20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • DJPizsi
    Nem kapod meg.Csak az MG-t meg a p206ot,és a Citröent kapod,a töbit rbr challange be kell megcsinálnod(asszem az a neve :P )

Amúgy aki véleményt kér a játékról mert még nem használta,vagy stb:

Én 1. Colinnal nyomtam,és elég jól mennt,tényleg,vertem nagyon sok mindenkit... aztán megkaptam ezt a gamét, és nem tetszett...kezelhetetlenek az autók-a colin után- pattog össze vissza,kimegy a fara a kocsinak.Aztán elmentem sok rallyra,néztem filmeket,vezettem,és rájöttem h a colin az 1 félresikerült sorozat, mivel a Colin2 fizikájára épül az egész, és a dirtet nehogy leszedje valaki,mert én nagyot csalódtam benne. Ellenben a Richard Burns, amivel még a mai napig tolom,lassan 2 éve, és rá kellett ébrednem, h 1 rallys autó így viselkedik, 160fölött necces vele menni,nem úgy minnt a többi játékban ahol 200-300at megyünk, és padlózzuk a hajtűbe.Kár h nem adnak ki másik részt, Richard emlékére lehetne 2es sorozat, de mind1. Sztem szép a fizika ahhoz képest h 2004es,kevés a bug...(+1X se fagyott le!)szal ennyit erről... :)
  • Zozzo
    Megkapod az autokat de nem egyszerre.Karrierek 3 szinten plussz a mestert is le kell gyűrni.
  • Diaby
    ha végigviszem a karriert akkor megkapom az összes autót?
    mert most nyertem a japán rallyn és nem kaptam autót
  • atiwrc
    De pl ide a bannerba is be lehetne rakni. EZT a hrc/lada modok mellé...
  • Finkoo
    teljesen igazad van...
    a másik meg az hogy ha nincs fent tízmillió helyen, hogy hogyan kell autót cserélni fizikástól, akkor felkötöm magam...
  • Lacika 79
    Biztos csak a meleg teszi, azért vagyok most ilyen kötekedős kedvemben, de és nem válaszolok a kérdésre, inkább oltogatok, de miért nem lehet a qrva readme file-t elolvasni? Nyernétek egy csomó időt magatoknak.
  • LompyG
    és a physics mappában lévő dolgokkal mi a helyzet?
  • atiwrc
    A lights off/on mappákból azt a két init az eggyel kintebb lévő mappába kell másolni. És elvileg felülirni az ott ugyan ilyen nevü 2 ini-t.
  • LompyG
    Már működik a HRC mód is így hogy beraktam a Zfixet. De ha csak 1-2autót akarok berakni akkor van amelyik autóhoz van olyan mappa hogy physics light off+ on ezekkel mit kell csinálni? ATIWRC KÖSZI AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET NAGYON RENDES VAGY:)
  • atiwrc
    A zfixet a plugins mappába kell rakni (ezt a mappát a patch csinálja\ta).
    A 307es azért feketem mert gondolom te a hrc modból szedted ki. De nem ott van ahol lennie kell. Csináld ugy hogy az eredeti(gyári) 307est rakd be.Ha az müködik akkor majd a hrcmodból janikából csak a textures mappa tartalmát(.dds fájlok) vedd ki és másold be ennek a gyári kocsinak a textures mappájába, és ird felül mindet. Igy már mennie kell.
  • LompyG
    Sikerült berakni a 307WRC-t csak annyi a gondom hogy fekete az egész autó hiába rakom rá Janikáék skinjét!! +adnak pár autóhoz olyan mappát hogy physics light on+ off ezek hova kell rakni?? bocs hogy ennyit kérdezek de még nagyon kezdő vaok a dologba:D
  • AntiCamper
    Sziasztok!! Egy kis reklám... Egy nagyon jó barátom honlapja!! Ő is imádja a játékot, és még bajnokásga is van. Ez is a magyar plugin rendszerben fog indulni... És ezen felül állandóan frissülő letöltések avannak!! NAGYON SOK!!!: www.richardburns.atw.hu Remélem sokan látogatjátok meg!
  • LompyG
    RSRBR Patch III és ezt nem tudja valaki hogy lehet feltelepíteni? vagy hova? Zfixet hova kell bemásolni csak az RBR mappába?
  • atiwrc
    A modhoz is, és a többi kocsihoz is, fel kell rakni mind a 2 patchet,és ha ekkor se megy akkor a zmodeler fixet.Ilyen sorrendben. És ha ezzel a 3al megvagy telepisd ujra a modot. Mindent megtalálsz a rallysimfans.hu-n a letöltésekbe.
  • batihu
    Szerintem a Fabia WRC a legjobban kezelhető autó!
  • batihu
    Nem lehet, hogy nem jó helyre telepítetted?
  • LompyG
    Sziasztok feltettem a HRCMOD06-ot ahol magyar autók vannak és megáll a játék a töltésnél mi lehet a probléma? Meg hogy lehet berakni azokat az autókat amiket leszedek a bh-ról?mert felülírom a cuccokat és megáll ha azzal az autóval akarok menni amelyiket felülírtam!!léccy segítsetek ha tudtok írjatok e-mailt [email protected] előre is köszi hogy hogyan lehet pontosan berakni?:D!!
  • Diaby
    ha végigviszem a karriert akkor megkapom az összes autót?
    mert most nyertem a japán rallyn és nem kaptam autót...
  • Lacika 79
    super1600 teljesen más vezetési stílust követel, nekem az áll közelebb a szívemhez, bár eleinte tényleg nehéz megszokni
  • Finkoo
    octavia wrc... :D de jó az összes subi, a focus 06, n-ben nyugis az evo9, super 1600ot alapból nem tudom vezetni, tehát nekem egyik sem...
  • Diaby
    Kössz!!!
    Amugy szerintetek meik a legjobban kezelhető autó???
    Én nekem eddig a Ford Focus WRC 03 jött be a legjobban, de még közel sem próbáltam ki mindent...
  • Met
    úgy ahogy kicsomagoltad, rádobod az exe-re a mappát csak az orig dat file ne legyen ott
  • Diaby
    Hogyan tudom dattool -al a mappát visszatömöríteni dat -ba???
  • aribazsy
    ja ugy gondoltam, nem is ingye, az eros lenne ;)

