20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • gordon 24
    Igen alaplapi kártya. Szedtem le uj Ati drivert elindult kicsit. De megint fagy. Szóval nem boldogulok vele.
  • Met
    javasolnék egy normális xp felrakást, mert ez a mindenféle integrált szutyok nem sok mindenre jó...
  • JuanG
    lehet valami codec probléma is...
  • Solt
    alaplapi hangkártyád van? próbáld meg tíltani és hang nélkül indítani...
  • csm
    nekem meg 2szakaszonként kilép. peccsek fent,driverek frissítve, nemtudom mi a baja -.-
  • gordon 24
    Na nem megy. Leszedtem egy reloaded verziot szépen feltelepitettem. Aztán az 1.0-ás majd az 1.02-es patchet. Minden fajta exe-vel elinditottam. De fagy fagy fagy. Ahogy belépek kiirja hogy creat profil és sehova tovább. Ugyhogy bakfity. Nem tudom mi a frász van.
  • Calogeero
    Driver probléma ez nekem is csinálta az egyiknél, aztán visszaraktam a régit és azóta jó... egyébként 9600 pro-m van.
  • gordon 24
    Azért nem ugy van hogy 40-50, de sok gond van vele. És szerintem grafba is többet kellene tudnia mint amit nyujt. Szóval abszolut nem vagyok megelégedve vele. Vagy elkéne vinnem valami guruhoz, hogy foglalkozzon vele kicsit, vagy vennem kell ujjat.
    Pl van a race 07 ugye ez uj játék. Na ez nem fagy, de pl portoban mész és néha ugy beszaggat hogy egy szót nem látsz aztán történik valami ujra fut mint a gép. Aztán megint. Más pályán meg még full felbontásban is megy m9int szél.. Szóval tök elegem van belőle..
    Na nem offolok tovább:D
  • Glpetyus
    Az SH sajnos nem csak nálad fagy :)
    Volt hogy minden torpedó találatom után fagyott,aztán ez magától "elmúlt" (elötte nem csinálta)
    Az rbr nálam rendszeresen fagyott amíg nem peccseltem,azóta egyszer sem.De ezt úgy értsd,hogy 2-3 éve egyszer sem !
    Úgyhogy még ne izgúlj,a SH nem "mérvadó",ahogy az rbr sem,..könnyen lehet,hogy semmi hardveres hiba nincs.
    Persze,ha 50 játékból 45 fagy,akkor nyílván vmi gebasz van.
  • gordon 24
    A driverektől meg azért félek. Mert amikor megvettem Szerintem Met és Juan emlékszik is rá. Mindig ujra indult az NR 2003-mal. Na amiota fent az extended edition win és ig van a gép, azóta az NR 2003-al ok. De a többivel.........
  • gordon 24
    Jaja xp van fent ez az exteded edition változat.
    A rcae 06 és a gtr 2 nem fagy ha ablakban van. De pl a silent hunter az több óra játék után fagy meg. A Richard Burnsbe be se tudok lépni. Szóval nagyon faja:D
  • JuanG
    lehet az asrock alaplap nem túl nyerő (legalábbis régebben nem volt az)...
  • Glpetyus
    Tehát: ami fagy -nem fagy ha csak ablakban játszod?
    Próbáld meg azt,hogy a játékot nem abban a felbontásban játszod,mint amiben a windózt használod,vagy fordítva : használd ugyanabban.
    + az alap dolgok:
    Elöször is driver,de ne csak vga,hanem hang is.Ha nem segít,próbálj ki egy másik vga-t,biztos tudsz vkitől kérni egyet egy próba erejéig.

xp-t használsz? SP2 fentvan ugye?

• gordon 24
    Azt csinálta azzal a verzioval amit töröletem hogy lefagyott már a creat profilnál. De most töltöm amit Petyus javasolt. Majd azzal megnézem.. Remélem menni fog.

