalók-Egerszóláton voltunk. Sikerült a jó helyeket (szokás szerint) kifogni. Láványra azért Turi és kis Érdi is ott voltak. :P -
#10858 Turi the Best!! :)) -
#10857 Én is voltam az eger rallyn!
Valahol a Terpes részen verekedtek össze a másik meg hogy az egyik parkolót szétnyomatták zsigulival!de amúgy jó volt a verseny benik verette rendesen! Muszály menni a miskolc rallyra is mert jön janika!!!! -
#10856 Az is ellaposodott tok szar,feltik a szaros WRC-t ami ertheto,de ha megnezel par kulfoldi prologot,akkor erted mirol beszelek!!! -
#10855 mégis milyen verekedés volt? nézők? miért? -
#10854 aki kijár rallykra azok a wrc és a ladák miatt megy ki :P budapest rally prolog-ra én is azokért megyek ki,idén ha volt 3 impreza abból egyik fehér gyári wrx :\ -
#10853 Ezert nem jarok mar ki,szanalom egesz + par WRC-ert varni tobb orat ,max prolog kovesden,de most oda se utottam ki! :(
Szerviz park most hol van nemtudod,mert tegnap egerbe nepkertnel maszkaltam ,ott volt sok ember,de nem lattam senkit se!! -
#10852 Voltam eger rallyn jó volt a 2.szakasz bükszéki elágazónál csak egy gond volt hogy elmaradt a 3.gyorsmert hülye buzik összeverekedtek -
#10851 téleg aki megnézi, annak nehéz belökni annyit, hogy SZAR vagy "Énjobbatmegyek" -
#10850 mindenki sokkot kapott a videotol.ddd -
#10849 Ez hol valasz az enyemre,meg szep hogy lada hatsokereks vazze!!
Arra iranyult volna kerdesem,hogy volt szo itt modositott fizikarol es itt fel volt e rakva ,vagy ladanal nem modosit? -
#10848 ha arra gondolsz amit itt csinált egy srác és feltöltötte bh ra( talán te?)
akkor nincs. saját fizika van benn. kipróbáltam, de nekem ugy nehezebbnek tünik:) -
#10847 hátsó kerekesnek tűnik nekem,4x4-esel agreszívabban lehet fordulni -
#10846 Felvan rakva a modositott fizika vagy gyari? -
#10845 ez szép kör én sztem subaruval nemmegyek ilyen gyorsan -
#10844 http://www.youtube.com/watch?v=-l3aye7Sgas
nézzemegmindenki(H) -
#10843 "Digidash size" -vagy ilyesmi beállitást keresd. -
#10842 hol tudom beállítani hogy a hátralévő távot és víz meg olaj hőfokát jelezze az alap kijelző? -
#10841 megkerestem neked.
egyébként ne a modok között keresd hanem File-ok között.
RBR Analogue guages - SPEED & RPM Meter -
Nyilegyenes #10840 hali, mi a neve a bh-n az analóg műszereknek? -
#10839 nekemis sikerült, mondjuk nemtom már hogy -
#10838 próbálkozz régebbi meg újabb verziókkal is nekem is ez volt és sikerült registry kihagyása nélkül -
Tes Parker #10837 Nem keel már segítség mert sikerült berakni. -
Tes Parker #10836 Csövi Srácok!Tudna valaki abban segíteni,hogy honá kell berakni a játék könyvtárába az analóg műszereket mert van fent a BH-n.Előre is köszi a választ. -
#10835 kerestem, találtam is de amíg ez a registry nincs kiszedve addig hiába rakom fel el sem indul. (mert már előtte egyszer fel volt rakva az eredeti ami csak 2percet vagy menynit tud felvenni) -
#10834 keress a neten krekkeltet -
#10833 valaki pls segítsen mert a fraps fórumba nem írnak. csak annyi kéne hogy lehet a "registry-t kilőni". köszi előre is