20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Finkoo
    azt vágjátok, hogy a faluban arra mész amerre akarsz? ott vágsz le utcákat ahol tudsz... rendesen át lehet menni pár utcával arrébb és kb. levágod a pálya felét és egy kukkot sem nyög a progi... nem csoda, hogy lassan 3 perc alá viszik az időket... :D :D :D
  • MrTressy
    Zsir pálya lesz :)
  • Glpetyus
  • Finkoo
    egyik srác ment már fabiaval 3.35ötöt is, de úgy hogy a esett egy nagyot, aztán olyan helyen lukadt ki, hogy az első kör végén 1.05 körül volt... :D tehát én már nem veszek komolyan egy időt sem, amíg nem lesz fizika ellenőrzés meg egy újabb javítás a pályához... :D

amúgy ez ladával nagyon szép idő...
  • bestGP
    http://www.dzsnet.com/phoenix/ftp/download.php?fname=./334.JPG
  • pajti
    Pont az ilyen pályákat hiányolom az RBR-ből Csapatós egyenesek , dobbantók. A Finn pályák a legjobbak! :D
  • bestGP
    hát azéert egy n essel egy ladára illene legalább fél percet verni :P
    am már 5:01 nél járok de ez már nagyon csont ezzelaz autóval
    mellesleg wrcvel nemtudok végigmenni normálisan
    se micuval
  • JuanG
    néztem, egyelőre kínai, de betettem a könyvjelzők közé...

(egy srác most próbálja rbr alá betenni a béta pályámat)
  • GPx8
    OK.
    Nézted a linket amit a 10892 -ben írtam?
  • JuanG
    18 km
  • JuanG
    :DD
  • GPx8
    Zsír! Aztán legalább 100Km legyen, mert nem szerssük a rövid szakaszokat...
  • Finkoo
    ahogy ismerem a finn pályákat szerintem az autó lesz megszakítva fákkal, sziklákkal, meg egyéb tereptárgyakkal... :D
  • Glpetyus
  • JuanG
    persze...nagyrészt végig fák lesznek két oldalt hogy erdős feeling legyen (meg mivel szűk maga terep), és csak néhe lesz megszakítva épületekkel, sziklákkal, egyéb tereptárgyakkal :)))...
  • Glpetyus
    vááá :))
    Az ilyeneket csípem... :)
    Gondolom raksz majd pár sziklát,egyébb "tereptárgyat" is rá,nem?
    Grat,fasza lesz,csak lenne már rbr alá is .d
  • JuanG
    kicsit off

készülő rally pályám (finn 18 km) kis videója...per pillanat rfactorhoz csinálom, de sztem nem lesz akadálya hogy RBR-hez is kiadjam :))

rally finland stage 1

on
  • Finkoo
    a dattool fent van millió meg egyezer helyen... tocaedit, bh, rallysimfans.hu... lehet válogatni...
  • Kis Drága
    Sziasztok!
    A navigátor hanggal akdtam el. Tudna valaki segíteni? A dattool progi kell hozzá, de nem tudom letölteni, mert már törölték. Esetleg jó hozzá valamilyen más progi is?
    Előre is köszi.
  • Glpetyus

Lehet,hogy láma vagyok,de nekem nem tetszik ez a pálya :c
    Nem wrc-nek való szerintem.És rövid is.
    5:02-t mentem az Imprezaval,mert egyszer sem tudtam rajta hiba nélkűl végigmenni :d
  • GPx8
    Ehun egy pályaszerk. tutorial, hátha mond vkinek vmit...?
  • Finkoo
    nem hinném... majd megyek már rendesen beállítva az autót és a javított változaton... szerintem lesz közöttünk egy erős 20as...
  • bestGP
    5:11 zsigulival
    finkoo kicsit kevesebbet mek keresztbeazt megfoglak :D
  • bestGP
    jéha száraz murvagumit rakok ladára egészen faszán lehet vele menni aszfalton
    azét ez elég gáz
    hogy slickel nemlehet egy jó kört menni ladában
    (ha valaki rámtud cáfolni, hiszem ha látom:D)
  • bestGP
    erregondoltam
    decsakprogramazis nem?

