Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melorin
Miért "túl" jó? Vagy egy igazi õstehetség a srác, és el kell fogadni,
vagy a másik verzió, hogy ennél sokkal jobbat úgysem fog soha menni (akárcsak az öcsém, aki hiába játszott vele sokat, nem javultak az idejei) és akkor meg lehet nyugodni a saját idõnk miatt

Csimpok: egyébként az én legjobb idõm azon a szakaszon 05:04.50, szóval ahhoz képest, hogy most kezdted, nem vagy nagyon lemaradva <#eljen>

Egyébként ITT megnézhetitek, hogy én melyik szakaszon milyen idõt tudtam teljesíteni.
Szerintem ezek az eredmények mondhatóak reálisnak, azok a WR-ek enyhén szólva "ûridõk" <#vigyor>
Ja, és Realistic töréssel vannak ezek az idõk természetesen.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Glpetyus

Túl jó <#vigyor><#ravasz1>

melorin
Szerintem nagyon jó idõ. Grat.

a wr 4:56:13 az RBR Czech oldalon, ami szerintem elég mérvadó... szerintem elég jó idõ a tiéd...
Köszi.

NewBobs pályán az 5:27 milyen idõnek számít? (Csak most kezdtem játszani a progival).
melorin
SavedGames

A letöltött setupokat melyik könyvtárba kell tenni?
Glpetyus
Ja,úgyis hideg van,gyújtósnak tök jó 😄

melorin
Vedd meg a Februári GameStar-t, az a teljes játék hozzá, és anyit bõven megér a progi, meg még egy újságod is lesz hozzá 😊

zolo
Február 10-tõl megszerezheted a gamestar újságból,1800 ft-ért.

http://flickr.com/photos/zolika90/

mrbaba
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni h ezt a jó gamet honnan lehet leszedni?Ha valaki megmondaná azt nagyon megköszönném.(ne torrentes oldalt)

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

melorin
Hûha, nekem Radeon karim még sose volt, de azt írják, hogy az 1.02-es patch segít néhány Radeonos hibán. <#pardon1>

zolo15
csá ilyen gépen játszanék Celeron 1.7GHz 512MB RAM Radeon 9550 128Mb-os kari és indulásnál azt írja ki hogy INVALIS FINGERPRINT mit csináljak pls csak most szedtem le és nincs kedvem vissza olvasni 8000 üzenetet pls help könyi

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

melorin
Viszont akkor meg a játékban a kis felbontás miatt elvész a grafika részletgazdagsága, mint pl. a por. Hiába, hogy rossz a video minõsége, én úgy vettem észre, hogy meglátszik.

JuanG
sztem jobb a felvett kép ha a játék 640-be van a fraps pedig full size-ban vesz...így nálam az fps is jobb felvétel alatt...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

melorin
Játék: 1024*768 32bit;
Fraps: 30fps, Half-size

Glpetyus
elöször 30-ra állitottam be,aztán 60-ra... 😊

JuanG
ahogy melorin mondja be lehet állítani a fraps-ot 30fps-re...a másik hogy a játékban levetted a felbontást 640x480-ra? meg ha lehet 16 bit-re ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

melorin
Annyira esik vissza, amekkora fps-t adtál meg a Fraps-ben. Olyan gyorsan mozgó képeknél, mint pl. a rally, illik 30fps-t beállítani a Frapsben. CSak ne felejtsd el a Vegasban is NTSC(30f/s)-re állítani a kimeneti videoformátumot.

Glpetyus

<#puszis>
Hát ja. Játék közben 90-110 fps (mostmá',hogy lecseréltem szegény 9600-ot 😛) ,megnyomom a Fraps-hoz rendelt gombot egybõl leesik 25-re,de inkább 15-nek érzem <#confused>
Más játéknál is leesik,az oké,de hogy ebben mért ennyire... ? <#confused>

JuanG
letöltöttem amikor linkelted, csak elfelejtettem megnézni 😊)...úgyhogy kösz hogy szoltál! Jó lett, klassz a zene! Egyedül az fps volt sajna kevés...

Tomievo
Esetleg ha logitech kormányod van, akkor a profilerben az adott játéknak hozz létre egy profilt, kattints az ábra mellett a képen a kormány sorása és vedd lejjebb az axis érzékenységét.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

ki a rákot érdekel ez?
Komolyan az ilyen emberek, mint ez a street dragger 8 mi a f.a.s.z.-nak jön ide... Vagy nem tud olvasni, vagy sík hülye...<#violent><#banplz>
Met
köszi a reklámot lehet továbbhaladni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Glpetyus
<#ticking>

csm
jó. már megoldódott a probléma úghyogy már nem aktuális. most már lehet rendesen RBR-ezni

BMW 325 iX Rallye Car :)

Glpetyus
<#puszis>

Istencsászár
király vidi, hangulatos<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Glpetyus
Nyugi van,ha majd jön vki aki tudja,úgyis segíteni fog.
Nekem fingom nincs sajna.

csm
köst a saok segítséget <#mf1>

Glpetyus

köszi,örülök ha tetszik :o)

FlyHigh
de! én igen és szerintem nagyon faja! imádom az integralékat és szerintem jó kézbe került eme gyönyörû remekmû! grat!

