20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Finkoo
    a rendszerüzik a btb xtracks plugin miatt vannak...
  • bestGP
    sztem nem
    sőt
    borzasztó:)
  • GPx8
    Hi!
    Neked is a Cseh plugin óta írkálja a rendszerüzeneteket?
  • JuanG
    szép :)
  • atiwrc

• AE 86
    hy all
    szerintetek az angliai: sheperds shielden jó a 2.46-os idő??????(elsőre!!)
  • bestGP
    buá:D
  • Finkoo

kicsit unalmas és színtelen ez a topic... gondoltam feldobom...
  • Lacika 79
    hát ez meg mi a kutyafasza?
  • bestGP
    na akarjon mán valaki zsigulival versenyezni :|
  • bestGP
    na ki akarna indulni lada kupában???
  • Kis Drága
    Köszi. Majd kiszúrta a szemem.
  • Zozzo
    Miért kell a mentés?Ha BLeHraceU nevet írod be minden ki van nyitva.Azaz 100%.Asszem.
  • Zozzo
    Valóban énis észrevettem hogy kissé furcsán viselkedik rajta a kocsi,de talán ez betudható a rossz minőségű útnak.Vezettem hasonló utakon ott már az 50 is veszélyes volt.Persze a rally autok kicsivel többet bírnak.
  • gomba001
    Tudna valak küldeni egy 100% save-et? :) [email protected]
    Előre is köszönöm! :)
  • DJPizsi
    ha lejebb teszem a kocsit,akkor gyorsabban gyorsul,de irányíthatatlan,és könnyedén borul.Ha feljebb teszem,akkor meg még könyebben botul,irányíthatatlan,és nem lehet megfopgni:(

jah tényleg.a másik ezzel a páylával kapcsolatban,ha a kocsi megcsúszik akkor nem tom megfogni,pedig majdnem minden kocsit akár milyen helyzetbe meg tok fogni,de itt 5X játszottam rajta,és ha megcsúszik akko megy is tovább,hiába ellenkormányzok,ellenben a többi aszfaltos,francia pályával,ahol könnyedén meg lehet fogni:P tehát nem értem,na de mind1.

használtam a fraps progit,de mondjuk 5perc felvételem nekem irtózatos hardverigényt,és 2gigás méretű avi-t hoz létre,hiába csökkentem a minőséget a minumumra is akár:(
  • bestGP
    ha valakit érdekelne lada kupa menjen rallysimfanszba
  • Ombika
    Nincs es 4ik vga amin ugyanezt csinalja,akar friss winfos utan is?! :(
  • JuanG
    én régóta fraps-ot használok és semmi bajom vele, tökéletesen tudok felvenni...nincs kirakva a képed TV-re is (dual display) vagy valami??
  • Ombika
    Itt van video milyet keszit! :(
  • Met
    800x600-ban próbáltad?
  • Ombika
    FRAPS 1 fos es sose tudok vele felvenni,mindig belassul 12-re + 2 reszre osztja kepet es egyik vibral is!! :(((
  • Finkoo
    felvenni a fraps nevű programot használd... a pattogás kiküszöbölhető a futómű megfelelő beállításával, pont arra találták ki... az alacsonyabb rendű utak többsége falun kb. 1 vagy 1.5 nyomsávos, szerintem ezzel nincs hiba... ha meg tényleg durva utat akarsz látni, akkor ajánlom a mogyorósorom-szuha szakaszt... talán találsz róla belsőt valahol... na az szűk tesókám... :D
  • DJPizsi
    hehe.lehet h láma kérdés,de hogy lehet a játékból felvenni részletet(márminnt a replayből)?:)
    Nekem nem tetszik ez a pálya,mentem rajta fábiával,meg sub07essel is,de pattog rajta,és nem lehet útontartani a kocsit.A másik meg,h a pálya kb másfélszer akkora minnt a kocsi,tehát ha jönne valaki szemben szabályosan,akkor se férne el-nézzétek csak meg,majdnem minden pályánál-szal,az aszfaltok lehetnének picit szélesebbek:P főleg 1 "országút",mert hogy még a falu... na de mind1,amúgy szép pálya,meg jók benne a kanyarok,tényleg hasonlít a magyar pályákra-azok lennének a jókXDXDXD-
  • Finkoo
    lesz lépcsős is... meg csapott is... kinek mi kell... de minkettő hányinger lett... igazi koreai szar...
  • Finkoo
    mi is az az irányítás javítás??? mert elég régóta tolom, de én még nem hallottam róla...
  • w77d
    ezt nem hiszem el!!! ezt nem tehetik!!! az még oké, ha kiadnák a csapottat pluszban, de maradna meg a lépcsős is!!
  • Zsolti9014
    3 éves lett az enyém, és még mindig jó, nekem megfelel. :D
  • bardocz
    szerintem a 2005-ös sti meg a 22bsti volt a legjobb de ez nagyin szokatlan lesz :(
  • Willi Betz
    sziasztok!
    az irányítás javítást hol találom a játékhoz?
    vmelyik magyar oldalon volt fent csak nem emlékszem rá,hogy melyiken.
  • bestGP
    lada mod :O
    159 a vége :)
  • Met
    hát basszák meg! azt hiszik ha "csapotthátú" lesz a kocsi akkor előrébb kerülnek a bajnokságban?
  • bardocz
    neee öngyilkos leszek :(:(:(:(
  • JuanG
    nice drivin :))...kár hogy szaggat, meg ez a lada kicsit gyors nem? :))
  • bestGP
  • bestGP
    http://www.dzsnet.com/phoenix/untitled.wmv

tőcséteklepliz és irjatokegyszaroskomentet
  • JuanG
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • pajti
    off http://0-60mag.com/online/?p=995

on
  • bestGP
    deazért bevagánykodok ezzel az idővel a bhra .....
  • bestGP
    pontosan :D
    csak azér raktam be mert énis meglepődtem h kb 9 oercet szarakodtam a páján
    egyszer rosszfele mentem és akkor finis 4 percnél :DDDD

telivan buggal
    ha a start után felmész balra a fauba és eljutsz a homokig, ott megfordulsz és onnan mondja az itinert és számolja az időt :)

de a legjobb idő szabályosan még mindig 5:01 ami azér szép egy ladával :O