20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • csm
    80-as évek előtt nem volt corsa :P
  • arty
    +1 az astrának ;) de lehet G astra is vagy akármelyik corsa, ami a 80as évek után készült :D
  • DJPizsi
    hmm nem hallottam még róla,de elfogadnám én is az astrát :)
  • Daniel Brandon
    F-es astrát még nemkezdett el senki gyártani a játékba???
  • Solt
    még valami, állítsd realisztikusra a sérülést és játsz bajnokságot a legnehezebb fokozaton mentés nélkül... kíváncsi vagyok, hogy meddig fogod használni a korlátot segítségnek...
  • Solt
    na jóóóóóó... nem is tudsz kétszer ugyanúgy belemenni abba az árokba!!! a korlátnál pedig nem mindegy, hogy milyen szögben érkezel... egyébként tőlünk nyugatabra nem csak dísznek van a szallag korlát! a játék azért is más, mert itt nem gondolkozol egy kanyar előtt, ha úgyérzed elfér, akkor hajrá... élőben kétszer is meggondolod, hogy nyomd-e még... próbálj ezzel úgy menni, hogy nem tőrheted össze! messze ennek a játéknak a legjobb a fizikája, de természetesen még mindig csak max 60-70% körül közelíti meg a valóságot...
  • zoliapu
    Akkor nem fogalmaztam tisztán. A terep adotságainak kihasználása rendben van de valóság kicsit más ha nekimész a korlátnak pl kiszakad (főleg kishazánkban) vagy az árok nem biztos, hogy ugyanabba az irányba ua erővel kétszer is ugyanúgy és irányba dob meg.
  • Solt
    sziasztok. szerintetek melyik a legjobb, legélethűbb hang mod a játékhoz? köszi
  • torque12
    hello! azt kérdezném h a jáékhoz való 2 patch miket javit ki. köszi
  • bardocz
    aszem tavaly volt spanyol rally-n xavier pons 150-el betonúton vágta le az egész kanyart,a kocsi alja szikrázott ezerrel,de arra már nem emlékszek megnyerte-e a küzdelmét,vagy ő vagy az ellenfele hibázott,tehát az ilyeneket igenis kihasználják
  • Solt
    milyen árokra gondolsz? a méteres vízelvezető árkot nem érdemes kipróbálni, de a kisebb vájatokat a nagyok is használják. egyébként az sem mindegy milyen hajtású az autó... egy hátsókerekesnek a hátulját nem biztos, hogy érdemes leengedni az útról...
  • zoliapu
    Eddig ez a Rally játék tetszett a legjobban, a magyarítás is dícséretes. Amit hiányolok nem csak ebben a game-ben nem is a sérűlések érzékenységének érékeltetése hanem az egyes akadályokat az ember öntudatlanúl is elkezdi segítségnek használni (értem árok, korlát) azért én már űltem verseny rally kocsiba igaz nem én vezetem, csak navigátorként. de azért egy erdei úton 120 KM/h -nál jobb nem kipróbálni rácsúsztatni egy kereket az árokra.
  • Ronnie17
    és valaki be tudná nekem linkelni a Finland Gravel modot??? mert nem tudom letölteni a BH-ról...
  • Ronnie17
    köszike :)
  • GPx8
    Itt nézz körül!
  • Ronnie17
    hali! tudna segíteni vki??? most nézek pár rbr-es videót youtube-on és ráakadtam egy olyanra amin egy teljesen új pályán cspatnak... az a neve hogy: Pribram - Stryckovy. tudna nekem segíteni valaki, h hogyan tudnám én is letölteni... vagy h le lehet-e egyáltalán... mert nagyon kellene! előre is kösz, csumma.
  • Shodan
    rbr onlinehoz ért itt valaki?
    Beregisztráltam, feltelepítettem mindent, de verseny előtt GO gomb nem váltott zöldre , nem történik semmi.!
    Meg azt se igazán tudom hogy az autokból most csak azokat kell feltenni amilyen kategóriába indulok vagy az öszzeset? értem ezalatt wrc, s1600, car update stb..
  • Daniel Brandon
    Nekem is volt biztonsági másolatom! játszani tudok csak szerettem volna énis megnézni hogy milyen dehát ha szar akkor mindegy azért köszi!
  • Finkoo
    az a baj, hogy felülírja a már meglévő audio.dat-ot... én is kipróbáltam, de nekem nem tetszett, úgyhogy mivel volt biztonsági másolatom, csak visszamásoltam és kész...
  • Daniel Brandon
    Igy van ez! én nemtom mostanába a nem nagyon írogatnak a játékról +képet se szúrkálnak be a fórumba...
    Te nemtudnál nekem segíteni???
    Légyszi olvass vissza #11076!
  • Finkoo
    na egyből nem ír ide senki...
  • Finkoo
    és tényleg... a sok winfos imádó, menjen a winfos a legjobb játék totyikba...
  • Daniel Brandon
    Oszt milenne ha richard burns rallyról beszélnétek nem az xp-ről meg a vistáról! ja meg kértem 1 kis segítséget oszt még anyit se mondot rá senki hogy kapjam be!
  • bardocz
    nekem 2 éve nem volt xp-vel kékhalál,és azóta van,újra se kellett még húzni a gépet
  • pajti
    Én nem akarok belepofázni csak egy dolgot megemlítenék. Amióta van Xp én azt használom de még sohasem volt kékhalálom. A mostani renccerem is lassan 1 éves lesz... :)
  • ezsolt
    OFF

- csomo program nem fut, ami pl nekem nagyon kellene (melohoz)

Nalátod neked ezért nem jó! Nekem viszont minden fut amire szükségem van!Ez nyilván személyes ok.

