Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
nektek az usa SS3-on mennnyi a rekordotok?

BMW 325 iX Rallye Car :)

csm
úgy értem hogy a menüben ugyanazok a kocsik vannak és a játékban is a gyáriak. pedig elvileg lenne focus meg ilyenek

hogyértve nem jönnek be az autók...?
JuanG
bill-el se olyan rossz kellõ mennyiségû gyak után, melóhelyen néha nyomom 😊...de azért kormánnyal az igazi 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

csm
felraktam a wrc2005v_1.2-t de nem jönnek be a wrc autók. miért?

nehézsége csak gyakorlás kérdése, a bill. pedig nem egy jó 5let... csak kormánnyal lehet igazán irányítani...
tomee14
jaja csak kicsit nehéz meg nem lehet billentyûvel

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

új arcok, hogy tetszik a játék??? jó döntés volt a gamestarnak hogy ezt a játékot tette fel???
photoshop cs elég jó hozzá... 😊
Hy! annyi segítséget szeretnék kérni, hogy melyik programot kell letöltenem ahhoz, hogy autót tudjak festeni! Elõre is kösz!

talán a videkártya kicsit gyengus, de asszem menni fog vele...
Most hogy benne van a Gamestarban megveszem.
Egy kérdésem lenne, elég hozzá a gépem:
1.8Ghz Intel Pentium4 (nem Celeron)
768MB ddr ram
64Mb-os Gefore3 Ti200-as videókártya

Köszi a válaszokat
Most, hogy kijött a játék a Gamestarban, mindenki felfedezi újra a langyos vizet... na sebaj... itt van néhány link, ami kötelezõ a friss rbr-fanoknak...
RBR CZECHBlackholeRbrChamp letöltésekA magyar RBR bajnokság oldalaSkinnek, templatek, ha valaki saját festést akar csinálni...
Aki itt nem talál meg valamit, az magára vessen... <#vigyor4><#vigyor4><#bee1><#mf2>
Sziasztok! Sry, ha már volt, de nem nagyon tudom a 8800 beírást végignézni.
Nos: Microsoft FF-es kormányt hogyan lehet jól beállítani. Autodetectre beállítja, de a bal oldalra barmi érzékeny, jobbra megha tekerem, egy teljes fordulat kell, hogy kitérjen, így össze-vissza megyek az úton.

------------------------------------------------ Az orvos se mondta meg, mit írt fel, én se mondom meg mire használom (C) by Hofi

Közbe már rájöttem !!!!!!!

Felraktam az új pályákat de nekem még sem megy! Mit balfaszoskodtam? 😊

Glpetyus
mx-en úgyse megy a játék...

gergobaby
#8793 PLS

Toshiba L300-2C5

b-type
A viselkedéshez nem nyúltak sztem, csak a kinézethez.
próbáld ki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
és jobb a menettulajdonsága is az útnak, vagy az egész csak máshogy méz ki?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Nem, a Japán rally-ból.
sztem király...én a Japorally-t nem annyira csípem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ezt nem értem!!!Feltelepítettem az RBR CAR installert.Csinált egy fájlt az RBR rallyben RBR Car installer néven.Beindítom a progit beakarom tenni a fábiát a corolla helyett valamit kiír hogy nem talál valamilyen fájt és nem változtassa meg a corollát fábiára.ugyan ez van más autoval is.Mit kell még beállítanom vagy hogy kell csinálnom hogy meg tudjam változtatni az autokat?Koszi
JuanG
ez a görög cucc is a franciából lett csinálva?

gergobaby
Hogyan lehet emulálni???

Toshiba L300-2C5

Terminátor14
pixel shader nincs az gf2-n, bár lehet emulálni...