:D
  • bardocz
    hogy felcsillant a szeme a vér hallatára :D
  • Vlala #10886
    Hűűű, ezt ki kell próbálnom!
  • GPx8
    Jó ez a pálya! Nekem tetszik.
    Kár, hogy az első fényképész a szakaszon a WRC-k elöl nem tud elugrani és átmegyünk rajta...
  • JuanG
    nem tudom, és sztem más se...vagy legalább lenne fizetős progi, hogy megtérüljön a beléfektetett munka adjisten meggazdagodjanak...de így??
  • Met
    valahogy nem értem miért nem teszik közzé, a dicsőség úgyis az övék mert ők az elsők de az miért jó, hogy csak ülnek rajta?
  • JuanG
    azért csodaprogram nincs...a pálya maga "mezei" módon 3dsmax (vagy más 3d szerkesztő) -al van megcsinálva, ami nem kevés meló bárhogy is nézzük, pláne hogy eredeti "pálya"-ról van szó ... ami a csehek kezében van az az utility amivel mindezt RBR formátumba konvertálható...

ha ez konvertáló szabad lenne, akkor már mehetnénk pl. Nordschleife, Pikes Peak pályákon RBR-ben...ez a szomorú :((
  • bestGP
    nekem pontazért tetszik mert kurvajól megvan csinalva mint grafikalilag mint mindenileg :D

a lassító az (mégha nem tudom gyorsan bevenni akkoris) nagyon ottvan, ezek a vaskorlátok, teljesen olyan mintha egy rendes ralin mennék.
    meg mondom mintha egy miskolci pálya lenne..
    lekéne az egészet burkolni földdel és akkor lehetne haladni is rajta

de tényleg ha ezek ijen faszán megcsinálták az eredetit, akkor csak mi is megtudnánk azzal a csodaprogival a mieinket:d
  • JuanG
    napersze...ezért lehetett volna egy olyan pálya ami csak aszfalt mondjuk...namindegy örüljünk mint kiskutya a csontnak, kitudja mivan még az asztalon :DDD...
  • Finkoo
    amúgy mivel valós pálya, ezért érdekes lett volna a játékban leaszfaltozni a földutat... :D :D :D
  • JuanG
    ja...meg belegondoltam most a feelingbe' hogy mentem egy vadiúj pályán az RBR-ben, milyen jó lenne ha már egy tucat lenne ilyen olyan...(az utalás gondolom egyértelmű) :))
  • JuanG
    naja :PP

massmod-skoda-val jobb lett, csak kell még állítgatni az autón, és akkor még jó is lehet...na azért nem lesz kedvencem :DDD

a másik hogy nem kéne olyan pályát csinálni ami kevert tarmac/gravel, mert az RBR-ben a tarmac gumi nem éppen reálisan viselkedik murván/földesúton mivel nem is készültek rá, köztes gumi meg nincs :DD
  • Finkoo
    végül is tudsz örülni... :D :D :D
  • JuanG
    hát nekem nem jön be :(((...inkább olyan mint egy prológ, tötymörgős wrc-vel...kisebb autókkal lehet jobb...

amúgy nagyon szépen megvan csinálva grafikailag, de kapják be inkább tesztelném a saját pályámat, ha kiadnák azt cuccost amivel be lehet tenni rbr alá...

majd megnézem még massmod-al, meg több setupolással...
  • bardocz
    jah és ez ladára nem vonatkozik azzal semmin se tudok menni :D
  • bardocz
    én meg már jobban szeretek aszfalton menni,nem kell olyan agreszívan tépni a kormányt mint murván,ott hatosban elforgatom teljesen csak hogy keresztbe fék nélkül vegyem a kanyart :D
    amúgy kanyar előtt picit elveszel a gázból meg nagyon óvatosan rálépsz fékre és hirtelen adsz gázt meg tudod csúsztatni a kocsit és úgy könyebb ha nem agreszívan ellenkormányzol