20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bestGP
    hát tévedtem..
    nemcsak ladával nemtudok aszfalton menni
    semmivel
    murván már 90% ban akokr és ugy megy oda az autó ahogy én akarom
    de aszfalton ojan szinten szarul megyek ördögmixi rámverne
  • bestGP
    fubazeg ezvmihihetetlenjó pája
    emlékeztet a magyarpájákra
    csakkár h aszfaltos ésigy ladávalnehézmennirajta D:
  • Finkoo
    n-essel mentem rajta, azzal én 5.09-et mentem, és bőven maradt benne... nem olyan hosszú, de baromi odafigyelős... igazi rallypálya...
  • JuanG
    de nem túl hosszú igaz?
  • Finkoo
    hehe... durva jó pálya... kellene róla egy belső kamerás felvétel valahonnan, de azt sem tudom melyik ez a szakasz...
  • JuanG
    THX!!!
  • atiwrc
    A vidéki-falusi :D

Felraktam ide www.rallyfilms.extra.hu/RBRPribram1.rar

A cseh pluginban 92es pályaként jelenik meg, de például nekem elbaszta a plugint, az tirja ki wrong rbr version.

Ha valakinek ugyanezt irná ki vagy nincs cseh pluginja tegye ezt:

Miután telepítettétek, berakjátok a maps mappába ezt a tracks.ini-t és akkor corte 1 helyén már száguldhattok is csehbe

www.rallyfilms.extra.hu/Tracks.rar
  • JuanG
    jó gyors a link, holnapra talán le is jön a 30 mega :DDD

ez most melyik pálya? a "stadionos" vagy a "vidéki-falusi"??
  • Ombika
    MAjd vki irja le tapasztalatat errol please!!
  • zoluss
    A csehek új pályája RBR-hez. Zsír új, részletes, alapoktól felépített pálya. Legalábbis az kell hogy legyen a képek és videók alapján.
  • Met
    és ez mi is?
  • zoluss
    Rally Pribram letölthető!!! http://data2.edisk.cz/stahni/29258/RBRPribram1.exe_30.21MB.html
  • Lacika 79
    Igen, ezt akartam még hozzátenni a kommentemhez ;)
  • Lacika 79
    Szerencsére mi első napon Egerszalók-Egerszóláton voltunk. Sikerült a jó helyeket (szokás szerint) kifogni. Láványra azért Turi és kis Érdi is ott voltak. :P
  • Ombika
    Turi the Best!! :))
  • Daniel Brandon
    Én is voltam az eger rallyn!
    Valahol a Terpes részen verekedtek össze a másik meg hogy az egyik parkolót szétnyomatták zsigulival!de amúgy jó volt a verseny benik verette rendesen! Muszály menni a miskolc rallyra is mert jön janika!!!!
  • Ombika
    Az is ellaposodott tok szar,feltik a szaros WRC-t ami ertheto,de ha megnezel par kulfoldi prologot,akkor erted mirol beszelek!!!
  • JuanG
    mégis milyen verekedés volt? nézők? miért?
  • bardocz
    aki kijár rallykra azok a wrc és a ladák miatt megy ki :P budapest rally prolog-ra én is azokért megyek ki,idén ha volt 3 impreza abból egyik fehér gyári wrx :\
  • Ombika
    Ezert nem jarok mar ki,szanalom egesz + par WRC-ert varni tobb orat ,max prolog kovesden,de most oda se utottam ki! :(
    Szerviz park most hol van nemtudod,mert tegnap egerbe nepkertnel maszkaltam ,ott volt sok ember,de nem lattam senkit se!!
  • AE 86
    Voltam eger rallyn jó volt a 2.szakasz bükszéki elágazónál csak egy gond volt hogy elmaradt a 3.gyorsmert hülye buzik összeverekedtek
  • bestGP
    téleg aki megnézi, annak nehéz belökni annyit, hogy SZAR vagy "Énjobbatmegyek"
  • bestGP
    mindenki sokkot kapott a videotol.ddd
  • Ombika
    Ez hol valasz az enyemre,meg szep hogy lada hatsokereks vazze!!

Arra iranyult volna kerdesem,hogy volt szo itt modositott fizikarol es itt fel volt e rakva ,vagy ladanal nem modosit?
  • bestGP
    ha arra gondolsz amit itt csinált egy srác és feltöltötte bh ra( talán te?)
    akkor nincs. saját fizika van benn. kipróbáltam, de nekem ugy nehezebbnek tünik:)
  • bardocz
    hátsó kerekesnek tűnik nekem,4x4-esel agreszívabban lehet fordulni
  • Ombika
    Felvan rakva a modositott fizika vagy gyari?
  • bardocz
    ez szép kör én sztem subaruval nemmegyek ilyen gyorsan
  • bestGP
    http://www.youtube.com/watch?v=-l3aye7Sgas

nézzemegmindenki(H)
  • Glpetyus
    "Digidash size" -vagy ilyesmi beállitást keresd.
  • bardocz
    hol tudom beállítani hogy a hátralévő távot és víz meg olaj hőfokát jelezze az alap kijelző?
  • Bucser
    megkerestem neked.

egyébként ne a modok között keresd hanem File-ok között.

RBR Analogue guages - SPEED & RPM Meter
  • Nyilegyenes
    hali, mi a neve a bh-n az analóg műszereknek?
  • bestGP
    nekemis sikerült, mondjuk nemtom már hogy
  • bardocz
    próbálkozz régebbi meg újabb verziókkal is nekem is ez volt és sikerült registry kihagyása nélkül
  • Tes Parker
    Nem keel már segítség mert sikerült berakni.
  • Tes Parker
    Csövi Srácok!Tudna valaki abban segíteni,hogy honá kell berakni a játék könyvtárába az analóg műszereket mert van fent a BH-n.Előre is köszi a választ.
  • nesto
    kerestem, találtam is de amíg ez a registry nincs kiszedve addig hiába rakom fel el sem indul. (mert már előtte egyszer fel volt rakva az eredeti ami csak 2percet vagy menynit tud felvenni)
  • bestGP
    keress a neten krekkeltet
  • nesto
    valaki pls segítsen mert a fraps fórumba nem írnak. csak annyi kéne hogy lehet a "registry-t kilőni". köszi előre is