Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Caravan: nagyon ugy néz ki, h a gépeddel valami komoly baj van... egy gépujraindulást szoftver nem igazán szokott okozni 😊
ha 800x600ban stabilan megy, játssz abban 😉
Forza.
Bocsánatot kérek, mert ideges voltam.
<#worship>#worship>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Te tudsz valamit?
"Veletek okostojások végeztem."
"ÓÓÓÓÓÓÓÓ. Nem vagyok rátok méltó, Nem vagyok rátok méltó,................."
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tud valaki segíteni?
Az, hogy itt rinyálsz annélkül, hogy bármit próbáltál volna tenni annak érdekében, hogy elinduljon a game, ezzel csak magadat minõsíted. Az már csak plusz érdekesség, hogy te vagy vérigsértõdve mert nem használtuk HELYETTED az internetet. Esetleg valamelyikünk ne menjen ki karbantartani a gépedet?
Már többször mondtad, hogy nem jösz ide többet, akkor mi az istent csinálsz még mindíg itt? Javaslom húzzál innen a picsába mert ezzel az "énvagyok elsõ Caravan kiskirály" hozzá állással nem leszel hosszú életû itt.<#lama>#lama><#kocsog>#kocsog>
ÓÓÓÓÓÓÓÓ. Nem vagyok rátok méltó, Nem vagyok rátok méltó,.................
Látod az a baj hogy úgy kellet kisírni. Okostojások.
"Ha ahhoz hülye vagy, hogy egy két éves játékról nem tudsz elég infót összeszedni különbözõ helyekrõl, akkor magadra vess... "
Nem úgy van az. Fizettem a játékért, hát akkor mûködjön is. Miért kell NEKEM kutakodnom az faszomtudja milyen retkes leírások után, meg javítások után, hogy ez a rakás szar végre elinduljon. Még jó, hogy anno nem adtam ki érte 10k-t.
Hülyegyerek, ha bemész a boltba a kenyérért, akkor talán még meg is kell sütnöd?? Hogy ti milyen ostobák vagytok. Szarbanda.
Kivéve arty, legalább segített. Ti meg...........<#action>#action>
hullámokban jönnek a hülyék... elõször amikor megjelent a játék, aztán most kijött a gamestarban és most megint felfedezik a langyos vizet...
ajándékba megint belinkelek egy pár oldalt...
Blackhole
Richard Burns Rally CZECH
Rallysimfans.hu
RbrChamp
RBR Rallysim
Aki ezek után sem talál valamit, annak adok kölcsön kötelet...
(Amúgy meg nekem megvan már ezer éve az eredeti és az 1.0-ás is gond nélkül futott...)
No comment!
Amúgy vagy húszezerszer van belinkelve minden olyan oldal, ami tartalmaz leírásokat, segédprogikat, meg amúgy mindent...
Gratula, hogy sikerült elindítani...
Veletek okostojások végeztem.
Sokszor fogtok még ti is segítségre szorulni. Nem kívánom, hogy az legyen a válasz, hogy olvass vissza, esetleg menj vissza az idõben.
Ez egy problémamegoldás legostobább módja."
Ja, most, hogy csak kisírta vkitõl a választ, még mindig neki áll feljebb...
No comment!
ja és vigyázz, mert nagyon gyorsan rá lehet kapni, aztán le sem tudsz majs állni... 😊))))))))))
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Úgy hallottam, hogy ezzel a játékkal is lehet netezni. Az a "hülye" kérdésem, hogy hogyan? A játékban nem találtam meg, kívül sincs (szerintem...). Nem akarom komolyan üzni, csak lehet meglesem.
Köszike! <#vigyor2>#vigyor2>
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ÉS igen sokszor szorulunk segítségre de csak azután nyávogunk supportért ha a lufit használva nyakunkon kipróbáltunk már pár lehetõséget és nem az "Úristen nem megy az 1.0" sikítást választjuk. Szerintem alap dolog, hogyha felteszek egy progit felpakolom mellé a kiadott patcheket is...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
No azt kell, olyankor látni, hogy megtudnak mozdulni a kereskedõk, meg a többi sumák.
Ja, éppen most van egy hasonló eset a cégünknél. Tudod mit csinál a forgalmazó?
Rohangál, mint pók a falon, csak, hogy simán kijõjjön ebbõl a szituból. Igaz nem játékról van szó, de ugyanez a szitu. Eladtak egy szoftvert ami nem müködik rendesen. Jó pénzért.
No, mindegy.
Megy a game.
Veletek okostojások végeztem.
Sokszor fogtok még ti is segítségre szorulni. Nem kívánom, hogy az legyen a válasz, hogy olvass vissza, esetleg menj vissza az idõben.
Ez egy problémamegoldás legostobább módja.
<#action>#action>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Csak jól átugrottad ahelyett, hogy rákérdeztél volna!!! HA megkérdezed, hogy ezt hol tudod beállítani szó nélkül elmondom.. csakhogy elkezdted itt sértegetni alles zusammen az egész topicot...
