20179
-
Finkoo #10952 a rendszerüzik a btb xtracks plugin miatt vannak... -
#10951 sztem nem
sőt
borzasztó:) -
GPx8 #10950 Hi!
Neked is a Cseh plugin óta írkálja a rendszerüzeneteket? -
#10949 szép :) -
atiwrc #10948
-
#10947 hy all
szerintetek az angliai: sheperds shielden jó a 2.46-os idő??????(elsőre!!) -
#10946 buá:D -
Finkoo #10945
kicsit unalmas és színtelen ez a topic... gondoltam feldobom... -
Lacika 79 #10944 hát ez meg mi a kutyafasza? -
#10943 na akarjon mán valaki zsigulival versenyezni :| -
#10942 na ki akarna indulni lada kupában??? -
Kis Drága #10941 Köszi. Majd kiszúrta a szemem. -
Zozzo #10940 Miért kell a mentés?Ha BLeHraceU nevet írod be minden ki van nyitva.Azaz 100%.Asszem. -
Zozzo #10939 Valóban énis észrevettem hogy kissé furcsán viselkedik rajta a kocsi,de talán ez betudható a rossz minőségű útnak.Vezettem hasonló utakon ott már az 50 is veszélyes volt.Persze a rally autok kicsivel többet bírnak. -
gomba001 #10938 Tudna valak küldeni egy 100% save-et? :) [email protected]
Előre is köszönöm! :) -
DJPizsi #10937 ha lejebb teszem a kocsit,akkor gyorsabban gyorsul,de irányíthatatlan,és könnyedén borul.Ha feljebb teszem,akkor meg még könyebben botul,irányíthatatlan,és nem lehet megfopgni:(
jah tényleg.a másik ezzel a páylával kapcsolatban,ha a kocsi megcsúszik akkor nem tom megfogni,pedig majdnem minden kocsit akár milyen helyzetbe meg tok fogni,de itt 5X játszottam rajta,és ha megcsúszik akko megy is tovább,hiába ellenkormányzok,ellenben a többi aszfaltos,francia pályával,ahol könnyedén meg lehet fogni:P tehát nem értem,na de mind1.
használtam a fraps progit,de mondjuk 5perc felvételem nekem irtózatos hardverigényt,és 2gigás méretű avi-t hoz létre,hiába csökkentem a minőséget a minumumra is akár:( -
#10936 ha valakit érdekelne lada kupa menjen rallysimfanszba -
#10935 Nincs es 4ik vga amin ugyanezt csinalja,akar friss winfos utan is?! :( -
#10934 én régóta fraps-ot használok és semmi bajom vele, tökéletesen tudok felvenni...nincs kirakva a képed TV-re is (dual display) vagy valami??
-
#10933 Itt van video milyet keszit! :( -
#10932 800x600-ban próbáltad? -
#10931 FRAPS 1 fos es sose tudok vele felvenni,mindig belassul 12-re + 2 reszre osztja kepet es egyik vibral is!! :((( -
Finkoo #10930 felvenni a fraps nevű programot használd... a pattogás kiküszöbölhető a futómű megfelelő beállításával, pont arra találták ki... az alacsonyabb rendű utak többsége falun kb. 1 vagy 1.5 nyomsávos, szerintem ezzel nincs hiba... ha meg tényleg durva utat akarsz látni, akkor ajánlom a mogyorósorom-szuha szakaszt... talán találsz róla belsőt valahol... na az szűk tesókám... :D -
DJPizsi #10929 hehe.lehet h láma kérdés,de hogy lehet a játékból felvenni részletet(márminnt a replayből)?:)
Nekem nem tetszik ez a pálya,mentem rajta fábiával,meg sub07essel is,de pattog rajta,és nem lehet útontartani a kocsit.A másik meg,h a pálya kb másfélszer akkora minnt a kocsi,tehát ha jönne valaki szemben szabályosan,akkor se férne el-nézzétek csak meg,majdnem minden pályánál-szal,az aszfaltok lehetnének picit szélesebbek:P főleg 1 "országút",mert hogy még a falu... na de mind1,amúgy szép pálya,meg jók benne a kanyarok,tényleg hasonlít a magyar pályákra-azok lennének a jókXDXDXD- -
Finkoo #10928 lesz lépcsős is... meg csapott is... kinek mi kell... de minkettő hányinger lett... igazi koreai szar... -
Finkoo #10927 mi is az az irányítás javítás??? mert elég régóta tolom, de én még nem hallottam róla... -
#10926 ezt nem hiszem el!!! ezt nem tehetik!!! az még oké, ha kiadnák a csapottat pluszban, de maradna meg a lépcsős is!! -
#10925 3 éves lett az enyém, és még mindig jó, nekem megfelel. :D -
#10924 szerintem a 2005-ös sti meg a 22bsti volt a legjobb de ez nagyin szokatlan lesz :( -
#10923 sziasztok!
az irányítás javítást hol találom a játékhoz?
vmelyik magyar oldalon volt fent csak nem emlékszem rá,hogy melyiken. -
#10922 lada mod :O
159 a vége :) -
#10921 hát basszák meg! azt hiszik ha "csapotthátú" lesz a kocsi akkor előrébb kerülnek a bajnokságban? -
#10920 neee öngyilkos leszek :(:(:(:( -
#10919 nice drivin :))...kár hogy szaggat, meg ez a lada kicsit gyors nem? :)) -
#10918 -
#10917 http://www.dzsnet.com/phoenix/untitled.wmv
tőcséteklepliz és irjatokegyszaroskomentet -
#10916 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#10915 off http://0-60mag.com/online/?p=995
on -
#10914 deazért bevagánykodok ezzel az idővel a bhra ..... -
#10913 pontosan :D
csak azér raktam be mert énis meglepődtem h kb 9 oercet szarakodtam a páján
egyszer rosszfele mentem és akkor finis 4 percnél :DDDD
telivan buggal
ha a start után felmész balra a fauba és eljutsz a homokig, ott megfordulsz és onnan mondja az itinert és számolja az időt :)
de a legjobb idő szabályosan még mindig 5:01 ami azér szép egy ladával :O