Thrash \'Till Death

Tomievo
Köcce, sikerült megoldani, az volt a baj, hogy nem vette be a profiler beállításait, viszont a globális beállításokat igen, szal most nagyon faja.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Glpetyus
Senki nem nézte meg a videómat ? <#rinya>

Glpetyus
<#eljen>

Köszönöm! 😊

melorin
Nézz be IDE , hátha tudnak segíteni.

csm
szasztok. vettem egy kormányt, de nem vagyok vele megelégedve mert ha analóg pedál beállítással jáccok, akkor a kormányt kicsit megtekerem és félig alászedi. Ellenben ha nem analóg a pedál, vagyis kis érintésre is padlógázt ad, akkor a kormányt teljesen valós isdõben tekeri. Ha valaki tud , segítsen. Elõre is kösz

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HY! Tud valaki Turi skint adni az Octaviához? A blackhole oldalon nem tudom letölteni. ( a lap nem jeleníthetõ meg) .Elõre is kösz!!!

<#taps>
Skoda Fabia WRC Letöltés link
Tomievo
Sziasztok! Meghozták a DFP-met és szeretnék kormánybeállítási segítségetr kérni. Kinek, hogy van beállítva a curvaruate , meg a többi. Ja és mért van az, hogy csak 200 v. 900 fokot tudok használni a játékban, holott a profiler-ben faszán beállítottam és mûködik is a többi játékban csak itt nem. Lehet a nem eredeti exe miatt?

Glpetyus
😛

Bucser
Grat a felismeréshez<#idiota><#nyes>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus
ralni = rakni

Glpetyus

Ehhh....mennek az autók,csak fel kellett ralni az Sp2-t <#wilting><#lama><#falbav>

Csináltam is egy kis videót az elsõ tesztelésekrõl 😊)
Lancia rulz <#gonosz1>

Úgy látom sok embernek van gondja, hogy hogyan lehet új autót berakni a játékba... Ezért most lépésrõl-lépésre leírom...
1. az új autó textúráit és fizikai 3d modelljét tartalmazó könyvtárat másold be a Cars mappába
2. nyisd meg a Cars.ini file-t, bármilyen szövegszerkesztõvel
3. annak az autónak a hivatkozásait írd felül, amelyiket ki szeretnéd cserélni az újra
Pl. ha az mg helyett a puntot szeretnéd:

FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
ShaderFile = "Cars\zr\zr_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\zr\zr_shader_settings"
TexturePath = "Cars\zr\Textures\"
HELYETT...

FileName = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\punto_1600.sgc"
IniFile = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\punto_1600.ini"
ShaderFile = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\punto_1600_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\punto_1600_shader_settings"
TexturePath = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\TEXTURES\"
KELL ÍRNI!!!

Ezek a paraméterek általában csatolva vannak az új autó könyvtárában levõ Cars.ini-ben, vagy egy ReadMe fáljban. Csak ctrl+C, ctrl+V 😊)))

Most lássuk a fizikát...
1. total commanderben meg lehet nyitni a physiks.rbz-t, és csak felül kell írni a helyettesített autó fizikáját, majd kilépni... 😊
És most a garázs nézet...
1. dattool-lal ki kell csomagolni a splash.dat file-t és felül kell írni a helyettesített autó garázs nézeti képét, majd újracsomagolni dattool-lal
2. az autó sorszáma ugyanaz itt is, mint a cars.ini-ben, tehát ha ott Car02 volt az mg, akkor itt a file neve car_2_1024.dds lesz

Ezek alapján akár az összes autót ki lehet cserélni, és élvezni az új járgányok nyújtotta örömöket...

Aki Czech Tour-ban szeretne játszani, az próbáljon meg minden autót oda tenni, ahová azt a kitalálói szeretnék, mert bár nem bizonyított, de a cseh plugin konkrét autók helyére várja, egyes új autók megjelenését. Tehát ha nem azt a kocsit cseréljük le, amelyiket kell akkor a rendszer nem ismeri majd föl és nem tudunk vele on-line játszani...

Jó cserélgetést... Peace!