Fogasztóvédelem a Fogyasztó jogai: Csak a visszaváltásra köteles a terjesztõ ha hibás a termék (ez szoftver esetén annyiban nyílvánul meg, ha nem olvasható a cd). Mond neked vették már vissza bármilyen hivatalosan vásárolt játékodat azért mert egy Bugos szar? Szerintem körberöhögtek.. Gamestarban pedig le van írva hogyha bármilyen CD-vel kapcsolatos problémád van akkor az újság terjeszésért felelõs munkatársát kell felhívni telefonon!!!!
Idefigyelj! Már, hogy a fenébe ne felelnének azért amit terjesztenek? Tájékozódj egy kicsit haver. Fogyasztóvédelem, a fogyasztó jogai...kapise???
Ha pedig perkálok valamiért, akkor elvárom, mint fogyasztó, hogy a termék, szolgáltatás stb. a tervezett funkcióját maradéktalanul betöltse.
S látod elkerülhetõ lett volna a szócsata, ha egy sorba leírod már korábban a hangbeállítási megoldást.
Nézd nem vagyok számitógép zseni, így mint egy termék, ez esetben ennek a játéknak a végfelhasználója nem is akarok az lenni. Mûködjön és kész.
Mi lenne, ha vennél egy kocsit, oszt még autószerelõnek is kellene lenned, hogy egy heti javítgatás után mûködjön?
Te mit tennél, he?????? Nem lennél felháborodva?
Te körömgomba.teeeeeee..
A patch volt a hiba oka. Megy a game.
Mert õk nem kiadók hanem terjesztõk szép is lenne ha minden cd mellékletre felrakott játékhoz supportot is adnának.. keresd a kiadót meg a hivatalos fórumot talán mega hivatalos supportot...
A stílusból meg visszább lehet venni...
DE LEÍRTAM eGY LEHETSÉGES MEGODLÁST HA HÕBÕRGÉSEN KÍVÜL el is olvasnád azt a kurva postot.
VEdd le a hanggyorsítást a directsoundnal.
start menü-> futtatás-> dxdiag-> audio hardware acceleration csuszkat off allasig leveszed...
Faszkalap.... MÉgha esetleg használnád azt a lufit ami a nyakadon van de ahogy nézem csak a bunkóság szorult bele logika nem...
másik vga drivert ptobáltál?
hang nélkül probáltad?
más gfx beállitásokkal ... ?
Forza.
1. megvan a játék.
2.telepítem.
3.lefagy (óó..mivan?)
4.próbálgatom mindenféle beállítással
5.semmi eredmény
6.mail GS-nek (múlthét pénteken)
7.válasz semmi
8.belépek erre a fórumra
9.visszaolvasok,(igen bármilyen hihetetlen használom a keresõt, de mint volt írtam nem tudom milyen kulcsszóval keressek, így feladom)
9.beírom a segítség kérésem
10. jön a kioktatás, hogy keress.
Nem értem, ha baj van a játékkal, akkor erre miért nem ad megoldást a GS? Ott olyan nagy okosságok szerkesztik az újságot, meg tesztelik a játékot, hogy ihaj..
Ti is nem, hogy segítenétek, hanem azok után, hogy megpróbáltam a "szolgálati" útvonalon megoldást találni, még nagymellénnyel rúgtok egyet az emberen.
Csoda, ha ideges vagyok???
úgyhogy nyugi
lefagy, megfagy, újraindul, kilép stb.
tényleg olyan nehéz gondolkozni?
Aha, "újsággal vetted a játékot és nem még a nyitó áron 10K-ért...akkor hõbörögni ok. De így.... " szóval csak akkor szólhatok, ha a bolti áron vettem a játékot?
Ezek után majd úgy kezdem a segítségkérést, hogy: nem megy a 15 000-ért vett játékom.
Normális vagy öreg?
Másrészt nem alázott le senki csak 2 magától értetõdõ tancásot adtak! Ha volt már ilyen probléma a topicban az meg lett oldva és valahol itt a megoldás biztos.
Mivel alázlak ?...,olvass vissza,hogy más hogy oldotta meg azt' kész.
Vagy én keresgéljek helyetted ???
Köszönöm.
Majd szétvet az ideg. Megvettem a GS-t a RBR játék miatt. Feltelepítetem (2x is, hátha én baxtam el valamit), és a tanpályán elindulva az elsõ kanyarvételnél csonttá dermed a játék és ujra indul a gépem (akármilyen beállítás mellett, akárhány játékindításután is). Tele van a f@szom. Írtam a GameStar-nak is, b@sznak válaszolni (leellenõrzik egyáltalán, hogy mi a f@szomat tesznek a tetves korongjukra?). Szóval nem tudom mi a baj. Nem hinném, hogy hardveres probléma van. A gépem 3.2 PIV, GeForce 7800 GT, 1GB Ram. Találkozott valaki hasonló problémával?
Elkelne egy kis segítség..........😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty