20179
-
atiwrc #11272 Jaj de lapos lett ez a topic. Nemsokára jön a HRC 2007 WRC Carpack, márcsak a vidi meg 2 ruha van hátra.
-
#11271 Csá!Tudna valaki betenni egy képet amin a billnetyű beállítások vabbak?Régen tettetek be egyet de az nem jött be..Szval ha valaki billenytűvel gamel az printelje már le az ő beállításait thx előre! -
Sgt Brian #11270 2 patch van fenn és az összesel próbáltam indítani. -
#11269 patch-ek fent vannak?
Melyik exe-vel indítottad? Nálam ha nem a nosse.exe-vel indítottam akkor lépett ki -
Sgt Brian #11268 Hello mindenkinek! 2 problémám lenne!
1. Elkezd tolteni és mikor betoltené a főmenüt kilép az asztalra!
2. A direcx ezt írja ki: "Generic application error. Enable debug output
for detailed information."
Ezt 2 külömböző gép írja ki! Ha valaki tud bármi megoldást kérem írja meg!
Előre is köszönöm -
#11267 ezt a videot sürgősen nézzétek meg
egyébként lehet neveznem kéne a bajnokságba
mikor lesz? -
#11266 mitsubishi lancer wrc van már ha van akkor lőjjön be vki linket :P:D
előre is kösz
bb all -
#11265 letölthető autók
Richard Burns Rally RSRBR III Patch -
#11264 próbálj meg egy sima normál xp-t, tedd fel a játékot és néz meg úgy is fagy e -
#11263 Ok megnézem.. Most egy win ujra településen ügyködök. 10 dvd lemezt irtam el egyenlőre az adatok mentése érdekében. Mivel egy teljes full repairt akarok csinálni. Ujra particionálom a Winyot. Mivel eddig csak 10gb volt a Windowsnak az meg kevés. Felrakom 20 gb-re aztán majd ujra rakok mindent. -
#11262 www.szoftverbazis.hu ...ird be keresőbe: k-lite -
polux #11261 Richard Burns Rally bajnokság -
#11260 Hát a driverjét leszedtem..
Aztán tiltottam. A biosba.. Többet nem.. -
GPx8 #11259 Ugye leszedted az összes alaplapi hangkártyához tartozó cuccot?
Nem akarkak elkeseríteni, de szvsz. csak egy XP re-install + az új driverek fognak jó eredményt hozni.. -
#11258 persze de ez most ebben az esetben nem igazán jelentős, persze ha agyműtéthez adnék tanácsot gázosabb lenne a dolog :D -
#11257 Megpróbálom.. Nem adnál egy linket a codechez? felrakom aztán majd kiderül.
A hardvare hibát nem hiszem. Mert többször volt ezek miatt szervizne. Huszeezer progit lefutattak vizsgálták minden lószar és nem mutatta ki.
-
#11256 :) csak ha a szószerinti jelentés vizsgálod vicces jelentésbeli különbség jön elő:) -
#11255 jóvanna, 2 hosszú szóból 1 betűt tévedtem... -
#11254 nem threating hanem threading... -
#11253 nem tudod milyen codec-eid vannak? nekem pl. k-lite codec pack van fenn, és ezzel megy, mást nem használok...ha te nem tettél fel eddig semmit, akkor esetleg érdemes (tipp)...
amúgy sztem hardware hibás a géped (vagyis nem hiányzik semmi), pl. alaplap... -
#11252 Intel procid van, a biosban, hyper threating a neve, ha ez be van kapcsolva akkor virtuálisan lesz még egy proci, a feladatkezelőben ha megnézed a teljesítmény lapot, a cpu használatnál 2 külön diagram van, ha nincs bekapcsolva akkor meg kapcsold be :D -
#11251 Az mi? Hol találom? -
#11250 HT be van kapcsolva? -
#11249 Na megvettem! Vettem egy Creativ de sound Blaster kártyát. A Helyzet változatlan. Fagy mint a gép.. Egyéb tipp? -
#11248 Thx! Nem kérdezek rá hiszek neked:D Én is Sound blaster-t vagy a Creativot tartom jónak. Szóval pénteken bevásárolok. Nagyon kösszi. Remélem megoldja a gondom. -
Solt #11247 ITT nézz körül... ennyiért én az első kettő közül javaslom valamelyiket, de azért kérdezz rá ITT -
#11246 Értem! És milyet lenne érdemes? (ár nélkül?) -
Solt #11245 hát ennyiért sound blaster live -
#11244 Na ha biosba van tiltva akkor sem indul. Szóval valóban nagyon fontos ennek a játéknak a hangkártya. Kellene vennem egyet.
Szóval milyet? (max 5000ft[nagyon max 10]) -
#11243 Én is erre gyanakszom.. Ha jól tudom pár ezer ft-ért lehet jó hangkártyákat kapni.. Mondanátok tippet? Milyet vegyek? Lehet holnap (mondjuk holnap pont nem:D) holnapután vezsek egyet.
Ha winbe letiltom el se indul a játék. Ha visszakapcsolom fagy. Most kipróbálom Bios tiltással is. -
Solt #11242 99% hogy hangkártya problémád van... ez indokolná is, hogy egyébként is miért szarakszik a géped... alaplapi hangkártya egy nagy 0 / előfordul kivétel / -
#11241 Nem tudom mi van fent!és azt se mi kell neki.. Igy aztán ebbe a témába elégé nehézen tudok lépni. -
GPx8 #11240 Az RBR-t a hibás hangkártya driver teljesen ki tudja fektetni... -
#11239 mondom: codec??? -
#11238 Megpróbálom. Lehet az a baja. De érdekes modon sok basztatásra annyit elértem hogy már nem mindig fagy le.. Játszottam vele már 2 teljes Rally futamot.. Angliát és Japánt majdnem jó.. Kicsit még javulhatna hogy megbizható legyen:D
Nagyon kösszi mindenkinek egyébként!!! -
Solt #11237 a biosban tíltsd le a hangkártyát és próbáld úgy! -
Calogeero #11236 A drivereket próbálgasd, régebbit tegyél fel ne újat. -
#11235 Mi van bele integrálva? Ha a sima xp-t rakom fel és arra feldobom a sp2-t akkor meg az NR 2003-al szarakodik. Volt már ugyis fent. Volt fent sima xp proffesional, meg sp2-es javitás. Akkor állandoan ujra indult a gép. Ezt ez a win megoldotta. -
#11234 már, hogy lenne normális xp amikor bele van integrálva egy csomó szar? -
#11233 Normális xp van rajta. Ez egy extended editoin xp. Ameddig nem ez volt a gépen addig ujraindult meg még szarabb volt. Ezzel beálllt egy kicsit, de nem jó. Valahogy ugy érzem mintha ez az egész configurácio nem szeretné egymást. Nem hiszem el, hogy egy ilyen paraméterekkel rendelkező gép ilyen szar legyen. Lehet persze hogy valamit én nem jól csinálok, de nagyon nem akarja az igazságotr!