Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy a másik verzió, hogy ennél sokkal jobbat úgysem fog soha menni (akárcsak az öcsém, aki hiába játszott vele sokat, nem javultak az idejei) és akkor meg lehet nyugodni a saját idõnk miatt
Csimpok: egyébként az én legjobb idõm azon a szakaszon 05:04.50, szóval ahhoz képest, hogy most kezdted, nem vagy nagyon lemaradva <#eljen>#eljen>
Egyébként ITT megnézhetitek, hogy én melyik szakaszon milyen idõt tudtam teljesíteni.
Szerintem ezek az eredmények mondhatóak reálisnak, azok a WR-ek enyhén szólva "ûridõk" <#vigyor>#vigyor>
Ja, és Realistic töréssel vannak ezek az idõk természetesen.
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
NewBobs pályán az 5:27 milyen idõnek számít? (Csak most kezdtem játszani a progival).
http://flickr.com/photos/zolika90/
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
<#puszis>#puszis>
Hát ja. Játék közben 90-110 fps (mostmá',hogy lecseréltem szegény 9600-ot 😛) ,megnyomom a Fraps-hoz rendelt gombot egybõl leesik 25-re,de inkább 15-nek érzem <#confused>#confused>
Más játéknál is leesik,az oké,de hogy ebben mért ennyire... ? <#confused>#confused>
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
BMW 325 iX Rallye Car :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Thrash \'Till Death
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
BMW 325 iX Rallye Car :)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
HY! Tud valaki Turi skint adni az Octaviához? A blackhole oldalon nem tudom letölteni. ( a lap nem jeleníthetõ meg) .Elõre is kösz!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ehhh....mennek az autók,csak fel kellett ralni az Sp2-t <#wilting>#wilting><#lama>#lama><#falbav>#falbav>
Csináltam is egy kis videót az elsõ tesztelésekrõl 😊)
Lancia rulz <#gonosz1>#gonosz1>
1. az új autó textúráit és fizikai 3d modelljét tartalmazó könyvtárat másold be a Cars mappába
2. nyisd meg a Cars.ini file-t, bármilyen szövegszerkesztõvel
3. annak az autónak a hivatkozásait írd felül, amelyiket ki szeretnéd cserélni az újra
Pl. ha az mg helyett a puntot szeretnéd:
FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
ShaderFile = "Cars\zr\zr_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\zr\zr_shader_settings"
TexturePath = "Cars\zr\Textures\"
HELYETT...
FileName = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\punto_1600.sgc"
IniFile = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\punto_1600.ini"
ShaderFile = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\punto_1600_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\punto_1600_shader_settings"
TexturePath = "Cars\PUNTO_1600_ATR2005\TEXTURES\"
KELL ÍRNI!!!
Ezek a paraméterek általában csatolva vannak az új autó könyvtárában levõ Cars.ini-ben, vagy egy ReadMe fáljban. Csak ctrl+C, ctrl+V 😊)))
Most lássuk a fizikát...
1. total commanderben meg lehet nyitni a physiks.rbz-t, és csak felül kell írni a helyettesített autó fizikáját, majd kilépni... 😊
És most a garázs nézet...
1. dattool-lal ki kell csomagolni a splash.dat file-t és felül kell írni a helyettesített autó garázs nézeti képét, majd újracsomagolni dattool-lal
2. az autó sorszáma ugyanaz itt is, mint a cars.ini-ben, tehát ha ott Car02 volt az mg, akkor itt a file neve car_2_1024.dds lesz
Ezek alapján akár az összes autót ki lehet cserélni, és élvezni az új járgányok nyújtotta örömöket...
Aki Czech Tour-ban szeretne játszani, az próbáljon meg minden autót oda tenni, ahová azt a kitalálói szeretnék, mert bár nem bizonyított, de a cseh plugin konkrét autók helyére várja, egyes új autók megjelenését. Tehát ha nem azt a kocsit cseréljük le, amelyiket kell akkor a rendszer nem ismeri majd föl és nem tudunk vele on-line játszani...
Jó cserélgetést... Peace!