De lecciiii, vki segijjen a forumos temaban! , mert igy indulni se tudok ha lesz idom persze, a bajnoksagban, akkro meg jo a demo is addig :(
  • Lacika 79
    adni biztos nem fognak, de pénzért simán megveheted azt a példányt, amelyikben teljes játék volt.
  • aribazsy
    Vki nem tud irni a rallysimfan-on az adminoknak privatot, mert emailre nem valaszolnak, es meg mindig marhara "nem engedelyezett felhasznaloi nev"-el nem enged regisztralni :(
    Segtisegeket elore is koszi!
  • aribazsy
    Ketlem hogy nagyon akrnanak adni :(
  • bardocz
    tényleg,nem is rosz ötlet nekem is onnan van:)
  • Met
    kérdezzétek meg a Game Start hátha fetreng a szerkesztőségben pár példány
  • grayfox
    soroksári media marktban ma még volt 3 db. rendes dvdtokos, nem bestbuy stb. 2ezer akárhányszáz ft.
  • aribazsy
    jo a site, csak nem tudok reggelni :D Folyamatosan visszavag hogy nem jo username :D tok mindegy mit irok. de mar irtam az adminak tuno embrekenek ;)
  • aribazsy
    Es merre lehet kapni? Tegnap voltam Saturnban de sajnos hujenek neztek, azt se tudtak mi az :)
  • Finkoo
    csak egy link és megold minden kérdésedet...

www.rallysimfans.hu
  • aribazsy
    Es online-ba, ki mti ajaln, vagy van vmi j site ahl ennek utana tudok jarni?
    Koszi
  • GPx8
    Szia! Még lehet kapni (nem is drága), érdemes megvenni, mert nincs jelenleg jobb rally szim.
  • aribazsy
    Halitok,
    Eccer regen meg probaltam menni RBR-el de CMr eccerubbnek tunt, aztan elpartoltam, de most megint nekialltam egyet tekerni vele es ... uuuu :) Huje voltam, az fix!
    -Na most folmerult bennem tobb dolog. Ugye eddig csak "demoval" jaccottam, hol lehet kapni meg eme game-t, mert ugye nem egy mai darab.
    -hol szoktatok, szokas online, es milyen modon jaccani?
    -masik amire gondolom nagy folhordules lesz, de azert beprobalkozom, hogy setupok hol lehetnek. Jo nem a nagy titkos fejlesztesekre vagyok kivancsi, csak vmi kiindulopontokra, mert ami alapbol benne van ... hat tobbnyire vezethetetlen :(

Segitsegeket elore is koszi!
  • A Pitu
    Megtaláltam, sikerült átrakni. Köszi.
    Még csak most ismerkedem a játékkal, de nagyon tetszik.
  • Finkoo
    a bh-n van nagyon régen rá egy átalkított hud... keresd meg, nekem nincs kedvem...
  • arty
    richardburnsrally.ini jében ird át az értékeket:

XRes = 1680
    YRes = 1050
    (vagy ami a monitorod felbontása: 1440 x 900 vagy 1280 x 800 vagymittomén)

igy viszont a kép(FOV) torz lesz, de ez az RBR camera hack-al allitolag kompenzalhato (mem probaltam)

LETOLTES (BHmotorsports)
  • A Pitu
    Sziasztok!

Valaki esetleg meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) a HUD-ot belső nézetben a vezető oldalára áthelyezni?