Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Albers meg lekukázta a verdát <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Az volt a legjobb
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
és nem bírom megcsinálni a rally schoolban a 2. feladatot 😞
BMW 325 iX Rallye Car :)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://www.bhmotorsports.com/previewfile/11907

Harmincnégy éves korában elhunyt Richard Burns, a 2001. évi rally világbajnok. Két éve küzdött betegségével, tegnap este szerettei mellett, békében elment. Elvesztése hatalmas veszteség a rally-s társadalomnak, mindenkinek hiányozni fog.
2001-ben lett világbajnok a Subaru csapatával, hûséges társával, Robert Reid-del az oldalán. Abban az évben nyerte meg a hazai Wales Rally GB VB futamot, így Õ volt az elsõ angol, aki otthon nyerni tudott. 2003-ban, miután a Peugeot csapathoz szerzõdött, az M4-es úton haladva rosszul érezte magát a kocsijában közvetlenül a wales-i futam elõtt, és akkor csak a vele utazó Markko Martin gyors reakciójának köszönhetõen úsztak meg egy komoly balesetet. Késõbb diagnosztizálták nála az agytumort, melyet késõbb meg is operáltak. Sokan az áprilisi mûtét után még azt gondolták, hogy felépül betegségébõl.
A család kérte a médiát, hogy tartsák tiszteletben magánéletüket, ezért csendes temetése lesz Richard-nak. Nagyon sok barátját hagyta el most szerte a világban, ahol nagyon sok versenyt is nyert.
És elnézést az offért .. 😞
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Talán Park halálánál sem lepõdtem meg ennyire, mint Burnsén. Barátaim közölték velem, hogy Burns elhunyt. Elõször, aztmondtam: " Ez baromság. Lehetetlen. Hiszen alig múlt el 35 éves " Aztán utánnanéztem. Sajnálom. Nyugodj békében Richard !
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Nyugodjék békében...
Emlékversenyt szeretnék rendezni a tiszteletére. Pontos részleteket nem tudok még mondani, de jó lenne, ha minél több ember érdeklõdne.
Ezen a mailcímen el tudtok érni:
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
R.I.P.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Richard Burns 1971 január 17.-én született. Olyan sikeres rally csapatoknál versenyzett mint a Mitsubishi Ralliart, Prodrive Subaru és Peugeot Sport. A Subaru World Rally Team-nél versenyzett mikor 2001-ben megnyerte a világbajnoki trófeát.
Õszinte részvétünket küldjük családjának és barátainak!
<#shakehead>#shakehead>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
*Posse*T.W.D*
mégegyszer thx a tippeket
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
meg nem árt setupolni se, vedd lejjebb a fékerõt pl. hogy fékezésnél stabilabb legyen, és figyelj a féktávra...
...meg sok gyakorlás kell, elsõre pl. nekem se ment a season 😄DD
Mostmár ugy nagyjából érzem a dolgot az összes rally schoolos feladatot megcsináltam (az utolsó 84s-os staget is).
DE
Amikor elinditottam egy szezont, a brit nagydíj elsõ szakaszát egyzserüen nem tudom végigvinni (1x már sikerült de +30 mpcel lemaradva) Bennem van a hiba ? Mivel még uj vagyok a játékban adhatnátok egy-két tippet! Manuális váltóval és realistic sérüléssel nyomom.
Mellesleg kurva jó a játék, nagyon élvezem...