De mi lehet a gond ezzel a géppel? (igaz ez topik off) Driver gondjai vannak? A paraméterei szerint ezeknek a játékoknak kifogástalanul kellene menni rajta. Ehhez képest.
  • Met
    ha esetleg nem indul el vagy menü helyett kidob a desktopra akkor próbáld ki a nosse.exe-vel indítani
  • gordon 24
    Nem gond az! Ha menni fog a gépen megveszem! Csak induljon el.. (de azért kösszi a tippet)
  • Met
    írj a Gamestarnak, hátha van még raktáron olyan újság amihez ez volt teljes játék.
  • gordon 24
    Kersek olyat kösszi!
  • gordon 24
    Ez is olyan! Ráadásul 1.5 éves kb.. Nem is rossz config, de minden fagy rajta szinte. (silent hunter 3, RBR, Race 06(ha nem windowed modban van, Gtr2 szintén Ha nem windowed) ) Tulajdonképpen tök normálisan egy game aZ NR2003 megy jól.. többi szarakodik.

Egyébként ilyen config: Ati 9600xt 256 ddr, Asrock p4-es lap, 3000mhz proci (p4) 1gb ram. és ezzel együt baszakszik.
  • MaSzKa
    végülis 1200ft nem pénz érte
  • Glpetyus
    reloaded a jó,+ a 2 patch + a hrc...aztán tessék megvenni,ha bejön :)
  • bardocz
    aqua-ba vannak nagyon jó öszeszereltek(és ezek nem tesco öszerakottak),ha nem akarsz öszeszereléssel foglalkozni,én onnan fogok venni nyáron majd
  • gordon 24
    Kösszi leszedtem! de nem tudom használni.. Erre a verzióra nem megy fel.. Most keresek egy másik Warez versiot, aztán azt leszedem majd megbróbálom arra. Ha nem megy akkor nem tudom..
    Elegem van ebből a gépből. Semmmi nem müködik rajta normálisan. Amióta megvettem csak szopok vele! Ha lesz egy kis zsém kivágom a fenébe!
  • Met
    itt pl
  • gordon 24
    Hát ha menne lehet meg is tenném. De egyenlőre elinditani se birom:d
  • gordon 24
    Nem! Van patch hozzá? Hol találom?
  • bardocz
    szerintem vedd meg,megéri,ez a szim éri meg a legjobban az árát
  • Met
    Ejnyebejnye :) 1200 forint az orig game... na mindegy
    Patcheket felraktad? 2 van
  • gordon 24
    Sziasztok!!

Leszedtem ezt a játékot. (tudom warez hogy nem szabad meg ilyenek) De az a helyzet hogy mint minden ez sem müködik normálisan illetve egyátalán nem müködik a gépemen. Ahogy belépek egyből lefagy. Van valami tippetek? Mondjuk igy ugyse fogjátok tudni. Az lesz a legjobb ha az egész gépet kivágom a kukába..

De ha esetleg van valami tipp kérem segitsetek.

Üdv.
  • MaSzKa
    Hill Climb Mod-ot töltsétek le tetszeni fog biztos
  • Met
    most szólok utóljára, ne percenként postolj!
    szedd össze a mondanivalódat és írd le egyszerre
  • MaSzKa
    most találtam:sok cucc
  • MaSzKa
    én 1.02-vel hasznmálom amint megjelent igaz sokat nem játszaottam vele de faszán müködött
    az 1.0vertzóval - ati kártyával voltak gondok
  • MaSzKa
    mikor lesz kész a Group B Mod vagy valami 1980-as éveskbeli rally mod főleg olyan kell amibe az M1-es BMW is benn van
  • MaSzKa
    rbr magyar szinkronhangot honnan lehet megszerezni ami full
    mert nekem sajnos angolul is beszélnek benne igaz már 1éves a hun
  • toretto r34
    Nem tudjátok VFTS-t lehet belerakni van hozzá mert az jobban bejönne mindt a 2107 nem mindt ha az rossz lenne de mégis
  • Sinyo70
    de a holt játék akkor nulla vgyis nincs azért 2-3mm jobra balra kéne nem??
    igy nagyobb tempónál nem nagyon lehet finoman irányitani.
  • lacica
    Hát igen.
  • Sinyo70
    vízszintes??
  • lacica
    Mindent vissza,hogy a vonal vizszintes legyen,a 0-án.Nekem úgy a legjobb!!!