- lassabb, magasabb hw igény

Igaz, ha a géped nem bírja, ugyan ez volt 98-ról XP-re. Az emberek lázadtak a magasabb gépigény miatt is. Ajánlott az XP-nél maradni, ha nem tudsz gépet fejleszteni. A vista miatt nem is érdemes, senki sem a vista miatt teszi! (gondolom én) Egy közpes teljesítményű laptopon sincs gond a sebességgel. (Tudom mert azon is vista van gyárilag.)

- a totál hülye felhasználo számára jó felület, engem csak idegesit a "segitőkészsége"

Mert mostmár a "totál hülye" is felhasználóvá válik! Egyre többen vesznek PC-t! Egyébbként csak többet kell kattintani! Kicsit zavaró, de hiába lázad az ember, ez van!Hozzá fogunk szokni.

- a 98 után az xp maga volt a stabilitás, itt hol van ez az ugrás? sehol. sőt, nem egy gépen standby hatására kékképernyő... XP-n ugyan ezen gépek perfektek.

Ezt inkább ne, az XP-vel rengeteg stabilitási gond volt, lásd SP1, SP2, ezek nem véletlenül készültek, nem csak a biztonságot szolgálják!Arról már nem is beszélve, hogy a vista egyeszerűen leállítja a problémás programot, míg az XP alatt sokszor kékh. a vége.

Na megyek veszem a bundám és indulok bégetni! ;)

UI: Ne offoljuk szét a topikot, szívesen beszélgetek bárkivel a vistáról priviben! [email protected]

• arty
    OFF

- csomo program nem fut, ami pl nekem nagyon kellene (melohoz)
    - lassabb, magasabb hw igény
    - a totál hülye felhasználo számára jó felület, engem csak idegesit a "segitőkészsége"
    - a 98 után az xp maga volt a stabilitás, itt hol van ez az ugrás? sehol. sőt, nem egy gépen standby hatására kékképernyő... XP-n ugyan ezen gépek perfektek.

de igazad van, bégetve menni kell a nyájjal ;)
  • Ombika
    Haladni igen,de addig fel nem teszem amig sp1 nem jon ki hozza!!!
  • ezsolt
    Met, bocsánat elírtam!
  • ezsolt
    Mindenki szidta, muszáj volt megnézni!
    Közel sem olyan rossz sőt, kisértetiesen emlékeztet ez az egész arra az időszakra amikor 98-ról váltottunk Xp-re ugyan ez ment akkor is!

MET:

Hogy mennyire trendi vagy nem az, az a legkevésbé sem érdekel, az viszont igen, hogy nemsokára ezt fogja használni a többség!
    Haladni kell! (Ez az én véleményem!)
    A 64 bites verziónak valóban vannak driver gondjai, és pár program nem fut rajta, de a 32 biteshez van minden ami szükséges!
    A kettő között egy átlagfelhasználó nem lát semmi különbséget, de az utóbbinak jobb a szoftveres támogatottsága ezért használom azt.
    Elnézést az offért!
  • Met
    mert trendy vistát használni, igaz, hogy erőmű kell neki, sok hardverhez még nincs vista driver és egy csomó program nem fut vistán vagy csak nagyon nehezen, de nem baj az a lényeg, hogy vista
  • bardocz
    egyáltalán milyen elgondolásból nyúltál te vista lemezhez?:DDD
  • ezsolt
    Az se rossz! :)
  • ezsolt
    Megoldódott!

Rendszergazdaként kell elindítani!
  • Ombika
    Uninstall VISTA!! :))
  • ezsolt
    Hi!

Vista alatt próbálta már működésre bírni az rsrbr4-et?
    Nekem nem akar futni, a COMDLG32.OCX fájlt hiányolja pedig az a helyén van!

Van valami ötlet?
  • Daniel Brandon
    Hello! A Bh-n elérhető a full audio upgrade v1.0! Légyszi aki megcsinálta az küdje már el nekem az audio.dat és az audio.ini-t vagy linkeljétek be! Csináltam már hangokat magamnak tudom is hogy hogy kell,működtek is de valamiért most nem megy! Segítsetek kíváncsi vagyok milyen!!!
  • Trucker39
    Nálam patch (1.02) után néha kilép a játék. Nem írtad, melyik konfig felel meg a játéknak.

Közben megtaláltam, hogyan lehet megfordítani a gáz és a fék irányát. Az 1.02 patch telepít egy input.ini file-t és abban lehet átírni az irányt.
  • zoliapu
    Tényleg Sirály játék szinte minden magyarítás és autó beállítás letölthető a grafika nagyon tetszetős. Fel pach -eltem 1.02 -re de nálam néha megál 10 másodpercre és olyan mindha swap -olna majd elindúl tudja valki mez a konfig megfelel a kívánalmaknak elvileg.
    Kiváncsi vagyok a MotoGP 4 nek az lesz -e a neve, hogy Valentino Rossi MotoGP :))
  • Bruni15
    Hi
    Ha végigviszek egy szezont, és pl utolsó leszek, akkor is feloldja az autókat?
    Eddig csak az elsőt csináltam, nagynehezen megnyertem, és megkaptam a 206 ost.