CSAK a Fradi

gergobaby
Nah korulnéztem és Allelujah a gépigénye ez:

MINIMUM KONFIGURÁCIÓ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1.6GHZ Processor
256MB Ram
64MB Video Card (Card must support Pixel Shading)
At least 3.10GB HD space
DirectX Compatible Soundcard

Szal valszeg menni fog

Toshiba L300-2C5

b-type
Megnéztem sorban a Champ installer cuccait, az elsõ hogy minden próbálkozás után jó helyreállítani az egészet, mert különben nem mindig cserél le mindent újjakra.
A legtöbb csak festés, aztán van egy ami útborítást is cserél, de az sajnos a port nem cseréli le <#idiota>,.. és így elég érdekesen fest 😊))))
A szürke burkoláson Ami vörös por van 😊)))

DE
Ami sztem jó és én használni fogom, az 2 cucc, a Greece és a Monte Carlo rally.
Monte Carlo nem tetszik annyira, de néha elõveszem így is majd.
Viszont a Greece az tök oké,..néhol vannak hibák, helyesebben egyet láttam, egy levegõben logó fatönköt, de egyébként nagyon is tetszik.
két kép:
- Monte Carlo rally
- Görög rally

Breki33
nekem vmelyik átalakította a belsõ nézetet és a kocsifestéseket isd

most erre érdemes újra rárakni a mas mod-ot?
Met
szerintem a VGA nem lesz jó neki

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

b-type
Hát tunning-nak éppen nem nevezném 😊))
A Francia pálya Monte Carlo-ra alakítva havas lesz...de nem nagyon.
A grafika az véleményes, a fák nem igazán tetszenek, de néha nagyon szép is tud lenni.
A többit még nem néztem, holnap megnézek párat.

Breki33
és mit változtat írnál kicsit részletesebben?

grafikai tuning a pályákon?
gergobaby
a Confogimoon elindul szted???

2400Mhz Celeron progi , 64 MB Gf2-es VGA 256 MB-os 400Mhz RAM ( kinai)

Toshiba L300-2C5

gergobaby
végignéztem és seholsem találtam...

Toshiba L300-2C5

Met
Méret: 2.6 giga
Gépigény: google<#mf1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gergobaby
8779 PLS <#mf1>

Toshiba L300-2C5

b-type
én használom (ezt is meg a WRC2005-öt)

Sztem elég jó, kicsit feldobja a hangulatát a pályáknak, igaz a Champ-ból eddig csak a Francia->Monte Carlo-t használtam, de azon kivûl hogy grafban érdekes, nekem végül is tetszett...jójez, és bármikor visszaalakítható.

Breki33
Ezeket használja valaki?

Az alsót nem egészen értem hogy pontosan mire jó
gergobaby
Hi lehet egy gyenge kérdésem???

Mekkora a játék feltelepítve??
Mi a gépigény??

Toshiba L300-2C5

Breki33
Nemtom volt-e már

WRC 2005 Cars v1.2
Update v1.2 physics based on real wrc engines by Vita Houst. Now manufactures are more even.

klikk
Breki33
miis
Láttam a gamet a Gamestar teljes játékaként.

pajti
a kormányt: a rollbar steering-nél a max.steer.lock-ban állíthatod én 655 fokot szoktam de majd kitapasztalod hogy neked mi a jó 😉
a féket: a brake-nél keresd, itt külön tudod az elsõ hátsó fékerõt állítani. murvára jóval kevesebb fékerõ kell mint aszfaltra 😊

zolo
Hali!
Új vagyok a játékban.Feltettem a magyarosítást a játék eddig tökjó.
Melyik görbén kéne állítani hogy a kormány ne legyen érzékeny??Melyik görbét kell állítani ahhoz hogy ne legyen a gázadás-fékezés érzékeny???Körülbelül mi a megfelelõ beállítás??

http://flickr.com/photos/zolika90/

Breki33
hardveres gyorsítás fullon van?
Sziasztok.Tudja valaki,hogy játék közben mitõl recseg a hang,változó intenzitással(nem motorhang!)Visszajátszásnál,menüben stb. NEM,csak verseny közben.Néha pedig kilép szónélkül a progi.(vid.kari:Nv 6600GT)Pach 1.02 fent van.
Breki33
Ezt hogy kell telepíteni?

Nincs hozzá readme és a Cars mappában nincs ilyen könyvtár csak a 2001-es

Breki33
sztem fx-et ne vegyél
Breki33
na úgy nem ment

azért kérdeztem
b-type
figy, DirectX 9-es kártya kell neked, hogy azon túl melyiket, hol és mennyiért veszed, az már a te dolgod.
Itt az Sg-n is van vga-val foglalkozó topic, vagy elmész a Depo-ra (depo.hu), és kinézel egy olyan kártyát ami neked megfelelõ, egy a lényeg tudja a DX9-et, és akkor menni fog az RBR. 😊

és kb mennyibe kerülne